POSTED IN Globalisering, WEF

Klaus Schwabs datter:

Bekrefter at covid-nedstengninger var en forløper for klima-nedstenginger.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Martin Armstrong

Nicole Schwab, datter av World Economic Forums grunnlegger Klaus Schwab, innrømmet at covid-nedstengninger ganske enkelt var en forløper for kommende klima-nedstenginger. I det lekkede videoklippet fra en paneldiskusjon i Sveits i juni 2020, kommenterer Nicole at covid beviste at verden kunne endre seg sterkt, når folk følte en ekstrem trussel mot levebrødet sitt. Hun bemerker at beslutningstakere nå har mer makt etter covid, og endringer trenger ikke være gradvise. I videoen klippet er tatt fra, sier hun:

«Jeg ser det som en enorm mulighet å virkelig ha denne store tilbakestillingen, the Great Reset, og å bruke disse enorme pengemengdene – å bruke de økte midlene som politikerne har i dag – på en måte som ikke var mulig før, for å skape en endring som ikke er gradvis, men at vi kan se tilbake og vi kan si at dette er øyeblikket hvor vi virkelig begynte å sette naturen i kjernen av økonomien.

Det er mange muligheter, og dette er igjen en tankegang med faktisk innovasjonsteknologi og en virksomhetsvekst som kan skje med en positiv innvirkning fra naturen. Regenerativt landbruk er selvfølgelig en stor del av det også.».

Jeg (Martin Armstrong) vil gå inn på regenerativt jordbruk i et annet innlegg, men det overfører til slutt produksjonen av avlinger til globalistene under løgnen om klimaendringer.

Nicole Schwab uttalte at ungdommen ville være den enkleste å hjernevaske til å akseptere denne nye virkeligheten. «Og et av de viktigste punktene å reflektere over her, er også rundt å engasjere ungdom, og for meg er det igjen, jeg kommer tilbake til dette skiftet i tankesettet til generasjonen som vil fornye økosystemet, kan vi da forestille oss oss selv som mennesker som kan fornyes?» uttalte hun. Derfor forvirrer de barn på skolene om deres identitet. De lærer ungdommene «fakta» når de ikke har noe annet referansepunkt.

Schwabs datter vet at nedstengninger og maktovertakelser kan skje umiddelbart. De studerte befolkningene under den utvidede plandemien for å se hvor godt alle ville adlyde. Befolkningene ga etter for skremselspropagandaen, og tillot at sine egne barn ble injisert med et eksperimentelt stoff, brukte munnbind i årevis og ble satt i husarrest. «Den marginaliserte minoriteten», som Trudeau sa det, var liten nok til å kontrolleres og straffes. 15-minutters byer vil gjøre det mulig for globalistene å styre og kontrollere oss som de vil.

Fra Armstrong Economics, publisert 1. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Rumble-video med en paneldebatt med Nicole Schwab i artikkelen. Flere videoer på Rumble med Nicole Schwab, skriv «Nicole Schwab» i søkefeltet.
Originalartikkel: Schwab’s Daugther Comfirms COVID was a Precursor to Climate Lockdowns.
Også vist på NewsVoice, 3. august, med tittel: Nicole Schwab bekräftar att covid var ett första steg mot klimat-lockdowns.

Tdligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Vil folk fortsette å la seg behandle og omtale som kveg? Schwabene og WEFerne uttrykker seg klart nok ang. deres intensjoner for menneskeheten, helt utilsløret og skamløst overbevist om sin kommende suksess i å stå fritt til å gjøre hva de vil med alt, inlusive din kropp og ditt avkom. Hvis du får noe avkom. Eller kanskje kun ved hjelp av prøverør og bigFarma, hvis du har god score på microchippen. Har disse umenneskene faktisk rett i at majoriteten er så lydig og dum? Avhender barna, både kropp og sjel, til staten?
  Klimabløffen er tøft for de fromme å se, at Teslaen ikke er miljøvennlig, og at isbjørnene har det helt fint. Å få et nrk-publikum til å forestille seg at geoengineering brukes for å skape klimakriser, f.eks. med tornadoer som bråstopper og starter igjen på sin ferd eller skogbrannner som starter synkront på flere steder, som fjernstyrt.
  Skikkelige folk, altså folk flest, de tror andre folk er like anstendige som dem selv. Det er feil. Særlig feil er det angående de som forvalter makten og trekker i trådene.

  Svar
  • Flere politikere har den siste tiden, uttrykt bekymring. Med følgende sitat, «Aldri mere 9 April». Deriblant Jens Stoltenberg. Allikevel arbeider politikere og statsministre iherdig for å underordne Norge til WEF, via EU. Når vi vet at Nicole Schwab’s bestefar, Eugen Schwab var ihuga Nazist. Når det kommer då tydelig fram, at hans sønn Klaus Schwab. Benytter samme retorikk som Adolf Hitler, er det mest skremmende at politikerne på begge sider. Høyre som Venstresiden, applauderer fram en ny 9 April. Bare at i dag, politisk prostituerer norske politikere seg for ondskapen selv. Nemlig WEF og EU.

   Svar
   • Det er jo ikke noe nytt. De har holdt på helt siden krigen med å planlegge å klargjøre for neste forsøk på å avfolke jorden. Generasjon etter generasjon. I deres øyne er vi kun rotter. Og politikerene har blitt hjernevasket og lurt til å leve seg inn i denne nazistiske ideen. De tror helt og fullt på at de skal få leve ett godt og rikt liv, hevet over rottene. Nope!! De blir ofret først ved behov. De betyr absolut ingenting for «eliten». Og om de skulle komme i mål med sin agenda, så ofres politikerene da. De er intet mer enn ett verktøy! Bruk og kast.
    Planen er jo at de fleste av oss skal dø. At det raskt skal veldig ned i antallet mennesker. (Les rotter!!)
    Visst er det ufattelig hvor enkelt det har vært å lure befolkningen. De har kjøpt løgn etter løgn. Og de kjemper for disse løgnene. Gjennom «pandemien» har man virkelig sett hvor ukritiske folk er til løgn og bedrag. De dummeste forklaringer har blitt gitt på åpenlyse bevis på at det hele er ett bedrag. Eller, det hele er ett folkemord og den mest kriminelle handling gjort mot mennesket i all tid!! Men folket har kjøpt disse ekstremt tynne og fantasiløse forklaringene. For de behøver ikke engang klure fram skikkelige løgner for at folket skal svelge det.
    Nå begynner heldigvis mange å våkne opp. Etterhvert som de får høre den virkelige sammenhengen så kan de ikke lenger unngå å se det. Se hvordan absolutt alt som hender av inflasjon, woke, kriger, klima, valg, matmangel, pride, propaganda, sensur, «pandemi», «vaksiner» osv osv kun er en nøye planlagt og påbegynt gjennomført utrydding av befolkningen.
    Det er så alt for tydelig når man først får opp øynene. Man forstår hvordan det hele er nøye planlagt med stor kunnskap om folkets psyke, og hvordan å utnytte den!
    Men nå begynner folket å se at alle trærne jo faktisk er skogen!!
    Men det spørs om ikke det er for sent. «Eliten» (søpla) sitter på de fleste gode kortene. All militær styrke. Økonomien og alle innarbeidede systemer vi er avhengige av. Eneste muligheten vi har, er at de fleste av de hjernevaskede blant oss våkner. Og at vi står forent flere milliarder mot dem!!

   • Gunnar Frøvold
    25 februar 2024 12:04

    Men folket vil desverre ikke forstå hva som skjer .

 • «De studerte befolkningene under den utvidede plandemien for å se hvor godt alle ville adlyde. Befolkningene ga etter for skremselspropagandaen, og tillot at sine egne barn ble injisert med et eksperimentelt stoff, brukte munnbind i årevis og ble satt i husarrest.»

  Nå, sett i ettertid, synes hele 2021/22 og hysteriet innbyggerne ble stresset til,surrealistisk og skremmende.
  Munnbind og Antibac , mot bakterier , ble et must. De som satte spørsmål ved dette uvitenskaplige fjolleriet ble latterliggjort /demonisert. ( Tvangs- injeksjonene som et eget forferdelig tragi-komisk teater.)
  Hva som var sauer og hva som var mennesker ble vanskelig å skille. Likeledes hvem som var ulver og hvem som var gjetere.
  En skremmende opplevelse.
  – Men sikkert nyttig observasjon for de som antagelig planlegger neste forestilling.

  Svar
 • Northern Light.
  9 september 2023 14:58

  Schwab fremmer sammenslåing av stat og private selskaper på Asian Summit.

  Av Rhoda Wilson.
  Tidligere denne uken fikk Klaus Schwab taletid på ASEAN-toppmøtet, et møte mellom regjeringer i Sørøst-Asia. Han benyttet anledningen til å fremme sammenslåing av stat og private selskaper. Hvorfor var Schwab der, sjefen for en ikke-statlig organisasjon, World Economic Forum, som representerer private selskapers interesser?

  Association of Southeast Asian Nations (“ASEAN”) har ti medlemsland. I tillegg til å etablere «dialogpartnere» med mange andre land – inkludert «omfattende partnerskap» med Australia, India og Kina – har ASEAN etablert partnerskap med FN.

  ASEAN-toppmøtet, som avholdes halvårlig, er det høyeste politikkutformende organet i ASEAN som består av statsoverhodene eller regjeringene i ASEAN-landene. Da burde det heve øyenbrynene at Klaus Schwab, som ikke representerer noe land, dukket opp på toppmøtet som ble holdt i Indonesia.

  Det 43 ASEAN-toppmøtet ble holdt i Jakarta fra 5. til 7. september 2023. På sin nettside beskrives toppmøtet som «bilaterale møter mellom lederne i de deltakende landene». Likevel har Schwab, som representerer store multinasjonale selskaper, albuet seg inn.

  Schwab sa at med sammenslåingen av private selskaper og stat, det han kaller «offentlig-privat samarbeid», vil vi se et skifte fra «kapitalismens æra til «talentismens» (de menneskelige ressursenes) æra», hvor innovasjon blir «nøkkelfaktoren for konkurranse». Han hadde allerede forklart at ved å slå sammen selskapene og staten», vil regjeringer fortsatt styre, men næringslivet gir den innovative kraften».

  Rett etter ASEAN-toppmøtet i 2022 innyndet Schwab seg nok en gang for representanter for regjeringene på Business 20 Summit (“B20”) på Bali. B20 er det offisielle forumet for Group of 20 (“G20”) dialoger med det globale næringslivet. Det er nok en organisasjon som visker ut grensene mellom offentlige og private interesser, og presser verden nærmere ideologien til en verden drevet av ikke-valgte magnater. Dette var verdenssystemet Schwab så for seg i 2019.

  World Economic Forum, ikke nasjonale regjeringer, har vært den ledende talsmannen for den fjerde industrielle revolusjonen. Når han snakket om hvem som skulle styre hans dystopiske fjerde industrielle revolusjon under et intervju med India Today, sa Klaus Schwab at han trodde at det ville være et system med interessentkapitalisme: «Jeg tror at statskapitalismen på kort sikt gir visse fordeler, fordi man på en konsentrert måte kan mobilisere mye ressurser for å nå et bestemt mål. Men jeg tror at fremtiden ikke er statskapitalisme eller aksjonærkapitalisme, fremtiden er det jeg kaller interessentkapitalisme som er kombinert med samfunnsansvar, sa han.

  Schwabs interessentkapitalisme-system er et system der selskaper søker langsiktig verdiskaping i stedet for kortsiktig profitt, og myndighetene samarbeider med dem. Det er med andre ord profittdrevne selskaper som bestemmer. I 2021 ga Schwab ut boken «Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet» for å selge sin ideologi. For å promotere boken samlet forskjellige globale kommentatorer seg for en «diskusjon» om den.

  Blant dem som støttet boken i påvente av utgivelsen var politiske ledere og næringslivsledere. Disse inkluderte administrerende direktører for Microsoft, Salesforce, Tata Sons, Grupo Santander og Bank of America, og statsministrene i Belgia og Nederland, Alexander De Croo og Mark Rutte. Og cellist Yo-Yo Ma, Jane Goodall (grunnlegger av Jane Goodall Institute, og FNs fredsbud) og Oxfam-direktør Gabriela Bucher berømmet også Schwabs snart utgitte bok. At tilhengerne av denne ideologien kom fra politikk, næringsliv og ikke-statlige organisasjoner («NGOer») er ikke overraskende.

  «International Rules-Based Order» kan mer nøyaktig beskrives som et redskap for et verdensomspennende kapitalistisk nettverk, for å manipulere nasjonalstater i jakten på sin egen private, korporative agenda. Et globalt nettverk av selskaper, tenketanker, private stiftelser, mellomstatlige organisasjoner, frivillige organisasjoner og regjeringer virker sammen, for å gjøre globale politiske agendaer om til politikk og lovgivning på nasjonalt og lokalt nivå. Dette er det globale offentlig-private partnerskapet og skal omfatte alle nasjoner».
  Fra en Ian Davis artikkel 22 februar 2022.

  Fra The Expose, publisert 8 september 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Schwab promotes the merging of state and corporate power at Asian Summit.

  Svar
 • Northern Light.
  9 september 2023 15:42

  World Economic Forums fremme av «privat-offentlig samarbeid» er ikke annet enn en forberedelse for herskerklassens nye verdensordning etter Agenda 20230. Da har den globale storkapitalen overtatt de tidligere suverene nasjonene som ikke kan betale statsgjelden til dem, og driver landene som de driver deres selskaper, for maksimal profitt og for minst mulig utgift for kapitalen.

  «Schwabs interessentkapitalismesystem er et system der selskaper søker langsiktig verdiskaping i stedet for kortsiktig profitt». Langsiktig verdiskaping er bare en eufemisme for langsiktig profitt. I storkapitalens nye verdensordning blir mennesket redusert til en produksjonsenhet, hvor herskerklassen kontrollerer og styrer alle aspektene ved den biologiske roboten mennesket i slaveklassen vil bli.

  Smart-byer, hvor individene i slaveklassen bare kan leve inne i en 15 minutter sone, mikrochipimplantater og alle overvåket av AI 24/7, er bare for at herskerklassen skal få maksimalt ut av hver produksjonsenhet. Når den blir for gammel eller ikke er profitabel mer, får den en «vaksine», og dens boenhet, eller soveplass, overtas av en ny.

  Det er dette som er den globale storkapitalens nye verdensordning. FNs ord-smeder forskjønner NWO så det høres besnærende ut. Fattigdom vil vil utryddet sier de, uten å si at de skal utrydde fattigdom ved å utrydde fattige, og andre som for eksempel eldre som er utenfor arbeidslivet på grunn av alder. Det er ikke uten grunn at de nye vaksinene for de nye virusene de har funnet på, anbefales først og fremst til de over 65 års alder.

  Storkapitalen gjør alt for å kvitte seg med de som vil bli kapitalen til utgift i NWO. Det blir ingen offentlige ordninger for eldre og andre utenfor arbeidslivet i deres nye verdensordning, det er en utgift for kapitalen, og ikke noe som den globale storkapitalen vil overta fra de tidligere suverene nasjonene. Det blir ingen nasjoner i NWO, bare ett eneste frihandelsområde inndelt i regioner styrt av kapitallovene med to klasser, herskerklassen og en forvaltet slaveklasse.

  Svar
 • Northern Light.
  7 oktober 2023 18:17

  WEF: Med en vannkrise vil vi lykkes med å etablere verdensregjering.

  En talskvinne fra World Economic Forum hevdet at med en kommende vannkrise, vil de lykkes med å etablere en verdensregjering som de ikke klarte med covid-plandemien og klimaendringer.

  Av Jamie White.
  «Kan vi faktisk lykkes denne gangen?» spør professor Mariana Mazzucato for World Economic Forum.

  Et klipp fra WEFs Davos-møte i fjor som fikk lite oppmerksomhet den gangen, men som nå går viralt, viser WEF-talsperson professor Mariana Mazzucato, som beklager at covid og klimaendringsskremsler ikke klarte å få frem en verdensregjering, før hun hevdet at en vannkrise vil være katalysatoren som påtvinger menneskeheten en verdensregjering.

  «Har vi faktisk klart å vaksinere alle i verden? Nei. Så ved å fremheve vann som en globalt nødvendighet, og og se det ikke bare fra et globalt fellesskaps-perspektiv, men også fra et selvinteresse-perspektiv, fordi det har den parallellen, er viktig, for vann er noe folk forstår, sa Mazzucato, grunnlegger av UCL Institute for Innovation and Public Purpose, under et WEF-forum om «vannets økonomi».

  – Klimaendringene er litt abstrakte. Noen mennesker forstår det veldig godt, noen forstår det litt, noen forstår det bare ikke». «Men vann, alle barn vet hvor viktig det er å ha vann. Når du spiller fotball og er tørst, trenger du vann», sa hun. «Så det er også noe med å virkelig få befolkningenes engasjement rundt dette, og virkelig på noen måter eksperimentere med å forsterke forestillingen om at det er for folks felles beste».

  «Kan vi faktisk levere denne gangen på måter vi har mislyktes stort andre ganger? Og forhåpentligvis vil vi ikke fortsette å mislykkes på de andre tingene, men uansett,» la hun til.

  I følge WEFs beskrivelse var hensikten med diskusjonen å formulere et «2-årig initiativ for å utnytte verdien i menneskets behov for vann. Rapporten og handlingsplanen vil omforme hvordan vi snakker om, verdsetter og forvalter vann i resten av det 21. århundre».

  WEF klarte ikke å kontrollere menneskeheten med et biokonstruert virus, de klarte ikke å kontrollere menneskeheten med løgnen om at planeten er døende, og sikter nå på vann som et middel til å påtvinge sin agenda med en verdensregjering.

  Fra InforWars, publisert 30 september 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WEF Confession: Water Crisis Will Succeed in Establishing World Government Where COVID & Climate Change Failed.

  Kommentar:
  Vann er en av to eksistensielle ting for mennesket, det andre er mat. Det er derfor den globale storkapitalen prioriterer å få kontroll over verdens matproduksjon og vannforsyning. Storkapitalens politikerne privatiserer vannforsyningene, og finanskapitalen kjøper de opp. Det har pågått i flere tiår, spesielt i landene i sør, men nå mer og mer i vestlige land, noe som selvfølgelig ikke blir rapportert om av hovedstrømpressen, også eiet av den samme storkapitalen.

  Her i Norge vil Høyre privatisere vannforsyningen etter samme modell som med den elektriske strømmen. Hvis politikerne og pressen klarer å gjøre dette bak folkets rygg som med ACER, har finanskapitalen fått kontrollen over de viktigste delene av infrastrukturen som skal tilhøre folket.

  Svar
  • wasan Totland
   14 februar 2024 19:44

   Har de tenkt å forurense vannet fra vannverkene med nok et biovåpen.

   Svar
  • Virker som folk er i ferd med å våkne. Jeg tror det blir lovløse tilstander lenge før din beskrivelse slår til.
   Det er ihvertfall lov til å håpe på det.

   Svar
 • Jeg tror stadig flere innser at vi går mot en blodig revolusjon. Ikke at jeg skal oppfordre til noe som helst. Bare ser alvorligheten i det som skjer. Noen er i ferd med å ta fra oss livsgrunnlaget vårt, håpet, friheten osv…Historisk sett er dette mer enn nok til å skape krig.
  Jeg håper WEF-mafiaen og globalisteliten fortsetter å forspise seg, lage en ny pandemi med nedstengninger og tvang, for det vil bare gjøre enda flere oppmerksom på hva som skjer.

  Svar
 • Northern Light.
  6 mars 2024 15:19

  Dr. Robert Malone: Menneskeheten står overfor en 5 generasjons krigføring: «Du vet ikke hvem motstanderen din er».

  Av Ethan Huff.
  Menneskeheten er i krig, men ikke nødvendigvis mot Klaus Schwab fra World Economic Forum (WEF), eller Bill Gates fra Microsoft som ble kjent for «filantropi». Ifølge Dr. Robert Malone, en av oppfinnerne av mRNA (modRNA) «vaksinene», er de virkelige marionettmesterne skjult for menneskeheten, som en del av det han beskriver som 5 generasjons krigføring.

  «I en ekte 5 generasjons krigføring vet du ikke hvem motstanderen din er», sier Dr. Malone. «For eksempel, hvem er dukkemesteren bak covid-krisen? Var det Klaus Schwab? Var det Fauci? Nei, de er alle surrogater. Det er noen over Schwab og disse menneskene. Du vet ikke hvem som igangsetter covid-tiltakene og påbudene, og det er det hva 5 generasjons krigføring er «.

  I følge Dr. Malone ble menneskeheten nettopp utsatt for den største og mest koordinerte psykologiske krigføringskampanjen i menneskets historie, og refererte selvfølgelig til Wuhan-koronaviruset covid-19-«pandemien» og regjeringenes svar på den.

  I over tre år har forskjellige ikke-statlige organisasjoner (NGOer), i samarbeid med vestlige myndigheter og farmasøytiske selskaper, presse, media og finansselskaper, utsatt – Vi Folket – for en fullskala medisinsk fascisme, som drepte millioner i prosessen.

  De arbeidet alle via offentlige og private partnerskap med å konstruere og slippe løs den største, mest globalt synkroniserte, psykologiske propagandaoperasjonen kjent for menneskeheten – og virkningene som vi alle kan se, har vært ødeleggende.

  (Relatert: Fikk du med deg innrømmelsen i fjor høst fra Moderna at dets mRNA Wuhan coronavirus covid-19 «vaksiner» forårsaker kreft?).

  Økonomisk, biologisk og informasjonskrigføring.
  Med 5 generasjons krigføring er det mange våpen og fronter som globalistene bruker for å føre krig mot massene. Med covid ser det ut til å ha vært å true med en biologisk fare kombinert med en skremselsspropaganda, økonomiske trusler, en trussel mot samfunnet og til og med å bruke religion for å true folk til å underkaste seg påbud – husk: kirkene ble stengt i mange områder for å «beskytte» mennesker mot «viruset».

  Da økonomien begynte å gå over ende i de tidlige dagene av «pandemien», kom det beryktede beskyttelsesteamet (PPT) som skulle hindre at økonomien gikk over stupet, via det private sentralbankkartellet til Federal Reserve, til «unnsetning» med å pumpe opp økonomien, men som drev opp inflasjonen og senere førte til store renteøkninger – dette er økonomisk krigføring i aksjon.

  Så var det Big Pharma, som sto klar ved roret ved hjelp av Trump-regimet for å slippe løs Operation Warp Speed, som senere under Biden-regimet tvang titalls millioner mennesker til å bli injisert med covid-«vaksiner», ellers ville de miste jobben, utdanning og eller levebrødet.

  Hovedstrømpresse og media var også der akkurat i tide for å spre en endeløs propaganda utformet for å skremme folk til å bli hjemme, ha på seg en munnbind, og få en «booster»-vaksine etter en «booster»-vaksine, alt mens de takket regjeringen og den farmasøytiske industrien for å ha brakt oss «kuren».

  Og la oss ikke glemme de pågående værmanipulasjon-operasjonene som sprayer himmelen med kjemikalier, kunstige skyer og hvem vet hva annet, alt for å «avkarbonisere» planeten og redde oss alle fra «global oppvarming» og «klimaendringer.»

  «Dette angrepet på menneskeheten hadde sin begynnelse i 1913», bemerket noen på X, med henvisning til året Federal Reserve ble opprettet. «Rockefellers og the Wellcome Committe laget lover, slik at enhver medisinsk intervensjon måtte skje via den farmasøytiske industrien».

  Fra Natural News, publisert 4 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoforedrag i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Dr. Robert Malone says humanity currently faces 5th generation warfare: “You don’t know who your opponent is”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny bibeloversettelse:

Drepte jødene Jesus?

Forrige innlegg

Tucker Carlson om intervjuet:

Hva Tucker Carlsons synes var de 5 viktigste sakene fra Putin-intervjuet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.