POSTED IN Klima

Mest sannsynlig med en istid.

Ingen av varslene om klimakrise på grunn av oppvarming har slått til.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Klimakrisen som aldri kom.

Det har bedrevet skremming om fremtidige klimakatastrofer i svært lang tid. For de som er unge i dag er det ikke så lett å vite at all klima-skremming til nå egentlig ikke har slått til. Og årsaken tll det er at vi ikke har fått en virkelig klimakrise. Det betyr ikke at det ikke har vært dramatiske klimatiske forandringer her på kloden. Tvert imot. Det har vært svært store klimatiske endringer og den siste var for ca. 11000 år siden da den siste istiden tok slutt. Men i vår levetid har det vært ingen slike.

Under siste istid regner en med at hele Skandinavia og store deler av Storbritannia var dekket av is.

Naturlivis har det vært dramatiske situasjoner med uvær (idag omdøpt til ekstremvær for å skremme), slik det alltid har vært her på kloden. Dette skjer mange steder globalt hvert år og er egentlig ikke nyheter, men gjentagelser av noe vi skulle vært forberedt på. Men mediene trenger stoff å presentere for publikum, derfor blåses dette opp hver gang det skjer.

Vi kjenner altså gjennom geologien til at det har vært dramatiske klimatiske endringer på kloden vår en rekke ganger. Men det som presenteres i dag er ikke funderte på vitenskapelige fakta, men er et resultat av politisering av vitenskapen. Hvis en ikke har med ordet «grønt» i en søknad om forskningsmidler, uansett hva en skal undersøke, får en ikke finansiering, skrev en bidragsyter til derimot.no en gang.

Under er en video som presenterer mange av varslene om kommende klimakatastrofer helt tilbake til 1958 og frem til dags dato. Ingen har slått til, men de fortsetter å komme. En kan undres på hvorfor.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: KWON JUNHO

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Man burde kanskje bare le av klima- KRISE- scenarioer ( nå ‘ekstremvær’) som vår media FORURENSER våre liv med. ( Og mitt inntrykk er at fra flere og fler gjør det.)
    Men mange nok blir allikevel skremt, og dermed styrbare.

    Det vi burde , er å FORLANGE at disse skremsel-spådommene ble pålagt å følges opp av samme media , med samme store overskrifter, når de viser seg ikke å stemme.
    Under parolen: Forurenser skal rydde opp

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Unyttige matkonsumenter skal bort!

Kapitalmakta strammer grepet i raskt tempo, hvis vi ikke gjør motstand – nå!

Forrige innlegg

Ny forskingsrapport fra statistiske data i Storbritannia.

Skader og dødelighet øker med antallet covid-vaksiner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.