POSTED IN Norsk politikk, USA

Om NRKs ensidighet.

Norges nyheter underkastes alltid USAs politiske ledelse.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

UNITED STATES OF AMERICA

Steinar Åge Brenden

Det politiske livet på andre siden av Atlanteren er noe for seg sjøl. Nå er atter et presidentvalg på trappene. Norske media flommer over av kommentarer og synsing om dette valget. Norge har en merkelig evne til å legge seg opp i ting de ikke har noe med.  Eksempel er krigene i Jugoslavia, Irak, Libya, Syria, Afghanistan og Ukraina. Kanskje er noe glemt? Nå har fru/frøknene i NRK Dagsrevyen, Dagsnytt 18, Kveldsnytt og TV2 fått det for seg at Joe Biden er en så utmerket og god president. Så han må gjenvelges, mener de. Samtidig formidles ikke en eneste positiv nyhet om Donald Trump, Bidens sannsynlige motkandidat. Nei da, han er en kriminell forbryter som burde bures inne. Omtalene av Trump er unyanserte, slik alle nyheter i Norge er blitt.  

Av og til drypper det inn nyheter som kan forklare hvorfor det er slik, hvorfor dekningen i Norge er så ensidig. For noen dager siden ble det referert nyheter fra avisa «Washington Post», der Trump uttalte at når han var valgt, ville han be Zelenskij avstå kravene på Krim-halvøya og Donbass. Det ville bety løsning på Ukraina-krisen. Her har man kanskje en forklaring på kritikken og skepsisen mot Donald Trump. For er det en utbredt angst i Norge i dag større enn denne?: Ukraina må ikke tape krigen! Denne angsten går fra toppen av regjeringa ned til NATO-tjenerskapet i NRK og andre media. Denne holdningen har gjort at konflikten i Ukraina har bitt seg fast og er på vei inn i det reineste helvete! Jfr. Nye bevilgninger fra USA, Norge, Storbritannia m.fl. Denne linje kan føre rett inn i verdenskrigen.

Det siste halvåret har dobbeltmoralen igjen demonstrert. Israel kontra Russland. Norge kan ikke røre ved Israel, fordi ikke USA kan/vil det. Våpensalget til Israel går glatt, via USA. Norge vil ikke anerkjenne Palestina som stat. Fordi ikke USA vil det. Den krigen man nå ser i Gaza er ingenting nytt. Med pauser har den pågått siden 1947/48. Palestinerne er blitt diskriminert, terrorisert og drept. Det er møtt med unnfallenhet. Norge er flinke med ord, men der stopper det. Norge er haleheng til USA. Norge har avstått sin suverenitet til USA. Forsvarssjef Eirik Kristoffersen har nettopp besøkt USA og hatt samtaler med sin kollega i USA. Til Dagsrevyen forteller han at dette er for å styrke samarbeidet med USA når det gjelder forsvaret. Norge knytter seg med andre ord stadig sterkere til denne terrorstaten. I hver eneste nyhetssending i Norge er det meldinger om norsk opprustning. De bygger seg opp til en krigerstat. Dette gjøres suverent og uten debatt. Krigsretorikken er voldsom. Norge blir mer utsatt. Folket er i akutt fare. Prognosen på fremtiden er meget dårlig. Hvor er det blitt av fredsbevegelsen? Hva sier Ola og Kari Nordmann egentlig?

Hvor er fredsbevegelsen i Norge?

Noe av det siste i Midt – Østen er angrep på Israel fra Iran (13-14-4). Angrepet var fremprovosert av det ulovlige og folkerettsstridige israelske angrepet på Irans konsulat i Syria 1.4, og nøye planlagt og kalkulert av Netanyahus sionistbande. 7 iranere ble drept ved konsulatet.  (Forbilledlig forklart av professor Hilde Henriksen Waage i NRK 14.4). Angrepet fra Iran (350 droner og ulike missiler) gjorde ingen store skader i Israel. Men er sjølsagt et påskudd for Israel til å slå tilbake, noe de gjorde 19.4. Dermed er konflikten skrudd enda et hakk oppover. Skylden for krisen ligger hos Israel og USA, mindre hos Hamas. USA kan stoppe dette, hvis de vil. Norges rolle er store ord og lite handling. Israel lyver. De overser vedtak i FN og i Haag.   

Israel er en røverstat og terrorstat. De har drevet terror, vold og drap mot palestinerne og vil fortsette med det. Og de kan fortsette, fordi de har USAs fulle støtte.  

Jonas Gahr Støre er aldri i slikt humør som når han kan kle seg i blådressen og reise til Bruxelles og logre for EU og Ursula von der Leyen. Likedan er det veldig gromt å snakke med USanerne. Planlegge f.eks. nye USanske baser i Norge. 

NATO fortsetter krigskjøret mot Russland. Dette ledes an av den norske krigshisseren Jens Stoltenberg. Ser virkelig ingen hvor dette fører hen?  

USA er svekka politisk. Men de er ikke svekka militært. Dette gjør spillet som drives så farlig.

Er det noen forskjell på Usanske presidenter? Tja. Det er to ting de ikke må legge seg ut med, om de vil bli valgt. Dette er (1) den israelske lobbyen og det er (2) våpenindustrien. Kanskje skilte John F. Kennedy, president 1961-1963, seg litt ut. Han kjempet mot mafiaen. Han var med og innledet en avspenning, dette var etter Cuba-krisen i 1962. Krisen ble løst forbilledlig, begge sider gav noe.Det ble senere inngått en begrenset prøvestansavtale (mellom Sovjet, USA og Storbritannia). Kennedy sendte diplomatiske følere mot Cuba, for å normalisere forholdet. Og han ville trekke amerikanske tropper (rådgivere) ut av Sør-Vietnam.

USAs siste president som la seg ut mot krigsindustrien.

 

Presidenten fikk fiender. Og plottet mot presidenten tok form i mai/juni 1963.

Hvem tok livet at presidenten? Det det hele dreiet seg omkring, var Cuba. Tre mektige krefter I USA ville drepe presidenten: (1) Mafiaen, (2) eksilcubanere og (3) det som kan kalles «løse kanoner» innen CIA. De slo til 22.11.1963 og presidenten var død.  Men plottmakerne fikk ikke tilbake Cuba, en strek i regningen. Man fikk ikke lagt skylden for drapet på Castro, slik meningen var. Dermed kunne ikke haukene i USA invadere Cuba. 

Det som hendte med JFK er i og for seg ikke så viktig, men saken forteller mye om USA. Derfor er den interessant. 

Forholdene omkring dette er så betent at myndighetene ikke tør å fortelle sannheten som den er, sjøl i dag, 60 år etterpå. Det må vel også fortelle mye om USA? Det er løgn og atter løgn. 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  25 april 2024 8:11

  Både kronprinsen og forsvarssjefen har nyleg vore i USA for å «styrke samarbeidet» mellom Noreg og USA. Begge er Nato-generalar og tek imot ordrar frå USA.

  Det spørst om ordet ‘samarbeid’ er brukande her. Total underkasting er meir dekkjande.

  Men Russland skal me tyna. Ikkje mykje snakk om samarbeid den vegen.

  Svar
  • H.K.H. ygl-prins H.M.er sviker i og med dette forholdet til USA OG for sine UTILGIVELIGE forbindelser til Schwab-gjengen, slike forhold gjør det tydelig at Norge må avskaffe monarkiet. Han representerer IKKE ikke «alt for Norge», snarere tvert imot.

   Svar
   • Northern Light.
    25 april 2024 13:44

    Kronprinsen er medlem i World Economic Forums «young global leaders», Young Global Leaders, ikke bare det, også i styret for YGL fra 2010-2017. Selv om han ikke er i styret nå, er han fremdeles i YGL.
    «8. okt. 2010 — Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon blir medlem i styret for stiftelsen Young Global Leaders (YGL)».
    Kilde: Kongehuset no.

    Når en er konge, er en konge for et land, for Norge sin del er det å være Konge over fastlands-Norge, Svalbard, Jan Mayen og Dronnings Mauds land. Norges Konge skal representere den selvstendige nasjonen Norge og Norske interesser, det skal være Kongehusets eneste fokus, hvis Kongefamilien skal være samlende for det Norske folk.

    Når Kronprinsen sier at han synes det burde bli lagt flere utenlands-kabler, er ikke det i det norske folks interesse, men i den globale storkapitalens interesse. Det er heller ikke passende for Kongehuset at Kronprinsen er omgangsvenn med en åpenlys eugenistisk globalistisk Gates, som er en av hovedaktørene bak plandemien for å gi 5,7 milliarder mennesker og over 4,5 millioner nordmenn, en eller flere injeksjoner som svekker immunforsvaret, som den nå er et fjell av bevis for.

    Global betyr det motsatte av nasjon, globalisme står for det motsatte av hva en Konge skal være, en samlende skikkelse for en selvstendig nasjon med suverenitet og råderett over landets egne ressurser. Young Global Leaders er et påfunn av WEF, frem til den uformelle verdensregjeringen WEF har fullendt sin nye verdensordning, da trengs ikke Yong Global Leaders lenger, for da styrer en billionær-elite verden.

    Fokuset for en kronprins i Norge, burde ikke å bli en del av et internasjonalt jet-set, som har blitt ustyrtelig rike ved å utbytte/utnytte folk og nasjoner. Kongehusets rådgivere kunne enkelt ha funnet ut at Epstein var straffedømt, og rådet Kronprinsessen å ikke omgås ham.

    Når Kong Harald og Dronning Sonja må fratre, er det bedre – på bakgrunn av overstående – at monarkiet i Norge avvikles. Kong Olav var en samlende skikkelse for Norge i etterkrigsårene, og representerte Norge på en svært god måte, Noe Kongen og Dronningen også har gjort på sin måte.

    Kronprinsen har vist at han heller vil repsenterere globaliseringen ved å være en YGL, noe som faktisk overflødiggjør ham som Konge, siden etter WEFs nye verdensordning fullendes, vil det ikke være selvstendige nasjoner noen kan være konge i lenger. Verden vil bli et frihandelsområde styrt av kapitallovene, og kapitalen vil styre de tidligere suveren nasjonene, ikke folkevalgte regjeringer eller monarkier.

   • Skal ikke Norges konge hus være nøytralt? Om de ikke er sender de feil signal både til folket og regjering /storting.

 • Steinar Åge Brenden,
  25 april 2024 10:40

  Jeg er enig med Slettebø sjølsagt, det er underkastelse. Norge er i dag okkupert av USA.
  Ellers har Espen Barth Eide nylig vært i Ukraina og fjeska med «politikerne» der. Samtidig har han slik rørende omsorg for palestinerne. USA har nettopp bevilga store summer til det israelske forsvaret. Det er mye som ikke henger på greip for tida.
  Steinar Åge Brenden

  Svar
 • «Her har man kanskje en forklaring på kritikken og skepsisen mot Donald Trump. For er det en utbredt angst i Norge i dag større enn denne?: Ukraina må ikke tape krigen! Denne angsten går fra toppen av regjeringa ned til NATO-tjenerskapet i NRK og andre media.»

  Tegningen over artikkelen kan stå som en tegnet Jens Stoltenberg. – Som ble trukket opp av H. Clinton til å bombe Libya.

  Her er BILDE av samme zombie.
  – Men der han kanskje har fått hvisket i øret disse ordene fra Trump.:

  ‘ Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer. ‘

  Derav det forskrekkede utttrykket til zombien:

  https://www.nrk.no/urix/bolton-om-drama-pa-toppmote_-trump-ville-true-med-a-ga-ut-av-nato-1.15063198

  Svar
  • Eller var det dette Trump hvisket?
   Det ser jo ut til å ha satt ut Stoltenberg fullstendig.
   Hva skal da Nato og ‘forsvars’-bombeflyene våre brukes til ? :

   ‘ Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden.’
   aftenposten.no/verden/i/L0bzmR/Trump-Tyrkia-lover-a-utradere-IS

   Svar
 • Når det gjelder drapet på president Kennedy, så dukker det opp flere og flere beviser for at det var Israel som sto bak.

  Ron Unz har skrevet flere artikler om dette:

  https://www.unz.com/runz/american-pravda-the-jfk-assassination-part-ii-who-did-it/

  Svar
  • Truls:

   Det ser ut som om alle presidenter som har utfordret Fed blir tatt av dage.
   Blir Trump den neste?:

   ‘ Verdens viktigste finansinstitusjon, den amerikanske sentralbanken (Fed), kan komme under press dersom Donald Trump vinner presidentvalget til høsten.
   Trump ønsker å se på muligheten for å stramme grepet om Fed. Det er en innstramming som kan få alvorlige konsekvenser, både for verdensvalutaen dollar og dermed også stabiliteten i verdensøkonomien.
   Forrige uke skrev den amerikanske avisen The Wall Street Journal at Trump nå undersøker hvilke muligheter han har for å få mer makt over sentralbanken.
   Det overordnede målet er trolig å få mer makt over nivået på styringsrenten i verdens største økonomi.
   Hverken Trump eller folk fra Trumps valgkamporganisasjon har bekreftet påstandene, men dersom det viser seg å stemme er det mildt sagt oppsiktsvekkende. Sentralbankenes uavhengighet er hellig,
   -og de fleste vestlige politikere er LIVREDDE for å tukle med tilliten til landets valuta. ‘
   nrk.no/ytring/trump-kan-bli-farlig-_-ogsa-for-okonomien-1.16863700

   Så Fed er ‘uavhengig’ ?
   Av hvem? 😉

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  25 april 2024 17:45

  Lukashenko, presidenten i Kviterussland, vert alltid framstilt som eit udyr i NRK og andre norske Nato-medium.

  Han er i alle høve eit mindre udyr enn våre eigne politikarar, som skal ha siger over Russland. Lukashenko ser at begge partar lid, og vil ha slutt på krigen:

  https://tass.com/world/1780741

  Svar
  • Steinar Åge Brenden,
   25 april 2024 23:24

   Mange gode kommentarer og supplerende opplysninger her.
   Da er meningen med artikkelen oppfylt.

   JFK var sterkt imot israelske atomvåpen. En jødisk og sionistisk advokat, Louis Bloomfield, bosatt i Montreal i Canada, har av noen forskere vært i søkelyset for deltakelse i komplottet mot JFK.

   Svar
 • KnutKonsulent
  26 april 2024 7:35

  «ått det for seg at Joe Biden er en så utmerket og god president. Så han må gjenvelges, mener de.»
  Hva slags eksempler har du på at Biden er så god at han må gjenvelges?
  Disse tre linkene er bare tre av veldig mange som motsier deg:
  https://www.tv2.no/direkte/jpybz/siste-nytt/65cba47630801e34eb37a7c7/maling-78-prosent-mener-biden-er-for-gammel
  https://www.tv2.no/nyheter/utenriks/biden-forvekslet-dod-statsleder-med-levende-for-andre-gang-pa-en-uke/16446768/
  https://www.tv2.no/nyheter/utenriks/har-ingenting-i-det-hvite-hus-a-gjore/16447858/

  «Samtidig formidles ikke en eneste positiv nyhet om Donald Trump»
  Hva savner du? Hva mener du Donald har gjort som er positivt som ikke er skrevet om?

  Hvorfor vil du at Russland skal vinne krigen? Hvorfor mener du at det er greit at Russland bare kan forsyne seg av andre land?

  Svar
 • Steinar Åge Brenden,
  26 april 2024 10:29

  Det er ikke jeg som mener at Biden er en god president, det er «nyhetsankerne» i NRK.
  I Ukraina vil jeg ha en slutt på krigen så fort som mulig gjennom våpenhvile og fredsavtaler. Ikke at Russland skal vinne krigen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Polens president:

Vi må få atomvåpen for å stanse Russland.

Forrige innlegg

Hvem var ansvarlig?

Det gikk fryktelig galt for Israel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.