POSTED IN Ukraina

G7-møtet som enda en arena for propaganda

ZELENSKY BRUKER BLØFF SOM VIRKEMIDDEL FOR Å FÅ MER STØTTE FRA VESTEN

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tor Bugge

1. Vi har friskt i minne president Zelensky’s skuespillere som spilte døde ukrainere, som offisielt skulle ha ligget døde på gaten i Bucha i fire dager, før papegøye-kortesjen med NRKs Jentoft i spissen kjørte gjennom en iscenesatt gate med «døde» sivilister. NRKs Jentoft kunne etter en kjøretur på tre sekunder forbi hver person som lå på bakken, slå fast at vedkommende hadde ligget der i fire døgn, skutt i ryggen (uten noe blod), med russisk ammunisjon og at våpenet som ble brukt hadde hatt en russisk finger på avtrekkeren. Nå er disse løgnene bevist å være usanne. Hele verden gikk på denne bløffen den gangen.

2. Nå bruker president Zelensky G7-møtet som arena for sin nye bløff om det som får Vesten til å hyle om KRIGSFORBRYTELSER. President Putin sa allerede i begynnelsen av krigen at Ukraina brukte sivile kjøpesentre som logistikksentre for leveranser av proviant og utstyr til sine stridende enhetene og derfor ville være legitime mål for Russland. Denne gangen er det kjøpesenteret i Kremenchuk som får oppmerksomhet. Russland har brukt presisjonsbomber mot Kredmach anlegget som ble brukt som hangar og ammunisjonslager i et område like i nærheten av kjøpesenteret i Kremenchuk som nå var tomt og ikke ble brukt som kjøpesenter lengre. Presisjonsbombene traff sine mål som ble brukt som lagerplass for nytt utstyr fra Vesten og NATO-land. Kjøpesenteret ble satt i brann etter at ammunisjonslagre i Kredmach eksploderte, men alle sivile ansatte var flyttet en uke før angrepet. Dette kan bevises.

3. President Zelensky bruker også bløffen om Azot-fabrikken der han gir Ukraina kreditt for å ha evakuert 127 sivile, mens sannheten er at det bare var de russiske styrkene som som hadde myndighet til en slik evakuering. For et par dager siden ble ytterligere 500 sivile ved Azot-fabrikken evakuert av russiske styrker. President Zelensky’s propaganda har hatt en lett oppgave så lenge som bare Ukraina med presidenten har skreket høyest. Nå kommer fakta og bevis frem som viser president Zelensky som bløffmaker. G7 møtet har allerede hjernevaskede politikere som kun ser det de vil se, før de proklamerer sine løgner videre til sine respektive land. Den franske TV-kanalen France 24 legger frem de lokale innbyggernes oppfatninger av krigen der Ukrainske soldater blir definert som bølle opptreden, og russerne som deres allierte.

4. Video som gir et annet bilde fra Bucha-saken enn hva MSM har gitt oss;

Richard Hayden Black, tidligere oberst i det amerikanske militæret og senere folkevalgt politiker forteller at Zelensky løy om Bucha-drapene.

https://www.youtube.com/watch?v=3yQndiwAU1k

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Det ser ut som Ukraina kan være i ferd med å tape krigen. Men vil hele Ukraina bli overtatt av Russland?
  Zelensky og USA/NATO fremstiller Russland som å være en militær trussel mot hele Europa. Men skal Russland være en slik trussel mot hele Europa så må Russland som et minimum klare å okkupere hele Ukraina (først da finnes det en teoretisk mulighet for at Russland kan klare å gå videre vestover …..)

  Men et russisk missilangrep (i liten skala) mot feks Latvia, Sverige eller Finland vil kunne skape økt frykt i NATO-landene for videre russisk ekspansjon. Kanskje USA ville ha likt et slikt russisk angrep på disse tre land?

  Svar
  • Det er ikke Zelenskys Ukraina Russland förer kamp mot,om du ikke har fått det med deg SHO,det er det etablerte vest og dets proxy krigföring som har blitt bygd opp de siste 8 årene.Vest har utdannet militärt personell,de har rustet opp og de har bygd solide forsvarsverk på strategiske områder i hele Ukraina.En stadig tilförsel av våpensystemer og ammunition har foregått siden konflikten startet.
   Siden du har vondt for å ta til deg informasjon og heller ikke er i stand til å legge sammen den informasjonen som er enkel å få tak i SHO,så skal jeg hjelpe deg.Det som er igjen av Ukrainske elitestyrker er snart borte,påfyll av utrent kanonföde hjelper ikke,denne krigen er snart over,det vil bare gå fortere og fortere.
   Kaliningrad vil p.g.a Nato ekspansjonen bli utrustet med atomvåpen,så nå har vi snart atomvåpen på dörstokken,alt grunnet Vests håplöse ekspansjonspolitikk,.
   De baltiske stater + Finland og Sverige,ja ta med lille Norge skal få en stri törn om/når Russerne begynner å brumme.
   Amerikanerne som er bärebjelken i Nato vil sannsynligvis väre opptatt med indre problemer og i bakgrunnen lurer KINA.

   Svar
   • Nå får du slappe av, dette grenser til mobbing. Jeg vet alt det du sier. Men man må kunne klare å ha flere perspektiver i hodet samtidig. Og Russland fører krig i Ukraina, det kan man ikke benekte. Det drepes soldater fra både Russland og Ukraina og i veldig liten grad fra USA og NATO-land. Slik er det i proxy kriger. Men hvis befolkningen i Vest-Europa havner opp med å få panikk kan krigen eskaleres.

   • Takk SHO. Slik ødelegges debatten, den kuttes i stykker av «Græl». Fattigslig – og soleklar mobbing som avsløres ved gjentatt angrep avslørende antall ganger. Så absolutt kontraproduktivt. Legg av!

 • Stakkars soldater som må dø i denne meningsløse konflikten/krigen.
  Der Ukraina kun blir brukt for å prøve å feste USA/Nato sitt grep enda sterkere rundt Russland.
  Heldigvis blir det nå slutt på den 8- årige krigen mot Donbas, fra Ukraina. Slik sett går regnestykket på døde kanskje opp. (?)

  Så får vi forhåpentligvis ikke en falskflagg-operasjon fra USA/Nato sin side , i deres antagelige ønske om å eskalere krigen. Stoltenberg har jo vist, Jfr. Libya-angrepet og løgnene som ble produsert for å gå til angrep, at han er skruppelløs og følger orde fra sine bakmenn.

  Svar
 • Northern Light.
  30 juni 2022 15:02

  NATO innrømmer at de har forberedt seg på konflikt med Russland siden 2014.

  Generalsekretær Jens Stoltenberg sa at økningen i utplassering av militære styrker og militær-utgifter ble gjort med tanke på Russland. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sa på Onsdag til pressen at økninger i militærutgifter og et økende antall troppeplasseringer i Øst-Europa siden 2014 ble utført i påvente av av en konflikt med Russland.

  Stoltenberg talte etter et møte med NATO-medlemmer og partnerstater i Madrid, og anklaget Moskva for å «ha brukt makt i det østlige Donbass siden 2014», til tross for at det er Kievs styrker som har beskutt byer i regionen helt siden folkerepublikkene Donetsk og Lugansk ble erklært uavhengige fra Ukraina det året. Likevel sa Stoltenberg at den USA-ledede militærblokken bestemte seg i 2014 for å begynne å forsterke styrkene sine i Øst-Europa.

  «Realiteten er også at vi har forberedt oss på dette siden 2014», sa han. «Det er grunnen til at vi har økt vår tilstedeværelse i den østlige delen av alliansen, hvorfor NATO-allierte har begynt å investere mer i forsvar, og hvorfor vi har økt vår beredskap.» I følge NATO-tall har blokkens europeiske medlemmer og Canada har økt sine militære utgifter med mellom 1,2 % og 5,9 % hvert år siden 2014. Imidlertid oppfyller bare 10 av 30 NATO-stater for øyeblikket blokkens mål om å bruke 2 % av BNP på forsvar.

  Økningen i militærbudsjettene har vært størst i Øst-Europa og Baltikum, med Polen, Litauen, Estland, Latvia, Tsjekkia, Slovakia og Romania som alle nådde målet for første gang i 2022. Tidligere på Onsdagen ble NATO-medlemmene enige om å vedta et nytt strategisk konsept. Denne politikken angir alliansens holdning til partnere, ikke-medlemmer og motstandere, og som utpeker Russland som den «mest betydelige og direkte trusselen» mot NATO-blokken.

  Moskva har kalt NATOs utvidelse med tidligere sovjetstater siden slutten av den kalde krigen, som vestlige ledere på begynnelsen av 1990-tallet lovet ikke ville skje, som en trussel mot sin egen sikkerhet. NATOs offisielle holdning til Ukraina, som er fastsatt i Bucuresti-erklæringen fra 2008, er at landet og Georgia «vil bli medlemmer av NATO» på en uspesifisert fremtidig dato.

  Russland har kalt Ukrainas streben etter NATO-medlemskap som en av hovedgrunnene til den nåværende konflikten. Til tross for alliansens innmarsj inn i den tidligere østblokken etter den kalde krigen, hevdet Stoltenberg onsdag at «NATO har strebet etter et bedre forhold til Russland i flere tiår».

  Fra RT, publisert 29 Juni 2022. Skrevet av RT.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: NATO admits it’s been preparing for conflict with Russia since 2014.

  Svar
 • «NATOs offisielle holdning til Ukraina, som er fastsatt i Bucuresti-erklæringen fra 2008, er at landet og Georgia «vil bli medlemmer av NATO» på en uspesifisert fremtidig dato.»

  ‘ USA, sammen med NATO, har utvidet sitt aktivitetsområde helt fram til Russlands grense. Vesten har vellykket omringet Russland. USA og Vesten fortsetter innsatsen for å inkludere Ukraina og Georgia i sitt imperium. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/18/ikke-snakk-om-usas-nedgang-snakk-heller-om-hvordan-vi-kan-frigjore-oss/

  «hevdet Stoltenberg onsdag at «NATO har strebet etter et bedre forhold til Russland i flere tiår».»

  Stoltenberg har jo vist seg som en patologisk løgner. – Og krigsforbryter.

  Svar
 • FRIHET !!!
  1 juli 2022 9:17

  De ønsker ikke at Ukraina skal vinne, det de ønsker er å holde krigen igang helst til evig tid for å svekke og holde Russland opptatt. At det i tillegg gir økonomisk nedgang i Europa er bare en bonus som fremmer «the great reset» agendaen…. At Ukraina blir ofret bryr de seg lite om.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skader pga medisiner blir underrapportert!

Mindre enn 6 % av «godkjente» medisiner har dokumentasjon som beviser virkningen

Forrige innlegg

Når myndighetene gir etter for for Big Pharma.

Helseskader på vaksinerte babyer i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.