POSTED IN Krig-fred, Norsk politikk

Norsk oberstløytnant:

Det er sannsynligvis atomstridshoder ombord i norske fregatter i USAs tjeneste.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Norge er USAs vesle kamphund som brukes der stormakten selv ikke ønsker å bli sett.

Av pensjonert oberstløytnant Einar Magnus Ødegård

Det startet med at Norge via NATO-press (les USA) sendte militærmateriell og instruktører til Balticum da de ble NATO-medlemmer.

Robot 70

Mest besynderlig var at alt luftvernmateriell, dvs til 6 batterier med 12 utskytningsramper svenske Robot 70 og 3 Giraffe søkeradarer ble gitt bort over natten.

Luftvernmateriellet kostet milliarder av NOK, og Brig N. ble uten luftvern. Også deres batteri ble tatt.

Så kom norske militære instruktører til Georgia som mener de skal bli NATO-medlemmer, Josef Stalins fødeland og del av Sovjetsamveldet. 

Mot al Assads Syria var norske spesialsoldater deltakere i en USA-ledet motstandsorganisasjon som oppholdt seg nær grensen til Jordan, og som senere ble nedkjempet av syriske styrker. USA pumpet støtte til motstandsgruppen gjennom Jordan.

I Iraq er norske spesialsoldater i en av de amerikanske basene i landet.

Sprengningen av NORDSTREAM ble gjort med tenning av ladningene fra den norske P-8 som ennå ikke var satt i operativ norsk tjeneste.

Boeing P-8 Poseidon er et maritimt patruljefly fabrikkert av Boeing for roller som antiubåtkrigføring, overvåkning av maritime områder, og også elektronisk etterretning… (Fra Wikipedia)

Evenes er stappfull av amerikanere som har en egen celle i P-8, og ‘sikkerhetspersonell’ over de 5 F-35 tunge flyene som driver Air Policing i Barentshavet.

De to fregattene fra Marinen som ble ‘tropifisert’ for å bli eskortefartøyer i US NAVY, ble da nødvendigvis utstyrt med AEGIS luftvernsystem og amerikanere ombord som betjening.

USA trekker seg aldri frivillig tilbake fra baser i utlandet, derfor er det å anta at de to fregattene fortsatt opererer med AEGIS og amerikanere ombord.

HENSIKT? Inngå i det amerikanske rakettskjoldet i Europa, og operere etter amerikanske ordrer.

Regjeringen Solberg startet med å holde allmennheten uvitende om viktige militære bestemmelser, ved å la hemmelige militæravtaler bli behandlet i Den Utvidede Utenriks- og Forsvarskomite, med kort melding om innholdet til Stortinget i hemmelig møte, noe Regjeringen Støre må antas å følge opp.

Slik er AEGIS og deltakelse i rakettskjoldet blitt mulig. Den landbaserte versjon av AEGIS kalles THAAD, forkortelse for Theatre Air Artillery Defence.

THAAD

Missilene som skytes ut har meget stor hastighet, med stridshoder som er 40 cm i diameter og 120 cm lange, og kan operere i det lufttomme rom høyt over atmosfæren. Løgnaktig hevder USA at AEGIS og THAAD skal kollidere med det fiendtlige stridshode, og slik fjerne trusselen.

Større løgn finnes neppe, den relative hastighet mellom det fiendlige stridshodet og AEGIS/THAAD er flere kilometer PR. SEKUND.

Dimensjonen på stridshodene for AEGIS/THAAD tillater innhold at kjernefysiske våpen også av typen fisjon.

Nærhetsbrannrør med kjernefysisk stridshode er eneste mulige forsvarsvåpen mot innkommende interkontinentale rakettangrep, med igangsetting av radiaktiv strålig og en særdeles kraftig varmebølge som ødelegger det fiendtlige stridshodet. 

Herved er forklart at Norge sannsynligvis har kjernefysiske våpen og amerikansk mannskap ombord på de ‘tropifiserte’ fregattene KNM Frithjof Nansen og KNM Roald Amundsen. 

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Eric Kamov
  15 juni 2023 1:06

  Den Amerikanske vassalstaten Noreg – og det norske folk – er administrert av genuine quslinger.

  Svar
 • Thor Olav Brattensborg
  17 juni 2023 16:08

  Hva skal vi med reaksjonære tullinger i det norske storting som utelukkende amerikanske ulovlige interesser

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Svein Grødaland:

Kva skjer i Raudt?
Kvifor så redde?

Forrige innlegg

USA på farlig kurs:

De gjør sitt beste for å provosere frem en atomkrig med Russland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.