POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Ukraina taper krigen.

Zelensky kommer til Norge for å tigge om mer penger for å forlenge den.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Som en tjuv i natta er sjefen for det brunflekkede regimet i Kiev Herr Zelensky dukket opp i Oslo.

Arild Haglund

Zelensky blir hyllet som forbilde hva gjelder «frihet og demokrati» av såvel Gahr Støre og andre representanter for den norske maktkasten.

Denne autokratiske skuespillerfiguren Zelensky er blitt smuglet inn for å tale fra Stortingets talerstol. I heimlandet sitt har den selvsamme Zelensky avskaffet parlamentsvalg inntil videre(!)

Av den vestlige makteliten er det voldelige statskuppet mot folkevalgte president Yanukovich februar 2014 blitt hyllet som det forbilledlig «demokratiarbeid.»

Det føyer seg inn i bildet at Ukraina etter 2014 har vært ei historie også om å renvaske Nazismen – med Josip Bandera som historisk «helt»:
Herrefolket er i Vest, og russerne skal holdes nede som «mindreverdige». Som Stoltenberg uttrykker det til stadighet: «De har ikke våre verdier.»

At den norske makteliten skulle vise slik forakt for reelle demokratiske verdier går utover min fantasi!

At Stortinget skulle bli misbrukt på denne måten hadde jeg ikke forestilt meg da jeg siste gang brukte min stemmerett.

Kiev 2014 – Oslo 2023 – alt kan tydeligvis skje i årene framover!

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  14 desember 2023 11:01

  Frå stortinget si heimeside 14.12.:

  «Bare tre ganger etter annen verdenskrig har utenlandske gjester fått tale til stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer i stortingssalen. Første gang var Winston Churchill i 1948, mens siste gang var da Zelenskyj selv talte via videolink i fjor. 13. desember talte han igjen.»

  Svar
 • Norvald Aasen
  14 desember 2023 11:23

  Jeg er nok sikker på at Zelensky slipper å tigge om penger, han vil nok slippe det, for Støre og stortingspartiet har nok allerede bevilget før «krigeren» får anledning til å tigge?

  Svar
 • Zelinsky har beriket seg personlig helt hinsides. Han har to lystfartøy, store flotte eiendommer rundt omkring. Florida f.eks. Historier om folk rundt ham/ministre etc. Smugler penger ut av landet. Hvitvasking og korrupsjon. Tyveri på høyt nivå med andre ord. Ingen har med sikkerhet fulgt pengestrømmen!? Prøv og la vær og dokumenter en-1kr for NAV! Eller skattetaten for den sak skyld.

  Svar
 • Den Norske statsstyrelsen er lydige mot elitene i USA og Europa, antakelig fordi de tror at de er en del av den eliten selv.

  Svar
 • Northern Light.
  14 desember 2023 16:28

  Pengene som kongressen sender til Ukraina går tilbake til det militær-industrielle komplekset.

  Av Ethan Huff.
  Den eneste grunnen til at USAs kongress fortsetter å stemme for å sende flere og flere milliarder til Ukraina, er fordi pengene ender opp med å bli hvitvasket tilbake til det amerikanske militærindustrielle komplekset, sier representant Thomas Massie (R-Ky.).

  I et intervju med Tucker Carlson på X ble politikeren bedt om å forklare, hvorfor Washington tydeligvis ikke har noen grense for hvor mye av skattebetalernes penger de er villig til å overføre til Volodymyr Zelensky og hans regime i Kiev, selv om det er åpenbart at Ukraina ikke kan vinne mot Russland.

  «Du vet, noen folk blir rike, så la oss gjøre det», sa Massie, som gjentatte ganger har stemt mot å finansiere Kievs militære operasjoner. «Det er et umoralsk argument, et de ikke kommer med offentlig». Massie sier at mye av midlene USA sender til Ukraina ender opp med å «berike» aksjonærer, hvorav noen også er kongressmedlemmer».

  Måten den korrupte amerikanske kongressen slipper unna med alt dette, foruten det faktum at deres velgere sover ved rattet, er ved å foreslå at hver ny pengeinnsprøytning er en «moralsk forpliktelse». «Du er en dårlig person hvis du er imot dette,» forklarte Massie om hvordan manipulasjonen fungerer.

  Hvitvaskingsmaskinen Ukraina.
  Massie refererte til en uttalelse nylig fra USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan, som antydet at det å unnlate å støtte «kampen for frihet i Ukraina», ville bety å la Russlands president Vladimir Putin «seire». «Men ingen nevner at vi har bidratt til å drepe en hel generasjon ukrainske menn som aldri vil bli erstattet», sa Massie. «De kjemper i en krig som de ikke kan vinne». De som støtter den amerikanske regjeringens sending av skattebetalernes penger til Ukraina, ifølge Massie, er «økonomiske analfabeter eller de har ikke moralske skrupler».

  President Biden refser Massie for å uttale seg mot disse velferds-utbetalingene til Ukraina, og kaller avslaget på å støtte Kiev «galskap» og «mot amerikanske interesser». Biden, i tilfelle du ikke visste det, har tidligere uttalt at Amerika vil sende velferds-sjekker til Ukraina «så lenge det er nødvendig», noe som betyr at planen er å gjøre det for alltid.

  Zelensky ber om ytterligere 111 milliarder dollar, som kongressen for tiden diskuterer. Beløpet, kalt en «tilleggsbevilgning for nasjonal sikkerhet», inkluderer finansiering ikke bare av Ukraina, men også nå Israel.

  Med mindre Washington først starter å bruke penger ved grensen mellom USA og Mexico, har republikanerne lovet å ikke godkjenne forslaget. Republikanerne ønsker også strammere immigrasjonskontroller samt revisjoner av asyl- og prøveløslatelseslover i immigrasjonssaker. Republikanerne har med andre ord ingen moralsk ryggrad heller. De vil bare ha sine prosjekter finansiert først, før demokratene kan få finansiert prosjektene deres.

  Den tidligere russiske presidenten Dmitrij Medvedev sa at Washingtons fortsatte støtte til Ukraina, har absolutt ingenting å gjøre med å forsvare «demokratiet» eller å kjempe mot Russland. Det handler i stedet om å tjene penger og modernisere det amerikanske militærindustrielle komplekset.

  «Selvfølgelig får de bestikkelser fra det militærindustrielle komplekset», skrev en kommentator. «Og ikke glem 10 prosent til ‘ han på toppen’.» «Begynn heller å avsløre kongressmedlemmer som får økonomiske fordeler av dette», sa en annen. «De er monstrøse krigsprofitører».

  Fra Kolozeg, publisert 13 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: That US Taxpayer Money Congress Is Sending To Ukraine? It’s Being Laundered Back To The Military-Industrial Complex – Ethan Huff.

  Svar
 • En vesentlig del av denne konflikten mellom vest og Russland, er woke vs den russisk ortodokse kirke.

  President Zelensky og hans regime med full støtte fra vest prøver å desimere den russisk ortodokse kirke i Ukraina og dessuten fengsler regime i Kiev kirkelige ledere og prester fra den russisk ortodokse kirke.

  Marit Slagvold er gift med Jonas Gahr Støre og er ordinert prest.

  Det er med stor forundring at ekteparet Støre/Slagvold kan gi en sånn velkomst til Zelensky og hva han representere sett i lys hvilke holdninger ekteparet Støre/Slagvold burde ha til slike saker.
  I tillegg hvordan regime i Kiev likviderer og fengsler politikere,journalister osv.

  Anbefaler boka : Russian Nuclear Orthodoxy: Religion, Politics, and Strategy.
  Dima Adamsky

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dom i Danmark:

«Antisionisme er forskjellig fra antisemittisme»

Forrige innlegg

Kardinal i Tyskland:

Eliten ønsker å ødelegge nasjonene gjennom massemigrasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.