POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norsk politikk

Nytt åpent brev til Adm. Dir. Camilla Stoltenberg og Ass. Dir. Espen Rostrup Nakstad:

Hva må til for å stoppe vaksineringen?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jan Terje Voilaas

Jeg viser til mine åpne brev til hver av dere hvor jeg presenterte uomtvistelige bevis for at FHI og Helsedirektoratet, representert ved dere to, i snart to år har gitt to diametralt motsatte meldinger til den Norske folket;

1) muntlig at mRNA-vaksinene er «trygge og effektive» og

2) skriftlig med tall og statistikker at mRNA-vaksinene er det stikk motsatte. 

Her er linker til de to brevene:

Pfizer bringer tallene og dermed sannheten.
Min penn mot dine sprøytespisser.

I stedet for å kunngjøre en avklaring på dette punktet fortsetter dere som før; å markedsføre vaksinene som «trygge og effektive» og pumpe ut hundretusenvis av nye doser samtidig som oppdaterte statistikker forteller tydeligere enn noen gang DET STIKK MOTSATTE, at slagordet er lite annet enn en blank løgn, alternativt at offentlig statistikk er det. Det eneste dere har foretatt dere i denne saken er å fra 15 november stoppe daglig oppdatering av Covid-19 statistikker, angivelig av budsjettmessige årsaker.

Dagsferske tall fra FHI og SSB forteller at den katastrofalt høye overdødeligheten i Norge har fortsatt gjennom hele oktober og nærmer seg nå 6,000 flere døde enn forventet siden 1 juli 2021, et tall som med dagens trend vil nærme seg 7,000 innen utgangen av 2022 og vil passere det totale antall norske krigsofre under HELE WW2, på under halve tiden. Og absolutt ingen vet hva situasjonen vil være om 4, 6 eller 8 år.

I dag, 22/11-2022, ble dokumentaren «Died Suddenly» vist for første gang. Selskapet bak denne produksjonen er forsikret mot ethvert søksmål mot dem for hva som her avsløres, så hvert eneste sekund av dokumentaren har blitt kritisk studert og dokumentert med fakta. Dokumentaren er mildest talt sjokkerende og bør ikke ses av barn og unge og heller ikke av dem som av ulike årsaker ikke tåler eller ønsker et høyspent virkelighets-sjokk, men innholdet kan ikke motgås på et eneste punkt. For alle andre; jeg advarer like sterkt som jeg anbefaler: 

Link til denne videoen.

Hva er løgn og hva er sannhet; «trygge og effektive» eller «offentlige Norsk statistikk»? Vel, det spørsmålet har vi allerede svaret på, så spørsmålet til FHI og Helsedirektoratet denne gang må derfor bli: – Hva må til for at dere stopper denne galskapen; 10,000 døde, 100,000 døde, eller 1,000,000 døde?

Jeg har også to spørsmål til øverste politisk ledelse i KRF og FRP: – Hva er viktigst for KRF og FRP; tverrpolitisk enighet selv med titalls tusen vaksine-skadde og flere tusen vaksine-døde som kun et kortsiktig resultat, eller det Norske folkets langsiktige helse og sikkerhet? Hvor mange flere må skades og/eller dø før KRF og/eller FRP aktiverer selv et minimum av moralsk fornuft og setter foten ned?

Disse spørsmålene er i aller høyeste grad også gjeldende for et samlet norsk MSM (Main Steam Media).
Her er de oppdaterte Norske statistikkene jeg viser til:

Forsidebilde: Kévin et Laurianne Langlais

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Et veldig bra brev, men dessverre ville jeg nok ikke holdt pusten i forventning. Disse kriminelle, korrupte… ja ONDSKAPSFULLE personene, Camilla Stoltenberg og Espen Nakstad, de vil bare fortsette. De har satset for mye nå til å kunne reversene sin ondskapsfulle plan. De har gått all in. MS Pfizer og de andre vaksine-skutene har truffet flere isfjell og vannet fosser inn under dekk, men orkesteret fortsetter likevel å spille.

  Svar
  • Bare helt utrolig for en arroganse de viser overfor folk. Dette er sosiopater av verste skuff. Totalt blottet for empati og omtanke for dem de er betalt for å ivareta. Tenker også på mange «uforklarlige» dødsfall rundt om … SADS … Jeg tror de fleste av oss vet hva som er årsaken, men det snakkes det ikke høyt om. Msm glimrer i alle fall med sitt fravær. Men som jeg har sagt før: Legene er heldige, de kan begrave tabbene sine.

   Svar
 • Der fikk jeg inn kommentar igjen :-)

  Det har vært en periode der jeg etter å ha postet min kommentar har blitt sendt til en side der jeg har måttet taste inn noen kråketær i en dialogboks for å bevise at jeg ikke er en robot, bare for å bli sendt videre til en annen side som sier: Oobs, siden du prøver å nå finnes ikke. (Er det et forvarsel på at kritisk tenkende skal knebles ?) … man gjør jo seg sine tanker …

  Svar
  • Takk for flott brev. De slutter ikke . De fortsetter så lenge noen lar seg stikke.
   Så trist det enn høres. Jeg vurderer og slutte med å advare. Jeg møter så mye sinne og hat og blir karakterisert som nazi/fascist og værre ting. Det er lettere og lure folk enn å få de til å innrømme at de er blitt lurt som sagt. Husk at alt vi skriver blir overvåket.

   Svar
   • Olav sier stikkordet: «De fortsetter så lenge noen lar seg stikke.» Altså: opp til oss. Hvis alle sier nei, og det er på høy tid, hva skal de da gjøre? Iverksette «mark of the beast» så vi ikke får kjøpe mat og brensel? Ikke uten «helsepasset» som har null og niks med helse å gjøre, det som igjen ble fremmet nylig i et møte på Bali? I så fall rammer det også full-«vaksinerte» så snart de går ut på dato og ikke får adgang til livet de heller med mindre de igjen ruller opp ermet for siste cocktail, ikke testet på hverken mennesker eller dyr, men ny og bedre, beskytter mot tre helt ufarlige snuer på en gang.

    Zombifisering er noe både Sucharit Bhakdi, Carrie Madej og Astrid Stuckelberger nevner; sistnevnte fokuserer mer på grafen enn på piggproteiner. Grafen er funnet både i testpinnene og i apoteker-munnbindene. OG i hydrogel i flaskene som står i butikkene med hand sanitizer. Og antagelig i chem-trails, (geoengineering er offisielt navn,) som droner sprøyter ut. Grafen er ment til å gjøre oss til «internet of things» og «internet of bodies», så det sprøytes inn i kroppene elektromagnetisk grafen, jo mer desto bedre, finnes også som tablett, og Harari har fått sine transhumane «hackable animals».
    Om de som fortsatt møter advarsler med sinne og takker ja til siste stikk er zombifiserte? En kan begynne å lure på hva sprøytene har gjort med menneskesinnet til de injiserte, om de er den de engang var eller om de er forandret på personligheten.

  • https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

   Plutselig Død dokumentaren er skremmende. Media stille.

   Svar
 • Hvordan mRNA vaksiner fungerer for den enkelte har man absolutt ingen kontroll over så hvorfor fortsetter vi med dette da?

  Fakta er at når disse først har entret kroppen og tvunget cellene våre til å bli omdannet til molekylære fabrikker for å kunne produsere disse proteinspikene er det mye som kan gå galt !
  Forferdelig mye faktisk. – En ting er at piggproteinet er en svært giftig del av viruset og er knyttet til alvorlige tokside effekter. – En annen faktor er at dersom mRNA-enhetene blir fragmentert og følgelig kun delvis instruksjoner blir levert til ribosomene, vil dette resulterer i kun en delvis «oversettelse» & delvis produksjon av spike proteiner. Begge disse faktorene vil hver på sin måte forårsake skade på kroppen !

  Dette med delvis oversettelse vil alltid være en fare da alt ved produksjonen av antistoffer da også vi være delvis, ikke tilfredsstillende og vil kun skape en delvis og utilfredsstillende antistoffproduksjon både ved injeksjon og ved reell smitte. Dette vil medføre at det lille håpet man kunne ha til vaksinen utraderes. – Denne faktoren vil gjøre seg gjeldende ved en reinfeksjon da den enkeltes antistoffproduksjon er korrumpert og alt håper er ute for at antistoffer kan forhindre noe som helst.
  Dette samtidig med at hoved immunforsvaret svekkes ved produksjon av antistoffer, – så blir vi syke igjen da og det hjelper svært lite at Nakken og Camilla advarer oss om ikke å bli smittet flere ganger !

  Vi forstår vel hva som er hensikten bak Nakkens uttalelser i dagens VG – Gjør vi ikke ?
  Det er snart Jul – Ikke gå i fella ;)

  Synn

  Svar
 • https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

  Denne dokumentaren er ufattelig. Virkningen av vaksinen. «Hvis vi er heldig med vaksinering kan vi redusere jordens befolkning med 15-20%» sitat mannen som fant opp dataviruset.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stadig flere bivirkninger

Pasienter med transplanterte lunger får problemer etter «Covid-vaksiner»

Forrige innlegg

Hva vet vi og hva tror vi om klimaet?

Det er lite som tyder på en klimatisk krise.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.