POSTED IN Krig-fred, Norge, Tyskland

Tyskland ruster opp nå.

EU-borgerskapet i Norge jubler.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

 

Tyskland- Norge

Jan Hårstad

Når folket hadde vunnet i to folkeavstemninger om EU, trodde det i sin utrolige naivitet at da var den saken lagt død. Embetsverket, borgerskapet, militæret skjønte da at de måtte sørge for EU-iseringen med andre midler via EØS og utallige felles komiteer. Dette kalles salamitaktikk: å skjære i tynne skiver.

Resultatet var at Norwegen ble et forbilledlig EU-land, mer EU enn de fleste gamle EU-stater. Så sa Jaglands kompisser som fikk Nobels fredspris, uvisst av hvilken grunn.

Jeg fikk med meg at fotfolket i AP sendte noen synsemeldinger til Støre om kommunikasjon, identifikasjon og slike saker. Ingen ting tyder på at en fra det hold er noe interessert i Støres tenkning og praksis. Og det var også slik at Klassekampen dyrket Støre med eksklusive intervjuer.

En kunne starte med hans artikler i globalistiske forum, på engelsk og fransk som er tilgjengelige på UDs arkiv. Her har vi både en fanatisk og begeistret globalist. Det var også kjent at han som utenriksminister ombygget UDs lokaler for å gi større plass for Tyskland-relasjonene.

Det norske EU-borgerskapet så det slik at Tyskland måtte bli landets nærmeste partner i EU. Dette ble markert offentlig ved at Kanzler Merkel var æresgjest ved åpningen av Operahuset i Bjørvika i 2008.

Så kommer det en dypt hemmeligholdt bombe i politikken tirsdag 12 sept 2023:

NTB melder at Norge har inngått et LANGSIKTIG, STRATEGISK PARTNERSKAP med TYSKLAND om ubåter og sjømålsraketter med felles innkjøp av identiske systemer.

En skulle tro at dette medførte førstesidemeldinger i pressen og fant plass i Dagsrevyene. Overhodet ikke et kny.

Det er mange krigsentusiaster i Norge som dyrker Nato like heftig som muslimer dyrker Allah.

Ellers heter det jo fra Krigspartiet på Tinget at «USA er vår nærmeste allierte» og på Forsvarets Forum er USA nærmest som en slags Allah en dyrker. 

Åpenbart har det ikke gått opp for provinstenkerne på Tinget at det nåværende Tyskland befinner seg i dyp splittelse mellom de atlantiske krigerne og fredsfolket både hos Wagenknecht og Alternative für Deutschland. Og alle artiklene til Johannes Stern og Peter Schwarz på wsws.org de siste årene er fulle av forferdelse: det militære Tyskland ruster seg til en revansjekrig mot Russland. Krigsbudsjettet for 24: 85,5 milliarder Euro. Langt høyere enn Russlands. Som Schwarz skriver: det tyske storborgerskapet drømmer om å knuse Russland.

Den offisielle norske tenkemåten går ut på at historien beveger seg linjært framover til det bedre må vite. En skulle nesten tro de offisielle i Norge levde på en slags egen øy fullstendig upåvirkelig av konfliktene i verdensøkonomien, mangelen på strategiske råvarer og den permanente krig som systemet står for.

Nato planlegger nå å ha en kampberedt styrke på 300 000 soldater. Gigantiske militærøvelser finner sted til våren og krig forberedes mot Kina, mot Iran og mot Russland.

Det betyr at NatoZonen – alle medlemstater – legger om til en KRIGSØKONOMI. Intet er så dyrt som å føre krig. Det er allerede under praktisering.

Og som vi har sett: hele det politiske Norge er krigsrusa. Begeistret støtter de nå alle kriger og sleper rundt med en virkelighetsoppfatning som gikk ut på dato for 20-30 år siden. Og globalistene i Norge innen EU og Nato priser seg lykkelig over at de også har «venstresida» med på lasset. Uten det ville de ikke lykkes.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  15 september 2023 9:10

  Noreg brukar meir av BNP per innbyggjar enn noko anna land i verda på krigen mot vår gode nabo i aust, Russland.

  Vanlege kvinner og menn i Russland kan ikkje anna enn å gi Putin rett: Vesten prøver å øydeleggja Russland.

  For kvar ny våpensending, for kvar nye våpentype og for kvar nye sanksjonspakke frå Vesten får Putin meir og meir rett.

  Krigspartiet på stortinget er med på å gi Putin ei folkeleg og fortent oppslutning norske politikarar berre kan drøyma om.

  Takk, Ja Hårstad!

  Svar
  • ‘ Det anerkjente Kiel-instituttet fører en oversikt over støtten som er blitt gitt til Ukraina. De skriver at Norge i september gikk til topps på lista over bidragsytere målt mot BNP etter at Norge kom med løfter om langsiktig milliardhjelp.’
   Norge har lovet hjelp tilsvarende 1,7 prosent av BNP, ifølge statistikken. ‘
   tu.no/artikler/norge-regnes-na-som-ukrainas-storste-bidragsyter-malt-mot-bnp/536879

   Svar
   • – Så ikke noe rart at våre politikere og deres familier trader våpen-aksjer, – med innside-informasjon.
    ( Og gråter når de blir avslørt.)

 • Torfinn Slettebø
  15 september 2023 13:33

  Tysk general førebur seg på lang krig og satsar på Nato-siger over Russland:

  https://www.rt.com/news/582770-german-general-ukraine-support-2032/

  Tyskland, no igjen? Er det uråd å læra at åtak på Russland er ein dårleg idé? Norske Nato-generalar er sjølvsagt ikkje eit hakk betre enn den tyske galningen.

  Svar
  • «Norske Nato-generalar er sjølvsagt ikkje eit hakk betre enn den tyske galningen.»

   Kanskje generalene nå, også, får ‘informasjon’ ( fra de samme bakmennene, & nå deres Nato ) om at Russland ( dengang Sovjetunionen) forbereder et angrep på Tyskland?

   For det var nok dette som ble konstruert under forrige verdenskrig.
   – For å splitte, – for siden å ta; når krigen hadde tappet begge de to krigførende partene.

   Svar
 • På tide at krigen kommer, men ikke den krigen som jud1-sleikerne vil ha. Derimot er det på tide at folket reiser seg samstemt mot våre såkalte eliter. Skal verden noensinne bli «normal» igjen trenger vi å ta frem møkkagrepa, staurene, knivene og taua, kanskje vi kunne få låne noen matcheter av våre «nye nordmenn» også? Det finnes intet annet middel, disse bolsjevikene/globalistene/jesuittene/khazarene må «desverre» utryddes, hvis ikke blir resten av menneskeheten utryddet innenfor en femti års horisont. Det finnes 8 milliarder av oss, muligens 20-30 millioner av de mest frådende gale av «dem». Hvilken gruppe er det best at forsvinner? Jeg hadde aldri trodd at min generasjon skulle bli nødt til å gjenta det våre bestefedre og fedre måtte gjennomgå for å beholde et snev av frihet. Desverre vant feil gruppe den andre verdenskrig ser man tydeligere og tydeligere. Begge sider ble brukt for inntjening av de grådige den gang, muligens det samme idag i Ukraina, og opprustningen som nå skjer over hele verden, ikke bare i Tyskland er vel foranstaltet av de samme grådige «forventet mistenkte»? Denne sataniske rasen som ikke greier å leve i fred med noen andre mennesker eller dyr, bare å sidekikke til Is(is)RaEl og angrepene på palestinere der, eller i Usrael som de har fullstendig ballegrep på. Nå får man se hva som skjer med riksrett for (Fully) Bribed, men jeg antar det kun er for å tilsløre noe annet, Homobama har ikke bruk for Bribed lenger, han blir nå kastet under bussen, men blir det noen endringer i galskapen av det? Jeg tviler, og imens ler Big Money hele vegen til banken, mens Big Pharma forsøker å få drept så mange som mulig av oss, «med vårt eget samtykke» i å ta døds-injeksjonene. Vel til Hel med de idiotene som nå ikke har åpnet øynene og forstått et skvekk av hva som skjer, og som sitter og roper «Tinnfoliehatt» til de som prøver å advare dem. Nå sier jeg bare: «Good Riddence», godt å bli kvitt søpla.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Europa har hatt sin storhetstid.

La oss glede oss over den i det minste.

Forrige innlegg

Ny teknologi:

Kunstig Intelligens, en trojansk hest?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.