POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

Sensasjonell rettsavgjørelse i Portugal:

Antall bekreftede Covid-19 døde forsvinner.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Rettsavgjørelse i Lisboa slår fast at kun 0,9 prosent av «bekreftede dødsfall» døde av COVID. Tallet er 152, ikke 17 000 som påstått.

Av Mordechai Sones

Etter begjæring fra innbyggerne, ble retten i Lisboa tvunget til å offentliggjøre antallet dødsfall av COVID-19.

Dette rapporterer AndreDias.net.

Ifølge rettsavgjørelsen, ble antallet døde av COVID-19 fra januar 2020 til april 2021 rettet til bare 152, ikke 17 000 som påstått av regjeringens departementer.

Alle de «andre» døde av forskjellige årsaker, selv om deres PCR-tester var positive.

«Vi er vitne til et bedrageri av enestående dimensjoner», skriver Dias.

«Dataene stammer fra Sisterna de Informacao dos Cerstificados de Obito (Informasjonssystemet for døds-sertifikater – SICO), det eneste systemet av sitt slag i Portugal.

At referansen om de 152 dødsattestene var falsk kom etter «overoppsyn mot justisdepartement», siden alle dødsattester blir offentliggjort av justisdepartementet. De er den eneste institusjonen som gir dem ut.

«Som svar på et populært søksmål var det nødvendig med en rettskjennelse for at departementet skulle svare, desperate for ikke å fordømme svindelen.

«Alle de som var ansvarlige for å ha behandlet data om «tilfeller» og «dødsfall» kan heretter bli anklaget for forbrytelser om det er noen verdighet igjen i vårt rettssystem», sier han.

«Dersom disse tallene er av samme størrelse som det vi ser i andre land også, så er det jo grunn til å anta at pesten er et bedrageri av uante proporsjoner og en forbrytelse mot menneskeheten i like stor skala som den som er  begått her».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.globalresearch.ca/lisbon-court-rules-only-0-9-verified-cases-died-covid-numbering-152-not-17000-claimed/5748807

Forsidebilde: Majestic Lukas

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Gledelige nyheter for alle rettenkende mennesker. Globalistene ser nå ut til å tape på alle fronter, hvordan blir det Schwab? fortsatt tro på at «The Great Resett» skal gjennomføres?

  Svar
 • CapitanLorenzo
  4 juli 2021 13:01

  Gledelige nyheter for alle rettenkende mennesker. Globalistene ser nå ut til å tape på alle fronter, hvordan blir det Schwab? fortsatt tro på at «The Great Resett» skal gjennomføres?

  Svar
 • This is what many of us have been suspicious about. But to this smale? No way!

  Svar
 • Det er et globalt problem Knut, og denne artikkel omhandler en portugisisk sag. Det vigtigste er at vi står sammen om at få afsløret bedraget og draget de skyldige til ansvar, ikke hvorvidt vi skriver på dansk, engelsk eller norsk. Kan du ikke forstå det engelske sprog, så sig til, så skal jeg oversætte det for dig. Vh Gustav

  Svar
 • Endelig en oppmuntrende nyhet i en mørk og kald vinter. Løgnene blir mer åpenbare og krampaktige for hver dag som går. Fint. Når en etter en kjenner flere rammede av injeksjonene i sin omgangskrets kanskje vi snart får fortgang i saken. Eller ved å se en fotballkamp eller en annen sport hvor en spreking går overende med hjerteproblemer. Opprivende og trist for de som mister en lagkamerat. Og antagelig frykter nå idrettsutøvere for sitt eget liv. Med god grunn. Gjennomsnittlig en stuper per dag, leste jeg. Veldig leit.

  Svar
 • Omregnet til norske forhold blir dette 9 dødsfall. Just saying..

  Svar
 • Selv om vi holder oss til norsk offentlig statistikk, så passerte vi allerede i mars i år flere døde av covid-vaksinene enn av covid for de under 40 år. Hvilken galskap er vi ikke vitne til? Hvilke enorme løgner vi lever i. Å vaksinere barna er høykriminelt og vaksinere alle andre alle andre aldersgrupper likeså. Alle som støtter opp om dette leger, sykepleiere, byråkrater, politikere gjør seg til forbrytere hvis de fortsetter. Vi vet om enorme dødstall, utall med hjertesykdom, slag etc, det kommer en flom av vitenskapelige publikasjoner som tegner et entydig bilde.
  https://vernoncoleman.org/videos/finally-medical-proof-covid-jab-murder
  https://antijanteboka.no/antijantepodden/ – hør intervju med ambulansesjåfår.
  Covid: Report reveals increase in risk of heart attack following the mRNA COVID vaccine: https://www.youtube.com/watch?v=gJ8t0qQ5R4I

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyskland:

Skal en se på sykehusinnleggelser har det aldri vært koronakrise i landet.

Forrige innlegg

Folk er ikke lenger redde nok.

Her må det hardere lut til: Omikron.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.