POSTED IN Helse

Ny studie om ansiktsmasker:

Kan de være farlige?

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ny fagfellevurdert studie finner at bruk av ansiktsmaske korrelerer med høyere dødsrater

Den moderate positive sammenhengen mellom maskebruk og dødsfall i Vest-Europa antyder også at universell bruk av masker kan ha hatt skadelige utilsiktede konsekvenser

En ny fagfellevurdert studie publisert i Cureus Journal of Medical Science 19. april med tittelen ‘Correlation Between Mask Compliance and COVID-19 Outcomes in Europe’ har funnet ut at selv utbredt bruk av ansiktsmasker ikke korrelerte med bedre Covid-19-utfall, basert på data fra 35 europeiske land som omfatter totalt 602 millioner mennesker.

_______________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren
_______________________________________________________

Studien bemerket  at den gjennomsnittlige andelen av maskebruken i den undersøkte perioden (oktober 2020 til mars 2021) var 60,9 % ± 19,9 %.

Regjeringer og rådgivende organer påla ofte å bruke ansiktsmasker i offentlige rom. På mange områder forblir mandater eller anbefalinger på plass, til tross for det faktum, bemerker studien, at randomiserte kontrollerte studier fra før og under pandemien ikke har klart å vise en fordel ved bruk av slike masker angående virusoverføring.

“Positiv korrelasjon mellom maskebruk og tilfeller var ikke statistisk signifikant,” fant studien også, “mens korrelasjonen mellom maskebruk og dødsfall var positiv og signifikant (rho = 0,351, p = 0,039).” Det vil si at mer maskebruk korrelerte med en høyere Covid-19-dødsrate.

Et fjell av masker

Studien brukte ulike statistiske metoder for å studere korrelasjon, men «ingen av disse testene ga negative korrelasjoner mellom maskebruk og tilfeller/dødsfall.

Overraskende nok ble det observert svake positive korrelasjoner når maskeoverholdelse ble målt opp mot sykelighet (tilfeller/millioner) eller dødelighet (dødsfall/millioner) i hvert land.»

“Dessuten,” konkluderer studien, ” Det antydes at den moderate positive sammenhengen mellom maskebruk og dødsfall i Vest-Europa også at universell bruk av masker kan ha hatt skadelige utilsiktede konsekvenser.”

Forsidebilde: Dollar Gill

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Surstoffmangel fører til hjerneskade, særlig hos barn i vekst, som trenger mer oksygen enn voksne; for ikke å snakke om forsinket språkutvikling eller evnen til å lese ansiktsuttrykk.
  Grafen er funnet ikke bare i ampullene, men også i apotekenes munnbind og på testpinner som kjøres opp i nesa på barna for at de skal få gå på skolen.

  Svar
 • Dr. Jose Luis Gettor opplyser om grafen og «hydrogel» på testpinnene:

  https//:www.orwell.city/2022/02/hydrogel.html

  Svar
 • Passageno
  20 mai 2022 9:24

  Maskene har veldig liten innvirkning til å hindre spredning og beskytter overhode ikke den som bærer masken, tvert imot så ØKER maskene sjangsen for luftveis plager og hvis man blir smittet med covid så blir man mer syk grunnet man resirkulerer og pusten inn sine egen virus.

  Svar
 • Til bildet av muleposene.
  Om bakterier og virus er så farlige og smittsomme som «vitenskapen» skal ha det til … hvorfor lagres da disse muleposene, fulle av «baselusker», på en slik måte …?
  De spres jo for vær og vind over et enormt område på no time.
  I henhold til farepotensialet burde de vært destruert som risikoavfall – Eller er dette en del av planen …?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

FN-forslag:

Fri flyt av alle mennesker.

De skal ha fulle rettigheter der de slår seg ned.

Forrige innlegg

Fullstendig mislykket sanksjonspolitikk.

Russisk olje går som hakka møkk!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.