POSTED IN Ukraina, USA

Ukraina:

USA forlanger å få plyndre landet.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hva skjedde bak scenen i Kiev?

Victoria «Fuck the EU» Nuland og Antony Blinken leste lydrikepunktene for Vladimir Zelenskij. Skjermdump fra video.

Ikke bare fikk Zelenskij beskjed av Antony Blinken om at Ukraina ikke ville få støtte til krig mot Donbass, men han fikk også beskjed om å legge landet åpent for utenlandsk økonomisk kontroll.

____________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
____________________________________________________________________________________

Professor Glenn Diesen kommenterte besøket til USAs utenriksminister Antony Blinken i Kiev, og han trekker en krystallklar konklusjon:

Ville USA gå i krig med Russland over Ukraina? … Blinken ble presset i et intervju med MSNBC til å svare på om amerikanske styrker kunne sendes i kamp mot russiske tropper for å støtte Kiev i tilfelle krig, og svarte bare at Washington er forpliktet til å «hjelpe Ukraina med å forsvare seg.»

Med andre ord, nei. Faktisk, med disse ordene, støttet Blinken mistankene i Moskva om at Washington står klar til å bekjempe Moskva til den aller siste ukraineren, men aldri vil risikere sine egne tropper.

Les: USA har sluttet å late som om de vil risikere krig for Ukraina.

Men det er mer!

Blinken ga Zelenskij beskjed om å legge landet åpent for utenlandsk kontroll

Pepe Escobar har fått tilgang til uoffisielle referater fra hva som foregikk bak stengte dører da Blinken instruerte Zelenskij. Han skriver:

Her er retningslinjene. Alle ukrainske statlige selskaper må kontrolleres av de legendariske “utenlandske interessene”. Så flertallet i styrer må være enten utenlandske eller femtekolonnister. Hele kontrollsystemet mot korrupsjon må også være utenlandsk kontrollert. Det samme gjelder rettssystemet. Andriy Kobolyev – en amerikansk operatør – må gjeninnsettes som sjef for Naftogaz. Zelenskijy flyttet fjell for å bli kvitt Kobolyev. Blinken krevde et massivt press mot enhver ukrainsk oligark, slik at store biter av ukrainsk økonomi overføres til – hvem ellers – utlendinger. Samme for privatisering av land.

Blinken krevde at amerikanske interesser i Ukraina skulle være uberørbare etter ukrainsk lov, og utnevnte ærede personer i det sivile samfunn. Maidan-kakedistributør Victoria “F ** k EU” Nuland, som også deltok i møtet, lagde ei liste over The Untouchables, og Blinken møtte dem hver for seg. Endelig måtte det gigantiske spøkelset som hang over hele turen til Kiev gjøres kjent. I praksis ble Zelenskij pålagt å overlevere alle i Ukraina som bidro til å bringe informasjon om Hunter Biden til media via Rudolph Giuliani.

Dette var noe helt annet enn hva clown-in-chief Zelenskij hadde håpet på og regnet med. Han skal bokstavelig talt ha blitt målløs. Ikke bare ble han vanæret med tanke på sin bolde offensiv mot Russland og Donbass. Enda verre for ham er det at Blinken ga beskjed om at han skulle hjelpe til så landet hans kunne bli plyndret til beinet. Stakkars de oligarkene som trodde at plyndring av Ukrainas rikdommer var noe de kunne gjøre i fred. Nå er instruksen klar: Plyndring skal kun gjøres av selskaper som er godkjent av US State Department. Og Zelenskij vet godt at nazistene i landet fort kan sette ham på den korte lista for å ha forrådt nasjonens interesser.

Escobar skriver at denne lekkasjen, som sannsynligvis er fullstendig korrekt, behandles som radioaktivt avfall i de store mediene. Ikke overraskende, siden disse mediene er eid av de samme kapitalgruppene som nå får fritt leide til å rane hva de måtte finne av verdi i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israel-konflikten:

Sprer den seg til hele verden, også Norge?

Forrige innlegg

Sør-Kinahavet:

Faretruende situasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.