POSTED IN Norsk politikk

Skal Norgesdemokratene klare seg politisk kreves følgende:

Klarhet, klarhet og mer klarhet.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Er de kristenzionister for Nato?

Av Jan Hårstad

Hver gang jeg leser en melding fra formannen i Norgesdemokratene får jeg et hakeslepp. Ugland sier nå han vil styrke Kirken og selv er han er en «kulturkristen.»

Nå opererte jeg på den kristne verdidebatt i mange år og kom ganske godt inn i dette med Kirken og de offisielle kristnes tenkning. Der tror jeg at jeg har et forsprang på Ugland som jeg tror lever i en forgangen tid i dette spørsmålet.

Det som både har vært den katolske og protestantiske kirkens posisjon i de siste 25 årene har vært tilslutning til FN-WHOs globaliseringsplaner. Men – og det er det viktige- de tolker sitt oppdrag i globaliseringen som framskaffelsen av en UNIVERSELL RELIGION. En global religion for den ene globaliserte verden.

One World religion. Ugland er totalt på villspor når han tror det norske Kirke er noen bastion for kristendom. I stort er biskopene i Norge på barrikadene for islam. Dette har Ugland åpenbart ikke fått med seg. Sammensmeltingen av jødedom, kristendom og islam.

Forleden omfavnet han Israel. Hvis nå Ugland tok en tur til dagens Jerusalem med kristenkorset på brystet, kunne han oppleve at jødisk fundamentalistisk ungdom spyttet på han – i det aller minste. Det er jo derfor sekulære israelere har demonstrert i snart 40 uker. De er livredde for at de jødiske jihadistene bygger en teokratisk jødisk stat basert på Talmuds retningslinjer. Mange snakker om en mulig israelsk borgerkrig.

Norgesdemokratene har ingen framtid i norsk politikk hvis de ikke skjerper tenkningen og analysene sine. Nå er det et fryktelig uklart søl.

Rosa Luxemburg er vel ikke noen veileder for dette miljøet, men hun sa følgende: « Det er tre saker som kjennetegner et opprørsk parti: Klarhet, klarhet, og mer klarhet.»

Ugland grøter det dessverre til for seg og tror utydeligheter skal bringe partiet framover. Feil, Ugland.

Forsidebilde: Sebin Thomas

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Problemet her, slik eg tolkar det, er at Ugland Jacobsen vart skremt av å få stempelet antisemitt slengt etter seg av Document-redaktør Hans Rustad for ei tid tilbake. Grunnen var at Ugland Jacobsen hadde støtta Facebook-innlegget til ein ung mann som nemnde Alliansen-leiar Hans Jørgen Lysglimt Jacobsen og redaktøren for nettstaden Kulturkamp.no, ein viss Joachim Smørdal Haug. Dette fekk Rustad til å gå i harnisk, ettersom dei to ikkje pakkar ting inn når det gjeld sionismen. Berre det å nemne den gruppa som går under namn slik som khazar-jødar, finans-jødar, marxist-jødar osb. er nok til å bli utestengt for livstid frå kommentarfeltet til Document.

  Rustad driv for tida med det som kan kallast bygging av ei meinigheit. Document opprettar sokalla «lokallag» rundt om i landet. Driv eit mediehus vanlegvis med slikt? Nei, men meinigheiter og diverse religiøse sekter gjer det.

  Ugland Jacobsen vart lurt inn i ei felle og vart uthengt som antisemitt, fekk litt panikk og prøvde å forsvare seg ved å hevde at han er pro-israelsk (og dermed pro-sionistisk). Som ein ærleg og reieleg partileiar er han nok ikkje vant med usle og nedrige hersketeknikkar frå folk som elles framstår som intellektuelt oppegåande.

  Til samanlikning omfamnar Document partiet Konservativt, der leiaren er flammande pro-israelsk.

  Svar
 • Grunnkurs i hersketeknikk, en sikker og effektiv metode til å få vankelmodige til å holde kjeft:

  kritiser Israel/sionisme og du er straks ANTISEMITT, evt. også jødehater, rassssist/nazzzzist,
  kritiser islam og du er skyldig i «religiøs rasisme»(erna-solberg-nyspråk), og du er ISLAMOFOB og rasssist/nazzzist,
  kritisk tenkning m.h.t. klima ved å stille spørsmål er noe kun KLIMAFORNEKTERE gjør; disse hånes velfortjent av NRK og MSM,
  m.h.t. VAKSINESKEPTIKERE får du to politi og to fra «helsevesenet» på døra og du tvangsinnlegges på psykiatrisk og får kjemisk lobotomering,
  har du motforestillinger mot kjønnslemlestelse av mindreårige «født i feil kjønn» er du TRANSFOB,
  synes du en hel måned med PRIDE og blotting på åpen gate og sex-prat i barnehagen er for mye er du HOMOFOB.
  Kvinner og mørkhudede er undertrykte ofre uansett om de er styrtrike og priviligerte som «Fru» Obama.

  «Gleichschaltung», «ensretting», «koordinering» er lovfestet ved paragraf 185, og hatprat er verre enn voldtekt i dagens Norge.
  Og Document og Norgesdemokratene går i takt. En liten glipp fra UglandJacobsen, men han kom seg raskt på plass.
  «Fido, PÅ PLASS!»

  Saklige argumenter og intelligent meningsutveksling vil ikke Rustad ha, for han har ingenting å fare med annet enn moralsk overlegenhet og ser seg for god til å i det hele tatt la seg snakke med, og Ugland prøver å beholde potensiell velgere i Document-menigheten, til helvete med ryggrad og integritet er innstillingen, så vet vi det, Ugland-Jacobsen: du har ikke dine meningers mot.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mediene har ansvar for hva de forteller.

Men det er også noe viktig de aldri forteller.

Forrige innlegg

Da har vi fått mistanken bekreftet:

NRK har forlatt journalistikken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.