POSTED IN Sensur

Makten til den vestlige eliten er truet.

Da kommer sensuren snikende.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sensur overrasker ikke

Av Jan Hårstad 

Her leser vi på ymse webber at nettgiganten Google ganske snart skal igangsette en verdens omfattende sensurering av det nettet de har kontroll over. Det er naturligvis som vanlig«desinformasjon», »hatespeach» og «konspirasjonsteorier» som skal slettes.

Men i dette vil de ikke stå aleine. Dette skal gjøres i samarbeid med FN og WHO og da kan vi med engang si at ukorrekte synspunkter på etniske konflikter vil bli forbudt, likeså alternative synspunkter på vaksineindustrien.

Om man gidder å undersøke vil man se at denne sensureringen av internett har pågått i mange stater i årevis. Og vi har for lenge siden redegjort for at det Tyske Forfatningspolitiet faktisk foretok razziaer hos en tyvetalls ubekveme bloggere og tok apparatene deres med seg. For flere år siden.

I Midtøsten er den russiske TELEGRAM den mest benyttede kanal for det som omtales som The Resistance Axis. Nylig ble den forbudt i Irak etter påtrykk fra USA som heller bensin på bålet. En antar at det vil virke i lokalvalg i desember.

Statsminister al-Sudani.

Statsminister i Irak heter al-Sudani og hans regjeringen kalles på Telegram for «ROMANSKY GOVERMENT» oppkalt etter USAs ambassadør Alina Romansky.

«Venstresida» over hele Europa har jo for lengst alliert seg med Globalistene i de viktigste sakene. Sofie Rana fra Rødt vil forby alle blogger, bøker og partier som ikke er korrekte og sånn har de holdt på i årevis. Du skal elske Islam og du skal hjelpe krigsindustrien.

Forleden var det også noen som ville røske i Document.no for på spørsmålet om innvandring og islam er de ikke korrekte. Vi har våre motsetninger til Document, men i den nye offensiven som nå er bebudet globalt, forsvarer vi den tradisjonelle norske ytringsfrihet som den er nedfelt i grunnloven:

Frimodige ytringer er tilatte.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  22 august 2023 8:52

  Den milde og omsorgsfulle forma for sensur er ute og går når folk brukar uttrykket «ikkje greitt». Det er ganske mykje som er blitt «ikkje greitt» å seia eller skriva i Noreg i 2023. Det innsnevrar ytringsfridomen.

  Bravo, Hårstad!

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  22 august 2023 9:24

  Google startet med sensuren for lenge siden.

  Da jeg i 2000 begynte på boken «20 år etter 11. september 2001» opplevde jeg at googles henvisninger til mitt nettsted hvamenerpartiene dot com sank med 90 % i løpet av hele 2000. Dette fordi google hadde «nedprioritert» nettstedet, med den følge at folk ikke fikk treff på det selv der det var relevant. Til og med ordrette overskrifter ga ikke treff hos google.

  Det innebærer at folk som søker på google nå ikke får treff i boken selv der den er en av de få kildene på norsk til enkelte av problemstillingene, og sensuren er gjennomført i praksis.

  For meninger som ikke er stuereine, er det ikke noe problem i norske medier at google ser det som sin oppgave å skille mellom den informasjon vi skal få se, og den informasjon google vil at vi IKKE skal få se. Kanskje MSM og PFU og Fritt Ord til og med setter pris på google sitt initiativ for å begrense flyten av ytringer?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  22 august 2023 9:49

  PS Militære helikopter heiter «kamphelikopter» når Polen kjøper dei frå USA. Dei russiske heiter «angrepshelikopter». Små drypp i norsk presse fremjar dumskap. (NTB og Nettavisen denne gongen.)

  Dei norske heiter sikkert «forsvarshelikopter».

  Lars Birkelund er ute med Krigsagbok nr. 71 på Steigan.no i dag.

  Svar
  • T.S. :
   Absolutt leseverdig ( og vel så det ) fra Birkelund, ja. :
   https://steigan.no/2023/08/krigsdagbok-del-71-4-til-6-juli-2023/

   Bl.a. :
   ‘Da Taliban styrte Afghanistan fra 1996-2001 klarte de å eliminere opium/heroin-produksjonen. Da USA/NATO okkuperte landet økte produksjonen til historiske høyder. Nå har Taliban lyktes igjen, ved i løpet av 14 måneder, å redusere produksjonen med 80%. Dette ifølge RT, som viser til hva britiske Telegraph har sagt.
   Hva forteller det oss om USA/NATOs vilje til å bekjempe narkotikaproduksjon? I beste fall at de ikke har vilje til det. Sannsynligvis brukte de også fortjeneste fra produksjonen til å finansiere hemmelige operasjoner. Eller hemmelige kriger, som krigen mot Nicaragua på 80-tallet, som riktignok ikke var hemmelig så veldig lenge.’
   …….Dette er ellers ikke noe forsvar for Taliban. Men siden Afghanistan er blant verdens fattigste land har faktisk Taliban mer behov for pengene enn USA/NATO. ‘

   Også fordi USA tok med seg hele den afghanske statskassa da de rømte.
   ( Som de pleier å ha for vane; jfr. gullbeholdningen i Libya)

   Svar
 • «Forfatningspolitiet faktisk foretok razziaer hos en tyvetalls ubekveme bloggere og tok apparatene deres med seg. For flere år siden.»

  Det leste vi ikke om i norsk media…. (?)

  Men,- det var vel vel i Russland, og Kina, dette ble gjort ? ;-)
  DET står det ihvertfall om i norsk media.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  22 august 2023 18:50

  https://forsvaretsforum.no/helikopter-nato-polen/polen-kjoper-apache-angrepshelikopter/340891

  Forsvaretsforum er betre enn NTB og Nettavisen, og brukar det rette namnet: angrepshelikopter. Ros til dei som fortener ros.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  23 august 2023 4:53

  Det er mer og mer flip flopping i mediene om dagen,til og med i Sverige har de begynt å kritisere sine Oligarker, også kalt globalister.
  Donald Trump synes å bli omtalt litt bedre,men fortsatt unngåes det å fortelle om den demente Joe Biden og hans «drugaddicted»sönn som daglig bidrar til store medieoppslag,til og med i CNN og Washington post.
  Henger Derimot seg på den samme trenden ?

  ————

  Svar:

  Derimot.no har vært i forkant av denne trenden. Det er gledelig å se at flere følger i samme fotspor.

  Redaksjonen, Derimot.no

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det Internasjonal pengefondet og Verdensbanken:

– Om bedrageriet «sletting av gjeldsbyrden» for fattige land.

Forrige innlegg

Norway.

Delstat, kringshåndlanger og militærbase for USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.