POSTED IN Overvåkning, Sensur

Globalistene vil ha full kontroll.

Skal Den kunstige intelligensen (KI) brukes til nettsensur av uønsket informasjon?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Villedelsen om Kunstig Intelligens.

Jan Hårstad

Det største problemet de norske har med tenkningen sin er at de har tungt for å forstå at den globalistiske makten kun opererer og tenker globalt. Fremdeles er det slik at de norske tror Norges liv og skjebne avgjøres av Stortinget. Det kan du se av kommentarfeltene: bare vi får noen patrioter inn på Tinget så beholder vi kontrollen på Norge.

Det største og mest aktuelle prosjekt for globalistene er nå avskaffelsen av free Speech på Internett. De har nå besluttet at FNs Agenda 2030 og LGBT-saken er påbudt tenkning -GLOBALT.

For å gjennomføre denne revolusjonen må man ha et CENSORSHIP INDUSTRIAL COMPLEX som mobiliserer all nettgigantene og overvåkningsapparatene. Men det er ikke nok. En trenger også en digital hær av unge mennesker som kan rense nettet for «desinformasjon».

Men selv det er ikke nok. 7. sept. holdt NRK-tv en første runde propaganda for Kunstig Intelligens som var så strålende saker og som umiddelbart hadde fått 1 milliard kroner statspenger for videreutvikling.

Dagen etter er det Document.no av alle som markedsfører det offisielle svenske synet på kunstig Intelligens. Der heter det fra Lisa Kaati fra Stockholms Universitet at det blir et fabelaktig redskap til å jakte terrorister og voldsutøvere.

Jakten på forbrytere er alltid påskuddet til mer overvåkning og muligheten for sensur.

«Folk har ikke mulighet til å lese gjennom alle former for kommunikasjon som kan være problematisk i dag. Derfor trenger vi et verktøy som kan hjelpe oss MED Å SORTERE INFOMASJON.»

Dette er et prosjekt som i løpet av 2024 skal gjennomføres i hele NatoZonen. Hvorfor det i dag lages en slik kultus og finansiering av kunstig intelligens er dette: Det lar seg simpethen ikke gjøre å knuse ytringsfriheten på nettet uten massiv utbredelse av kunstig intelligens som leser alt hva dissentere måtte skrive, også høyst private meldinger.

«Sortere informasjon» er en eufemisme.

Globalistene vet ikke sin arme råd for hvordan de skal bygge sin verdensregjering for krig og undertrykkelse. Det finnes ikke spor av nasjonal selvbestemmelse i det som nå utfolder seg.

Johannes Stern på wsws.org bemerker om den siste tyske utviklingen: Vi står overfor «opprettelsen av et de facto diktatur mot befolkningen.»

Fra 12 september vil vi se 3000 Heimevernsoldater på Oslos gater med bilsjekking og kontrollposter. Ikke noe spesielt norsk ved dette. Allmen globalistisk politikk i NatoZonen.

Forsidebilde: Andrea De Santis

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • OECD sier kun sveitserne er mer konforme og naive i sin tro på autoriteter enn nordmenn.
  Statsminister Solberg som liker å starte sine setninger med «vi må» eller «vi må jo», som om hun er en av oss lissom, har sagt klart og tydelig at «vi må tenke globalt»; greit med en leder som sier deg hva du skal tenke, så slipper du å tenke sjøl. Dessverre ser det ut for at majoriteten i Norge helst ikke vil tenke sjøl. Tenk hva de andre syns hvis du gjør det, huttetu. Ellers husker jeg da Erna under plandemien jagde hyttefolket hjem fra fjellet og truet med heimevernet og med utsagnet «vi kan spore dere».
  PST hadde hverken menneskelig eller kunstig intelligens nok til å spore den islamistiske pride-massakren i Oslo før den skjedde, og hvem la allahuakbaren i bakken og fravristet ham maskingeværet? Sivile. Ikke politiet. De sitter foran skjermen på jakt etter hatpratere.
  Noen unge, dyktige hackere til å sabotere det «fabelaktige redskapet AI» ville være gledelig; det er deres fremtid som står på spill, men om de ser det eller er helt hjernevasket av propaganda og klimabrøl og rosa kompetanse? Man kan håpe. Og prise seg lykkelig for at man ikke er ung i våre dager.
  EU vil bryte sammen litt og litt, en nasjon etter den andre vil melde seg ut, og de sløveste nasjonene vil bli siste mann ut, Norge og Sveits. Nasjoner hvor fortsatt mange gjenlevende husker totalitært styresett vil lede an, sammen med franskmennene; de er det litt hold i. Patriotisme og EU-medlemsskap er to inkompatible verdier.
  Skandinavia er helt i stockholmsyndrom og melder seg frivillig som slaver og laboratorierotter og heier på Zelensky til siste ukrainer. Tar jeg feil, ?, ja, det håper jeg inderlig.

  Svar
 • ‘ USA: bruker AI for å fange opp rike skattesnyltere.
  IRS har tilsynelatende sett seg lei av at rike skattebetalere unngår å betale det de skylder staten i skatt, og ønsker å ta i bruk kunstig intelligens for å klare å fange opp dem som anvender «sofistikerte ordninger for å unngå skatt». »
  tek.no/nyheter/nyhet/i/pQkqxo/usa-bruker-ai-for-fange-opp-skattebrudd-hos-de-rike

  For å stoppe protester når det igansettes ‘å fange opp’ aktiviteter fra vanlige borgere, så vil myndighetene gi inntrykk av å ville ta de rike, først?
  I visshet om at folk da vil applaudere overvåkingen ?
  ‘Først tok de… Så tok de….
  Til slutt tok de.., ..- men da var det ingen igjen til å protestere.’

  Svar
 • Northern Light.
  13 september 2023 18:54

  KI vil bli ikke bli brukt bare til nettsensur, men sannsynlig også til overvåkning av personlige datamaskiner. Antagelig vil KI vil en del av operativsystem, og lastet ned integrert i et nytt fremtidig Windows operativsystem, via Windows update. Integrert og ikke mulig å deaktivere for brukeren, selv ikke for avanserte brukere.

  Først vil det bli solgt inn til vanlige brukere av «husholdnings-pcer» som din personlige assistent, som vil hjelpe deg med alt fra å finne informasjon, og for eksempel lage sammendrag av lenge artikler. Men herskerklassen kan instruere KI som en integrert i operativsystemet og som ikke kan deaktiveres av bruker, til overvåkning og påvirkning av brukerne av husets pc-er.

  På maskinen kan den gå igjennom dokumentene dine, og artikler du har lastet ned eller skrevet. Hvis de går i mot det offisielle narrativet, kan KI slette det, eller omskrive det for eksempel, så de forskjønner regimets intensjoner eller agenda. Eller når du søker etter informasjon, kan KI gi deg en vinklet og spisset informasjon som som gir deg holdninger til saker regimer vil du skal være positiv til. KI på din maskin kan også instrueres av regimet til å melde i fra hvis du har dokumenter og artikler som er kritisk til herskerklassens nye verdensordning, og selvfølgelig da også din mailing-liste og kontakter.

  Hvis KI ikke kan deaktiveres fra et fremtidig Windows operativsystem, det kan være det neste, kan løsningen være Linux som er et open source operativsystem, hvor KI lettere kan deaktiveres. Linux Mint kan være interessant for brukere kun med bare intermediate kunnskaper om data, brukervennlig som det er.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Valg i Norge:

Hvorfor jeg ikke brukte min stemmerett ved gårsdagens valg.

Forrige innlegg

Faktisk.no er ikke uavhengige.

Tvert imot er de en del av overvåkningstjenestene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.