POSTED IN Globalisering, WEF

Klaus Schwabs datter:

Bekrefter at covid-nedstengninger var en forløper for klima-nedstenginger.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Martin Armstrong

Nicole Schwab, datter av World Economic Forums grunnlegger Klaus Schwab, innrømmet at covid-nedstengninger ganske enkelt var en forløper for kommende klima-nedstenginger. I det lekkede videoklippet fra en paneldiskusjon i Sveits i juni 2020, kommenterer Nicole at covid beviste at verden kunne endre seg sterkt, når folk følte en ekstrem trussel mot levebrødet sitt. Hun bemerker at beslutningstakere nå har mer makt etter covid, og endringer trenger ikke være gradvise. I videoen klippet er tatt fra, sier hun:

«Jeg ser det som en enorm mulighet å virkelig ha denne store tilbakestillingen, the Great Reset, og å bruke disse enorme pengemengdene – å bruke de økte midlene som politikerne har i dag – på en måte som ikke var mulig før, for å skape en endring som ikke er gradvis, men at vi kan se tilbake og vi kan si at dette er øyeblikket hvor vi virkelig begynte å sette naturen i kjernen av økonomien.

Det er mange muligheter, og dette er igjen en tankegang med faktisk innovasjonsteknologi og en virksomhetsvekst som kan skje med en positiv innvirkning fra naturen. Regenerativt landbruk er selvfølgelig en stor del av det også.».

Jeg (Martin Armstrong) vil gå inn på regenerativt jordbruk i et annet innlegg, men det overfører til slutt produksjonen av avlinger til globalistene under løgnen om klimaendringer.

Nicole Schwab uttalte at ungdommen ville være den enkleste å hjernevaske til å akseptere denne nye virkeligheten. «Og et av de viktigste punktene å reflektere over her, er også rundt å engasjere ungdom, og for meg er det igjen, jeg kommer tilbake til dette skiftet i tankesettet til generasjonen som vil fornye økosystemet, kan vi da forestille oss oss selv som mennesker som kan fornyes?» uttalte hun. Derfor forvirrer de barn på skolene om deres identitet. De lærer ungdommene «fakta» når de ikke har noe annet referansepunkt.

Schwabs datter vet at nedstengninger og maktovertakelser kan skje umiddelbart. De studerte befolkningene under den utvidede plandemien for å se hvor godt alle ville adlyde. Befolkningene ga etter for skremselspropagandaen, og tillot at sine egne barn ble injisert med et eksperimentelt stoff, brukte munnbind i årevis og ble satt i husarrest. «Den marginaliserte minoriteten», som Trudeau sa det, var liten nok til å kontrolleres og straffes. 15-minutters byer vil gjøre det mulig for globalistene å styre og kontrollere oss som de vil.


Fra Armstrong Economics, publisert 1. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Rumble-video med en paneldebatt med Nicole Schwab i artikkelen. Flere videoer på Rumble med Nicole Schwab, skriv «Nicole Schwab» i søkefeltet.
Originalartikkel: Schwab’s Daugther Comfirms COVID was a Precursor to Climate Lockdowns.
Også vist på NewsVoice, 3. august, med tittel: Nicole Schwab bekräftar att covid var ett första steg mot klimat-lockdowns.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 703 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Vil folk fortsette å la seg behandle og omtale som kveg? Schwabene og WEFerne uttrykker seg klart nok ang. deres intensjoner for menneskeheten, helt utilsløret og skamløst overbevist om sin kommende suksess i å stå fritt til å gjøre hva de vil med alt, inlusive din kropp og ditt avkom. Hvis du får noe avkom. Eller kanskje kun ved hjelp av prøverør og bigFarma, hvis du har god score på microchippen. Har disse umenneskene faktisk rett i at majoriteten er så lydig og dum? Avhender barna, både kropp og sjel, til staten?
  Klimabløffen er tøft for de fromme å se, at Teslaen ikke er miljøvennlig, og at isbjørnene har det helt fint. Å få et nrk-publikum til å forestille seg at geoengineering brukes for å skape klimakriser, f.eks. med tornadoer som bråstopper og starter igjen på sin ferd eller skogbrannner som starter synkront på flere steder, som fjernstyrt.
  Skikkelige folk, altså folk flest, de tror andre folk er like anstendige som dem selv. Det er feil. Særlig feil er det angående de som forvalter makten og trekker i trådene.

  Svar
  • Flere politikere har den siste tiden, uttrykt bekymring. Med følgende sitat, «Aldri mere 9 April». Deriblant Jens Stoltenberg. Allikevel arbeider politikere og statsministre iherdig for å underordne Norge til WEF, via EU. Når vi vet at Nicole Schwab’s bestefar, Eugen Schwab var ihuga Nazist. Når det kommer då tydelig fram, at hans sønn Klaus Schwab. Benytter samme retorikk som Adolf Hitler, er det mest skremmende at politikerne på begge sider. Høyre som Venstresiden, applauderer fram en ny 9 April. Bare at i dag, politisk prostituerer norske politikere seg for ondskapen selv. Nemlig WEF og EU.

   Svar
 • «De studerte befolkningene under den utvidede plandemien for å se hvor godt alle ville adlyde. Befolkningene ga etter for skremselspropagandaen, og tillot at sine egne barn ble injisert med et eksperimentelt stoff, brukte munnbind i årevis og ble satt i husarrest.»

  Nå, sett i ettertid, synes hele 2021/22 og hysteriet innbyggerne ble stresset til,surrealistisk og skremmende.
  Munnbind og Antibac , mot bakterier , ble et must. De som satte spørsmål ved dette uvitenskaplige fjolleriet ble latterliggjort /demonisert. ( Tvangs- injeksjonene som et eget forferdelig tragi-komisk teater.)
  Hva som var sauer og hva som var mennesker ble vanskelig å skille. Likeledes hvem som var ulver og hvem som var gjetere.
  En skremmende opplevelse.
  – Men sikkert nyttig observasjon for de som antagelig planlegger neste forestilling.

  Svar
 • Anita Kjærang
  7 august 2023 19:44

  Les boken til WEF grunnleggeren Klaus Schwab kalt «covid19 the great reset», der står de megalomane planene for å slavebinde menneskeheten for å «redde oss» beskrevet i detalj…

  Jeg og mange andre vil heller dø kjempende for vår frihet enn å leve som slaver under WEF / FN og «elitens» NWO verden hvor sitat : » DU vil eie INGENTING og være lykkelig». Det Klaus Schwab og WEF / FN og resten av eliten jobber for er å gjøre hele verden om til et paradis for de 0,1% rikeste og mektigste med miljø, og klima og virus trussler som noen av mange unskyldninger. Dette handler kort sagt om å gjøre de 0,1% rikeste i verden til herskere i «stakholder kapitalismen» som WEF kaller det, i praksis er det snakk om feudalisme hvor 99,9% av verdens befolking vil leve som slaver i evig «klima lockdown» i 15 minutters byer.

  Svar
 • Northern Light.
  9 september 2023 14:58

  Schwab fremmer sammenslåing av stat og private selskaper på Asian Summit.

  Av Rhoda Wilson.
  Tidligere denne uken fikk Klaus Schwab taletid på ASEAN-toppmøtet, et møte mellom regjeringer i Sørøst-Asia. Han benyttet anledningen til å fremme sammenslåing av stat og private selskaper. Hvorfor var Schwab der, sjefen for en ikke-statlig organisasjon, World Economic Forum, som representerer private selskapers interesser?

  Association of Southeast Asian Nations (“ASEAN”) har ti medlemsland. I tillegg til å etablere «dialogpartnere» med mange andre land – inkludert «omfattende partnerskap» med Australia, India og Kina – har ASEAN etablert partnerskap med FN.

  ASEAN-toppmøtet, som avholdes halvårlig, er det høyeste politikkutformende organet i ASEAN som består av statsoverhodene eller regjeringene i ASEAN-landene. Da burde det heve øyenbrynene at Klaus Schwab, som ikke representerer noe land, dukket opp på toppmøtet som ble holdt i Indonesia.

  Det 43 ASEAN-toppmøtet ble holdt i Jakarta fra 5. til 7. september 2023. På sin nettside beskrives toppmøtet som «bilaterale møter mellom lederne i de deltakende landene». Likevel har Schwab, som representerer store multinasjonale selskaper, albuet seg inn.

  Schwab sa at med sammenslåingen av private selskaper og stat, det han kaller «offentlig-privat samarbeid», vil vi se et skifte fra «kapitalismens æra til «talentismens» (de menneskelige ressursenes) æra», hvor innovasjon blir «nøkkelfaktoren for konkurranse». Han hadde allerede forklart at ved å slå sammen selskapene og staten», vil regjeringer fortsatt styre, men næringslivet gir den innovative kraften».

  Rett etter ASEAN-toppmøtet i 2022 innyndet Schwab seg nok en gang for representanter for regjeringene på Business 20 Summit (“B20”) på Bali. B20 er det offisielle forumet for Group of 20 (“G20”) dialoger med det globale næringslivet. Det er nok en organisasjon som visker ut grensene mellom offentlige og private interesser, og presser verden nærmere ideologien til en verden drevet av ikke-valgte magnater. Dette var verdenssystemet Schwab så for seg i 2019.

  World Economic Forum, ikke nasjonale regjeringer, har vært den ledende talsmannen for den fjerde industrielle revolusjonen. Når han snakket om hvem som skulle styre hans dystopiske fjerde industrielle revolusjon under et intervju med India Today, sa Klaus Schwab at han trodde at det ville være et system med interessentkapitalisme: «Jeg tror at statskapitalismen på kort sikt gir visse fordeler, fordi man på en konsentrert måte kan mobilisere mye ressurser for å nå et bestemt mål. Men jeg tror at fremtiden ikke er statskapitalisme eller aksjonærkapitalisme, fremtiden er det jeg kaller interessentkapitalisme som er kombinert med samfunnsansvar, sa han.

  Schwabs interessentkapitalisme-system er et system der selskaper søker langsiktig verdiskaping i stedet for kortsiktig profitt, og myndighetene samarbeider med dem. Det er med andre ord profittdrevne selskaper som bestemmer. I 2021 ga Schwab ut boken «Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet» for å selge sin ideologi. For å promotere boken samlet forskjellige globale kommentatorer seg for en «diskusjon» om den.

  Blant dem som støttet boken i påvente av utgivelsen var politiske ledere og næringslivsledere. Disse inkluderte administrerende direktører for Microsoft, Salesforce, Tata Sons, Grupo Santander og Bank of America, og statsministrene i Belgia og Nederland, Alexander De Croo og Mark Rutte. Og cellist Yo-Yo Ma, Jane Goodall (grunnlegger av Jane Goodall Institute, og FNs fredsbud) og Oxfam-direktør Gabriela Bucher berømmet også Schwabs snart utgitte bok. At tilhengerne av denne ideologien kom fra politikk, næringsliv og ikke-statlige organisasjoner («NGOer») er ikke overraskende.

  «International Rules-Based Order» kan mer nøyaktig beskrives som et redskap for et verdensomspennende kapitalistisk nettverk, for å manipulere nasjonalstater i jakten på sin egen private, korporative agenda. Et globalt nettverk av selskaper, tenketanker, private stiftelser, mellomstatlige organisasjoner, frivillige organisasjoner og regjeringer virker sammen, for å gjøre globale politiske agendaer om til politikk og lovgivning på nasjonalt og lokalt nivå. Dette er det globale offentlig-private partnerskapet og skal omfatte alle nasjoner».
  Fra en Ian Davis artikkel 22 februar 2022.

  Fra The Expose, publisert 8 september 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Schwab promotes the merging of state and corporate power at Asian Summit.

  Svar
 • Northern Light.
  9 september 2023 15:42

  World Economic Forums fremme av «privat-offentlig samarbeid» er ikke annet enn en forberedelse for herskerklassens nye verdensordning etter Agenda 20230. Da har den globale storkapitalen overtatt de tidligere suverene nasjonene som ikke kan betale statsgjelden til dem, og driver landene som de driver deres selskaper, for maksimal profitt og for minst mulig utgift for kapitalen.

  «Schwabs interessentkapitalismesystem er et system der selskaper søker langsiktig verdiskaping i stedet for kortsiktig profitt». Langsiktig verdiskaping er bare en eufemisme for langsiktig profitt. I storkapitalens nye verdensordning blir mennesket redusert til en produksjonsenhet, hvor herskerklassen kontrollerer og styrer alle aspektene ved den biologiske roboten mennesket i slaveklassen vil bli.

  Smart-byer, hvor individene i slaveklassen bare kan leve inne i en 15 minutter sone, mikrochipimplantater og alle overvåket av AI 24/7, er bare for at herskerklassen skal få maksimalt ut av hver produksjonsenhet. Når den blir for gammel eller ikke er profitabel mer, får den en «vaksine», og dens boenhet, eller soveplass, overtas av en ny.

  Det er dette som er den globale storkapitalens nye verdensordning. FNs ord-smeder forskjønner NWO så det høres besnærende ut. Fattigdom vil vil utryddet sier de, uten å si at de skal utrydde fattigdom ved å utrydde fattige, og andre som for eksempel eldre som er utenfor arbeidslivet på grunn av alder. Det er ikke uten grunn at de nye vaksinene for de nye virusene de har funnet på, anbefales først og fremst til de over 65 års alder.

  Storkapitalen gjør alt for å kvitte seg med de som vil bli kapitalen til utgift i NWO. Det blir ingen offentlige ordninger for eldre og andre utenfor arbeidslivet i deres nye verdensordning, det er en utgift for kapitalen, og ikke noe som den globale storkapitalen vil overta fra de tidligere suverene nasjonene. Det blir ingen nasjoner i NWO, bare ett eneste frihandelsområde inndelt i regioner styrt av kapitallovene med to klasser, herskerklassen og en forvaltet slaveklasse.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Pfizer kjøpte Arena Pharmaceuticals:

De tilbyr kardiovaskulære behandlinger som er etterspurt etter covid-vaksinene.

Previous Post

Fører betaling i USA til feilbehandling av Covid-19 pasienter?

Stor bonus for å plassere syke i respirator.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.