POSTED IN Ukraina

Det er Zelensky som er krigsforbryteren!

Kiev sender 16 år gamle gutter til en sikker død.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Martin Armstrong

Jeg bryr meg ikke om de som hevder at Ukraina kjemper for frihet. De hadde sin frihet, og det nekter de Donbas-innbyggerne, der Minskavtalen skulle la dem stemme om deres uavhengighet fra Ukraina, som aldri ble tiltalt for deres nazistiske handlinger, fordi de drepte ikke bare jøder og polakker, men russere. Det er derfor CIA beskyttet de ukrainske nazistene.

Tilbake i 2013 advarte jeg om at Ukraina var stedet hvor alt ville begynne. Fra første stund var min holdning at Ukraina burde vært delt etter språk. Politikere har trukket grenser, og denne politikken har gitt så mange problemer opp gjennom årene. Det er språk og kultur som skal definere landegrenser. Det er også feil av flyktninger å reise til f.eks. Sverige og deretter nekte å adoptere den svenske nasjonens kultur, og kreve at deres egne lover skal gjelde i bestemte regioner. Dette er ikke som å kolonisere månen.

Ukrainerne kjemper for et territorium som aldri var deres. De vil ha Russland ut, sammen med alle andre minoriteter de hater og ikke stoler på. Ingen tvil, hvis Russland taper, vil ukrainerne massakrere alle russere i Donbas-territoriet. Vesten ignorerer det faktum at ukrainerne utførte en massakre på etniske russere som bodde i Odessa i 2014, og det var det som startet hele borgerkrigen, noe som den vestlige pressen underslår.

Massakren i 2014 på russisktalende ukrainere i Odessa, hvor de grep dem på gaten og drepte dem, var en nynazistisk handling. Det var vendepunktet. Den avslørte at Donbas måtte bli en separat del av Ukraina, for nynazistene ønsket dem døde, ikke deres underkastelse. Det startet borgerkrigen. De satte fyr på bygningen, de Fagorganisertes Hus, og brente alle de russisktalende ukrainerne levende. For første gang i historien ble en organisert massakre på sivile utført og filmet av mange. Dette er dokumentert i gruoppvekkende detaljer, og nynazistene fryktet ikke engang negative konsekvenser i verdensopinionen.

Hvis Ukraina noen gang fikk Krim, vil du se et folkemord verre enn i Midtøsten. Der er ikke de sivile det direkte målet. I Ukraina drepte de mennesker for bare å være russiske. Det er derfor separatistbevegelsen begynte, og de bevæpnet seg mot ukrainerne som angrep først, og startet borgerkrigen på ordre fra amerikanske Neocons (nykonservative). John McCain og Victoria Nuland var på Maidan, heiet dem frem og lovet at USA ville støtte dem. Husk hennes overhørte telefonsamtale da EU protesterte: «Fuck the EU».

John McCain, som var leder for Neocon-flokken, fremmet kjernekraft for klimaendringer for å få slutt på USAs avhengighet av olje, samt for Europa. McCain brukte klimaendringer for å kutte ut Russland, for 50 % av Russlands BNP er energi. McCain brydde seg ikke om klimaet, han brukte det som et våpen mot Russland.

Zelensky er krigsforbryteren, for over 500.000 ukrainske soldater er døde. Over 8 millioner ukrainere har flyktet, for aldri å komme tilbake. Når historiebøkene er skrevet, har Zelensky forrådt sitt eget folk for en territorial overtagelse, enda Donbas-innbyggerne alltid har vært russiske. Ukrainerne har allerede demonstrert sitt hat mot Russland, og de vil slakte menneskene i Donbas slik de har gjort fra 2014 med artilleri fra grensene, så snart Donbas fikk sin uavhengighet. Alle som tror dette vil ende godt, er gale.

Ukrainere hater russere – det er i blodet deres. Vi ansatte folk både i Kiev og Donbas. De ville aldri snakket med hverandre. Når de fra Kiev deltok på vår konferanse i Hellas, nektet de å ta den korteste ruten med flybytte via Moskva. De er like dypt splittet som sunni- og sjiamuslimer i Midtøsten.

De virkelige krigsforbryterne er de som beordrer kriger. Zelensky nekter fred. Til og med paven tilbød seg å mekle, og Zelensky nektet. Han sender 16 år gamle gutter til døden.

Før dette var Ukraina det rikeste jordbrukslandet i hele Europa. Vi har grundig undersøkt hvem som plutselig kjøper opp alt, og prøver å skjule investeringene sine gjennom falske lokale selskaper. Det ukrainske folket, så vel som det israelske folket, bør våkne opp og innse at neocons har sin agenda. Bare se på Operation Northwoods, der de tok til orde for å drepe amerikanere for å skylde på Cuba for å rettferdiggjøre en invasjon.


Fra Kolozeg, publisert 8. november 2023.
Oversatt av Nothern Light fra engelsk og forkortet. Linker, kart og video i originalartikkelen.
Martin Armstrong er økonom, forfatter og driver nettstedet Armstrong Economics.
Originalartikkel: Zelensky Is The War Criminal – Martin Armstrong.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Volodymir Zelensky sender 16-åringer i kjøttkverna, og kona Elena Zelenskaya driver et sexhandelsnettverk der fordrevne ukrainske barn tilbys kjente pedofile over hele verden, sier en fransk varsler.
    thepeoplesvoice.tv

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En merker det på slik de skriver.

Stanghelle klarer ikke å legge bedehustenkningen bak seg.

Forrige innlegg

AfD i Tyskland sin oppslutning er farlig, sier en statsinstitusjon.

Og da må ytringsfrihet og demokrati vike.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.