POSTED IN Norsk politikk, USA

Noen tror at Trump vil redde landet i 2024.

I Norge er klokketroen på dagens USA sterk.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Alle er Steiro i Norge

Av Jan Hårstad

Når jeg er svært opphengt i spaltisten Steiro på Document.no kommer ikke dette av at jeg betrakter Steiro som en særegen eller spesiell tenker, men fordi hans verdenssyn er mektig utbredt i middelklassene i Norge. Og det er også grunnen til at hans artikler får fineste plass på Document som har blitt en høyborg for tenkende middelklasse i Norge.

I dag skriver han godt om befolkningsutskiftningen av Norge. Men samtidig er USAs i Steiroenes oppfatning Norges «HOVEDALLIERTE» som vi faktisk må/bør klamre oss til for det kan godt hende at det i november 2024 vil bli valgt en slags Trump som  redder USA fra totalt forfall.

Enhver som studerer kommentarfeltet på Document vil fort finne ut at den sentrale livsløgnen hos middelklassen i Norge er at nye koster på Capitol Hill og nye koster på Løvebakken redder USA og Norge.

En tror på stemmeseddelparlamentarisme som på Totempåler. Noen virkelighet utenfor borgerlig stemmeseddelparlamentarisme gjelds ikke verken for USA eller Norge. I år med polemikk karakteriserte jeg denne troen som «Eidsvoldsromantikk».

Men når da Steiro jamrer seg over befolkningsutskiftningen som pågår, er han ikke interessert i å etterspore opphavet til prosjektet. Han skriver ikke om Council on Foreign Relations, heller ikke om Trilateral Committee eller Bilderberger, for ikke å snakke om FN som ligger på Manhatten.

11. sept 1990 opptrådte Papa Bush i Kongressen og erklærte «THE NEW WORLD ORDER». Det var jo en sammenfatning av hva de amerikanske eller proamerikanske tenketankene hadde utviklet helt fra 1960-tallet av. At verden skulle bli «ONE» under styring av USA:

Den globaliserte verden med minimale grenser og nasjonalstater. Nato og EU styrt av USA som det er nå.

Konge og vasaller (undersotter).

Men Steiro og hans middelklassevenner blir djupt vonbråtne  hvis noen i media ironiserer eller snakker nedsettende om USA for i USA ligger fortsatte verdens frelse. At USA siden 1990 har lagt den ene etter den andre staten i grus, går ikke inn. At disse kostbare og stupide krigene har dekket bordet for Kina og Russland går heller ikke inn.

Å jamre seg over BEFOLKNINGSUTSKIFTNING er nærmest en sport og hobby i den norske middelklassen. Det man absolutt ikke må ta i er dette: ideene for denne nye verden av de forente raser og religioner kommer fra det hellige USA.Men ifølge oppskriftene kan vi i november 2024 få et gjenfødt USA som også redder Norge fra Russland og Kina.

Forsidebilde: IStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Nei så gøy! Sjekk det.
  Som da Kavanaugh skulle settes inn dukker en gammal berte plutselig på at egentlig ble hun helt eller nesten voldtatt.
  Av den fæle Trump.
  Mens Biden-familien driver bissniss med prostitusjonsringer, og satan vet hva mer.
  nrk urix forklarer
  så tåpelig.
  Befolkningsutskiftningen kan vi legge på Jens’ og hans venners skuldre:
  bomb landet ut og velkommen hit;
  hadde man latt landet sørge for seg selv, kunne det vært noe?
  Nei, vi må komme med DEMOKRATI
  og kyss oss et sted.

  Svar
  • «Forfattar, (E. Jean Carrol,) vitna om skuldinga», hau hau hauka jenta, for et fjollete show! GURI, så overbevisende.
   Men rettsvesenet sier vel: «dine tårer er bevis nok».

   Svar
 • Walter 7,65
  27 april 2023 8:41

  Hadde i utgangspunktet sans for Trump, men fant ut at han var en oppblåst storkjeft med lånte penger fra de amerikanske storbankene og derved en asset for til den kazarjødiske mafia. Han skrøt av «vaksinen» oppfunnet under hans geniale ledelse å brettet opp armen for å gi legitimitet til døds-injeksjonen. Selv fikk han (som Erna Solberg og alle andre elite-medvirkere) saltvann. Det var hans betaling til det medisin-industrielle kompleks. I dag mens millioner av mennesker dropper død som følge av løgnene, nekter Trump ta avstand fra sin medvirkning i den største kriminelle handlingen i historien. Trump skrøt at USA fortsatt beholdt kontroll over sitt ransutbytte i form av oljefeltene i Syria. Nei, Trump er en brautende, farlig skittstøvel. USA behøver førstehåndskjennskap til hva krig er og ikke bare noe Hollywood skaper. Landet behøver fysisk erfaring hva krig er gjennom en systemomveltende borgerkrig, eller som man sier om dødssprøyta, få en «oppfriskingsdose» på hva krig er.

  Svar
 • Northern Light.
  27 april 2023 16:17

  Argentina erstatter dollaren med yuan i handel med Kina.
  Buenos Aires vil betale for import fra Kina i yuan, etter å ha signert en valutaavtale med Beijing.

  Av RT.
  Argentina vil ha som mål å betale for hoveddelen av sin månedlige import fra Kina i yuan i stedet for amerikanske dollar, dette kunngjorde økonomiminister Sergio Massa onsdag. Buenos Aires og Beijing signerte en valutaavtale i fjor, med sikte på å stoppe utstrømmingen av utenlandsk valuta fra Argentinas sentralbank.

  Kina er for tiden Argentinas nest største handelspartner etter Brasil, og den nest største destinasjonen for argentinsk eksport. Argentinas totale import fra Kina var rundt 13,5 milliarder dollar i 2021, ifølge FNs database over internasjonal handel.

  Massa sa at Buenos Aires vil betale tilsvarende 1 milliard dollar i yuan for kinesiske varer og tjenester denne måneden, med 790 millioner dollar i månedlig import betalt i yuan hver måned deretter. Valutaavtalen, som ble utvidet og sluttført tidligere i år, tillater også argentinske eksportører å gjøre oppgjør i yuan eller dollar, for å bidra til å balansere strømmene av utenlandsk valuta i sentralbanken.

  På et besøk i Kina tidligere denne måneden ba Brasils president Luiz Inacio Lula da Silva, at utviklingsland går bort fra amerikanske dollar til fordel for sine egne valutaer. India arbeider også med å bruke sin egen valuta eller yuan for å avgjøre handel med Kina, mens Russland begynte å akseptere betalinger for sin eksport fra en rekke land i rubler og kinesiske yuan.

  Dollarens andel av globale reserver falt ti ganger raskere i fjor enn de siste to tiårene, sa Stephen Jen, administrerende direktør i det London-baserte kapitalforvaltningsselskapet Eurizon, nylig til Bloomberg. Prosessen har akselerert etter at andre land så Russlands amerikanske dollar- og euro-kapitalreserver ble frosset i utlandet, og at Russland ble stengt ute fra SWIFTs globale finansielle betalingssystem.

  USAs finansminister Janet Yellen innrømmet nylig at dollarens rolle som verdens reservevaluta svekkes på grunn av at Washington bruker sin innflytelse over det globale finanssystemet for å nå sine geopolitiske mål gjennom sanksjoner.

  Fra RT, publisert 26. april 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Argentina drops dollar in trade with China.

  Svar
 • Northern Light.
  27 april 2023 16:39

  Biden truer Nord-Korea med utslettelse.
  Et atomangrep fra Pyongyang vil «resultere i slutten» av Kim Jong-uns regime, advarte den amerikanske presidenten.

  Joe Biden snakket under en pressekonferanse med Sør-Koreas president Yoon Suk-yeol i Det hvite hus i Washington DC, 26. april 2023. USAs president Joe Biden erklærte onsdag at et nordkoreansk atomangrep på landet hans eller Sør-Korea, ville bety undergang for Pyongyang. Under en ny avtale mellom Washington og Seoul vil USA svare på et slikt angrep med atomvåpen, la Sør-Koreas president Yoon Suk-yeol til.

  «Et atomangrep fra Nord-Korea mot USA eller dets allierte eller partnere er uakseptabelt og vil resultere i slutten på hvilket regime som enn skulle gjøre en slik handling,» sa Biden til journalister i Det hvite hus.

  Mens han snakket sammen med Biden, erklærte Yoon at «bærekraftig fred på den koreanske halvøya skjer ikke automatisk».

  «Vi kan oppnå fred gjennom overlegenhet av overveldende styrker, og ikke en falsk fred basert på den andre sidens velvilje», sa Yoon, og la til at i tilfelle et atomangrep fra nord, vil USA og Sør-Korea «reagere raskt, overveldende og bestemt ved å bruke alliansens fulle kraft, inkludert amerikanske atomvåpen».

  USA sender atombevæpnede ubåter til Sør-Korea.
  Bidens ord gjenspeiler forgjengeren hans, Donald Trump, som i 2017 advarte Nord-Korea om at han ville svare med «ild og raseri som verden aldri har sett» hvis landet truet USA med atomvåpen. Selv om nord testet en atombombe en måned senere, ble Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un enige om en avspenning, og fortsatte å møtes flere ganger, og Nord-Koreas raketttesting stoppet opp i det meste av Trumps gjenværende tid i embetet.

  Disse testene har siden startet på nytt og økt. Pyongyang har test-avfyrt mer enn 100 missiler siden begynnelsen av 2022, og testet denne måneden sitt første interkontinentale ballistiske missil med fast brennstoff og en atom-kompatibel undervanns-angrepsdrone. Tjenestemenn i Washington og Seoul har siden i fjor hevdet at Nord-Korea gjør seg klar for sin syvende underjordiske test av et atomvåpen.

  Yoons forgjenger, Moon Jae-in, fulgte stort sett med Trumps politikk for diplomatisk tilnærming til Kim. Yoon har imidlertid inntatt en mye mer hardline-holdning til naboen i nord. I en tale i januar tok Yoon opp muligheten for at administrasjonen hans skaffet seg «våre egne atomvåpen», noe mer enn to tredjedeler av sørkoreanerne ønsker, ifølge nylige meningsmålinger.

  Avtalen som ble undertegnet på onsdag har ført til en slutt på den ideen, ettersom den slår fast at Seoul ikke vil produsere sine egne atomvåpen. Avtalen, kjent som «Washington-erklæringen», øker delingen av kjernefysisk informasjon mellom USA og Korea, og sørger for flere felles militære øvelser, og utplassering av amerikanske ubåter med atomvåpen og bombefly til Sør-Korea på roterende basis.

  Fra RT, publisert 26. april 2023.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen. Skrevet av © AP/Andrew Harnik.
  Orginalartikkel: Biden threatens Nord-Korea with annihilation.

  Svar
 • Det jeg forestiller meg kan bidra til at USA ‘redder oss’, må være at amerikanerne ‘melder seg ut’ av WHO, NATO etc. ettersom disse ikke kan overleve uten USA. Da blir det vanskelig for Norge å ‘avhende vårt helsevesen’ til disse overnasjonale krefter, slik ‘vi’ tilsynelatende er i ferd med å gjøre.

  Trump er nok troende til slik utmelding (i praksis avvikling) og tar man tempen på diverse am. fora, virker også dette å være en hjertesak for mange som anser seg for patrioter å være.

  Videre aner jeg dog intet om hvilke andre ulver som (evt.) står klare i buskene om USA faktisk skulle vise seg å gå denne veien.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

LGBTQ+ lobbyens påvirkning av barn:

En lærerinne ved en privatskole for jenter ble tvunget til å be elevene om unnskyldning for å ha sagt «God ettermiddag, jenter»

Forrige innlegg

Storbritannia, tall fra 2022:

92 % av covid-dødsfallene var blant de som hadde tre eller flere vaksiner!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.