POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Utarmet uran fra Storbritannia:

Sprengte Russland nettopp et lager av denne giften i Vest-Ukraina?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har hele tiden advart mot bruken av ammunisjon med utarmet uran. Erfaringene fra Balkan og Irak hvor Nato tok i bruk slike våpen forteller at slike granater forgifter de områdene som rammes og at en får en oppblomstring særlig av kreft i befolkningen som bor der.

Nå har den britiske regjeringen sendt slike granater til Ukraina, naturligvis med den tanken at de skulle ramme russisk befolkete områder. Men hele tenkningen om at dette kan brukes i krig er syk. For uansett hvem som rammes er det sivile dette først og fremst går ut over.

Disse våpnene skaper lidelse og død lang tid etter at de er brukt. Nå vil den vest-ukrainske befolkningen få lide hvis det er sant at dette var et lager for slike våpen. Den britiske regjeringen som er ansvarlig for forgiftningen vil det ikke skje noe med. De kan feire sin nye konge med prakt og stas og med stjålne verdisaker fra hele verden.

Knut Lindtner
Redaktør

KHMELNYTSKYI — Sprengte Russland utarmet uran-grantater i luften?

Av Larry Johnson

Larry Jonhson er x-CIA.

Russlands luftangrep på den ukrainske byen Khmelnytskyi fanger en del oppmerksomhet på grunn av rapporter om en topp i gammastråler etter flere, massive eksplosjoner. Erfarne spekulasjoner mener at økningen i gammastråling kan være en konsekvens av russiske bomber som sprenger britisk levert utarmet uran til støv.

Bildet under viser det intakte våpenlageret like utenfor Khmelnytskyi tatt en tid før det russiske nedslaget. Khmelnytskyi er 217 miles vest for Kiev ( ca. 350 km.), noe som betyr at disse angrepene mest sannsynlig ble utført av kryssermissiler, som Kinzhal eller Iskander. Disse treffene gir også faktiske bevis på at Ukrainas anti-missil luftforsvarssystem ikke eksisterer eller er deaktivert i og rundt Khmelnytskyi.

La oss se på noen av videobevisene. Det var minst tre bomber som traff dette våpenlageret. Det første treffet kom klokken 04:29 (se den første videoen nedenfor, som viser de tre innslagene). Det treffet  antente tilsynelatende sekundære eksplosjoner fra ammunisjon og eksplosiver lagret på det anlegget. Det er en andre eksplosjon registrert klokken 05.07 etterfulgt av en massiv eksplosjon klokken 06.10, noe som resulterer i en svart soppsky som ruver over Khmelnytskyi.

4:29 am, 5:07 am and 6:10 am

5:10 am 13 May

Følgende bilde viser resultatet av treffene.

Det store krateret i øvre venstre del av bildet utslettet et par bygninger og skog. Kanskje dette angrepet, med flere missiler, vil stoppe den til kjedsommelig gjentatte fortellingen om at Russland har gått tom for missiler og skraper bunnen av lageret.

Det er ikke klart om utarmet urangranater ble ødelagt eller ikke. Det som er sikkert er at Ukraina mistet en enorm mengde ammunisjon av ulike typer som ikke enkelt eller raskt kan erstattes. Det er også bemerkelsesverdig at Russland har utført denne typen angrep, ikke alle med samme suksess, på flere steder over hele Ukraina de siste åtte dagene. Uansett hvilke små fremskritt Ukraina har klart på flankene til Bakhmut, kompenserer de ikke for det enorme tapet på Khmelnytskyi. Dette er en faktisk påminnelse til ukrainerne vest for Kiev om at de er i krig og at ukrainske militæranlegg ikke er trygge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  17 mai 2023 10:35

  På tide med sanksjonar og eit tribunal mot den britiske regjeringa som eksporterer masseøydeleggjings-våpenet uran-ammunisjon? Høyrer du, Støre?

  Å, nei. Det gjeld som vanleg andre reglar for vestlege botsverk.

  Svar
  • Ja, reglene som gjelder for oss er utarbeidet av Lockheed Martin, amerikansk globalistmafia og en del korrupte amerikanske politikere. Reglene har som formål å fremme globalistmafiaens investeringer og interesser i andre land og folk.

   Det er trist at Norge , Finland , Sverige osv, nå skal åpne for at amerikanerne og Nato kan etablere og utvide sin krigshisservirksomhet i våre fredelige land. Slik de gjorde i Ukraina. Når de har fått hisset opp Russerne tilstrekkelig, er vi også – enda mer- i krig med Russland.

   Svar
 • Russernes angrep på våpenlageret forhindret granatene med utarmet uran bli kjernefysisk forurensning. For at det skal bli atomforurensning må urankjernen med full kraft treffe f.eks panser eller tilsv. energien/varmen fra sammenstøtet skaper radioaktiv støv. En sprengning av et lager med påfølgende brann vil ikke være i nærheten av å skape den energien som trengs. Granatene blir ødelagte uten å skape atomforurensning. Derfor bør russerne få miljøvernprisen for sin innsats for å hindre at verdens kornkammer blir en en radioaktiv søppelplass.

  Svar
  • «Granatene blir ødelagte uten å skape atomforurensning.»
   Det der er det største vrøvlet jeg har sett på en stund.

   Bellona som vanlig på viddene. Dette er nok dessverre sannheten dersom de granatene virkelig gikk med i de ildkulene der:

   «Khmelnytskyi — Did Russia Vaporize Depleted Uranium Shells?
   Russia’s aerial attack on the Ukrainian city of Khmelnytskyi is catching quite a bit of attention because of reports of a spike in Gamma rays following multiple, massive explosions.»

   Svar
   • Monica Sortland
    18 mai 2023 22:45

    Ifølge EU sin monitor for radioaktiv stråling, ligg heile Ukraina på omlag same nivå som Noreg i dag, på mellom 0 og 200 nSv/h. Derimot viser Kypros av ein eller annan grunn skyhøge verdiar: over 4 millionar nSv/h (eller 4 mSv/h). Kva har skjedd der, skal tru? (https://remap.jrc.ec.europa.eu/Simple.aspx)

 • Terje Aune
  17 mai 2023 12:20

  Takk for denne opplysningen , send den til Bart Eide, Støre og Erna.

  Svar
 • «Sprengte Russland nettopp et lager av denne giften i Vest-Ukraina?»

  Ja, mye tyder på det.
  Voldsomme eksplosjoner etter russisk rakettangrep i Khmelnitsky, kan ha ødelagt store deler av den av London donerte ammunisjonen med utarma uran (dvs. plutinium-forurensa uran). Kan ha spredd radioaktivt støv over hele oblastet.
  I tillegg skal militert utstyr verdt flere milliarder kroner også ha ble ødelagt, ifølge følgende korte video:
  southfront.org/attack-on-ukrainian-capital/

  Svar
 • T. S. og Belona:

  » Å, nei. Det gjeld som vanleg andre reglar for vestlege botsverk.»
  «Derfor bør russerne få miljøvernprisen for sin innsats for å hindre at verdens kornkammer blir en en radioaktiv søppelplass.»

  Ja, utroligere greier. Dette er våre politikeres allierte!

  Og andre f:

  » I tillegg skal militert utstyr verdt flere milliarder kroner også ha ble ødelagt,»

  Hurra!
  Selv om mye av dette antagelig er norske skattekroner.
  ( ‘ Betaler du ikke skatt så går det ut over vår velferd, sier Ap/Sp/Høyre . ;- ) )

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Clinton-fondet:

Hvorfor har den norske regjeringen overført milliardbeløp til fondet?

Forrige innlegg

Prisstigningen på energi og inflasjonen var planlagt av kapitalkrefter i vest.

«Klima» skulle være påskuddet til å utløse økonomisk krise.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.