POSTED IN Krig-fred, Ukraina

X-CIA Larry Johnson:

Konfliktene mellom Zelensky og USA er økende etter mislykket offensiv.

0
Print Friendly, PDF & Email

Virkeligheten begynner å gå opp for Zelensky og hans mislykkede offensiv.

Av Larry Johnson

Larry Johnson, x-CIA.

Det skal ha kommet en telefonsamtale tidlig en morgen fra Zelensky til sjefen for Joint Chiefs of Staff, general Mark Milley, og andre. Vi har bare tredjepersons opplysninger fra telefonsamtalen, så dere må være forsiktige når dere skal vurdere hva som faktisk ble sagt.

Ifølge denne ubekreftede rapporten, skal Zelensky ha fortalt Milley at Ukraina har hatt store tap, og at de ikke kan fortsette offensiven. Han bønnfalt amerikanerne om å få mer luftvernforsvar, inkludert Patriotraketter og F-16-fly.

Det ser ut til at Milley og andre på USAs side er svært sinte, og forlanger at offensiven fortsetter. Resultatene sent på dagen (ukrainsk tid) den 10, juni er at en større natt offensiv  (fra 1 til 3 om natten) og nok et angrep tidlig om morgenen ukrainsk tid var mislykket.

Ryktene sier at forholdet mellom Zelensky og USAs forsvarsdept. for tiden er vanskelig.

Igjen hadde de ukrainske styrkene store tap. Vi har ennå ikke fått noen tall fra noen av sidene.

Hvorfor er Milley sint på Zelensky? Er det noen som har brukt stygt språk? Dette kan jo være ren desinformasjon, husk det.

Men om det er sant, så viser det at den ondsinnede rollen Bidens forsvars-og etterretningsteam spiller på nå bare forverrer denne forferdelige konflikten. Jeg blir fascinert av noen av nyhets-rapportene og kommentarene fra forståsegpåere som insisterer på at Ukrainas nederlag betyr at vi står overfor en lang, fastlåst krig. 

Slike meninger er så idiotiske, og så fjernt fra virkeligheten at mediene ser ut som tiggere som prøver å komme med en forklaring på sitt eget tull. Ukraina tømmes for viktige våpen, som artilleri, tanks og fly. Og disse manglene blir bare større. Kiev ser ikke ut til å ha håp om å kunne erstatte disse. Nå ser det også ut til at Ukraina begynner å mangle opptrent mannskap.

Hvordan i all verden kan de fortsette en stillestående krig når utstyr du trenger til å føre og fortsette en slik krig når de mangler utstyr, og at dette ser ut til bare å bli verre? Den ukrainske offensiven går nå inn i sin åttende dag. Det eneste Zelensky og hans generaler har å vise fram så langt er hauger av lik og ulmende tanks og væpnende personell-kjøretøyer.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Faktasjekkere hevder de ønsker åpen debatt.

Det forutsetter at alternative stemmer slipper til.

Forrige innlegg

Flere hundre kan miste jobben.

Godhetsposering i den Norske Turistforening.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.