POSTED IN Hellas, Norsk politikk

Blir det for vanskelig?

FHI publiserer ikke lenger dødstall.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Systemet for ukentlig overvåking av totaldødelighet i Norge (NorMOMO) settes på pause fra og med 15. november 2022, skriver Folkehelseinstituttet på sin hjemmeside.

Av redaksjonen

Årsaken skal være at databasen trenger «metodologiske utbedringer» og at instituttet mangler penger til å gjennomføre denne utbedringen.

Tror vi på at organisasjoner av FHI’s størrelse oppgraderer IT-systemene sine etter innfallsmetoden? I så fall kan det være rimelig at Camilla Stoltenberg plutselig finner ut at nei nå dere, er det ikke på tide med en metodologisk liten utbedring av NorMOMO? Nei fuck, vi er jo blakke…

Dette er ikke måten store, internasjonale datasystem driftes på. Her står seriøse leverandører for drifta og alt vedlikehold planlegges og budsjetteres lang tid i forveien. Metodene for bruken er også planlagt sentralt i systemet og prosedyrene er nøye beskrevet. Årsaken er innlysende: Man vil sikre kontinuerlig drift og sammenlignbare tall. I et statistikksystem må tall registreres likt.

NorMOMO er ikke engang FHI’s datasystem. Det er en del av overvåkningstjenesten EuroMOMO, som rent teknisk drives av Statens Serum Institutt i Danmark. Hvis NorMOMO er avslått, er det danskene som har sperret den norske tilgangen til EuroMOMO. FHI kan bare bestemme at de vil slutte å legge tall inn i systemet. De kan ikke stanse NorMOMO.

Når FHI slutter å bruke NorMOMO, som de tydeligvis har gjort, er det fordi systemet ikke lenger skal produsere dødsstatistikk fra Norge. Det er ikke fordi NorMOMO plutselig og uventet trenger kostbare «metodologiske utbedringer» som FHI ikke har råd til å betale. Da ville det samme ha vært situasjonen i alle de 29 landene som deltar i EuroMOMO-systemet.

man standing inside the tunnel
Hvordan skal vi forklare overdødeligheten? Det er ikke bare et problem for FHI, men for våre politikere og mediene.

Nå kan det selvsagt hende at FHI bare trenger tid for å klekke ut hvordan de skal kamuflere den dramatiske økningen i overdødelighet som har blitt dokumentert gjennom NorMOMO det siste året. Da kan det være lurt å stanse distribusjonen av dødsstatistikk i mellomtida. Kanskje de til og med får stoppet kjeften på Jan Terje Voilaas, selv om det høres litt optimistisk ut.

Spørsmålet som henger fremst på tungespissen er hvorfor FHI plutselig trenger en særnorsk «metodologisk utbedring» av et system som er ment å fungere likt i hele Europa. Norge er ett av 29 europeiske land som bruker nøyaktig samme system til å registrere dødsstatistikk. Hvorfor er ikke hele EuroMOMO tatt ned for «metodologidk utbedring»? Skal FHI konstruere sin egen metode for registrering av dødsfall, som er ulik metoden som brukes av de 28 andre landene som deltar i EuroMOMO-systemet?

Skal Norge registrere andre tall i EuroMOMO enn resten av Europa? Duger ikke bruksanvisningen fra Statens Serum Institutt i Danmark lenger fordi statistikken som tyter ut av NorMOMO ikke stemmer med virkeligheten som dyrkes av FHI?

Vi kan trolig vente oss en plutselig tilbakekomst av dødsstatistikken fra FHI gjennom NorMOMO, denne gang uten uforklarlig overdødelighet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • SSB registrerer også døde (tabell 07995), og dermed kan man lett finne ut hva overdødeligheten er, så det er jo ikke mulig å skjule disse tallene. Sannheten kommer for en dag.

  Svar
  • Og hvor tror du SSB får sine tall fra, hvis de ikke kommer fra NorMOMO?
   SSB har heller ikke publisert nye dødstall i tabellen sin etter at FHI sluttet å oppdatere NorMOMO.

   Svar
   • SSB oppgir at tallene kommer fra folkeregisterdatabasen FREG; det står ingenting om at de kommer fra NorMOMO.

  • Hva var det jeg tilbake i juni sa om at FHI fører dødsstatistikken her i landet? Jo det var det:
   16 June 2022
   «Det e skandaløst at det såkalte «Folkehelseinstituttet» skal stå for både «vaksine»-anbefalinger og dødsstatistikk. Det legger opp til at det skal jukses med statistikk over en lav sko.
   Med søster til krigsforbryteren Jens Stoltenberg, Camilla, som øverste leder, burde folks tillit til det Rockefeller-instituttet vært NULL!»
   Da fikk jeg rett igjen…

   Svar
 • Wasan Totland
  24 november 2022 19:48

  Fra Doc
  I intervjuet Rebecca har med Ryan Cole, sier han at de 350.000 innbyggerne på Island – noen av de mest vaksinevennlige i verden – har en overdødelighet på 56 prosent i de lavere aldersgrupper. Prøv å si det til folk. De tror deg ikke.
  Noen som kan grave litt her?

  Svar
 • Folkehelseinstituttet, FHI er oppretta av Rockefeller, USA.
  Jens Stoltenberg gjorde det 100% statsfinansiert.
  Tilsette ca 1000, årsbudsjett ca 1000 000 000 (1 mrd) kroner.
  Datatrøbbel nei, trøbbel med truverdet, ja!

  Svar
 • «Hvordan skal vi forklare overdødeligheten? Det er ikke bare et problem for FHI, men for våre politikere og mediene.»

  ‘Årets tre sommermåneder har blitt målt til tidenes varmeste sommer i Europa, ifølge EUs klimaovervåking Copernicus. Det kan ha ført til en overdødelighet på mer enn 20.000 dødsfall, ‘
  nrk.no/nyheter/hetebolgene-i-europa-kan-ha-krevd-tusenvis-av-liv-1.16194541

  Ja, det kan ha…. ?
  Overdødeligheten må jo puttes et sted. ;-)

  Svar
 • Northern Light.
  25 november 2022 13:20

  «Covid mRNA-vaksinen forårsaker hjertestans, hjerteinfarkt og slag: Ledende britiske kardiologer, Dr. Aseem Malhotra og Dr. Peter McCullough kommer uavhengig av hverandre til samme konklusjon.

  Av John Leake.
  «Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt siden 2021».

  Inntil den britiske kardiologen, Dr. Aseem Malhotra, uttrykte alvorlig bekymring for sikkerheten til Covid mRNA-vaksiner, var han en av de mest berømte legene i Storbritannia. I 2016 ble han kåret til Sunday Times som en av de mest innflytelsesrike personene innen vitenskap og medisin i Storbritannia, på en liste som inkluderte professor Stephen Hawking. Hans totale poengsum, mål på innvirkning og rekkevidde, av hans medisinske journalpublikasjoner siden 2013 er over 10 000, noe som gjør det til en av de høyeste i verden for en klinisk lege i dette tidsrommet.

  I de første dagene av covid-vaksineringen i Storbritannia, tok han til orde for injeksjonene for allmennheten. I juli 2021 opplevde han imidlertid et forferdelig personlig tap som fikk ham til å revurdere injeksjonene – nemlig det plutselige og uventede dødsfallet til hans 73 år gamle far. Farens død ga ham ingen mening, fordi han visste fra egne undersøkelser at farens generelle helse og hjertehelse var utmerket.

  Som han sa det i et nylig intervju: Funnene hans post-mortem sjokkerte han virkelig. Det var to alvorlige blokkeringer i kranspulsårene, noe som egentlig ikke ga mening med alt jeg vet, både som kardiolog – en som har ekspertise på akkurat dette området – men også kjent med farens livsstil og helse. Ikke lenge etter det begynte data å dukke opp som antydet en mulig sammenheng mellom mRNA-vaksinen, og økt risiko for hjerteinfarkt fra en mekanisme for betennelse rundt kranspulsårene.

  Men på toppen av dette, ble jeg kontaktet av en varsler ved et meget prestisjefylt universitet i Storbritannia, en som også er kardiolog, som forklarte meg at det var lignende forskningsfunn ved avdelingen hans, og at disse forskerne hadde bestemt seg for å dekke over det, fordi de var bekymret for å miste finansiering fra legemiddelindustrien. Men det stopper ikke der, jeg begynte å se på data i Storbritannia for å se om det hadde vært en økning i hjertestans. Faren min fikk hjertestans og plutselig hjertedød hjemme. Hadde det vært noen endring i Storbritannia siden vaksinen ble lansert? Og igjen var disse funnene veldig klare. Det har vært 14 000 ekstra tilfeller av hjertestans på sykehus i 2021 sammenlignet med 2020.

  Jo mer Dr. Malhotra så på det, jo mer følte han den samme bekymringen for sikkerheten til mRNA-vaksinene som Dr. Peter McCullough hadde følt siden våren 2021. Den alarmerende forekomsten av plutselige, uventede dødsfall i siste halvdel av 2021 og de første åtte månedene av 2022 – spesielt blant unge og friske – styrket hans alvorlige bekymring og mistenksomhet.

  I september 2022 – etter en grundig undersøkelse av det økende tallmaterialet – kom han til sin konklusjon: Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle, eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt siden 2021, inntil det motsatte er bevist.

  Hans konklusjon, inkludert hans presise verbale formulering av den, er identisk med konklusjonen som ble trukket av Dr. Peter McCullough. Selv om de to legene til slutt etablerte kontakt for å sammenligne notater, kom de til sine konklusjoner basert på egne, uavhengige henvendelser, før de snakket med hverandre.

  Den nylig produserte videoen Vaccine Safety Research Foundation Until Proven Otherwise –er en kort dokumentar om de bekreftende funnene til disse to ledende kardiologene. Jeg tror det ikke er noen overdrivelse å si at den gripende, fire minutter lange videoen må ses av alle. Del det gjerne med familie og venner.

  Fra Global Research, publisert 24 november 2022, skrevet av John Leake, forfatter.
  Oversatt fra engelsk, linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: “The Covid mRNA Vaccine Causes Cardiac Arrests, Heart Attacks, Strokes… : Leading British Cardiologist, Dr. Aseem Malhotra, and Dr. Peter McCullough Independently Come to Same Conclusion».

  Svar
 • Når man fornekter menneskets biologi og biologisk kunnskap er uvisshet og dødelighet hva som både kan og vil skje. – Mennesker er ikke blåkopier av hverandre og vi vil alle oppleve både Corona infeksjonen og skadevirkningene av denne Corona vaksinen forskjellig !

  En rimelig toleranserisiko for enhver vaksine skal være at bivirkningene for denne skal være proporsjonal med dødelighetsrisikoen for infeksjon / sykdom en vaksine er ment å behandle.
  Det skal også alltid være et rimelig forhold mellom liv man antar vaksinen vil redde og mennesker som man antar vil dø eller bli skadet av en infeksjon.

  Det skal videre legges til grunn en svært grundig analyse av ansvarlige helsemyndigheter. Denne må kunne fastslå at hvis en vaksine skal gis til «friske» individer (alle selvfølgelig) som i utgangspunktet har en svært lav risiko for dødelighet og alvorlig sykdomsutvikling grunnet en infeksjon, men det viser seg at vaksinen forårsaker mer død og sykdom for disse individene enn infeksjonen i seg selv, skal vaksineringen selvfølgelig stoppes!

  Dette er etiske retningslinjer SKAL følges – ellers kan/ vil enhver vaksinasjon defineres som mord !
  Er disse retningslinjene fulgt – NEI ! – (Så visst heller ikke av Norske helsemyndigheter)

  Corona vaksinen er et profittmotivert hastverk (makkverk), der både regulatorer og forskere har hoppet over de fleste kritiske trinn – både i kvalitetskontroll, kliniske studier og biologisk Kunnskap !
  Kan aldri tilgis og er direkte kriminelt !

  His bare de døde kunne snakke – men De skal visst begraves på nytt, – sammen med statistikken !

  God Helg
  Synn

  Svar
 • Svar
 • […] FHI publiserer ikke lenger dødstall. […]

  Svar
 • […] FHI publiserer ikke lenger dødstall. […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny regjering i Danmark

Samlingsregjering opphever politiske skillelinjer

Forrige innlegg

Oberst MacGregor:

Nato risikerer nå å gå i oppløsning som følge av krigen i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.