POSTED IN Coronavaksiner

Når myndighetene gir etter for for Big Pharma.

Helseskader på vaksinerte babyer i USA.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksinerte babyer og konsekvensene

FDA ga denne uken nødbrukstillatelse for å vaksinere babyer så unge som 6 måneder med Pfizer og Modernas mRNA-preparater. Det er verken tilstrekkelig effektivitet eller en god nok sikkerhetsprofil til at barn bør vaksineres med denne vaksinen, og barn trenger det heller ikke, siden de aldri har vært utsatt for Covid og absolutt ikke nå med Omicron.

___________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren
___________________________________________________________

Yaffa Shir-Raz er en mangeårig journalist fra Israel som har jobbet på nettstedet Real-Time Magazine i et år og rapportert om vaksinen og Covid-19-regelverket. Da Yaffa Shir-Raz undersøkte VAERS-rapportene, fant hun to tilfeller av blødning hos spedbarn (1 år og tre måneder i alderen) som ble eksponert for vaksinen gjennom morsmelk og fant deretter ett tilfelle av en ammet baby som døde etter at moren ble vaksinert. Hun ba kollegaen Ranit Feinberg om å undersøke VAERS for å se om det var andre rapporter om spedbarn eller barn under 5 år som ble skadet av vaksinen. Ranit kom tilbake til Yaffa med mer enn femti tilfeller av barn opp til tre år, hvorav mange hadde blitt vaksinert og ikke blitt eksponert gjennom morsmelk. De to har studert dataene i flere uker og kunne publisere sin utmerkede rapport i dag.

Her er noen av hovedpunktene fra Yaffas rapport

58 VAERS-rapporter fra spedbarn mellom nyfødte og 3 år ble undersøkt. I rapportens formål ble spedbarn eksponert for vaksinen gjennom morsmelk ekskludert. Kun spedbarn som var vaksinerte er inkludert i de 58 rapportene.

Det viktigste spørsmålet å stille er: Hvordan i all verden ble disse babyene vaksinert? I de fleste rapportene er typen vaksinasjon ukjent. En rapport sa at forfatteren av rapporten ikke var sikker på om pasienten hadde deltatt i en klinisk studie. Det som er klart er at et ukjent antall spedbarn ulovlig har fått en ulisensiert vaksine. Minst 58 av dem opplevde alvorlige uønskede hendelser, hvorav mange var livstruende.

De 58 rapportene som ble undersøkt inkluderte et bredt spekter av alvorlige medisinske problemer. De fleste av dem ender enten med ukjent utfall. De vanligst rapporterte bivirkningene inkluderte:

 • Livstruende blødning
 • Anafylaktisk sjokk
 • Antikolinergisk syndrom
 • encefalitt
 • hypoglykemi
 • Nevroleptisk syndrom

I noen tilfeller er det ikke klart hva som skjedde med babyene – overlevde de? Og i så fall, har de kommet seg?

De fleste rapporter indikerer ikke omstendighetene som spedbarnene ble vaksinert under og om de deltok i de kliniske forsøkene.

Mens FDA hevder i sitt orienteringsdokument at vaksinens effektivitet hos spedbarn er 80,4 %, viser dokumentet at denne påstanden er basert på totalt 10 symptomatiske tilfeller av COVID-19 inkludert i studien. 1415 deltakere ble identifisert – 7 av dem i placebogruppen versus 3 i vaksinegruppen.

FDA ga ut et “briefing-dokument” som endrer EUA for bruk hos barn i alderen 6 måneder til 4 år i forkant av møtet med Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee 15. juni:

Sikkerhet: I sitt eget dokument bekrefter de 245 amerikanske VAERS-rapporter for babyer i alderen 6 måneder til 4 år med bivirkninger som: «SARS-CoV-2-test, hodepine, tretthet, COVID-19, pyreksi, svimmelhet, smerte, kvalme , Smerter i ekstremiteter, Frysninger, Pyreksi, Synkope, Produktlagringsfeil, Kvalme, Produkt administrert til pasienter av uegnet alder, Tretthet, Brystsmerter, Oppkast, Produkt administrert til pasienter av uegnet alder, Eksponering via morsmelk , hoste, utslett, diaré .”

Likevel godkjente FDA vaksinen, som medisinsk sett er helt overflødig.

Imidlertid forberedes det nå søksmål mot Pfizer og FDA, ikke bare sivile søksmål, men også de som er anlagt av amerikanske statsadvokater som Dr. Naomi Wolf forklarte her:

dr Naomi Wolf: ” Vi tar grep mot Pfizer, først som et privat selskap, og også, takk Gud, slår advokatene våre seg sammen med 20 statsadvokater… Det er viktig fordi statsadvokatene kan reise tiltale, og advokatene har funnet ut at ” det er både sivile og strafferettslige grunnlag for et søksmål. … Det er en rekke forskjellige sivile søksmål som jeg kan dele med alle dere som alle har funnet advokater. De har absolutt oppdaget svindel.»

Forsidebilde: Jill Sauve

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Vaksiner og vaksineskadde baby,er viktig å opplyse om,men jeg vil minne om at muligens,nei forresten ganske sikkert så har dr Mengeles etterkommere og Planned parenthood noe med dette å gjöre.
  Visste dere at i 5 stater i usa er abort og avlivning av barn intil 24 måneder etter födsel tillatt ?.
  Sjölve abortinngrepet er tillatt inntil uke 30 til uke 40 inn i graviditeten.Altså helt frem til födsel er abort tillatt.
  Kvinnens rett til å bestemme er utvidet til også å gjelde avlivning av eget barn inntil barnet er 24 måneder gammelt.
  Cornelia unfiltered har en fyldig dekning av dette i hennes youtubekanal.
  Corneila unfiltered del 8.
  I denne delen får vi se en representantant fra Phizer som i panikk löper vekk fra en journalist fra Judicial watch som stiller henne spörsmål om dette og vi ser intervjuer med neoliberale kvinnesaksgalninger som ikke benekter men bare babler i vei om kvinnens rett til å bestemme hva de vil om alt de vil.
  Vi får se dokumenter som beviser hva Cornelia påstår,det er på Svensk så selv en treg nordmann kan forstå.
  För dere eventuelt kommenterer mine opplysninger,se youtube videoen,da har dere litt info for en gangs skyld om hva dette handler om.

  Svar
  • Medisner som idag blir utviklet av legemiddelindustrien er et resultat av forskning på fostere,fostersalg er i dag big business.
   Når vi ser kvinnesaksgrupper organiserer store kampanjer for fri abort,hvor kommer pengene fra ?.

   Svar
  • «Sjölve abortinngrepet er tillatt inntil uke 30 til uke 40 inn i graviditeten.»

   Ja, dette kommer lite fram i abortkampen, og de store overskriftene ( mot ‘ høyrekreftene’ ) i Norge.
   Og dette altså i en verden med prevansjonsmuligheter og abort/angre-piller.
   Abortkampen baseres på en helt annen tid. Nå brukes kampen som politikk-politikk.

   Svar
 • Northern Light.
  30 juni 2022 15:30

  Fødselsratene faller over hele verden etter massevaksinasjonen mot covid-19 startet i 2021.

  Stadig flere bevis tyder på på at COVID-19-massevaksinasjons-programmene ble spesielt utviklet for å redusere verdens befolkning for å tilpasse den til den «grønne agendaen», som at «jorden ikke lenger kan opprettholde nåværende befolkningstall», ettersom statistikk nå viser synkende fødselstall over hele verden etter COVID-19 vaksinene ble lansert i 2021. Som rapportene viser forårsaker covid-19-vaksinene en høyere prosentandel av spontanaborter enn abortpillen.

  82 % gravide kvinner som får en Covid-vaksine har spontanaborter, det er mer enn abortpillen.
  Det er virkelig utrolig å se hvor kriminelle våre helsemyndigheter i regjeringen er, som CDC-direktør Rochelle Walensky, når de på TV åpenlyst lyver til det amerikanske folket om sikkerheten og effektiviteten til de dødelige COVID-vaksinene. Big Pharma-finansierte MSM er også medskyldige i massedrapet.

  Dette er en verdensomspennende katastrofe som utspiller seg rett foran øynene våre, ettersom mangel på arbeidskraft allerede lammer økonomien vår på grunn av at mange mennesker har dødd og blitt lammet av vaksinene, og nå ser vi at det er lite håp om å fylle opp arbeidsstyrken igjen, ettersom fødselsratene raskt synker og unge, fruktbare voksne blir ufruktbare. Vi lever virkelig i onde tider!

  Hvis det er noen trøst i alt dette, er det det faktum at «anti-vaksine»-menneskene som fortsatt har sinn og sjel intakt fordi de ikke bøyde seg og underkastet seg disse demoniske tyrannene, vil være de som fortsatt er fruktbare og produserer menneskeliv i fremtiden. Det darwinistiske mottoet «survival of the fittest» kommer til å få en helt ny betydning i årene som kommer, hvis ikke Gud først ødelegger planeten fullstendig og begynner på nytt med den lovede messianske nye verdensordenen.

  Covid-vaksiner og infertilitet.
  Hvorfor faller fødselstallene i Storbritannia, Tyskland, Sverige, Nederland, Sveits og Taiwan, ni måneder etter massevaksinasjonene mot Covid?
  Tyskland.
  Tyskland rapporterte en nedgang på 13 % i fødsler mellom januar og mars 2022 sammenlignet med samme periode i 2021.
  Storbritannia.
  Storbritannia rapporterte en nedgang på 7,7 % i fødsler med 75 670 fødsler mellom januar og februar 2022 sammenlignet med 82 042 fødsler i samme periode i 2021.
  Sveits.
  I Sveits har fødselstallene også falt etter Covid-vaksineringene.
  Taiwan.
  Taiwan rapporterte en nedgang på 23,2 % i fødsler i mai 2022 sammenlignet med samme måned i 2021. Igor Chudov, forfatteren av et populært nyhetsbrev om covid, skrev: «Når det uttrykkes i «sigmas», enheter for standardavvik, er nedgangen på 23,24 % i fødselsraten i Taiwan en hendelse på 26 sigma! Dette kan beskrives som «utenkelig» når det gjelder sannsynligheten for at kan skje på grunn av tilfeldigheter.

  Sverige.
  Sverige, uten nedstengning og skolestengning, rapporterte en nedgang på 6,6 % med 35 454 fødsler mellom januar og april 2022 sammenlignet med 37 950 fødsler i samme periode i 2021. Nedgangen i fødselstall er 6,9 % for samme tidsperiode sammenlignet med gjennomsnittet for 2019-2021.

  Nederland.
  Nederland rapporterte en nedgang på 6,3 % med 53 090 fødsler mellom januar og april 2022 sammenlignet med 56 671 fødsler i samme periode i 2021. Som konklusjon viser data fra hele verden en betydelig månedlig nedgang i fødselsrater fra januar 2022 til april 2022 sammenlignet med tidligere år.

  Studier viser at Pfizers mRNA-vaksines lipid-nanopartikler ender opp i eggstokkene og testiklene, og påfølgende studier har vist at Covid-vaksiner senker antall sædceller. Videre er antallet av fruktbarhetsproblemer rapportert i CDCs VAERS-database for Covid-vaksinene astronomisk.

  Før mRNA-vaksineringen var det rundt 1500 rapporter om fertilitetsproblemer, i løpet av den 31-årige historien til VAERS for alle vaksiner til sammen. Det er nå 15 000 rapporter om fruktbarhetsproblemer fra Covid-vaksinene alene, som står for 95 % av alle fertilitetsproblemene i VAERS historie.

  I Storbritannia er det nå mer enn 30 000 rapporter om menstruasjonsforandringer etter Covid-vaksinasjoner. Hvorfor faller fødselstallene i Storbritannia, Tyskland, Sverige, Nederland, Sveits og Taiwan, ni måneder etter begynnelsen av massevaksinasjoner mot Covid? Barn har statistisk sett nær null risiko for å bli innlagt på sykehus eller dø av covid-19. Massevaksinasjonen av barn må stoppe nå.

  Fra Tap News, publisert 29 Juni. Skrevet av Brian Shilhavy, redaktør av Health Impact News.
  Oversatt fra engelsk, linker og diagrammer og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Birth Rates Drop Worldwide Following Mass COVID-19 Vaccination in 2021.

  Svar
  • Morten Christensen
   30 juni 2022 21:16

   Takk for alt det du deler Northern Light.. STOR RESPEKT!! Litt annet enn det man får når man ser «journalister» i NRK og TV2, som VIRKELIG burde skamme seg!! Latterlig!!!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

G7-møtet som enda en arena for propaganda

ZELENSKY BRUKER BLØFF SOM VIRKEMIDDEL FOR Å FÅ MER STØTTE FRA VESTEN

Forrige innlegg

PST tonte ned islamistisk terror:

Høyreekstrem terror mer sannsynlig

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.