POSTED IN EU

Ingen vil ha det men blir påtvunget koronapasset.

Det dreier seg ikke om demokrati, men kontroll.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Til tross for 99% negative tilbakemeldinger fornyer EU det digitale koronapasset

Av Robert Kogon.

Etter forslag fra EU-kommisjonen, stemte Europaparlamentet, som forventet, i 23. juni 2022 for å fornye EUs digitale Covid-sertifikat for ett år til. Avstemningen var 453 for, 119 mot og 19 avholdte stemmer.

Sertifikatforordningen hadde etter planen gått ut 30. juni. Tidligere denne måneden hadde en delegasjon fra parlamentet allerede nådd en «politisk avtale» med kommisjonen om å fornye sertifikatet, og dermed ble avstemninga i parlamentet bare en sandpåstrøing.

Sertifikatforordningen ble opprinnelig vedtatt i juni i fjor, tilsynelatende for å lette «trygg reise» mellom EUs medlemsland. Men EUs digitale sertifikat utviklet seg raskt til modell og noen ganger infrastrukturen for innenlands «helse» eller Covid-pass som ville tjene til å begrense tilgangen til mange andre områder av det sosiale livet i løpet av det påfølgende året.

EU har valgt å forlenge covid-sertifikatet til tross for de overveldende negative resultatene av en offentlig høring om emnet som ble lansert av EU-kommisjonen under overskriften «Si din mening» og som var åpen for publikum fra 3. februar til 8. april. Høringa ga over 385 000 svar – nesten alle ser ut til å være motstandere av fornyelse!

I et brev til den europeiske ombudsmannen som det franske parlamentsmedlemmet Virginie Joron la ut på sin Twitter-feed, skriver Joron:

Jeg leste hundrevis av svar tilfeldig sammen med teamet mitt. Jeg fant ingen for å utvide QR-koden [dvs. det digitale sertifikatet]. Basert på denne store undersøkelsen virker det åpenbart at så å si alle svarene var negative.

Den overveldende negative tendensen til svarene var faktisk tydelig fra begynnelsen. Den første hele siden med svar, alle fra 4. februar, er tilgjengelig her . De er selvfølgelig på en rekke EU-språk: fransk, tysk, italiensk og også ett på engelsk.

blue and white flags on pole

For å gi leserne en idé om tenoren, her er en oversettelse av bare den første linjen eller to av de første svarene (starter fra bunnen av siden):

Jeg er fullstendig imot etableringen av dette sertifikatet gitt det som nå skjer med EUs katastrofale håndtering av Covid…

Jeg vil at denne cst [sannsynligvis en henvisning til Belgias «Covid Safe Ticket»] eller vaksinepass ganske enkelt skal elimineres …

Det er påstander i dokumentutkastet som ikke er vitenskapelig støttet. For eksempel hevdes det at Covid-sertifikatet representerer effektiv beskyttelse mot spredning av viruset – hvilke data kan støtte denne påstanden?…

Hei, jeg er sjokkert og kvalm over beslutningene om frihetsdrap tatt i EU … når det gjelder dette “europeiske sertifikatet” …

Covid-sertifikatet eller det grønne passet BØR AVSKAFFES umiddelbart som diskriminerende og grunnlovsstridig og ikke støttet av noen vitenskapelige data, fordi det utelukkende er basert på STRAFFENDE tiltak for innbyggere…

Jeg er motstander av utvidelsen av det grønne passet, som ikke tjener noe annet formål enn å skape diskriminering…

Jeg vil aldri bli utsatt for et diskriminerende sertifikat igjen…

Og til slutt den engelskspråklige oppføringen:

Det digitale Covid-sertifikatet bør avsluttes umiddelbart. Det er så mye data som støtter det faktum at digitale pass har null positiv innvirkning på overføringshastigheter, og faktisk i de mest vaksinerte og høyt regulerte landene er covid-ratene vanvittige…

Og så videre og så videre gjennom 385 191 svar.

Fornyelsen av det digitale Covid-sertifikatet betyr ikke at det vil bli tatt i bruk umiddelbart, men at infrastrukturen forblir på plass og at det kan tas i bruk hvis og når medlemslandene finner det nødvendig.

De gjeldende reglene for å inneha et gyldig EU Digital Covid-sertifikat diskriminerer ikke bare, unødvendig å si, mot uvaksinerte, men også mot naturlig immunitet, som blir behandlet som mer kortvarig enn vaksineindusert immunitet.

Bevis på fullført primærvaksinasjon gjør at sertifikatet er gyldig i 270 dager; bevis på å ha mottatt en boosterdose gir ubegrenset gyldighet for øyeblikket. På den annen side gir bevis på «gjenoppretting» – med en positiv PCR-test det eneste aksepterte beviset – kun 180 dagers gyldighet.

Fra Brownstone Institute.

PS:

For EU betyr det ingenting at «vaksinene» ikke verken gir beskyttelse mot covid-19 eller hindrer smitte. Det sentrale er å tvinge innbyggerne inn i det digitale manntallet med alle dette fantastiske undertrykkingsmuligheter.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Frederic Köberl

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Vi «konspirasjonsteoretikere» skjønte fra dag en at dette ikke har noe med helse å gjøre.

  Svar
 • Hvorfor ikke også pass for FARLIGE smittsomme sykdommer?

  Svar
 • Stian Aadahl
  28 juni 2022 12:16

  Nå er jeg så drit lei hele denne koronahysterien at jeg rett og slett ikke har ord lenger…
  Det er bare juks og fanteri hele jævelskapen!
  Nå er det jo bevist at vi «konspiteoretikerne» (som de fortsatt liker å kalle oss) har hatt rett hele veien.
  Plutselig dør friske folk som fluer på uforklarlige vis etter at dette startet. Bare det burde si seg selv hvis folk hadde klart å tenke litt på egenhand, men fortsatt tenker folk; huff å huff… hva kan dette være for noe farlig og skummelt? også tar gjerne imot en «shot» til.
  Eneste jeg kan si er: Åpne øynene og TENK bitte litt rasjonelt, i det minste!
  Jeg bare skjønner ikke hvor blinde og forblåste folket i dette landet er/har blitt som ikke klarer å legge sammen dette regnestykket. Og det virker dessverre bare å eskalere.
  Det er bare helt ubegripelig…
  Det eneste dette har endt med for min egen del, er jeg har blitt helt forblåst i forhold til stat og helsemyndigheter. Jeg eier ikke det minste fnugg av tiltro lenger.
  Jeg har ikke en eneste covid-vaksine i mine årer og kommer aldri til å ha det heller. Ikke om de så finner på å låse oss uvaksinerte inne.
  Og så lenge jeg bestemmer over mine barn skal heller ikke de ha denne gifta.
  Jeg skal gjøre alt i min makt for å overbevise dem om hvor farlig dette er og om hensikten bak, så kanskje de forholder seg til fornuften den dagen de kan bestemme selv.
  Ja det handler kun om kontroll, sette folk i bås, og låse de «ulydige» inne.

  Svar
  • Det vil bli alt verre.
   Episode; jeg ble kjent med den igår. Omhandler et barn som har litt skolevegring (12 åring), stikker iblant av fra skolen, han er ikke vaksinert heller ikke familien, og kunnskap passende nok for alderen er heldigvis gitt også barna:
   Mors uttale: «Om det rigges opp til vaksinering, DA skal du vite at det er helt OK og stikke hjem».
   Barn: :)))))

   Svar
 • FRIHET !!!
  29 juni 2022 11:17

  Dette handler om NWO og «you will own nothing and be happy» verdens regjeringen «eliten» og WEF / FN, WHO, IMF og mange mange flere private interesse organisasjoner og milliardærer over hele verden jobber for, alt har vert nøye planlagt lenge…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er også sykehusbelastninger av vaksinene.

Hvorfor «glemmer» NRK og de store mediene de vaksineskadde?

Forrige innlegg

Oppdatert informasjon fra krigen

Kampene i Donbass fortsetter

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.