POSTED IN Krig-fred, Norsk politikk

Norway.

Delstat, kringshåndlanger og militærbase for USA.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Norway. USA-imperiets støttespiller. 

Av Jan Hårstad

Kanskje den viktigste webben i Norge er forsvaretsforum, for der finner vi «The real thing» av militære opplysninger som alle media i Norge skyr som pesten.

Som vi vet er den offisielle mytologien den at Norge er et «fredsland» og den gigantiske militære støtten til Ukraina oppkalles etter flyktningehumanist Nansen. For de som har glemt det: det dreier seg om 75 MILLIARDER KRONER i perioden 2023-27! Det er sånn at en mister pusten.

Forsvarets Forum bør ha ros for sin artikkel 18. august som på grundig vis redegjør for norways enorme innsatser militært for oppretthold av det anglo-amerikanske verdenshegemoniet, The New World Order. 

Ingenting tyder på at den militære eliten i Norge forstår at prosjektet er en total fiasko selv om nyheter hver dag forteller at det går på trynet med the great reset.

Det man sa under Irak-krigen var at Norge skulle holde seg unna den. Det samme ble sagt om Balkankrigen, men dette viste seg også å være løgn. Telemarkbataljonen dukket opp på begge steder.

Norway alltid klar til strid for USAs globale interesser. Foto: Benjamin Faust

Nå har det i Irak vært store folkelige protester om at USAs styrker må ut. Det forhindrer ikke Norge fra å holde 30 mann på rotasjonsbasis på basen Ain al-assad. I 2022 brukte Norge 115 millioner kroner på å vokte USAs okkupasjon i Irak.

Selv om man hadde trukket seg ut av Afghanistan for lengst, brukte man samme år 33,7 millioner der for å rydde opp etter seg på basene. I perioden 20-21 gikk det med 200 millioner kroner til Afghanistankrigen.

Jordan-aktivisme har kostet oss 35 millioner, Mali kostet i 22, 30 millioner. Kurdistan er ikke bokført i nevnte artikkel, men dette holder lenge før følgende konklusjon.

Hvis ikke USA-Imperiet  hadde hatt en rekke velstående klientstater av typen norway til å understøtte sine krigsprosjekt, er det helt utenkelig at USA kunne fortsette å terrorisere verden med finanskriger og shooting WARs i hver krik og krok.

Doris Day. Prototypen på det fremgangsrike USA på 1950-tallet.

Det forskrekkelige er at hele den norske eliten, inkludert woke-venstresida, ennå ikke har forstått at USA er i fritt fall og holder seg med forestillinger om Doris Days USA fra 1950-tallet. Bare lutter velstand og lykke overalt.

Enorme media-anstrengelser pågår for å opprettholde illusjoner om USAs demokratiske karakter og valgenes velsignelse. Selv utbredte Document.no hygger seg med den illusjon at bare frelseren Trump fikk makten, ville USA være reddet som verdensdemokratiets Messias.

Og den norske «venstresida» setter pengene sine på de Demokratiske sosialister som er Hundreprosent BIDEN-Loyalister anført av Bernie Sanders og Ocasio-Cortez, the Squad.

Norway er faktisk et katastrofeområde i virkelighetsoppfatning. Bare noen ytterst få Webber med noen hundre aktivister våger å si at dette er det totale Donald Duck som Norge før eller senere vil betale en ekstrem høy pris for. Å være en amerikansk delstat.

Og mer delstat for hvert år som går. Nå er vi en amerikansk militærbase også.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Filip Toroński

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • En betimelig artikkel og oppsummering.

  » Hvis ikke USA-Imperiet hadde hatt en rekke velstående klientstater av typen norway til å understøtte sine krigsprosjekt, er det helt utenkelig at USA kunne fortsette å terrorisere verden med finanskriger og shooting WARs i hver krik og krok»

  Et annet verktøy er å å få politikere til å konstruere ‘inflasjon’ i nasjoner, som kan begrunne høyere renter. ( Som Ap/Sp har gjort i i Norge nå.)
  Slik kan en stormakt som styrer ‘verdensvalutaen’ og dets konstruerte renter tappe nasjoner w.w. økonomisk.

  ‘ Når disse fattige landene ikke kan betale ut lånene, gir de «sjenerøse» internasjonale bankene rett og slett nye lån med høyere rente for å betale de gamle, ytterligere gjeldslåner. Som Mayer Amschel Rothschild sa: «La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.» I nyere tid sa Richard McKenna, tidligere president i Midlands Bank of England, «De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne. »
  ….De bryr seg ikke om hvem som vinner, fordi mens nasjonene låner store mengder penger til å drepe hverandre, gjør internasjonale bankfolk store mengder på penger fra rentebelastningene som hver nasjon betale. De har også makt til å kontrollere krigsresultatet ved bare å kutte ut pengestrømmen de låner ut.
  ericdubay.wordpress.com/2018/07/05/the-federal-reserve/

  Svar
  • .Jan Zörlie
   21 august 2023 15:24

   Hei Frikar,Det er kommet noen nye spillere på banen nå,Russland og Kina vil ikke väre med på BIS sitt sjofle spill lenger.Brics har kommet for å bli og nye medlemsland strömmer til.Jeg tror vårt banksystem er i ferd med å kollapse,det blir vondt,men vårt system må og vil bli avsluttet.
   Fortsatt så stiller jeg meg undrende til hvorfor ALT media ikke bryr seg om hvem som styrer og eier banksystemet,noen ganger tenker jeg at sauer liker å leve uten bekymringer og noen ganger tenker jeg at strutser ikke vil se det de allerede vet,litt sånn stockholmsyndromsk kanskje,man kritiserer ikke den hånda som gir dem mat.

   Svar
   • Z:
    » strutser ikke vil se det de allerede vet,litt sånn stockholmsyndromsk kanskje,man kritiserer ikke den hånda som gir dem mat.»

    ‘Hver kveld spør jeg meg selv: Hvorfor må alle land basere sin handel på dollaren?
    …..
    Vil disse utfordre dollaren? – Et luftslott, mener norsk ekspert.
    Gammel tanke – ny innpakning.
    Det er ikke noe nytt at ulike land har ønsket å frigjøre seg fra dollaren. Slike ønsker har dukket opp med ujevne mellomrom, men har aldri resultert i noe håndfast.
    Det som gjør at ideen til Brics-landene ikke umiddelbart er blitt avfeid, er de fem landenes økonomi. Landenes andel av den globale BNP er ifølge enkelte kilder nå større enn andelen til G7-landene.
    Bortsett fra økonomisk vekst har de lite til felles. ‘
    e24.no/internasjonal-oekonomi/i/nQPBPd/vil-disse-utfordre-dollaren-et-luftslott-mener-norsk-ekspert

    -Mens de vestlige landene har til felles at de godtar at styrerne av dollar kan stjele eller ‘holde tilbake’, eller sanksjonere for kjøp & salg når USA ønsker dette. ;-)

    En norsk papegøye-struts-‘ekspert’ tror selvfølgelig ikke på dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Makten til den vestlige eliten er truet.

Da kommer sensuren snikende.

Forrige innlegg

Politikk til salgs.

‘Demokrati’ – en svindel i vestlige land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.