POSTED IN Diverse

Med andre briller:

Kortnyheter fra verden.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

London innfører livsvarig fengsel for spionasje

Storbritannias innenriksminister Priti Patel har kunngjort at en av hovedtrekkene i den nye britiske lovgivningen er at spionasje vil kunne straffes med livstid i fengsel.

Det utgjør en av hovedprioriteringene til den britiske regjeringen.

https://www.voltairenet.org/article216915.html

Hellas går mot Russland

Hellas, hvis befolkning er ortodokse, gikk inn i den amerikansk-russiske konflikten mot Moskva.

Statsminister Kyriakos Mitsotakis, hvis familie har historiske bånd med USA og som utnevnte nyfascistiske elementer til sin regjering, er på offisiell reise til Washington. Under et intervju med Morning Joe på MSNBC (bilde), 17. mai 2022, understreket han sitt lands forpliktelse til NATO og ønsket Sveriges og Finlands medlemssøknad velkommen. Til slutt sa han at landet hans har som mål å bli det sentrale veikrysset for gassrørledninger som knytter sammen Midtøsten og Europa.

https://www.voltairenet.org/article216916.html

Pentagon utplasserer tropper i Somalia på nytt.

Pentagon sendte 500 soldater til Somalia etter «valget» av den nye presidenten, Hassan Sheikh Mohamud.

President Donald Trump hadde trukket alle amerikanske styrker ut av landet.

I dag lider rundt 40 % av befolkningen av sult og nesten en million mennesker lever under sharia-loven, håndhevet av Al-Shabaab.

Den nye støtten fra USA kan knyttes til den mulige anerkjennelsen av Somalilands uavhengighet og etableringen av AfriCom-baser.

https://www.voltairenet.org/article216917.html

Paven mottar hustruer fra Azov-regimentet

Pave Frans tok imot Julia Fedosiuk og Kateryna Prokopenko, to ukrainske banderister, koner til krigere fra Azov-regimentet. De ble ledsaget av et medlem av gruppen Voïna (krig) og talsperson for Pussy Riots, artisten Piotr Verzilov.

Paven ba sammen med sine gjester om at Azov-regimentet ikke ville overgi seg, men at Gud ville redde det ved å inspirere til opprettelsen av humanitære korridorer for soldatene.

Det er tre katolske kirker knyttet til Roma i Ukraina. Blant dem, den ukrainske gresk-katolske kirken som engasjerte seg med banderistene og nazistene under andre verdenskrig og oppmuntret til massakren av den jødiske befolkningen. Det representerer nå 8% av den ukrainske befolkningen. Gjennom hele den kalde krigen sluttet den ukrainske gresk-katolske kirke seg til Anti-Bolshevik Nations Bloc (ABN). Sovjeterne prøvde å sanksjonere hans prelater og plassere hans tilhengere i den ortodokse kirken. Under oppløsningen av USSR prøvde Vatikanet, veldig flau, flere løsninger før de endelig anerkjente «Uniates». (Den folkelige betegnelsen på at kristne i Øst-Europa anerkjenner pavens autoritet, red.)

Pave Frans hadde opprinnelig kunngjort at han ville vie Ukraina og Russland til Jomfru Marias Immaculate Heart, i samsvar med ønsket fra seerne til Fatima (1917). (Mirakel-hendelser i Protugal av tre gjeterbarn, red.) Så ombestemte han seg da han innså at denne handlingen ville ha rettferdiggjort mange korstog mot Russland. Han hadde da innviet hele verden til Jomfruens hjerte.

https://www.voltairenet.org/article216913.html

Forsidebilde: Evangelos Mpikakis

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Og samtitig som Paven,Macron og etablissementet i frankrike hyller disse flotte jentene flommer det fäle internettet over av bilder av de samme jentene i Naziuniformer viftene med flagg med nazisymboler og med tidligere intervjuer hvor disse flotte Nazzejentene forteller om hvor flott det er å väre Nazzer.

  Svar
 • Det hadde värt fint om Derimot kunne rette sökelyset mot SRI LANKA.Der reiser folket seg,det finnes ikke lenger bensin og diesel,bankene stenger dörene og ingen penger kan tas ut av surt oppsparte penger.
  Politikerne blir banket opp på gatene,dratt ut av biler,husene deres blir brent,politimannskaper blir velvet overende av rasende folkemasser.
  Dette er et varsel om hva som venter i Europa,en rasende folkemasse som bare vokser og vokser kan ikke stoppes.Vi er for mange.Vi får håpe våre politikere forstår nå,ikke at de må snu,men at de er ferdige.De kan velge den blodige veien eller bare melde seg inn til närmeste folkedomstol og begynne å bekjenne.Dukkemakerne vil bli neste.

  Svar
  • På ett eller annet tidspunkt så vil dette kulminere i et helvetes inferno. Europa slipper ikke unna. Man skal våkte seg vel for et folks raseri når de ser at de ikke har mer å tape.

   Svar
   • Er en av grunnene til at makthaverne prøver å starte WW3… De ønsker å få redusert befolkningen raskere for å sikre at de selv ikke blir drept av en rasende mobb etter folk innser alle forbrytelsene de har gjort i forbindelse med corona hysteriet og corona vaksineringene…

 • Erdogan har jo rettet sökelyset mot Norden med påstander om at vi huser terrorister.
  Jeg lurer på om våre staute grensetjenestemenn og kvinner har sjekket om disse ukrainske flyktningene som flommer inn over grensene til hele europa har tatovert seg ?.

  Svar
 • 771 nye nazzegutter har kröpet opp av dypet,Ukrainske soldater deserterer i hopetall og synger om kapp med sola om hvor våpenlagre og slikt fint er gjemt,rubelen blir sterkere og sterkere dag for dag.
  Dette melder iEARL GREY idag.
  MEN VESTENS PROPAGANDAPLAPRERE SIER AT RUSSERNE TAPER KRIGEN:
  Jeg skal sende e post til den russiske ambassade tror jeg,söke om politisk asyl eller noe,her på berget blir det nok ikke bra.

  Svar
 • «Paven ba sammen med sine gjester om at Azov-regimentet ikke ville overgi seg, men at Gud ville redde det ved å inspirere til opprettelsen av humanitære korridorer for soldatene. »

  Ja, gud er nok redningen. ;-)

  Eller soldatene kan jo overgi seg, som de har fått tilbud om. Men det vil sikkert ikke gud. ;-)

  Svar
  • Det kan nok hende at Gud er redningen, men ikke den «guden» som Vatikanet vedkjenner seg. Deres «gud» er Saturn, far til Isis og Osiris (samt Toth), som fikk Horus sammen i en merkelig incest-operasjon. Isis ble «blandet» sammen med Jomfru Maria for å få «større opplslutning», og Horus ble «blandet» sammen med Jesus av samme årsak. Dette er samme «gudebilder» som går igjen i navnet på IS(is)-RA-EL. Isis er kjent under mange navn, Astarthe, Afrodite, Lilith osv. Horus, El, Zevs, Baal, Moloch, Nimrod osv. er samme «gud». Videre kjennes også Horus under mange navn, men felles for hele dette «gudepantomimet» er at de ble overført til Roma (og Vatikanet) via det falne Babylon 2 (Babylon 1 var styrt av kong Nebuchadnezzar), da «presteskapet» flyktet når Gud knuste Babels Tårn og resten av byen/landet.
   Så Vatikanets «gud» vil ikke hjelpe noen på den svingete, vanskelige, men rettferdige veg.

   Svar
 • Alex Mercouri er nådelös mot svenske,finske og i särdeleshet vår egen Jensegutt idag.Italia,Bulgaria,Ungarn og Kroatia begynner å tenke tyrkisk,de vil ikke ha noe med Sverige og Finland å gjöre.
  Jeg tror jamen at de Nordiske land må stå skolerett for verdens folk,nå som masemediene mister sin oppslutning og makt.
  Jeg vil også oppfordre Knut Lindtner til å ha en sladrespalte,jeg har masse snadder å dele,men så lenge det ikke enda kan verifiseres,så må det bli på sladrevis.
  De som har önsket at de som har drevet frem kriger som i Syria,Irak,ja hele bunten av terrorkriger som det «demokratiske vest har drevet på med skal stilles for krigsrett,de får det nå som de vil.

  Svar
 • Vil gjerne komme i kontakt med Northern_Light om noen kan formidle dette.
  Pleier han å kommentere her innimellom, eller vet noen hvor han kan oppsøkes ?

  Svar
 • Hei
  Vet noen hvor Nortern_ Light pleier å kommentere ?

  Svar
  • Nordlyset har helt sikkert sett din kontaktannonse,men neppe vil han ha sin adresse spredd utover nettet.

   Svar
   • Jeg vet selvfølgelig det, men har tidligere prøvd en passende metode der moderator på disqus som på et nettsted hadde oversikten over e postadresser, kunne videresende når jeg mailet ham. Det gikk greit det.Jeg betaler gjerne Lindter på vipps for å videresende , og han videresender en mail med en henvendelse , blir det ikke spredd.
    Om Lindter leser mailen er det helt greit.

   • Da skriver du en mail direkte til Knut,jeg tror du finner den adressen i feltet «om Redaktören.Jeg har iallefall lyktes med direkte kontakt,så det fikser du lett.

 • Banderistkristelige, (8%), herved viet til Jomfruens Hjerte av Paven i Rom, halleluja!

  Svar
 • For mange år siden reiste jeg rundt i Vietnam,fra Hanoi i nord til Da Nang omtrent midtveis i landet.Veldig interessant var det å besöke HO CHI MINH,s siste bosted.Kilometervis med kö av Vietnamesere sto tålmodig og ventet på å äre denne lille karen som ligger på lit de parade i et mausoleum der.
  Ho Chi Minh,s bosted var et lite hus,veldig lite i forhold til det vi i vesten er vant med,men vakkert var det og der drev HO på sine siste dager og skrev og leste litt,eller koste seg med all slags planter som han hadde stor glede av å se vokse.Han nöyde seg med lite han Ho og mange ganger har jeg tenkt at mye trenger jeg ikke,bare jeg har det trygt og godt og varme på peisen.
  I kontrast til dette hadde Norge sendt en Ambassadör til Vietnam,dette skjedde jo lenge etter Ho hadde gått bort,men denne ambassadören som jeg har snakket med selv,ja faktisk bare for to år siden,han skapte litt furore,han hadde fått seg en ambassadörbolig i Hanoi til noen og tredve millioner,litt kritikk ble det,men resultatet ble at «alle» mente at en så viktig mann måtte ha en riktig så fjong representasjonsbolig der han kunne drive nordisk forretningsmoral rettet mot det vietnamesiske folk.
  Denne ambassadören har forövrig ett närt forhold til SMITHS venner ved inngifte,dere vet ett av disse religiöse samfunnene som poppet opp som fluer fra ca år 1875 til år 1920 og det rare er at disse religiöse samfunnene veldig ofte sprang ut fra militäre miljöer.

  Svar
 • Shanghai Eye melder at en hard kjerne av NAZZER fortsatt er nede i bunkersene i Azovstal.Kommandanten der takker for all stötte fra Nazzene i vest og også ukrainske Nazzer får takk.
  Denne harde kjernen har bestemt seg for å avslutte med et smell,så vi får se hva de har i bakhånda,men det blir nok stygt,om ikke det blir gjort noe fra Russernes side,som siden skal fordömmes av vestlige Nazzeledere.
  Men fler og fler vet nå hvem det internasjonale Nazzesamfunn er,så det blir nok ikke lett å snu den oppfatningen.
  Ikke er det noe särlig entusiasme å spore i masemedienes verden for å begynne å snakke sant,de tviholder på lögnen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

FN-forslag:

Fri flyt av alle mennesker.

De skal ha fulle rettigheter der de slår seg ned.

Forrige innlegg

Fullstendig mislykket sanksjonspolitikk.

Russisk olje går som hakka møkk!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.