POSTED IN Diverse, Helse
Maskebruk har store negative konsekvenser I Interaksjon med spedbarn er ansiktsgjenkjenning fundamentalt.
3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Språkpedagog: – Utstrakt maskebruk har ført til kraftige forsinkelser av barns språkopplæring

Av red. PSt 

Spedbarn og barn får store kognitive problemer når de ikke kan se ansiktene som snakker.

Logopeden Jaclyn Theek sier at maskebruk under pandemien har forårsaket en økning på 364 % i pasienthenvisninger av babyer og småbarn.

Theek uttalte til WPBF News at før pandemien var bare 5 prosent av pasientene babyer og småbarn, men dette har steget til 20 prosent.

Foreldre beskriver barnas taleproblemer som «COVID-forsinkelser», med tildekking av ansikter som er den primære årsaken til at deres taleferdigheter er alvorlig svekket.

Så unge som 8 måneder gamle begynner babyer å lære å snakke ved å lese på lepper, en utakknemlig oppgave hvis foreldre og omsorgspersoner dekker seg til med masker for å følge påbudene.

https://twitter.com/i/status/1486348600393220102

«Det er veldig viktig at barn ser ansiktet ditt for å lære, for de ser på munnen din,» sa Theek.

Nyhetsrapporten omtalte en slik mor, Briana Gay, som oppdrar fem barn, men har taleproblemer med sin yngste.

«Det gjør definitivt en forskjell når verden du vokser opp i du ikke kan samhandle med mennesker og ansiktet deres, det er veldig viktig for babyer,» sa Gay.

Ifølge Theek, siden pandemien, har autismesymptomer også gått skyhøyt til værs.

De gjør ingen forsøk på å snakke og kommuniserer ikke med familien i det hele tatt,» sa hun.

Tidligere slettet Forbes en artikkel skrevet av en utdanningsekspert som hevdet at det å tvinge skolebarn til å bruke ansiktsmasker forårsaket psykiske traumer.

En studie utført av forskere ved Brown University viste at gjennomsnittlig IQ-poengsum for små barn født under pandemien har falt med så mye som 22 poeng mens verbal, motorisk og kognitiv ytelse alle har lidd som et resultat av lockdown.

«Med begrenset stimulering hjemme og mindre interaksjon med verden utenfor, ser det ut til at barn fra pandemitida har skåret sjokkerende lavt på tester designet for å vurdere kognitiv utvikling,» rapporterer The Guardian.

Studien inkluderte 672 barn fra delstaten Rhode Island. Av disse ble 188 født etter juli 2020 og 308 født før januar 2019, mens 176 ble født mellom januar 2019 og mars 2020. Barna som ble inkludert i studien ble født fullbårne, hadde ingen utviklingshemming og var stort sett hvite. De fra lavere sosioøkonomisk bakgrunn klarte seg dårligere i testene, fant forskerne.

Den viktigste årsaken bak de fallende poengsummene er sannsynligvis mangelen på stimulering og interaksjon hjemme, sa Deoni. «Foreldre er stresset og forvirret … at samspillet barnet normalt ville fått har redusert betydelig.»

«Barn født i løpet av det siste året med nedstengninger – i ei tid da regjeringa har forhindret babyer i å se eldre slektninger og andre medlemmer av den utvidede familien, fra å leke med andre barn i parker eller med barna til foreldrenes venner, og fra å studere uttrykkene i ansiktene bak maskene til lokalbefolkningen i innendørs offentlige rom – har betydelig redusert verbal, motorisk og generell kognitiv ytelse sammenlignet med barn født før, ifølge en ny amerikansk studie. Tester på tidlig læring, verbal utvikling og ikke-verbal utvikling ga alle resultater som var langt bak de fra årene før nedstengningene.»

Kommentar: Vi har bare såvidt begynt å ane omfanget av forbrytelsene mot barn og unge

Den ikke-vitenskapsbaserte lockdown- og maskepolitikken som myndigheter over hele verden på diktatorisk måte har tredd ned over milliarder av mennesker har påført ikke minst barn og unge enorme helseplager, kognitive, sosiale og psykiske problemer som vi ennå ikke har oversikt over.

For å si det kort har man ofret barn og unges framtid og helse på alteret til vaksineprodusentenes profitt.

Det finnes ikke noe vitenskapelig grunnlag for at omfattende maskebruk har noen hensikt for å hindre spredning av virus. Inntil 12. mars 2020 var da også standard oppfatning, også i WHO, at masker ikke har noe for seg for å hindre en epidemi. Den den dagen ble all vitenskap satt på hodet – med skjebnesvangre konsekvenser for barn og unge, ikke minst fra arbeiderklassen, slik en del studier viser.

Tidligere advarte Helsedirektoratet sterkt mot generell bruk av ansiktsmasker. Nå har det vært påbudt mange steder, men fortsatt sier FHI at det ikke foreligger tunge bevis for at det har noe for seg.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • Dette er bare rent forjævligt!!! Hvorfor reiser vi oss ikke i samlet flokk og forteller politikerne at: NÅ HAR VI FÅTT NOK? Se til Canada og andre land der det protesteres …

    Hvorfor er det en RUNGENDE taushet fra norske medier om det som skjer? Hva er det de holder på med?

    Var på styremøte i kveld der det kom frem at underveis at i året vi har lagt bak oss var det reist kritikk mot lederen for manglende aktivitet … Ikke rart det sa jeg, med de restriksjoner som er oss pålagt og som hindrer all normal aktivitet på grunn av «influensa» – vi er bundet på hender og føtter, og er følgelig avskåret fra alt som er normalt kun på bakgrunn av politiske vedtak uten at de er fundert på helsefaglige vurderinger… fikk til svar at: det er ikke det vi skal diskutere, myndighetene har bestem, Bla, bla, bla … og då må det være slik! Folk er så autoritetstro at det er skremmende. Hadde store problem med å holde kjeft videre! Samtlige av de fremmøtte var ikledd «skvettlapper»

    Svar
  • Tiden er dessverre i ferd med å «løpe» fra oss. I min kommentar over, sier jeg egentlig hva jeg registrerer over alt. Samme hva jeg sier og samme hvor jeg sier det, så blir jeg møtt med fordømmelser, og beskyldninger om at jeg – MÅ; «slutte å tro på konspirasjonsteorier». (De fleste som snakker om konspirasjonsteorier, vet faktisk ikke hva en konspirasjon egentlig er for noe). Det er, for meg, en usmakelig hersketeknikk som blir brukt uten at vedkommende, som bruker uttrykket, forstår/vet hva det betyr. Det er faktisk et lettvint angrep mot debattanten for å avslutte en diskusjon der vedkommende ikke vet hva han/hun snakker om. (https://snl.no/konspirasjon) Mye info på nett om dette. De som konspirerer, etter min mening, er «våre» politikere. Da begynner det å bli farlig for oss.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russerne (Putin) er de ideelle syndebukker enten de har gjort noe eller ikke.

Godt å ha noen vi ikke liker å skylde på.

Forrige innlegg

Grønt skifte, karbonskatt og høye energipriser:

Dreper industrien i Europa.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.