POSTED IN Coronavaksiner, Norsk politikk

Skyldes det vaksineringen?

Etter august i år har vi en ukentlig overdødelighet sml. med tidligere år.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

14 personer under 60 år døde etter vaksinering, ifølge Legemiddelverket

Av Redaksjonen

Dødeligheten for i år er betydelig høyere enn for fjoråret. Nå får eldre tilbud om dose tre. Men FHI har ikke utført noen analyse av kost/nytte.

graf som viser utvikling av dødsfall etter vaksinering

Illustrasjonen over viser utviklingen for rapporterte dødsfall etter vaksinering for dem under 60 år. Per 7.12. viser den 14 dødsfall.

______________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hemali
______________________________________________________________________


Illustrasjonen under viser utviklingen for rapporterte, ukentlige dødsfall for årene 2019, 2020 og 2021. Som det klart fremgår, er dødeligheten mye høyere i år enn i fjor. Her kan du se flere grafer, utviklet av Frode Burdal Klevstul. Sammen med Miriam Ekelund står han også bak Antijantepodden.


Legemiddelverket per 7.12.:
44461 rapporterte meldinger, hvorav 24009 (54.00 %) er behandlet.
De behandlede rapportene viser 231 dødsfall, hvorav 14 personer er under 60 år.
4083 (17.01 %) rapporteringer ble klassifisert som «alvorlig».

Blant de vanligste bivirkningen er

Betennelse i hjertet – myokarditt og perikarditt
Menstruasjonsforstyrrelser
Blodpropp

Rapporterte, ukentlige dødsfall for årene 2019, 2020 og 2021. Merk rosa (2021) sammenlignet med rød (2020)
Kilde: SSB tabell 07995 – Døde etter uke.
Foreløpige tall 2015 2021: https://www.ssb.no/statbank/table/07995/.
Dataene viser SSBs foreløpige tall over ukentlige døde i Norge. Etter uke 30, dvs. starten av august, observerer vi at ukentlige antall døde i 2021 er høyere enn alle seks foregående år, for alle uker bortsett fra uke 39 (noen få flere døde i 2019). Til og med langt høyere enn starten av 2016-2017 influensasesongen, med over 1000 døde totalt.

Hjerteposebetennelse

Sander Haugrud (24) var norgesmester i kickboksing i 2019, og hadde internasjonale ambisjoner. Etter dose to har han sittet på sofaen med hjerteposebetennelse. Framtiden er uviss. Se videointervju med Sander.

Sander Haugrud (24) satset internasjonalt som kickbokser. Nå er framtiden uviss.

Anafylaktisk sjokk

Line Kyvik (40) fikk allergisk sjokk etter Pfizer:
– Før stikket sa jeg at jeg er allergisk mot Penicillin, og har kronisk elveblest.
– Det går så fint, mente sykepleieren.
FHI: «Alle virksomheter som vaksinerer skal ha gode rutiner for opplæring og det skal være skriftlige prosedyrer for håndtering av anafylaktiske reaksjoner som alle vaksinatører skal kjenne til.»
– Fire minutter etter Pfizer-vaksinen kjenner jeg prikking og bølger i kroppen. Så blir alt svart. Da jeg våkner, kan jeg verken røre hodet eller overkroppen. Jeg trilles i rullestol til observasjon. Først etter en time kommer legen. Plutselig får jeg et anfall av anafylaksi. (Livstruende, allergisk sjokk.) Det har da gått 70 minutter siden stikket. I stedet for å bli utredet for den alvorlige allergien, ville de gi Line dose to av Pfizer. Les Lines historie.

Marlina mistet førligheten i beinet

https://hemali.no/siste/marlina-mistet-forligheten-i-beinet-etter-forste-dose-na-er-hun-innkalt-hun-til-dose-to/embed/#?secret=p0RE3qqaUG

Marlina Andersen (35) var skeptisk til vaksinen. Dessuten anså hun den unødvendig fordi hun har hatt Covid-19 to ganger. Få minutter etter stikket begynte hun å miste førligheten i beinet.
– Overlegen sa at han aldri hadde sett liknende: Jeg var helt frisk, røyker ikke, går ikke på p-piller, ingen allergier, ingen medisiner. Jeg er helt sikker på at lammelsen skyldtes vaksinen, men legene ville ikke innrømme det. De bare antydet en mulig sammenheng, og nevnte autoimmun reaksjon. Etter hvert prøvde legene å skylde på «belastninger jeg hadde i livet».
– Ikke skyld på livet mitt! Dette livet med belastninger har jeg hatt i årevis, og jeg har taklet det med trening og sterk psyke. Min kropp tålte ikke vaksinen, kan dere ikke bare si det?
hemali møtte Marlina i sommer, da intervjuet ble gjort. I november ble hun hasteinnlagt på Aker sykehus med livstruende nyrebetennelse, nyrestein og blodforgiftning. Formen er fortsatt elendig.

«Tom» (46) fikk blodpropp igjen og igjen

Ikke bare har «Tom» (anonymisert) blodpropp i beinet, viser det seg på sykehuset. Ultralyd og CT med kontrastvæske konstaterer blodpropp i begge lunger også.
– Klart man blir redd. Det gikk opp for meg at jeg ville ha omkommet om jeg ikke hadde kommet meg til sykehuset og startet behandling.
Den lyder dobbel dose blodfortynnende i én uke, så skal blodproppen forsvinne. Deretter reduseres medisinering til vanlig dose, standard, står det i tabellene.

Der på sykehuset begynner Tom å undres: Kan blodproppene ha sammenheng med vaksinen?
– Jeg spurte en pleier, men fikk ikke svar. Senere ble jeg hentet til samtale med tre leger på et lite kontor. Det virket som de ikke ville ta praten på fellesrommet. Enhver sammenheng med vaksine ble avvist, det hadde ikke gått lang nok tid siden vaksineringen, sa de. Samme dag var det legevisitt hos pasienten jeg delte rom med. Han var innlagt med hjerteflimmer, men hadde også smerter i foten og ble henvist til utredning for mulig blodpropp. Han spurte en annen lege om mulig sammenheng med vaksinen. «Nei, det har gått for lang tid siden du vaksinerte deg». Det var seks uker mellom våre vaksiner. Les «Toms» historie.

Forsidebilde: CHUTTERSNAP

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • The latest airline pilot magazine (alpa) shows one pilot died in 2019, six in 2020, and 111 in the first nine months of 2021

  https://pbs.twimg.com/media/FGQIwHfWUAMroai.jpg?name=small

  Svar
 • Vaksinen har drept flere mennesker enn noen annen vaksine i historien. Så langt, I Usa, er dødstallet tre ganger høyere enn summen av alle vaksiner de siste 35 årene. Det er bare simpelthen forbausende. Vi har også sett en jevn økning i dødelighet av alle årsaker og overdødelighet i landene som lanserte massevaksinasjonskampanjer tidligere på året. Noen ganger er økningen så mye som 20 prosent over femårsgjennomsnittet. Det er en massiv økning i dødsfall, og det skyldes i stor grad vaksinen.

  Se Covid-dødsfall før og etter vaksinasjonsprogrammet:

  https://www.youtube.com/watch?v=WR-pqrMWu3E

  Svar
 • Sjokkerende opplysninger kommer fra (den muligens avdøde) Dr. Andreas Noack, som hevder at vaksinen har en barberbladlignende virkning på epitel-vevet i blodårene, dette pga vaksinens innhold av grafenhydroksid.

  https://bluecat.media/nanoscale-razor-blades-in-vaccine-dr-andreas-noack-europes-leading-carbon-expert/

  Svar
 • Fire av disse flyselskapene som er nevnt har ikke eksistert på mange år og som disse pilotene har jobbet for.
  Avherald kommer hver dag ut med alt fra mindre til mer alvorlige hendelser med fargekode world wide innenfor flight business. En mayday vil være minst gul og normalt rød farge.
  Jeg vet om minst 1 hendelse der en pilot har kollapset i cockpit og automatisk utløst mayday av kollega.Denne hendelsen er noen uker gammel og skjedde i luftrommet på Vestlander.Ikke et pip hverken i media eller Avherald.
  Sålangt vet jeg om kun 1 hendelse der en pilot er satt ut av funksjon og nevnt i Avherald dette år.

  Svar
 • overlagt vaksinedrap og vaksineskader. De som har satt spøytene burde få livstid i fengsel for mord & drapsforsøk…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nekte noen å komme til ordet, fordi man kan….

Bergens Tidende frykter motstemmer

Forrige innlegg

Redaktør Lurås i Resett:

Ikke skriv på Resett!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.