POSTED IN Migrasjon og flyktninger, Virkelighetsforståelse

Kardinal i Tyskland:

Eliten ønsker å ødelegge nasjonene gjennom massemigrasjon.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tysk Kardinal: «Massemigrasjon handler om å knuse nasjonene».

Av Jan Sundstedt.

Kardinal Gerhard Müller går ikke rundt grøten når han snakker om elitens hensikt med massemigrasjonen.

Den tyske kardinalen Gerhard Müller mener globalister bruker massemigrasjon for å ødelegge lands nasjonale identitet, og at eliten ved å normalisere abort og dødshjelp «bedriver folkemord», da de mener at jorden er overbefolket.

I et intervju med LifeSiteNews, fortalte Müller om ideologiene bak globalismen og dens svært alvorlige konsekvenser.

«Masseinnvandring handler ikke om å hjelpe mennesker, men om å knuse den nasjonale identiteten. De sier at nasjonal identitet er nasjonalisme, og har forårsaket alle krigene, så de sier at de er mot nasjonalisme, men de er egentlig mot nasjonen.

Hvis nasjonalisme er årsak til krig, må vi spørre oss selv hvem som finansierer krigene og hvilke interesser som ligger bak. De ønsker at alle skal være fullstendig isolert og ikke skal være knyttet sammen av språk, kultur, familiebånd eller et hjemland der man føler seg hjemme», fortsatte han.

Kardinal Gerhard Müller

Kardinalen mener videre at disse fiendtlige globalistene ønsker at alle skal være «uten kulturelle og religiøse røtter og identitet», og mener at elitene begår «folkemord» ved å fremme aborter og eutanasi.

«Ofrene blir fremstilt som gjerningsmenn».
Ifølge Müller mener eliten at jorden er overbefolket og at menneskeheten skader klimaet – og at de derfor prøver å normalisere abort og eutanasi som en del av et «utryddelsesprogram».

– Og samtidig blir alle som kritiserer dette kalt nazister, av de som selv fremmer den morderiske nazistiske ideologien om at ‘makt gir rett’. Folkemordet som nå utføres beskyttes av propaganda, ved å likestille kritikerne med folket som begikk folkemordet i fortiden, la Kardinalen til.

– Forvrengningen av deres logikk er å fremstille ofrene som gjerningsmenn. Hva er avfolkningsprogrammet annet enn en plan for å redusere antall mennesker gjennom vold?

Kardinalen mener videre at nettopp karakteristikken «nazist» svært ofte brukes som en måte å undertrykke dissens, og er videre av den oppfatning at globalistene ser positivt på at selvmordsraten blant unge øker over hele verden – fordi dette også fører til til nedgang i folketallet.

Fra Nya Dagbladet, publisert 8 desember 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Kardinal: ”Massmigrationen handlar om att krossa nationerna”.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Bra at dette sies i klartekst. Globalisten Ghar Støre er jesuitt, og jesuitter har vært utestengt fra kongeriket Norge helt il 1958. Både jøder og jesuitter skulle vært utestengt fremdeles. Etter Erna trodde jeg ikke at vi skulle få en statsminister som er verre, men det har vi altså fått med Jonas.

  Svar
 • Homgenisert melk er ubrukelig. Det oppstår ingen kultur i den. Den blir ikke sur. Ingen rømkolle. Surmelk. Den bare råtner! Vi ser tydelig-gnidd inn-at de»folkevalgte» er våre største fiender. Vi blir «tatt rotta på» innenfra. Klaus WEF og FN har f.. meg klart å innfiltrere hele «eliten» på tinget.

  Svar
 • «Den tyske kardinalen Gerhard Müller mener globalister bruker massemigrasjon for å ødelegge lands nasjonale identitet »

  ‘ Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet.
  Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
  vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

  Ellers:

  Staten skal ta ansvar for vår trygghet. Vi organiserer oss og betaler inn penger for å finansiere det som skal til.
  Dette har alltid vært utgangspunktet for statsdannelse.
  Men en statlig administrasjon skal også legge til rette for at innbyggerne i nasjonen kan ta ansvar for sitt eget liv, og oppleve seg så frie som mulig, i stolthet over egne krefter. Og ikke knuge de ned i skatter og avgifter som gjør de som livegne og avhengige.

  ‘ Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer. ‘

  ‘Trump og hans utfordrere går til valg på Ukraina-brems. Statsminister Jonas Gahr Støre minner om at USAs bidrag er helt nødvendig.’
  dagbladet.no/nyheter/advarer-helt-avgjorende/80245817

  ‘– Det vil være stort for Russland om Trump blir gjenvalgt, da vil også hele Natos eksistens komme i spill. At han vinner er noe man må ta høyde for og planlegge for at kan skje. Fra et strategisk synspunkt, hvis Trump vinner, må vi bære mye mer av byrdene selv, også i Nato. Det vil i tilfelle bli en veldig turbulent tid fremover DER VI EUROPEERE MÅ LEDE SEG SELV ,…. ‘ ( (;-) )
  nettavisen.no/nyheter/ekspertene-med-oppsiktsvekkende-analyse-trump-blir-nokkelfaktor/s/5-95-1201550

  Trump ødelegger demokratiet, han vil ikke ha vaksinepåbud og vil ikke gå til krig. ;-)

  nettavisen.no/nyheter/dette-er-mareritt-scenariet-om-trump-skulle-bli-president-igjen-i-2025/s/12-95-3424185143

  Svar
 • Northern Light.
  4 januar 2024 16:10

  Tyskland: Venstrepolitikeren Ferat Koçak sier at migranter har «rett» til å plyndre dagligvarebutikker.

  Av Tyler Durden.
  En butikkeier i Tyskland ble fordømt som rasist for å ha klaget over gjenger av migranter som plyndret butikken hans, mens en politiker fra Venstrepartiet stilte seg på de kriminelles side, og sa at de hadde «rett» til å stjele.

  Dagligvarebutikksjef Konstantin Gatzke sa til Bild at tyvene som stjeler enorme poser fulle av gjenstander vanligvis er migranter, og rundt en tredjedel av dem er tunisiske.

  Under et tyveriraid på supermarkedet Edeka i Regensburg stjal en mann varer til en verdi av 140 euro, mens butikksjefen også har forsøkt å stoppe tyver som stjeler dagligvarer verdt 300 euro. «I posen var det brennevin som vodka og likør. De er muslimer – ønsket de å selge alkoholen videre?» spurte Gatzke. «Hva trenger du 10 brasmer (stor fisk) og så mange reker til? Ingen stjeler så mye fordi de er sultne», la han til. Gatzke bemerket at bakmennene til og med stjeler handleposer verdt €2,50 euro.

  Imidlertid ble han fordømt som en «rasist» for å ha klaget over plyndring utført av gjenger av migranter, og deretter kritisert av Ferat Koçak, et medlem av Berlins Representantenes hus for Venstre-partiet. Koçak stiller seg på de kriminelles side, og sa at at migrantene hadde «rett» til å stjele fordi regjeringen ikke ga dem nok i velferdsytelser. «Jeg vil si at folk får tilbake det de har krav på», skrev Koçak på X.

  «Et av de sentrale problemene er at myndighetene er overbelastet, og mange flyktninger ikke engang får betalt det de trenger for å leve», la han til. Venstre-partiet krevde at flere migranter umiddelbart skulle få arbeidstillatelse «slik at de kan leve sitt eget liv».

  Koçaks meninger blir imidlertid i økende grad avvist av vanlige tyskere, og landet har blitt den siste store europeiske nasjonen som åpent begynte å snakke om re-migrasjon. Anti-masse immimigrasjons partiet AfD har også raskt økt sin velgerbase, til tross for forsøk fra etablissementet på å forby partiet totalt i «demokratiets» navn.

  I Storbritannia må supermarkeder nå ansette folk til å stå ved utgangen og sjekke kvitteringer mot innholdet i handlevogner, som et forsøk på å stoppe det enorme omfanget av butikktyverier. Nok en seier for mangfoldet!

  Fra ZeroHedge, publisert 29 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker, video og X-meldinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Leftist Politician In Germany Says Migrants Are «Entitled» To Mass-Loot Grocery Stores.

  Kommentar:
  Venstresiden i europeisk politikk representerer ikke lenger svake grupper, arbeider- og lavere middelklasse fra landenes etnisk opprinnelige befolkning. Politikere som representerer storkapitalens agenda har infiltrert venstresiden for lenge siden. Det lavtlønte butikkpersonalet som utsetter seg for risiko når de prøver å stoppe migrantgjengene, må bo i de samme områdene migrantene gis bolig. De fleste av dem kan ikke kvalifiseres til et europeisk arbeidsmarked og går inn i parallellsamfunn hvor de forblir.

  Det er arbeider-og middelklassen som betaler det meste av skattegrunnlaget, og betaler dyrt for masseinnvandringen på flere måter, ikke de rike som er en del av den globale storkapitalen som står bak de elendige forholdene i u-landene migrantene flykter i fra. Ubetalbar statsgjeld til Verdensbanken og IMF og rentevåpenet, holder u-landene i et jerngrep.

  Masseinnvandringen fra MENA-land er en bevisst politikk fra den globale storkapitalen, for å få vest-europeiske land i kne økonomisk, så storkapitalen kan ta over. Blant annet ved å belaste den passive økonomien med den ødeleggende masseinnvandringen og den enorme kriminaliteten som følger, og ved å legge ned industrien med energi-politikken, er europeiske land på vei mot en sikker konkurs, og storkapitalen vil ta over landene som planlagt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina taper krigen.

Zelensky kommer til Norge for å tigge om mer penger for å forlenge den.

Forrige innlegg

Ikke kast rektor Borg nå

Behold henne
som et eksempel
på de autoritære universitetene

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.