POSTED IN Norsk politikk, Psykologi

Selvbedraget i SV:

Det må være godt utviklet når en tror Nato trygger landet.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hva driver Ingrid Fiskaa med?

Georg Johannesen hadde en liten melding om det han kalte Sverre Løberg-svingen. Hver gang AP var iferd med å smarte gjennom noe natosk på Stortinget så slapp de fram Sverre Løberg til å SI noen radikale setninger som skulle dekke over hva som skjedde.

Det er nå Ingrid Fiskaa som har fått seg tildelt den gamle rollen til Sverre Løberg ved å fantastere vilt og idealistisk om det fredelige nordiske Nato i nordområdene. (16 mai )

Hvis noen er i tvil om at marxismen er begravet i Norge, skal de også lese Fiskaa.

Situasjonen er som følger: lik alle andre pseudovenstrepartier i hele Europa drifter også SV inn som våpenleverandør til Natokrigen i Ukraina, samt nyforelskelse i EU – som også kriger i Øst-Europa med våpen og penger.

Det er ikke dette Ukraina trenger, men forhandlinger og en fredsløsning.

Det som har skjedd på debattsidene i Klassekampen er at erklært trotskist Anders Ekeland har framstått som i praksis SVs politiske talsmann i Ukraina-konflikten. Til dette går det an å si at han er ikke talsmann for SVs Internasjonale utvalg, men med hans ubegrensete adgang til debattspaltene framtrer det slik.

SV-Ekeland har rast over at Nato er unnfallende (26. april), han har hånet Nato for å støtte motstandskamp uten å sende våpen (9. mai) etc etc. Når Ekeland fikk plass til all denne krigshissingen var det naturligvis fordi at redaktør Braanen og redaksjonen i avisa sto på samme linje. Alt kan

Komme på trykk i KK såfremt det ikke lukter marxisme av det.

Og andre folk knyttet til SV så som Snorre Valen og Vegard Bye opptrer også som om de var lederskribenter i Aftenposten.

Her er det da nok å ta tak i for Fiskaa. Men hva er det hun driver på med? Hun bedriver skjønnmaling av at de nordiske borgerskapene bedriver tenkning for «lågspenning i nord, internasjonal nedrusting og forsvar av folkeretten.»

Men dette er jo den verbale reklamen og propaganda, Fiskaa. Sverige som i ord har vært alliansefri, deltok i Libyakrigen og hadde styrker i Afghanistan samt en høykvalifisert våpenindustri de tok inn store blodpenger på. Danmark er en ilter liten imperialist som også har vært med på alle Natos og USAs slagmarker gjennom tiår. Norges penge- og soldatbidrag til imperialistiske kriger har vært ekstrem.

Superb Optical Illusion Art by a Russian Painter | I Like To Waste My Time
Tryllekunstnere klarer å endre virkelighetoppfatningen. Men det klarer også politikere.

Nå er da det nye SV-hokus Pokus at «eit samla Norden gir slik sett eit godt utgangspunkt» for nå byr situasjonen på muligheten for «å ivareta sikkerheita vår sjølv framfor å bli redskapar i USA sitt geopolitiskle spel og rivalisering med særleg Kina.»

En må være SVer på Stortinget for å kunne si et sånt vås. De nordiske borgerskapene tror de skal bli større ved å henge seg på de planlagte krigene mot Kina og Russland i nordområdene. Det er årsaken

Til at de har travelt med å kuppe gjennom Nato medlemskapene i ekspressfart. 

Sverige er allerede en økonomisk supermakt i Baltikum, alle svenske banker og selskaper er der.

I Nordområdene skal det kriges for å stoppe den kinesisk-russiske sjøveien til Europa. Rand-Brookings-Atlantic Council hat skrevet om dette i årevis, hvordan det skal gjøres. Og Russland svarer med å sette hele Kola halvøya i ekspress opprusting. Barents News skriver om krigsprosessen hele tida.

Til Fiskaa: hvis du mener ærlig med all ønsketenkningen din og «ærleg sikkerheitspolitisk debatt», så gå ikke over bekken for å hente vann. Da må du knekke Anders Ekeland og den natofrelste krigsfraksjonen i ditt eget parti og ikke gå utenlands for å finne fiender. De står tett omkring deg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Den fredelige nasjonen Sverige har med Erikssons hjelp spydd inn penger til IS.
  Den fredelige nasjonen har med Lundin Oil värt med på en del grums i Somalia,med barnearbeid og litt drap og sånt,men det er sikkert for å fremme demokratiet,ikke lommeboka.
  Det blåser jo kraftig rundt örene på begge disse selskapene og internasjonale rettsoppgjör venter.
  Lundinkonsernet selges ut til nye stråmenn og fiskeren fra MOLDE kjöpte for noen måneder siden noe Lundingreier.
  Danske bank er ikke dansk,men om man söker dets rette eiere kan det väre lurt å begynne med Hambro,jeg tror det fantes en stortingsmann også som var en del av hambrofamilien.

  Svar
 • Pallin Krakto
  20 mai 2022 9:37

  NATO fremstår for meg som en iteresse organisasjon som jobber primært for å fremme USA sine interesser og jobber for at eventuell krig mot Russland og Kina (som de later til å prøve å få startet så godt de kan) skal foregå i Europa og og utenfor USA sine grenser… Kort sagt vi er ment å ofres akkurat slik Ukraina blir ofret for å svekke Russland.

  Svar
 • Man kan ikke være LITT nøytral, man må være det helt og fullt. Og være villig til å betale for det.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

FN-forslag:

Fri flyt av alle mennesker.

De skal ha fulle rettigheter der de slår seg ned.

Forrige innlegg

Fullstendig mislykket sanksjonspolitikk.

Russisk olje går som hakka møkk!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.