POSTED IN Ukraina

Tidlegare amerikansk tryggingsrådgjevar:

Washington vil høyre ønskedraumar, ikkje fakta!

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tidlegare tryggingsrådgjevar i Trump-administrasjonen, oberst Douglas MacGregor, tar opp att i dette korte video-intervjuet (20 min) det han har sagt fleire gonger før: At Russland har vunne krigen i Ukraina. Men denne erkjenninga har ikkje sokke inn i Biden-administrasjonen. Grunnen til dette er, i følgje MacGregor, ikkje mangel på tilgang på relevant informasjon. Grunnen er heller at dei som legg fram ubehagelege fakta, ikkje blir lytta til eller får forfremjing. MacGregor held fram det velkjente faktum at dei fleste regjeringane held seg med generalar som stør politikken deira og snakkar dei etter munnen.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 329 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Dette toget,som nå går veldig fort og som besöker alle land i Europa og som gjör at folk våkner opp fra sin komfortsone,det går nå ikke å stoppe.
  Folk våkner opp,de forstår hva deres politiske ledere har gjort og de forstår hva deres globalistiske näringsliv har gjort.
  Det er ikke bare Putin som driver med avnazifisering og demilitarisering,forelöpig har vi sett at Putins metode er med våpen og ett vel forberedt ökonomisk forsvar og som det ser ut til at han lykkes veldig godt med,men Putin må nödvendigvis ha medspillere internasjonalt og disse spillerne blir mer og mer synlige.
  En av metodene som det har värt vanskelig å se er hvordan avnasifiseringen og demilitariseringen av Europa blir gjennomfört.
  Amerikanerne har tvunget sine vasallstater i Europa til å sanksjonere seg selv til å bli tannlöse fattige stater.
  Vi ser nå at Nederlenderne er i fullt opprör mot sine egne myndigheter og dette vil spre seg til resten av europa.
  Det kommer til å bli en hard vinter for folket,men enda hardere for globalistene,avnazifiseringen har begynt.

  Svar
 • Globalistene kan likesågodt klassifiseres som kommunister. Klaus Schwab (WEF) sitt kjente slagord ‘You will own nothing, and you will be happy’ tyder på at et kommunistisk tankegods har høy staus blant globalistene.

  Totalitarisme er en del av trekkene ved både nazisme, kommunisme, og også islamisme.

  Svar
 • Globalistenes monument,the Georgia Guidestones ble igår sprengt,först av ukjente gjerningsmenn,så av politiet.

  Svar
 • Avnazifisering ?.Hva menes med det ?.Det går dypt,men ett bra sted å begynne,det er å forstå det samfunnet som ble utviklet i tidlig 1900 tallet.
  Den gangen ble det åpent diskutert raserenhet,den hvites overlegenhet og Eugeniks som gikk ut på at funksjonshemmede,laverestående og lavinntektsfolk skulle steriliseres.
  Dette er stoff det er enkelt å finne.
  En av de som ivret mest for det var kvinnegruppa Ottars skaper Elise Ottesen Jensen.Under navnet familieplanlegging ble rasehygiene utviklet.
  Akkurat på samme tid som Elise Ottesen Jensen,s ideer ble utviklet i norge ble de samme ideer utviklet i Sverige og der var Alice Wallenberg frontfigur.
  Om man leser seg litt opp på virksomheten til disse to figurene ser man ganske raskt likhetene med det nazistiske Tysklands syn på hvit overlegenhet og også deres syn på hvordan annenklasses borgere skulle behandles.Det går liksom en röd tråd mellom de ulike frontfigurenes raseteoriene,ja forresten,Alice Wallenberg var födt norsk,men godt gift i Sverige.
  Disse norsksvenske frontfigurene var også frontfigurer for det som senere ble Planned Parenthood og svenske RFSL RFSU arbeidet med og arbeider fortsatt med disse ideene.
  Arbeiderbevegelsen og venstresiden i norge var veldig for disse ideene og kvinnesak og opplösning av kjernefamiliene ble en halvskjult agenda.
  Vi vet jo hva venstresiden driver med i dag,enten det er antifa,Blm,multikultur eller hva det skal väre og alt har rötter i en ikke så fjern fortid.

  Svar
  • «Dette er stoff det er enkelt å finne.»

   Ja, men i norsk kultur. Les norske Scharffenberg. no.wikipedia.org/wiki/Johan_Scharffenberg
   Dette har lite med nazisme, kommunisme eller islamisme å gjøre. Det har å gjøre med ny viten om arvelære å gjøre. Ny viten har en tendens til å ta av, spesielt når det skjer samtidig med et nytt århundre.

   Nasjonal-sosialisme har ellers lite å gjøre med globalisme, Tvert i mot. Det ligger i begrepet.

   Svar
 • Venstresiden driver med miljö og alt som er grönt,de driver med woke,de driver med identitetspolitikk,kjönnskamp for alle 7 kjönn,de driver med religionsfrihet så snart har alle sin egen religion,de driver igrunn med alt som kan splitte hele samfunn.

  Svar
 • Siden ingen synes å bry seg om venstresidens utvikling i Norge og Sverige får jeg fortsette å gi litt informasjon,til noen forhåpentligvis forstår at alt henger sammen med alt.
  Alice Wallenberg var ordstyrer for det rasebiologiske instituttet.
  Elise Ottesen Jensen viss svenske ektemann ble utvist fra Norge.
  Elise Ottesen drev aktivt med rasebiologiske spörsmål,skrev flere böker om emnet.
  Alice og Elise som begge var norske drev aktivt med disse rasegreiene ,begge bodde i Stockholm,»men de kjente ikke hverandre ?.
  Wallenbergstiftelsen driver med sponsing av lab og legemidler og idag er det veldig aktuelt da flere Ukrainske forskere har flyktet fra Ukraina og er i full jobb i Sverige,Umeå Universitet.De er sponset av Wallenbergstiftelsen.
  Wallenbergstiftelsen har sponset og fortsetter å sponse de juridiske utdanningsinstitusjoner,ikke bare i Sverige,men også i Finland,de baltiske stater og polen.Det gjelder å få rettsystemet til å tenke rett,ikke kritisk.
  Solidaritet og Lech Walesa fikk mye stötte fra Sverige og Norge,han tenkte nok rett.
  Planned parenthood satte opp abortklinikker over hele USA,de ble i hovedsak plassert i fattige områder bebodd av svarte.
  Margareth Sanger og Ku Klux Klan var ikke fremmede for hverandre.
  Svensk slavehandel kommer nå frem i lyset.I det svenskkontrollerte Ukraina,altså år 1400 til år 1774 ble Slavere solgt til spesielt Midtösten og det osmanske rike.Det var lov å selge slaver som var slavere og afrikanere.Da svenskene ble stoppet av russerne,flyttet de butikken til St Bartolomeo og fortsatte med salg av afrikanere.
  Ingermanland var en del av Storsverige,Ukraina med det blågule flagget har svenske bosettninger over hele sitt land.
  Magdalena Anderson besökte Zelensky 4rde Juli,hun hadde med seg en kopi av Karl den 12,s «kapitulasjonsbrev «,ja slik er brevet tolket,da Russerne slo tilbake Svenskene i 1711.
  Noen tolker Magdalenas uventede reise som en symbolsk ny kapitulasjon.

  Svar
 • De som husker og har fulgt med.Aron Russo,s samtale med en Rockefeller.Rockefeller ville rekruttere Russo.I samtalen sa Rockefeller,vi ga verden kvinnesaken.
  (eller ,vi ga verden oppsplittingen av familien.
  Putin sa nylig.La barn väre barn,la de vokse opp uten påtrykk fra div organisasjoner,når de blir voksne kan de selv velge hva slags liv de vil leve.
  Den sexuelle revolusjon var en svensk oppfinnelse drevet igjennom av RFSU,med prevensjonsmidler og sexualundervisning slapp man den svenske synden lös.Ja også penger for å promotere og exportere.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Mink ble avlivet uten grunn

Mette Frederiksen og elefanten i rommet

Previous Post

Stortinget har frasagt seg styringen

Kraftselskapene tømmer vannmagasinene med viten og vilje!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.