POSTED IN Globalisering, Kronikk

Unyttige matkonsumenter skal bort!

Kapitalmakta strammer grepet i raskt tempo, hvis vi ikke gjør motstand – nå!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

World Economic Forum’s fremme av «privat-offentlig samarbeid» er ikke annet enn en forberedelse for herskerklassens nye verdensordning etter Agenda 20230. Da har den globale storkapitalen overtatt de tidligere suverene nasjonene som ikke kan betale statsgjelden til dem, og driver landene som de driver deres selskaper, for maksimal profitt og for minst mulig utgift for kapitalen.

«Schwabs interessentkapitalismesystem er et system der selskaper søker langsiktig verdiskaping i stedet for kortsiktig profitt». Langsiktig verdiskaping er bare en eufemisme for langsiktig profitt. I storkapitalens nye verdensordning blir mennesket redusert til en produksjonsenhet, hvor herskerklassen kontrollerer og styrer alle aspektene ved den biologiske roboten mennesket i slaveklassen vil bli.

Smart-byer, hvor individene i slaveklassen bare kan leve inne i en 15 minutter sone, med mikrochipimplantater i kroppen og alle overvåket av AI 24/7, er bare for at herskerklassen skal få maksimalt ut av hver produksjonsenhet. Når den blir for gammel eller ikke er profitabel mer, får den en «vaksine», og dens boenhet, eller soveplass, overtas av en ny produksjonsenhet.

Det er dette som er den globale storkapitalens nye verdensordning. FN’s ord-smeder forskjønner New World Order så det høres besnærende ut. Fattigdom vil vil utryddet sier de, uten å si at de skal utrydde fattigdom ved å utrydde fattige, og andre mennesker som for eksempel eldre som er utenfor arbeidslivet på grunn av alder. Det er ikke uten grunn at de nye vaksinene for de nye virusene de har funnet på, anbefales først og fremst til de over 65 års alder.

Storkapitalen gjør alt for å kvitte seg med de som vil bli utgifter for kapitalen i New World Order. Det blir ingen offentlige ordninger for eldre og andre utenfor arbeidslivet i deres nye verdensordning. Det er en utgift for kapitalen, og ikke noe som den globale storkapitalen vil overta fra de tidligere suverene nasjonene. Denne utgiften vil vokse på grunn av eldrebølgen, om ikke «noe blir gjort». Det blir ingen nasjoner i New World Order, det vil bare være ett eneste frihandelsområde inndelt i regioner styrt av kapitallovene med to klasser, herskerklassen og en forvaltet slaveklasse.

Artikkelen er en kommentar til denne artikkelen:
Klaus Schwabs datter: Bekrefter at covid-nedstengninger var en forløper for klima-nedstenginger.

Bilde: Lexica.art

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • På den ene siden skal man ha bort unyttige matkonsumenter. På den andre siden skal man også ha i gang en storkrig/verdenskrig, noe som vil kreve et stort antall soldater og en veldig stor produksjon av ammunisjon, materiell og våpen. Og dette altså skje samtidig med at store deler av befolkningen i de samme land skal sultes i hjelp? Realistisk?

    Svar
  • Hvordan skal vi utrydde fattigdom? Utrydd «eliten»! Begynn med Schwab, så hans «stakeholders», og så til Usa for å fjerne alle i Bidenregimet mellom 65 år og 100år, d.v.s. en hel haug «useless eaters», flere helt eller delvis demente, samtlige en pest verre enn svartedauen: Biden, Feinstein, Lindsey Graham, Schumer, Pelosi, Mitch McConnell, Adam Schiff etc., bare som en begynnelse før de litt yngre med millionvis av liv på samvittigheten står for tur, både i USA og EU/EØS, utrenskning ovenfra og ned, en befolkningsreduksjon vi alle kunne holde en gledesfest for.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kortnyheter fra hele verden:

Frankrike saboterer Niger, sult i Jemen, India skifter navn…

Forrige innlegg

Mest sannsynlig med en istid.

Ingen av varslene om klimakrise på grunn av oppvarming har slått til.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.