POSTED IN Covid-19

Nekte noen å komme til ordet, fordi man kan….

Bergens Tidende frykter motstemmer

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kommentatoren Morten Myksvoll i Bergens Tidende skrev en artikkel som heter «Dei uvaksinerte forlengjer pandemien for alle oss andre«. Der prøver han å argumentere for at de ca 10 prosentene av uvaksinerte nordmenn forlenger corona-situasjonen. Hans kronikk skapte reaksjoner, selvsagt. Ikke så rart – fordi han snur virkeligheten på hodet.
Corona-situasjonen har vart i over 2 år nå. De første mennesker som var syke med covid19 ble oppdaget i nord-Italia i november 2019. Men, da visste ingen hva det var for noe. Nå, over 2 år senere, så har dødstallene for de som ble angivelig døde på grunn av covid19 blitt dramatisk redusert. I Italia er reduksjonen på hele 97 prosent – fra 130.000 døde og ned til under 4000. Slike fakta preller av som vann på gåsa på de som er mer opptatt av å pushe deres eget narrativ enn å bry seg om så enkle ting som fakta.

Kronikken som BT publiserte ga selvsagt reaksjoner. Avisen fikk respons som de ikke ville publisere. Derimot.no fikk en email med et tilsvar som ikke var ønsket hos BT. Derimot.no publiserer den fordi det er i samfunnsdebattens interesse at også motstemmene kommer til.

Redaksjonen, derimot.no


Nei, de uvaksinerte forlenger ikke «pandemien»!

av Ingmund Fladaas

En ny runde med hets fra globalismepropagandisten Myksvoll! Det er godt gjort etter snart to år med denne «pandemien» ikke å ha klart å få med seg det elementære med denne «vaksinen». Ja, jeg skriver «vaksine» i anførselstegn, fordi alle må vel nå ha lest og hørt at dette ikke er vaksiner i vanlig forstand, men en potensielt DNA-modifiserende cocktail med ukjent innhold, som har vært igjennom bare seks måneder av et planlagt toårig testprogram og blitt gitt «emergency»-godkjenning av gjennomkorrupte folk fra amerikanske myndigheter som også sitter i farmasiselskapenes styrer. Pfizers «vaksiner» er nesten ikke testet ut på mennesker i det hele tatt, (kontrollgruppen ble avviklet underveis, ved at deltakerne der også ble vaksinerte) og de testene som tross alt har vært gjennomført på dyr, har alle endt med fatalt resultat. De stakkars kattene og ilderne som har blitt ofret under dette forsøket har nettopp blitt ofret – de har alle dødd med én gang de har blitt utsatt for det neste naturlige viruset som har kommet forbi.

Pfizer, som er hovedleverandør av cocktailen til det meste av verden, har en stygg forhistorie med forskningssvindel og bestikkelser av leger og forskere for å få godkjent utrygge legemidler, og har utbetalt hundrevis av millioner dollar i bøter for dette. Selskapet nekter å oppgi hva injeksjonene deres inneholder og lobbyerer nå myndighetene for å få datoen for offentliggjøringen av dette (som skulle ha skjedd i 2025) utsatt med enda 55 år – til 2076! Fra før av vet vi jo at alle disse «vaksine»produsentene har blitt innvilget absolutt fritak for alt av juridisk ansvar i forbindelse med eventuelle skader som en følge av bruken av produktene deres. Er det altfor konspiratorisk å spørre seg om hvorfor? Ville du ha kjøpt for eksempel elektrisk utstyr fra en produsent som er fritatt for alt ansvar for sikkerheten til produktet?

Den som fortsatt tror på «90 prosents effekt» av «vaksinen», lever dessverre i en fiktiv virkelighet. Den reelle sykdomsbeskyttende effekten for de forskjellige vaksinenes del ligger mellom 0,8 og 1,3 prosent, og Pfizers ligger nederst på denne skalaen. Myksvoll burde ta seg bryet med å lese selskapets egen endelige testrapport. Der står det klart å tydelig at «vaksinen» er antatt å kunne forhindre én (1) koronadød for hver 22 000 vaksinerte.

Den verdenskjente kardiologen Dr Peter McCullough er grunnlegger og sittende president i Cardiorenal Society of America og medredaktør i American Journal of Cardiology. Han sitter i redaktørstyrene i rekke spesialisttidsskrifter. Han sier i en kommentar til Pfizers testrapport: «Because the clinical trial showed that vaccines reduce absolute risk less than 1 percent, those vaccines can’t possibly influence epidemic curves. It’s mathematically impossible».

Hvordan er det mulig fortsatt ikke å ha tatt inn over seg det mest elementære, som «vaksine»produsentene selv har innrømmet fra første øyeblikk: Disse injeksjonene beskytter ikke mot å bli syk og ikke mot å overføre smitte. Det eneste de hevder, er at influensaen skal kunne få et mildere forløp – den er altså et rent palliativt middel, du kan like godt ta en Ibux eller en Paracet. Denne påstanden om et mildere forløp er jo heller ingenting annet enn nettopp det, en påstand, beleilig nok umulig å dokumentere. Flere og flere internasjonale leger og spesialister hevder nå at det er de vaksinerte som burde isoleres fra samfunnet. Det er de som utgjør en trussel, ved nå etter to eller tre runder (brett opp for nr. 4, 5, 6, osv.) med injeksjoner kan ha skadet eller helt ødelagt det naturlige immunforsvaret sitt og dermed være mye mer mottakelige for alle nye varianter som kommer ved enhver influensa. Så kan Myksvoll vennligst forklare hvordan de uvaksinerte kan forlenge «pandemien», når vaksinerte smitter andre like friskt som uvaksinerte?

Massehysteri

Men nå var altså tiden inne igjen for en ny runde med nøye planlagt massehysteri og skremselspropaganda basert på en ikke-begivenhet som denne omikron-varianten. (Mark Crispin Miller, professor i kommunikasjon, media og kultur ved universitetet i New York, har betegnet denne «pandemien» som «den mest massive propagandablitzen i menneskehetens historie». Sitert etter hukommelsen). At den nye «varianten» var timet til å slippes løs nå like før jul, var selvsagt helt som på bestilling. Vi vet jo at et av de uttalte målene til disse transnasjonale kriminelle korporasjonene som står bak denne fake-«pandemien» og snart eier hele verden, nå i flere tiår har vært å bryte opp familiene. Familier kan utgjøre små celler av selvstendighet og trygghet i samfunnet, mens oligarkene vil ha hjemløse, rotløse og forskremte individer som driver fortapte omkring, siden de er mye lettere å kontrollere. – Skal vi tippe det kommer en ny «variant» som bestilt til familiehøytideligheten påske, og så en ny igjen til sommerferien?

De som fortsatt tror dette har noe som helst med helse å gjøre, bør nå endelig en gang prøve å hente nyheter fra andre kilder enn NRK og Schibsted-mediene, som for lengst har sluttet med journalistikk og nå driver renheklet vaksinepropaganda på vegne av Big Pharma og World Economic Forum, som sikler etter «world governance». («Styreleder og tidligere administrerende direktør (CEO) i nyhetsbyrået Reuters – James C. Smith – er toppinvestor og styremedlem i den farmasøytiske giganten Pfizer. Reuters, som er hovedleverandør av nyheter til norsk presse, og dermed til NRK, NTB og alle aviser og nyhetsmedier, er dermed også hovedleverandør av vaksinenytt. Bare det siste året har Reuters publisert mer enn 22.000 artikler som nevner Pfizer»). https://steigan.no/2021/12/styrelederen-i-reuters-er-investor-og-pa-topp-i-pfizer-folk-ma-vakne/

Vaksinepass og totalitær kontroll med befolkningen er det endelige målet for denne hysteriske propagandakampanjen (https://steigan.no/2021/12/eu-planla-i-2018-at-vaksinepasset-skulle-innfores-i-2022/ ), og den uhyggelige veien videre mot totalitær teknokratisk helsefascisme har vi jo nå fått malen på i den politikken som føres i blant annet Australia, Canada, Italia, Østerrike, Hellas og Tyskland, med tvungen vaksinering og bygging av interneringsleirer for de kjetterne som fortsatt har klart å beholde sin integritet og orienteringsevne i denne tette tåken av massemanipulasjon og aldri kan tenke seg å ta denne «vaksinen».

Men det finnes dessverre ingen vaksiner mot politiske «virus», det eneste som hjelper er å prøve å tenke selv og søke informasjon hos kilder som i alle fall bestreber seg på å bringe objektiv og balansert informasjon. Kan jeg få anbefale sider som https://www.globalresearch.ca/ og https://off-guardian.org/. For dem som ikke er komfortable med å lese engelsk, finnes det gode norske sider som https://steigan.no/, – https://derimot.no/, – https://hemali.no/ , – https://lovoghelse.no/ – og https://binders.info/. Her kan man møte alternative stemmer, mange tilhører noen av de fremste internasjonale helseekspertene på sine felt, men de blir systematisk sensurert bort i vestlige medier.

Men det går faktisk an å gå rakrygget gjennom dette villniset av løgner og massesuggesjon, det eneste vi trenger å gjøre er å si Non Serviam! (jeg tjener/underkaster meg ikke!).

– Lykke til!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  11 desember 2021 9:30

  Bergens Tidende – deimot.no: 10 – 0.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  11 desember 2021 9:46

  Orsak. Dette vart raspande gale. Eg meiner sjølvsagt:

  Bergens Tidende – derimot.no: 0 – 10.

  Lett å koma i affekt når du les Myksvoll.

  Svar
 • Jeg liker skeptisismen, men teksten mangler sårt kilder til mange av påstandene. Det blir vanskelig å tro på det skribenten skriver.

  Svar
 • Non serviam virker om du har flertallet med deg,har du det ikke,da kan du ingenting gjøre.
  I pyramiden eller la oss kalle det hierarkiet er og blir du en hjernevasket medhjelper enten du er bevisst eller ubevisst denne virkeligheten.
  Alle statsdannelser gjøres med tvang,smiger,løfter og konspirasjoner.
  Fra vugge til grav tjener du og du vil ikke endre det.Du kan være enig i at livet på tredemøllen er ett slit,det er urettferdig,det er brutalt og det er hundre prosent udemokratisk.
  Og fra barnehagealder til pensjonsalder blir du pepret med slagord som FRIHET og selvbestemmelse.
  Du bindes fast av systemet,du bøyer av,bukker og neier og kompromisser.
  Fra vugge til grav så blir du fortalt hva du kan si og mene.
  Fra vugge til grav blir du fortalt at å være politisk korrekt,det er bra.
  Men det har ingenting med fascisme å gjøre,det har ingenting med slaveri å gjøre,sier at det nok har med det å gjøre,da kommer det store flertallet og tar deg.Flertallet som har funnet seg en utrygg plass i hierarkiet vil kjempe hardt for å beholde plassen sin..
  Så,enten du er for demokrati,monarki,prestestyre kanskje eller hva som helst av styreformer som er kjente ,du er og blir deres eiendom.
  Hvordan går det med de som sier NON SERVIAM.
  Så når artikkelforfatter nevner DERIMOT og STEIGAN mm da mener han vel at den styreform som disse 2 ønsker er å foretrekke foran de styresettene som eksisterer idag,eller kanskje de bare vil korrigere makten ?
  Så om ikke Derimot eller Steigan definerer hva de mener med frihet og hva de mener om slaveri,om de ikke evner å se at vi alle er bundet fast til eiere som har sin egen egennytte som mål,da desverre,med slike kaninhull,da blir vi aldri fri.
  Dagens store vits er denne inflasjonen som nå slavebinder oss inn i de neste tusen år.
  Når folk lurer på hvorfor inflasjonen har ett slikt redselsfullt grep på livet deres,så blir de forklart at ? ?
  Tja,vi må iallefall ikke snakke om herrefolket,vi må ikke snakke om bank og finans,vi må ikke snakke om de som starter krig og tjener på det mens resten lider.
  Jeg fikk med meg at ansatte i elhierarkiet skal få 25 tusen i gratiale,de har jo vært ekstremt flinke til å berike sine herrer og disse usle 25 tusen de stjeler fra folket,disse pengene som blir til en prishøyning som noen velger å kalle inflasjon.
  Det som er sikkert,det er at renter og alle kreative avgifter som folket må betale,det er inflasjon, innført i dagligtale som en nødvendighet for alles liv og levnad.Når bankene er mektigere enn Staten,hva har vi da ?
  Nå kommer dette finansystemet til å kollapse av seg selv grunnet renten.
  Så hvorfor snakkes det ikke om denne kollapsen ?.Kan det være at denne kommende kollapsen er planlagt eller betyr det at alle økonomiske genier ikke har fått med seg rentens betydning ?.

  Svar
  • De får der ikke mrd seg. Det står ikke i deres aviser.

   Svar
  • Den har vært planlagt, av de som styrer verdensvalutaen og ikke minst rentene.
   Og som stod bak brannbombingen av Dresden, og Hiroshima/Nagasaki.
   Djevelens barn.
   Vil de vinne? Nei, for dette er også en mental kamp.

   Svar
 • Staten skal spleise på regninga når strømmen blir for dyr !.Ja for å ta kontroll på kraftindustrien ,det kommer ikke på tale.
  Og i perioder produserer vi ikke nok strøm sies det ,så da blir det turbulens.
  Kjernekraftverk,oljekraftverk og kullkraftverk legges ned for å bekrefte mangelen-
  Godt er det da å tenke på at Wallenberg har begynt å tenke for oss og små kjernekraftverk ala det som finnes i atomubåter og hangarskip det mener Wallenberg og da kanskje også ABB er en god løsning.Joda,det er sikkert en god løsning om staten tar kontroll på eierskapet,men det er nok ikke det Wallenberg har tenkt.

  Svar
 • Jeg er faktisk ganske så lei av dette VRØVLET nå !!! – Enhver Biolog vet at Virusmutasjoner er naturlige og massevaksinasjon under en «pandemi» er Farlig – Meget Farlig ! – Virus utvikler seg mye raskere hvis det legges mye press på dem ! – Massevaksinasjonen vi nå er vitne til vil ganske enkelt forsterke adaptiv «immunflukt» da ingen av de nåværende vaksinene forhindrer replikasjon eller overføring av virale varianter ! – Vi tukler med naturen og vi må ganske enkelt ta konsekvensene – Ikke legg skylden på de uvaksinerte .. De er håpet for Fremtiden ! – For Guds Skyld forstå nå dette !!! – Profylaktisk eller rettere sagt forebyggende vaksiner innebærer å introdusere antigener i en persons kropp der målet er at individets immunsystem vil skape antistoffer mot alle disse antigenene – Dermed bli immun mot den tilhørende sykdommen og Dermed hindre sykdom og spredning av viruset ! – Jeg håper virkelig at ansvarlige «helsemyndigheter», Regjeringa og enkelte Norske Media vil bli tiltalt for grov uforstand i tjenesten når dette Faenskapet er over ! Og jeg GJENTAR …. Covid -Vaksiner er ikke Vaksiner – De er faktisk GMO og hvis du våkner opp som en «Grønnsak» om noen år vet du hva som har skjedd ! – Imidlertid .. Hvis du har nok hjerneceller til å forstå da !

  Svar
  • Frihetforkjemper
   12 desember 2021 14:43

   Makten bak makten er NØDT til å vaksinere ALLE med korona vaksinene for å skjule at vaksinene ikke virker og gjøre mer skade enn nytte. Kort sagt så prøver de nå å unngå dødstraff …

   Svar
 • Kansje det er på tide å ta at oppgjør med alle landsvikerne som fyrer opp under korona løgn hysteriet og tvangs vaksinderingen med de skadelige korona vaksinene?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Virolog-ekspert:

«For guds skyld, forbli uvaksinerte!»

Forrige innlegg

Skyldes det vaksineringen?

Etter august i år har vi en ukentlig overdødelighet sml. med tidligere år.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.