POSTED IN 9/11

X-presidenten tiltales fordi han stiller spørsmål om valgfusk.

De som stod bak 9/11 slipper enhver granskning.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

9/11 etter 22 år.

Av Paul Craig Roberts.

I dag er den 22. årsdagen for angrepet på World Trade Center og Pentagon, det vil kjenner som 9/11. En generasjon 22-åringer  har vokst opp etter 9/11, og denne hendelsen betyr antakelig ikke noe for dem. De har fått vite at det var et angrep på Amerika, akkurat som det japanske angrepet på Pearl Harbor.

Og 9/11 forsvinner inn i historien.

Det er lite sannsynlig at noen under 40 bryr seg mye om 9/11. En førtiåring i  dag  var atten år i 2001, og vil muligens avvise bekymringen rundt 9/11 som en konspirasjonsteori. Dagens ungdom vil sannsynligvis heller marsjere for å støtte «forskjellige allestedsnærværende sosiale problemer» enn å fundere på årsaken og virkningen til 9/11-angrepet.

I mer enn ett år har jeg rapportert om stadig sikrere bevis, skaffet til veie av forskere og fra arkitekten Richard Gages Architects and Engineering om sannheten rundt 9/11. Men organisasjonen hans er blitt tatt av saken etter anmodning fra regjeringen. Slik har de effektivt ødelagt denne organisasjonen.

Men for meg viser bevisene at 9/11 var en innsidejobb der ingen andre enn regjeringen og sikkerhetsbyråene var ansvarlige for den verste ydmykelsen som noen gang er påført «en supermakt».

I stedet tok det ett år før til og med Det Hvite Hus gikk med på å opprette en 9/11-kommisjon, nok en kommisjon av en lang rekke kommisjoner, som Warren kommisjonen (etter drapet på president John F. Kennedy, red.), som holder fast på den offisielle forklaringen.

Men dersom noen få unge saudi-arabere faktisk har slått ut hele det nasjonale sikkerhets-apparatet til De Forente Stater, burde Det Hvite Hus har skreket ut, og hoder burde ha rullet. De neokonservative hadde nylig etterlyst «et nytt Pearl Harbor» slik at de kunne sette i gang sine ødeleggelseskriger mot Israels fiender i Midt-Østen.

Richard Bruce «Dick» Cheney er en amerikansk forretningsmann og politiker fra Det republikanske parti. Var han en av arkitektene bak 9/11?

De beskyldte øyeblikkelig «muslimske terrorister» for angrepene 9/11 og satte i gang sin invasjon, som bare stanset opp da Russland blokkerte de neokonservative overtakelse av Syria. Så det er ganske klart hvem som er ansvarlige for 9/11, og hvorfor.

Mange amerikanere forstår hva som virkelig skjedde, men regjeringen har aldri innrømmet det.

Det vil nok ta tiår før sannheten kommer fram,, og da vil alle som var blandet inn i hendelsen være døde. 

Og 9/11 vil bli gammel historie.

Det er ganske paradoksalt at president Trump må i retten for å ha stilt spørsmål om et valg, mens Dick Cheney og de neokonservative og hele den prostituerte pressen som dekket dem aldri vil vil bli stilt overfor en eneste anklage.

https://www.globalresearch.ca/911-after-22-years/5832055

Forsidebilde: Julian Hochgesang

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  15 september 2023 6:56

  9/11 er resultatet av en grenseløs ondskap og et bedrag som verden aldri har sett maken til. Og Norge støtter trofast den offisielle amerikanske versjonen uten kritikk, uten debatt, uten motforestillinger, – og tilber de onde kreftene som sto bak 9/11.

  Svar
  • Ondskap eller galskap. – Saken i seg sjøl, & forklaringene fra myndighetene, er jo også så spektakulær og tvilsom at det er forunderlig at media ( i f.eks. Norge) ikke er mer nysgjerrige og kritisk søkende.
   Bare det burde tilsi noe snuskerier.

   Vi må jo fortsatt legge fra oss parfymeflasker over 1 dl. , og doble tiden det tar å sjekke inn i sikkerhetskontrollen på flyplasser i bla. Norge, på grunn av denne saken.
   Ingen nysgjerrighet. Ingen protester.

   Svar
  • Fullstendig enig, Reidar Kaarbø!

   INGEN av kjeltringene, både innad i den kriminelle Bush-administrasjonen og alle som var lengre ute i periferien, er straffet for disse vanvittige forbrytelsene. «Skuespill-presidenten» George Walker Bush maler bilder og koser seg på ranchen sin i Texas og tar sikkert fortsatt en «mandig» runde med motorsagen sin sikkert også. Han var jo råtøff, ikke sant!?
   Det var ett åtte år langt terrorstyre vi var vitne til i alle disse årene. Polariseringen i verden økte kraftig, og folk ble satt imot hverandre på grunn av terrorfrykt daglig, gjennom media og myndigheter. Historiske sår fra både nyere og eldre dato ble revet raskt opp og satte verden i «ny kok». Og se hvor vi er i dag?

   Verdens befolkning ble helt naturlig reddere og det var hele meningen også. Med et nøye iscenesatt terrorangrep som var så spektakulært grusomt at det etset seg inn i folks sinn og bevissthet, at folk var i svimeslått mentalt i lang tid etterpå. Så kom miltbrann-truslene samme høsten og terrortrussel-nivå i form av lyssignaler på et trafikklys. Alt for å skremme og holde befolkningen panikkslagne. Og det er vel heller ikke vanskelig å se likheten med plandemien her!? PUR ONDSKAP!!

   Når dette gikk som varmest i den første Bush-perioden, jobbet psykopatene i bakgrunn med å totalt forandre både verden og det amerikanske samfunnet til det ugjenkjennelige på flere områder.

   I 2023 sitter vi igjen med et hav av falske terrorangrep bak oss, både fra resten av Bush-perioden og hele Obama-perioden. Flyktningstrømmer fra raserte land, som blandes med med «oss» og under bakteppe av at arabere/muslimer står bak disse «aksjonene», så er det oppskriften på at «samfunnet» kneler fullstendig. Finansielt kaos, som aldri ble løst og heller ikke i dag er løst, er også en «stolt arv» etter denne tiden.

   Det som skjedde i 2020 var den neste store «spesialopperasjon» – 9/11 part. II, kan man nesten kalle det!? Det var også en redsel- og fryktkampanje, som skulle sette folk og samfunn videre helt ut. Og det har de faen meg klart!! Jeg tror at flere av svina fra 00-tallet, og 10-tallet var/er involvert i «pandemien» også., da man kan se mange av de samme knepene, bare på andre og nye måter i en «annerledes operasjon»!?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny teknologi:

Kunstig Intelligens, en trojansk hest?

Forrige innlegg

Etter spesialmøte i FN om OPCW-rapport.

Påstandene om syriske kjemiske angrep på egen befolkning avslørt som løgn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.