POSTED IN Overvåkning

Ny teknologi:

Kunstig Intelligens, en trojansk hest?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Kunstig Intelligens (KI) (også kjent som Artificial intelligence – AI) vil ikke bare bli brukt til nettsensur, men sannsynlig også bli brukt til overvåkning av personlige datamaskiner. Antagelig vil KI bli en del av operativsystem, og lastet ned integrert i et nytt fremtidig Windows operativsystem, via Windows update. Integrert og ikke mulig å deaktivere for brukeren, selv ikke for avanserte brukere.

Først vil det bli «solgt inn» til vanlige brukere av «husholdnings-pc-er» som din personlige assistent, som vil hjelpe deg med alt fra å finne informasjon om for eksempel bussavganger, matoppskrifter og å lage sammendrag av lengre artikler. Men herskerklassen kan instruere KI, som en integrert i operativsystemet og som ikke kan deaktiveres av bruker, til overvåkning og påvirkning av brukerne av husets pc-er.

På maskinen kan den gå igjennom dokumentene dine, og artikler du har lastet ned eller skrevet. Hvis de går i mot det offisielle narrativet, kan KI slette det, eller omskrive det for eksempel – så de forskjønner regimets intensjoner eller agenda. Eller når du søker etter informasjon, kan KI gi deg en vinklet og spisset informasjon som som gir deg holdninger til saker regimer vil du skal være positiv til. KI på din maskin kan også instrueres av regimet til å melde i fra hvis du har dokumenter og artikler som er kritisk til herskerklassens nye verdensordning, og selvfølgelig da også din mailing-liste og kontakter.

Hvis KI ikke kan deaktiveres fra et fremtidig Windows operativsystem, som kan være det neste initiativ som kommer fra globalistene, kan løsningen være Linux som er et ‘open source’ operativsystem, hvor KI lettere kan deaktiveres. Linux Mint kan være interessant for brukere med bare litt mer enn grunnleggende kunnskaper om data, brukervennlig som det operativsystemet er.


Artikkelen er hentet fra kommentarfeltet til artikkelen som heter:
Globalistene vil ha full kontroll.
Skal Den kunstige intelligensen (KI) brukes til nettsensur av uønsket informasjon?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Så vil vi nok, for å godta denne potensielle overvåknings-muligheten, få mange artikler framover over hvor nyttig den er.
    Og at den (skal) brukes til å overvåke skattesnytere og andre kriminelle.

    Svar
  • Hvis det er snakk om skattesnytere og andre kriminelle, så er det jo våre politikere de i første omgang bør overvåke. Det er jo de som nå trer frem som de største snyterne i samfunnet. Tror du de vil akseptere at AI blir brukt slik hvis det ikke er noen mulighet for deaktiveringt?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyskland ruster opp nå.

EU-borgerskapet i Norge jubler.

Forrige innlegg

X-presidenten tiltales fordi han stiller spørsmål om valgfusk.

De som stod bak 9/11 slipper enhver granskning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.