POSTED IN Ukraina

Oppdatert informasjon fra krigen

Kampene i Donbass fortsetter

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Fred Johs

Ukraina mister 6000 mann pr måned. Dette er en oppdatering på situasjonen øst i Ukraina – Donbass

Nytt kart over kampene i Ukraina.

25. juni: Elimineringen av polske leiesoldater, de «alliertes» inntreden i Lysychansk

Humanitær hjelp fortsetter å bli levert til Donbass og de frigjorte områdene i Ukraina. Det ankom en last med medisiner og utstyr som var ment for distriktssykehuset og bistandspunktet til innbyggerne i Kharkiv-regionen. Denne gangen tok vi med en gruppe medikamenter for behandling av hjertesykdommer, åndedrettsorganer, dressingmaterialer, spesielle personlige hygieneprodukter, tonometere, pulsmålere og glucometere. I fremtiden er det planlagt å levere her og enheten for fjerning av EKG. I tillegg har United Russia til hensikt å utplassere to eller tre humanitære sentre i denne regionen, der medisinske sentre også vil bli lokalisert.

I tillegg brakte ansatte i Russlands undersøkende komité flere tonn humanitær hjelp til Popasna, som fortsatt er under beskytning av ukrainske nasjonalister. Lasten ble samlet inn av flere organisasjoner, inkludert IC. Samtidig er byen nesten fullstendig ødelagt, nå bor ikke mer enn 25 mennesker her på permanent basis, svært avhengig av ekstern støtte.

Ukrainske tap per 26.06.2022

For hele perioden av spesialoperasjonen deaktiverte det russiske forsvaret 345 fly, 132 helikoptre, 1355 droner, 350 anti-fly missilsystemer, 670 flere rakettutskytingssystemer, 3797 tanks og andre pansrede kjøretøyer, 3012 feltartilleri enheter og 3848 enheter av militært bilutstyr.

I mellomtiden rapporterte Forsvarsdepartementet i Russland om resultatene av gjennomføringen av kampoppdrag for å sikre beskyttelse av Donbass. I løpet av den siste dagen rammet luftfart, missiltropper og artilleri militært utstyr og krigere fra Ukrainas væpnede styrker (AFU) i 284 distrikter, 2 lagre med ammunisjon og rakett- og artillerivåpen, samt granatanlegg og bombekastere på 43 steder. Som et resultat ble mer enn 780 nasjonalister og mye militært utstyr eliminert, inkludert 8 pansrede kjøretøyer, Uragan flere utskytingsrakettsystemer og annet fiendtlig utstyr.

I tillegg ble opptil 80 leiesoldater fra Polen eliminert av et høypresisjons missilangrep av Russlands væpnede styrker på bygningene til Megatex-sinkanlegget i landsbyen Konstantinovka, og etter angrepet på anleggene til Ukrainas væpnede styrker i Mykolaiv (Nikolaev)- ytterligere 300 ukrainske tjenestemenn og leiesoldater som kom fra utlandet.

Russlands militære spesialoperasjon i Ukraina, de siste nyhetene for i dag, 25.juni.

Hjelp fra Hviterussland

Den hviterussiske ledelsen har bestemt seg for å støtte Russlands væpnede styrker.

Dermed uttalte generalstaben i Ukrainas væpnede styrker at Minsk kan gi Russland militært utstyr, hvis gjenåpning er aktivt i gang i disse dager.

Nestleder for generalstaben i Ukrainas væpnede styrker Alexei Gromov sa at hviterussiske våpen kunne overføres til Donetsk-retningen i Donbass.

Han sa også at sør for Gomel er det en økning i aktiviteten på Zyabrovka flyplass.

Ifølge etterretningskilder bygges det for tiden militær infrastruktur der, og anlegget kan bli basen til det russiske forsvaret.

For øyeblikket kommenterer de offisielle avdelingene i Russland og Hviterussland ikke denne informasjonen.

Opptil 20 tusen amerikanske leiesoldater kan komme til Ukraina

I USA rekrutteres leiesoldater for å delta i krigen med Russland på Ukrainas territorium i private militære selskaper.

Rundt 20.000 utenlandske leiesoldater kan snart bli sendt til Ukraina. USA rekrutterer aktivt militæret til å sende til fremmede territorier. Flere tusen soldater bare fra amerikanske PMC‘er er klare til å starte sine fiendtligheter, skriver Interessant Russland.

Kilden bemerker at utplasseringen av 20.000 profesjonelle leiesoldater fra USA alvorlig kan påvirke maktbalansen i Ukraina. Flere våpen vil også bli overført – USA ønsker å oppnå det mest effektive resultatet.

Utenriksdepartementet har bekreftet at USA utfører slike operasjoner. En talsmann for Utenriksdepartementet sa at 20.000 utenlandske leiesoldater kunne destabilisere regionen.

Det russiske utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sa at de amerikanske handlingene utgjør en trussel mot amerikanske borgeres liv og sikkerhet.

«Slike aktiviteter i det ukrainske diplomatiske korps utgjør ikke bare en direkte trussel mot amerikanske borgeres liv og sikkerhet og motsier åpent deres diplomatiske status, men kan også ha uforutsigbare og alvorlige internasjonale konsekvenser» sa Maria Zakharova.

Utenriksdepartementet advarte om at Russland kunne sette i gang forebyggende angrep mot utenlandske leiesoldater.

Som tidligere rapportert i media benektet Russland Ukrainas påstander om at 20.000 utenlandske leiesoldater kjemper i Ukraina.

Det russiske forsvarsdepartementet har publisert det faktiske antallet tjenestemenn fra andre land som kjemper i Ukraina. Polen har en ledende posisjon.

Parallelt med dette ble en ukrainsk styrke på over 8000 mann inkludert leiesoldater, tatt… Da var det bare knapt 900 ukrainske soldater igjen… Alle leiesoldatene hadde rømt etter meldingene som kom om leiesoldatenes skjebne som ble tatt i Azovstal (Mariupol) De vet dem vil møte en dødsdom som sikkert ikke frister like mye som å drepe sivile mennesker i Donbass

London skremmer Russland med krig i tilfelle henrettelse av britiske leiesoldater i DPR

«Jeg overlevde for å finne ut sannheten!» – En britisk leiesoldat dømt til døden ba om tilgivelse fra innbyggerne i Donbass.

Aydin Aslin

Det er blitt hevdet fra flere kilder at denne leiesoldaten også har tjenestegjort sammen med ISIS – Syria

Ifølge Paul Baldwin, journalist for den britiske avisen Express, vil London ta avgjørende tiltak hvis britiske leiesoldater blir henrettet i Donbass. Han sa at henrettelsen ville være et poeng uten retur, og at Storbritannia ville bli trukket inn i en direkte konfrontasjon med Russland;

Hvis en britisk leiesoldat blir henrettet, vil London erklære krig mot Russland, og «denne krigen vil ta en ekstremt farlig vending.»

Ukraina har tapt – for lenge siden – og USA vet det

Det mislykkede amerikanske forsøket på å få til en storkonflikt i Europa ved å bruke Ukraina som en «rambukk» i sin egen kamp mot Russland, er også noe sterke personligheter i USA har sett for lenge siden. Her er en av dem; Ret. Col. Richard Black:


Hentet fra bloggen til Fred Johs, første gang publisert 26.06.2011

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Og informasjonen i norsk media er det uansett lite å stole på.
  ‘ Angrepet på et kjøpesenter med 20 sivile drept’ viser seg å være et vestlig våpenlager.

  Svar
 • ‘– Da hadde vi et håp om et partnerskap med Russland. Det var også det året Norge inngikk i delelinje-avtalen med Russland. Nå har vi en helt annen situasjon. Vi må forholde oss til at Russland har gått til angrepskrig på et annet land, sa Støre. ‘
  nettavisen.no/nyheter/store-det-oppleves-som-a-bli-terrorisert/s/5-95-551460

  Men hva sa Støre når våre allierte, og Norge, og Støre & Stoltenberg gikk til angrepskrig på Irak, Afghanistan og Libya ?
  Regner Støre seg som terrorist, eller har han like liten selvinnsikt som Stoltenberg?
  Er det ingen i Ap som kan gi han/dem litt informasjon?
  Skummelt.

  Svar
 • USA, England og Australia danner sammen «3 prying Eyes», et tett samarbeid om etterrettning og menneskeforfølgelser over en «lav sko».
  Interessant er det også at i disse land består makt-toppene av nesten utelukkende medlemmer av The Pilgrim Society, en «organisasjon» eller «klubb» bestående av 98-99% «mennesker» av rasen «slangemennesker» fra «Slangeøya» (lokalt navn på øya Krim i Ukraina), bedre kjent som Khazarer, eller i dag «jøder». (deres forfedre konverterte til jødedom på 800 tallet på de tyrkiske stepper). Noen av de mest kjente er Rotschilds (gjeldspengebank), Rockefeller (Big Pharma’s «far»), Ericcson (kommunikasjon), J.P. Morgan (bank og olje).
  Er det «tilfeldig» at disse tre land er «ledende» i verden på krigshissing (Australia dog svakest av de 3), eller har det en sammenheng med hvem som bekler maktposisjonene?

  Svar
  • Som vanlig sitter du og babler Per j.Det heter five eyes og er ett samarbeid mellom Australia ,New zealand,storbrittania,Canada og USA.

   Svar
  • Alexander Mercouri ga igår en interessant historieforelesning på youtube.Det fortalte han blant annet om Svenskenes umettelige trang til å ta Russland og han fortalte også om Putins advarsel om at de alltid hadde tapt i sine forsök.
   Khazarene som er ett vikinge folk har alltid värt uregjerlige i sitt hat til Russland,minst 3 ganger har de fört en proxykrig mot russland og nå er den 4rde på gang gjennom Ukraina(nato)konflikten.Og de kommer til å tape denne gang også.Kolonialismen,verdensregjeringen,globalismen ,imperialismen er död Per J.
   Går det forresten bra med din rekruttering av styrker og innkjöp av våpen Per J ?.Husker jeg rett så skulle du jo danne en flott gruppe som skulle drive en eller annen slags «frihetskamp»,muligens ,iogmed at du liker hvit makt og overlegenhet,så har du nok fått samlet en drabelig gjeng,fra gutterommet ditt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen vil ha det men blir påtvunget koronapasset.

Det dreier seg ikke om demokrati, men kontroll.

Forrige innlegg

USA planla krigen for lenge siden.

Hvordan ødelegge Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.