POSTED IN Krig-fred, Russland, Ukraina, USA

Nytt intervju med oberst MacGregor:

De militære forstår det som skjer i Ukraina, men ikke politikerne.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I dette intervjuet fra Gray Zone av Douglas Macgregor med  Aaron Mate gjentar oberst MacGregor noen av synspunktene fra tidligere intervjuer vi har presentert her på derimot.no. Men han utdyper også noen av standpunktene sine og leverer ny informasjon som aldri sees eller høres i våre medier.

Blant annet forklarer han hvorfor krigen i Ukraina har trukket i langdrag som følge av russiske politiske feilberegninger av USAs og Natos hensikter.

Hadde ikke disse utenforstående maktene blandet seg inn (med Norge på slep) ville krigen vært over på svært kort tid, men Nato-deltagelsen har ført til en forlengelse og brutalisering av krigen. Russland har måttet legge om både planer og krigføring og Ukraina taper langt mer av både mennesker og territorier enn om fredsavtalen som var klar i april var blitt inngått.

Han berører også forholdet mellom å slå til mot militære og sivile mål og sammenligner dette med Natos bombekrig mot Jugoslavia i 1999. Når f.eks.sivil infrastruktur kan brukes militært (eks. broer) omdefineres dette lett i krig til militære mål. Det er årsaken til de russiske angrepene mot el-nettet i Ukraina i dag, ifølge MacGregor.

I intervjuet berører han også Taiwan-konflikten og igjen forteller han at vi presenteres av mediene en historie som er snudd opp ned.

Han leverer også kraftige spark til USA militære som er meget svekket både vedrørende utstyr og teknologi i dag sammenlignet med 1990. Men USAs befolkning er foret på en medieløgn som vil bli avslørt i samme øyeblikk som USAs tropper trekkes inn i en krig med en jevnbyrdig motstander. Landet har redusert antallet tropper mye disse siste 30 årene men økt antallet generaler og admiraler uhorvelig. Det er ikke de som vinner kriger selv om de har mange medaljer på brystet. USAs militære er ifølge MacGregor ikke det det en gang var.

Igjen må jeg anbefale denne videoen som snur på hodet våre forestillinger om det som skjer. Jeg tror dessverre han har i det store og hele helt rett. Og i Norge som i USA trenger vi å se verden og det som skjer med andre briller for å kunne ta korrekte beslutninger for vår egen del. Vi trenger andre synsunkter og andre tanker for Russland er vår nabo.

Knut Lindtner
Redaktør

Den pensjonerte hærens oberst Douglas Macgregor om frykten for en tredje verdenskrig i Polen og den rapporterte splittelsen mellom Pentagon og utenriksdepartementet om en mulig fredsavtale mellom Ukraina og Russland.

Etter å ha anklaget Russland for å skyte raketter inn i Polen – og utløst oppfordringer fra Ukraina om direkte NATO-militær intervensjon – erkjenner amerikanske tjenestemenn nå at ukrainsk luftvern sannsynligvis var ansvarlig.

Douglas Macgregor, en pensjonert hær-oberst og tidligere seniorrådgiver i Pentagon, sier at Polen-skremselen understreker hvorfor den amerikanske øverste militæroffiseren, general Mark Milley, har posisjonert seg lang unna byråkrater i Det hvite hus ved å kreve diplomati med Russland for å få slutt på Ukraina-krigen.

Forsidebilde: Thomas Lefebvre1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 817 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Man må se på fakta, Russland har mistet store områder de okkuperte første måneden, slik det er nå så har Ukraina fremgang i krigen og det forventes at Ukriana vil få enda mer fremgang når vinter kulden setter igang. Dette grunnet Russerne har lange og vanskelige forsyningslinjer og mangler vinter utstyr. Ja vestlig main stream media er lyst løgnere men det betyr ikke at Russisk propaganda er noe mer å stole på, bruk fornuften og hent informasjon direkte fra kilden. . . .

  Svar
  • Det du skriver her går nesten direktemi mot set som bl.a Scott Ritter og Douglas Macgregor sier. Kam jeg spørre hva kilder du har for påstandene dine? Jeg spørr kun fordi jeg er nysgjerrig.

   Svar
   • Natalia Trofimova
    26 november 2022 0:27

    Vesten lytter med glede til historiene som Kiev-regimet forteller.
    Og jo mer stolen som dette regimet sitter på, vingler, jo mer fantastiske vil disse historiene bli.

    Svar
  • Ja, Jens Hansen, og så går alt så mye lettere uten elektrisk strøm, vann og varme, ikke sant?…

   Denne vanvittige krigen må stoppes NÅ! Hvor langt og lenge vil våre makthavere og krigshissere egge ukrainerne å ofre sine beste unge for nazionistene og satanistene som startet og leder denne krigen?

   Hvordan har man klart å hisse ukrainerne til å ofre alt for å beholde gamle russiske områder som aldri skulle ha blitt innlemmet i Ukraina? De har uten disse områdene fortsatt Europas nest største land!

   Svar
  • Jens Hansen, hva synes du om denne videoen som viser hvordan nazionister i Ukraina massakrerer russiske krigsfanger som ligger på bakken?
   In Video 18+: Another Evidence Of Mass Execution Of Russian POWs By Ukrainian Nazisonists:
   southfront.org/in-video-18-another-evidence-of-mass-execution-of-russian-pows-by-ukrainian-nazis/

   Svar
   • Prøvd å sende denne linken til NRK ???

    Svar
    • Nrk? nrk Natopropaganda, finansiert med våre skattekroner og dirigert av den angloamerikanske medie/miltær/medisinsk industrielle komplex? Ikke at ikke resten av media også er styrt av sterke økonomiske interesser, men å fortsatt tro at Nrk som har løyet hver dag i så lang tid som man gidder å dokumentere kommer til å dekke noe som helst sannferdig og objektivt er utopi. Folk må slutte å «gifte» seg med media og personer bare fordi man har lyst til å like de eller føler at de har snakket sant før.. Undersøk hver nyhetsartikkel med samme iver og grundighet enten du leser det her på alternativsider eller på statskanaler, les mellom linjene og tenk selv!

     Svar
     • Douglas mcgregor og scott ritter har delt mange viktige ting om det som skjer i Ukraina. Her har dere en annen interessant og god analytiker med militær bakgrunn som har bodd i amerika i mange år og evner å se flere enn 1 side av saken. https://smoothiex12.blogspot.com/
      Og en (ex?)Cia intel analytiker som diskuterer det som vestlig media nekter å snakke om eller ta opp. https://sonar21.com/ukraines-military-death-throes/
      Kos dere alle sammen. «Remember Question everything!» Quote from Ryan Christian – the last american vagabond

    • >»Prøvd å sende denne linken til NRK ???»

     Nei, og det kunne ikke falle meg inn å bruketid på det. Men du står fritt til å gjøre det du.

     Som Mvd skriver nedenfor, så er NRK en forferdelig propaganda- og løgn-kanal, og ALT NRK sender ut har en politisk hensikt og et samfunnsnedbrytende mål.
     (((De))) og andre globalister har streng kontroll på NRK.

     NRK er den mektigste institusjonen her i landet – da har jeg tatt med storting og regjering – og må brytes opp, avvikles og erstattes med noe helt annet dersom det norske folk skal overleve.

     Svar
     • Det er nettopp det jeg mener. 🙂 Dette er info du ALDRI vil få på vår tvangsfinansierte propagandakanal.

  • Natalia Trofimova
   26 november 2022 14:21

   Vesten lytter med glede til historiene som Kiev-regimet forteller.
   Og jo mer stolen som dette regimet sitter på, vingler, jo mer fantastiske vil disse historiene bli.
   https://www.vesti.ru/article/3062375

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Professor og forsker:

Ingen pandemi, men korrupsjon og juks med forskning. Rekordmange vaksinedøde.

Previous Post

Det pågår to kriger, en militær og en økonomisk.

Hvem vinner den økonomiske krigen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.