POSTED IN Globalisering, Media

Det er en illusjon: ‘mediemangfold’

Vi skal alle bli kondisjonert til å tro på Budskapet fra medier som har de samme eierne

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Norhern Light

«Grupper av store medier og aviser i verden er blitt kjøpt opp – og blir kontrollert – av enda større grupper av medier og aviser. Bak disse grupper står noen av de største finansieringsselskaper i verden. Vi skal merke oss navnene på de største: BlackRock, Vanguard og State Street. Alt eid av disse sentrale investorene. De former i siste instans nyheter vi mottar, former meninger og tanker».

Sitat fra ‘Hvem eier aviser og medier?

Massiv ensretting av Budskapet

Med styrende aksjeposter bestemmer de hvem som skal skal bli direktører for mediahusene som ansetter redaktørene, som i sin tur ansetter de ledende journalistene. Mange oppfatter presse og media som bare trykte aviser og deres utgaver på Internett, og statlige og private tv-og radio stasjoner med nyhets-sendinger. Med det er også forlagshus som gir ut lærebøker, skjønnlitteratur, populær-vitenskap og -historie, livsstil-blader og nyhetsmagasiner.

Forlagshusene som gir ut det meste som en kan finne hos International bookshops (Narvesen her i Norge) og bokhandlere i alle vestlige land, er også eiet av kapitalforvaltningsselskapene. Bøker, blader og magasiner som mange leser, også på nett, er også en del av media, og er ikke kritisk til narrativene til hovedstrømpresse og media. Blader som Popular Science, Illustrert Vitenskap, Scientific American, National Geograpic Magazine, Newsweek, Times, blant mange andre, fremmer de samme narrativene om klima, covid og grønt skifte.

Det blir svært overbevisende for mange når de populærvitenskaplige magasinene de leser hver måned, også advarer mot global oppvarming og fremmer fornybar energi, de blir som andre kilder som bekrefter hovedstrømspresse og medias fortellinger. Men de vet ikke at de har samme eiere med samme agenda.

Hele informasjonsmengden en vestlig person er omgitt av i all sin våkne tid, også mer og mer på sosiale medier, er forfattet og utformet av selskaper eiet og kontrollert av kapitalforvaltningsselskapene, som forvalter investeringene til verdens rikeste. De som kontrollerer og styrer informasjonen, kontrollerer og styrer befolkningene, og blir deres herskerklasse. Hovedstrømpresse og media er herskerklassens propagandamaskin, som indoktrinerer og hjernevasker folk uten at de opplever det slik.

BlackRock, Vanguard og State Street, først og fremst av de enormt mektige kapitalforvaltnings-selskapene, er også blant annet eiere av den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien og den farmasøytiske industrien.

Når herskerklassens propagandamaskin har overbevist befolkningene om at det offisielle (storkapitalens) narrativ er riktig, kan deres politikere begynne å gjennomføre det uten protester av betydning, som militære- og økonomiske kriger mot nasjoner som motsetter seg deres «regelbaserte orden», og sluse milliarder ut fra statsbudsjettene til finanskapitalen, som til covid, klima, grønt skifte, og drive krig mot bønder over hele verden, for at storkapitalen kan ta over verdens matproduksjon.

Vestlig presse og media er en ekstremt velsmurt og og samkjørt propagandamaskin. Mange tror den dag i dag at Gadaffi og Saddam var tyranner og at krigene mot dem var for å «frigjøre folket», at covid-«vaksinene» beskytter dem, at polene vil smelte og havene koke hvis ikke tradisjonelt landbruk legges ned verden over og erstattes med Gates’ GMO-mat, insektbasert mat og kunstig kjøtt, at digitale sentralbankpenger bare vil gjøre det lettere å handle, at ACER er bra for klimaet, at Kina truer Vesten og NATO må ha en krigsflåte i Sør-Kina havet, så enda flere milliarder bevilges fra statsbudsjettene til den privateide krigsvåpen-industrien.

Storkapitalens propagandamaskin kan nå omslutte en person med informasjon så fullstendig, at hvis barn i grunnskolen i dag ble lært at Napoleon var en konditormester i Paris som fikk napoleonskaken oppkalt etter seg, og bare ble informert av skjermer som sa det samme, ville de ikke vite sannheten før de besøker franske nasjonalmuseer. Historien kan omskrives når alt blir digitalt.

Hvis folk ikke forstår at presse og media langt på vei former deres meninger og holdninger om de offisielle narrativene, behøver ikke herskerklassen å gjøre noe dramatisk for å få befolkningene til å akseptere Agenda 2030 og New World Order som følger, de vil faktisk ønske seg det.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Veldig bra artikkel NL. Her er en kommentar fra Benjamin Fulford om hvordan han opplever situasjon vi lever i just nu:
  «Da denne kampen startet, var det bokstavelig talt bare én setning på hele internett om Rothschilds. Uttrykket Khazarian Mafia eksisterte ennå ikke. Nå er eksistensen av en hemmelig innavlet elite med ansvar for det finansielle systemet allment kjent. KM krevde hemmelighold for å holde seg ved makten, og det har de mistet helt.

  Fremveksten av BRICS og Shanghai Cooperation Organization betyr at KM-kontrollnettet nå er nede i USA, Canada og Vest-Europa. Dette betyr at de bare kontrollerer 11% av verdens befolkning og 27% av BNP. Deres store 2020-plandemiske og vaksinefremstøt mislyktes i målet om å drepe en stor prosentandel av verdens befolkning. De møter søksmål, massedemonstrasjoner og systematiske angrep på makten deres i landene de fortsatt kontrollerer.

  Deres såkalte ledere som USAs «president Joe Biden», den kanadiske krimministeren Justin Castrudeau, Frankrikes president Emmanuelle Macron og den tyske presidenten Olaf Scholz kan ikke vises offentlig uten umiddelbart å bli angrepet av en mobb.

  Hovedpoenget til alle disse «hemmelige» samfunnene er at, i motsetning til åpne samfunn, krever de hemmelighold fra flertallet av folket for å kunne utøve sin makt effektivt. Nå som de blir avslørt, slutter deres evne til å manipulere oss. Dette gjelder spesielt i Vesten. Det er derfor uttrykket «sannheten skal sette deg fri,» er så viktig i disse vanskelige tider. Av denne grunn vil vi fortsette å gi sannheten til leserne våre til vi virkelig er fri.»

  Svar
  • Det stoe spørsmålet blir jo da naturlig: hvem taler sant? Og neste spørsmål blir naturlig nok: Hvordan kan jeg skjelne sannhet fra løgn? Personlig «følte» jeg at Al Gore løy oss opp i trynet under nobelpristalen hans og plasserte den største skyldfølese på oss vanlige mennesker! Jeg bare visste det! …intuitivt. Så jeg det på øynene, eller kropsspråket eller sanset jeg det med en sjette sans? Vel, jeg forsker videre.

   Svar
 • .Jan Zörlie
  4 august 2023 14:49

  Når man leter rundt etter en slags sannhet om det ene eller det andre,da er det som oftest lurt å höre hva alternativ media har å si om de tema som en vil läre mer om.Det er jo en skog av informasjon som ligger ute på nettet og da må man som best forsöke å filtrere ut hvilken eller hvilke biter som passer inn i ens eget bilde av sant og usant.Når noe blir presentert som sant eller usant,da gjelder det å sjekke og kryss sjekke så godt man kan.
  Hvem som eier eller styrer mediene er jo en evig diskusjon,men de siste årene har lite nytt blitt tilfört.Det virker som om de som hevder å presentere fakta enten har kjört seg fast eller tilogmed har kommet til bunns i sin etterforskning.
  Jeg har også lagt merke til ny informasjon sjelden når frem til de som hevder å vite.Jeg har også lagt merke til at om ny informasjon blir forsökt å bli lagt til i puslespillet,da går de som hevder å vite inn i en slags taushetsmodus.
  Kan Derimots redaksjon eller Northern Light eller kanskje noen fra Steigan fortelle meg hvorfor de aldri nevner RED BEE Media som en maktfaktor innen mediaverden ?.Har dere som jeg nevner ovenfor,noengang sagt noe om Red Bee ?.Hvorfor ikke ?.Red Bee media kontrollerer 500 fjernsynskanaler i Europa,blant annet BBC,men aldri nevnt av disse ovenstående.
  Så,hvem eier eller kontrollerer Red Bee ?.Spörsmålet er nå stilt,så får vi se om jeg får svar.Kanskje har dere ikke hört om Red Bee,har dere ikke,da er dere ikke kvalifisert for å dekke dette temaet,har dere hört om Red Bee,da undrer jeg hvorfor dere ikke opplyser.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  4 august 2023 16:06

  Jeg anbefaler redaksjonen,Northern Light og Steiganapparatet å lese seg opp på The Ericsson Report.Ja,jeg tror vel dere er godt informert,spörsmålet er hvorfor dere ikke opplyser.Rapporten finnes nå også på svensk.
  Oppmerksomheten rundt Ericsson og dets eiere presser seg på,det står på deres troverdighet nå.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyske myndigheter med åndenød

Satire fører til panikk hos tyske medier og myndigheter

Forrige innlegg

Hva gjør «vesten» når krigen er tapt?

Fortsetter eskaleringen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.