POSTED IN Covid-19

Skremmingen er slutt for denne gang:

Nå justeres tallene på covid-døde ned i all stillhet.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Skremselen er over for denne gang. Da må det også ryddes i statistikken. Vi regner med at dette bare er starten på de justeringer som må gjøres i en rekke land for at dødstallene skal være mer i overensstemmelse med virkeligheten.

Problemet er naturligvis at ingen vet med sikkerhet hva folk er døde av i en rekke tilfeller før de er obdusert. Det førte til at sikre covid-dødsfall i Portugal ble redusert fra 17 000 til 152 når er bare tok med de en med sikkerhet etter obduksjon kunne fastslå var døde av covid-19. I Italia ble det gjort en lignende revisjon som førte til at tallet på Covid-døde ble redusert med 97%.

red and white stop sign
Hvor mange ble drept av vaksinene?

Og nå er en i gang med en tilsvarende redusering i USA. Det store spørsmålet som en ikke tør nærme seg er antallet som er alvorlig skadde og døde etter vaksineringen.

Svindelen ble forsterket av en PCR-test som viser seg å være helt upålitelig men som ble brukt som begrunnelse for ødeleggende nedstengninger i en rekke stater.

Knut Lindtner
Redaktør

CDC (Centers of Disease Control and Prevention) (USA) kuttet bare stille sine Covid-dødstall med over 70 000

v/Kennedy Hall

Totalt 26 staters dødsregistre ble berørt, og statistikker fra fra alle aldersgrupper var en del av oppdateringen. CDC kalte det en  «kode-logikk-feil.» CDC oppdaterte sine dødstall forrige uke og kuttet over 70 000 dødsfall fra det foreløpige antallet Covid-døsfall.

Daily Wire rapporterte informasjonen gjennom en oppdatert analyse av hva som finns tilgjengelig på nettsiden til CDC. 

«CDC oppdaterte sin Covid-19 dødsstatistikk forrige uke, og avslørte at byrået hadde inkludert ytterligere 72 277 dødsfall som ikke skulle ha blitt regnet som Covid-19 dødsfall», skrev Daily Wire.

Totalt 26 statlige dødsregistre ble berørt, og statistikk fra alle aldersgrupper var  en del av oppdateringen. CDC kalte det en «kodelogikk-feil»

Nesten 970 000 dødsfall har blitt  tilskrevet Covid-19 i  U.S.A , og oppdateringen ville bety at tallene har vært blåst opp med nesten 8%.

En bemerkelsesverdig revisjon var fjerningen av 416 barnedødsfall fra opptellingen; dette er et betydelig antall fordi barn utgjør en så liten del av alle dødsfall som tilskrives Covid.

Mairead Elrodi fortalte til Daily Wire : «Den enorme endringen i antallet barnedødsfall gjør at det beregnede antall Covid-dødsfall blant barn faller til 1341 på landsbasis».

white piglet chewing hay
Fint navn skal grisen ha: (Data Modernization Initiative)

Oppdateringen var en del av et initiativ til å rydde opp i hvordan data rapporteres til CDC. Det kalles Data Modernization Initiative.

Andre regioner rundt om i verden har begynt å justere sine Covid-relaterte dødsstatistikker med betydelige marginer.

Den kanadiske provinsen Ontario innrømmet i mars at dødsfall som tilskrives Covid hadde blitt blåst opp med 30%, og forekomsten av falske positive assossiert med PCR- testing ville kunne  redusere tallene ytterligere.

I oktober 2020 publiserte Scientific American en artikkel hvor Donald Trump ble kalt en » konspirasjonsfanatiker » fordi han hadde antydet at dødstallene relatert til Covid hadde blitt blåst opp pga tvilsomme statistiske opptegnelser.

Tanken at dødsfall tilskrevet Covid kunne være lavere enn den offisielle opptegnelsen ble kalt en » tilbakevist konspirasjonsfantasi» fra QAnon.

Oversatt av Jeanne d’Arc

https://www.globalresearch.ca/cdc-just-quietly-slashed-covid-death-tally-over-70000/5775394

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Giorgio Trovato

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Du har nok rett i dette, det nye Vaxicron «viruset» er mer dødelig og farligere enn Corona A, Corona B, C-19 Delta, C-19 Omicron og ellers alle kjente influensavirus til sammen, beregnet over hele menneskehetens fulle eksistens.
  Når skal mennesker begynne å forstå og tro på at det finnes slik ondskap hos noen «individer» på denne planeten?

  Svar
  • Når vil folk fortstå? For der vi står nå er det snakk om å VILLE forstå. Norsk gjennomsnittsintelligens skulle være bra nok til skjønne dette her. Kanskje når mange nok fotballstjerner stuper, når kvinner menstruerer seg til blodtap, når føtter og tær må amputeres, når egne barn rammes. Kanskje? Jeg vet ikke.
   Ondskapen er overveldende å se i øynene. Å være mistroisk inntil det paranoide er det eneste fornuftige i tiden vi lever i. Majoriteten er for feige og infantile til å tåle sannheten og for sløve og uselvstendige til å sette seg inn i tingenes tilstand, så de har like greit gitt fra seg alt ansvar og ofret sitt eget og barnas liv og helse. Blind tillit har de til helseekspertisen som stod for svineimfluensaepidemiskandalen. Lydige står de i kø for neste giftige injeksjon. Så ille er det.
   Å innse at en irreversibel skade er skjedd med en selv og kanskje barna, og det for en lab-skapt snue som ble mindre dødelig enn planlagt, da den kun kverker 0,15% av folket, primært de som i alle fall var nesten døde, det er en bitter pille som er vanskelig å unngå. Så fornektelse er å foretrekke. Stadig vanskeligere vil fornektelse bli etter hvert som skadene blir flere og blant stadig yngre og friskere. En del av de injiserte vil få hjerneskade eller har det allerede, hvis piggproteinene slår seg til der. «Vaksine»indusert AIDS vil bli en folkesykdom. Astrid Stuckelberger frykter en Zombie-apocalypse.

   Svar
   • Kjøp og les boken; Myten om smitte! Så vil dere forstå at dette ikke er noe annet enn en gedigen svindel med mye menneskelig plage, død og lidelse i etterkant.

 • Wasan Totland
  31 mars 2022 0:16

  Bra du tar opp dette jukset. Christian Skaug i Document kjemper for livet på mr Globals side her, sensurerer og sletter innleggene til de som ikke mener det samme som han. Det har gjort at mange har forlatt plattformen. De fleste av folkene i denne blekka har også tatt side for russerne helt svart hvitt og kunnskapsløst. De skal liksom representere et alternativ i norsk politikk med Demokratene? Hvordan kan de vinne oppslutning med en slik opptreden er meg en gåte. Skikkelig synd er det at noen ikke ser ut til å vite sitt eget beste.

  Svar
 • I mars 2020, hvor var mange var reggistrert som ‘Covid -døde’ før dette ble karakterisert som pandemi, og land og næringsliv ble nedstengt ? Noen hundre. Færre enn tidligere influensaår. Hvorav flesteparten var langtidspasienter på sykehjem og/eller hadde for mørk hud ( 60% av de innlagte i Norge!) til å bo i et solfattig land.
  Så kom PCR- testen, som INGEN ville finne på å bruke til å fastslå virusinfeksjon før dette planlagte hysteriet ble igangsatt. ( Og altså heller ikke han som fant opp diagnoseverktøyet.) Folk var ‘syke’ uten å være syke. Hysteriet bredte om seg.
  Årlig influensa var på merkverdig vis borte. ;-)
  Kunnskap/vitenskap ( bl.a. om munnbind og Antibac, – for bakterier), ble erstattet med politikk.
  Godt reggisert av Solberg, FHI og media. Unisont.
  Edrulige motstemmer ble demonisert og/eller latterliggjort. I Norge, – og w.w.

  F.eks. Trump:

  «hvor Donald Trump ble kalt en » konspirasjonsfanatiker » fordi han hadde antydet at dødstallene relatert til Covid hadde blitt blåst opp pga tvilsomme statistiske opptegnelser.»

  Og Trump sa også:
  ‘De store fellesøvelsene oppfattes som en provokasjon i nord, som mener de to arvefienden øver på å invadere Nord-Korea. Trump har kritisert øvelsen for å koste for mye og for å være provoserende overfor nordkoreanerne.’
  aftenposten.no/verden/i/vm4Qzl/USA-bekrefter-stans-i-militarovelser-med-Sor-Korea

  ‘ Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer. ‘

  ‘Trump ødelegger demokratiet, han vil ikke ha vaksinepåbud og vil ikke gå til krig.’ ;-)
  nettavisen.no/nyheter/dette-er-mareritt-scenariet-om-trump-skulle-bli-president-igjen-i-2025/s/12-95-3424185143

  Ikke rart han måtte bort. Med dette viste han at han ikke var politiker; han var ‘uansvarlig.’
  ( Som Søreide sa, da Trump ville trekke okkupasjonsoldater bort fra Syria.)
  For å være politiker må danse med bakmennene.
  – Og absolutt ikke provosere Fed , og mantraet om høyere renter. Som bakmennene bruker med jevne mellomrom til å stjele folks verdier w.w.

  ‘..beskylder han sentralbanken direkte for å ha forårsaket børsfallet, og uttrykker skuffelse over at Fed i hans øyne ivrer etter å heve landets styringsrente.
  At Trump tilsynelatende ikke respekterer Feds uavhengighet , derimot, er mer ugreit, mener sjefanalytiker Eric Bruce i Nordea Markets. ‘
  e24.no/makro-og-politikk/donald-trump/sjefanalytiker-etter-trumps-fed-kritikk-det-er-haarreisende/24463443

  ( ‘Feds uavhengighet.’ ;-) Like morsomt som å si at Norges Bank & Olsen ikke ble styrt fra Fed)

  I Sum har hele vår tids politikk : ‘ Pandemi’, ‘klima-KRISE’, konstruert energi-krise, økonomikrise/renteøkninger, og provoseringer til krig, – ett samlet formål. :

  Å frustrere og lamslå befolkninger så de ikke ser spillet til de som ønsker:
  En verden, En leder og En valuta.
  Enten er våre politikere på Løvebakken idioter, – eller trojanske hester.
  Dette er et godt reggissert spill på flere nivåer.

  Bevis?
  Skjønn løgnene i artikkelen.
  Tenk.

  Apropos: Nå har vi mange tusen prosent høyere strømpriser UTEN at arbeidsomkostningene har økt.
  – Som brukes som argument for ‘inflasjon’, – som Fed ønsker for å heve rentene.

  Tenk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stadig flere bivirkninger

Babyer dør etter å ha drukket morsmelk fra «fullvaksinerte» mødre

Forrige innlegg

Glenn Diesen:

NATO har et medansvar for krigen i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.