POSTED IN Coronavaksiner

Storbritannia, tall fra 2022:

92 % av covid-dødsfallene var blant de som hadde tre eller flere vaksiner!

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Expose

De britiske helsemyndighetene har gitt ut offisielle tall som viser en sjokkerende sannhet: Den full- vaksinerte befolkningen hadde 92 % av covid-dødsfallene gjennom hele 2022 – og 9 av 10 covid-dødsfall i England de siste to årene.

Tallene ble publisert av et britisk helsemyndighetsorgan, Office for National Statistics (ONS), 21. februar 2023. Rapporten, med tittelen «Dødsfall etter vaksinasjonsstatus, England, 1. april 2021 til 31. desember 2022′ finnes på ONS-nettstedet.

Den nye rapporten inneholder tall om dødelighet etter vaksinasjonsstatus for dødsfall av alle årsaker, dødsfall av covid og dødsfall som ikke involverer covid. Ved å se på tabell 1 i datasettet kan vi se at det store flertallet av covid-dødsfallene skjedde blant de som hadde fått tre eller flere doser av covid-injeksjonen.

Tallene viser at covid-dødsfall blant den uvaksinerte befolkningen har blitt nesten ubetydelig, mens dødsfall blant den vaksinerte befolkningen har øket betydelig over tid.

I mai 2021 var det for eksempel 205 covid-dødsfall blant den vaksinerte befolkningen, og bare 84 blant den uvaksinerte befolkningen.

Men spol frem et år, og vi finner at covid-dødsfall økte med 450%, med 1.494 blant de vaksinerte og bare 96 blant de uvaksinerte. Det er sjokkerende å se at til tross for booster-massevaksineringen vinteren 2021 gjorde ikke injeksjonene noe for å minske det enorme antallet dødsfall blant den vaksinerte befolkningen.

Faktisk tyder tallene på at booster-massevaksineringen faktisk gjorde ting verre.

Tallene viser at 25.758 av 28.041 covid-dødsfall i England mellom 1. januar 2022 og 31. desember 2022 var blant den fullvaksinerte befolkningen. Sjokkerende nok betyr dette at den fullvaksinerte befolkningen hadde 92 % av alle covid-dødsfall gjennom hele 2022.

I mellomtiden var det 45.191 covid-dødsfall i England mellom 1. april 2021 og 31. desember 2022, og 38.884 av disse dødsfallene var blant den fullvaksinerte befolkningen, mens bare 6.307 dødsfall var blant den uvaksinerte befolkningen. Dette betyr at den fullt vaksinerte befolkningen hadde 9 av 10 covid-dødsfall i løpet av nesten to år.

Dette reiser et viktig spørsmål: Er covid-injeksjonene virkelig opptil 95 % effektive for å forhindre død? Tallene tyder på noe annet. Det er bekymringsfullt å se at nyheter som dette blir feid under teppet av hovedstrømpressen. Hva annet blir vi ikke fortalt?

Det er på tide at vi tar ansvar for vår egen helse og tar informerte beslutninger om kroppen vår. Vi må ikke blindt følge myndighetenes anbefalinger uten å se på tallene og stille spørsmål ved det vi blir fortalt. Det er tydelig fra disse tallene at noe ikke fungerer, og det burde vært rettet opp for over et år siden.


Fra The Expose, publisert 23 april 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, oversikter og diagrammer i originalartikkelen.
Originalartikkel: Pfizer killed your Friends & Family for Profit – 92% of COVID Deaths were among the Triple+ Vaccinated in 2022 according to UK Gov

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Så går vel nå mange og skranter med alskens plager for deres immunforsvar er skada, skammer seg over sin dumhet, (med mindre de er så utbomba i skallen at de fortsatt tror de ble beskyttet, de som fortsatt frivillig går med maske kan man avskrive) særlig de som hakket på oss gjenstridige og renblods, de kan sannelig skamme seg mens gammel kreft blusser opp og hjertet klogges til. Beklager min rå kynisme.
  De flinke og lydige får vel øynene opp, og venner jeg tiltaler og sier, «ikke ta flere», de er helt med;
  de er ofre av sin egen godhet og tillit til systemet. Og de ser det. Og jeg føler med.
  De komiske formuleringene fra statskanalen NRK, hvor man skulle se Bent Høie som den velmenende pappa og Erna Solberg som den gode mor, ja tenk, det ble skrevet i nyhetskanalen skattebetalerne ufrivillig betaler for.
  Be jesus tilgi. Ikke regn med meg. Når det gjelder de jævligste.
  Okay, jesus, jeg har vært vennlig i ettertid mot en som høylydt på gata ville utvise meg fra Spania, så jeg er fornøyd meg meg selv så langt. Og jeg har tipset skada hva de kan gjøre for å dempe skadene. En bekjent har jeg ikke sett på evig tid. Mange sitter hjemme, ganske reduserte, og er helt fortvila, helt sikkert. Mange er baare borte og ute av bildet, kanskje de er i live.
  Jeg advarte, men ble ikke hørt; så gjorde jeg min jobb, om jeg så skulle bli latterliggjort eller kriminalisert.
  Noen takk regner jeg ikke med. De feige har ikke talent for selvransakelse.

  Svar
 • Gjorde så godt jeg kunne for å opplyse folk om den livsfarlige injeksjonen som var skapt for å drepe dem for å oppnå forskrudde globale elite-politiske målsettinger. Mange fnyste bare av min dumskap og paranoia. Ved egen erfaring og egne barn har man alltid lært at det ikke finnes medisin mot virus å at infeksjonen måtte gå sin gang. Når man spurte folk om de ikke hadde hørt det, blåste de bare. Denne gangen hadde legevitenskapen på få måneder skapt en «vaksine» som knekket virus. De som stoppet etter en injeksjon forebygger plager med å innta mye vitaminer (langt over «anbefalt dose») og mineraler som C, D, Zink, Magnesium, Quersetin etc. to ganger daglig. De som har tatt to skudd og like mange «boosters» fremstår halvdaue, svarte ringer rundt øynene, herpessår på leppene, tette bihuler, puster å peser, snørrete, hjernetåke, dårlig hukommelse, evnen til å finne ord på nivå med lettere demente. Sykemeldt støtt og stadig. Blir aldri frisk. Alltid er syke, på jobb å hjemme. Om ikke de som løy milliarder av mennesker inn i dette fortjener den strengeste straff, dødsstraff, er det ingen som fortjener det. Nürembergdomstolen slo fast at du er ansvarlig for dine handlinger selv om du utførte dem «etter ordre». Husk dette byråkrater, kommuneoverleger, fylkesleger og andre offentlig ansatte. Dere kan ikke gjemme dere bak at dere «bare utførte jobben min».

  Svar
 • Selv om samme tall/statistikk sikkert kan brukes til å komme med en annen forklaring . ( Mange gamle ….)
  Så er det:

  «….sjokkerende å se at til tross for booster-massevaksineringen vinteren 2021 gjorde ikke injeksjonene noe for å minske det enorme antallet dødsfall blant den vaksinerte befolkningen.
  Faktisk tyder tallene på at booster-massevaksineringen faktisk gjorde ting verre. »

  Men/og når media ikke tar tak i slike urovekkende tall er dette skremmende i seg sjøl.

  Svar
 • Det samme gjelder for den årlige influensavaksinen. Og det skyldes at eldre har betydelig risiko for å dø pga influensa OG pga Covid-19.Det er jo også derfor det er høyest prosentvis andel blant eldre son har tatt vaksine mot Covid-19. Mange eldre tar også vaksine mot lungebetennelse som vanligvis er den mer direkte dødsårsaken ved influensa. Den vaksinen varer nærmere ti år. Risikoen reduseres for de aller fleste eldre ved å ta disse vaksinene, men det er likevel flest eldre som blir syke og dør som følge av disse virusinfeksjonene.

  Svar
 • Northern Light.
  27 april 2023 14:44

  MSM åpner nå forsiktig opp: NBC blant andre advarer om alvorlige bivirkninger av «vaksinen».

  Av Swebbtv.
  Blant andre slår NBC (National Broadcasting Company, med over syv millioner seere) nå alarm, om en mulig sammenheng mellom «vaksinen» mot covid og alvorlige tilfeller av tinnitus. Piggproteinet antas å ligge bak. Skadene er så alvorlige at det dreier seg om «livsforandrende ringing» i ørene, skriver NBC.

  Hovedstrømspressen og media advarer nå om bivirkninger fra den såkalte covid-vaksinen. Ifølge NBC har tusenvis av mennesker rapportert om tinnitus etter å ha tatt «vaksinen». Folk har også rapportert om hodepine, svimmelhet, vertigo, øreverk, angst og depresjon.

  De fleste fikk tinnitus etter den første vaksinen, sammenlignet med den andre vaksinen. Og sakene har en tendens til å være alvorlige. En person vitner om at støyen i hodet hans er verre enn fra bilradioen.

  Dette antyder «at vaksinen interagerer med allerede eksisterende risikofaktorer for tinnitus», sa Shaowen Bao, førsteamanuensis ved Institutt for fysiologi ved University of Arizona College of Medicine, ifølge NBC.

  De som har risikofaktoren får derfor trolig skaden etter den første covid-vaksinen, påpeker han. Ifølge Bao kan det være en pågående betennelse, spesielt i hjernen eller ryggmargen.

  Over 16000 har rapportert til CDC at de fikk tinnitus etter covid-vaksinen. CDC (Center for Disease Control USA) avviser en sammenheng.

  Dr. Gregory Poland, leder for en forskningsgruppe i Rochester, Minnesota, mener at det kan være det giftige piggproteinet som forårsaker tinnitus, akkurat som andre skader i kroppen.

  Etter mRNA-vaksinen sirkulerer en viss mengde av piggprotein. Kan det være noe sånt som piggproteinet i hjertet som fører til myokarditt? Kan det samme skje i det indre øret?, sier han.

  Fra Swebbtv, publisert 24 april 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og tweet i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Media varnar för svåra biverkningar från ”vaccinet”.

  Svar
 • Northern Light.
  27 april 2023 14:50

  EU-politiker: «Klimakrisen» er en svindel som gjør eliten rikere og folket fattigere.

  Av Swebbtv.
  Den såkalte klimasaken er «bare et påskudd», som den regjerende eliten bruker for å hente mer penger og makt fra vanlige folk. Det forklarte den rumenske EU-parlamentarikeren Cristian Terhes i Europaparlamentet. «Eliten» har gjort folk livredde for en livsviktig gass som utgjør en forsvinnende liten prosentandel av atmosfæren. Da har de pålagt folket nye skatter, tjenester og produkter som de selv tjener penger på, sa han, mens vanlige folk bare blir fattigere.

  Det var 20. april at det oppsto en voldsom klimadebatt i EU-parlamentet, der den rumenske politikeren Cristian Terhes gikk til et voldsomt angrep mot klimabevegelsen.

  – Vi har helt klart å med gjøre et trossystem og en kult, snarere enn en bevegelse basert på vitenskap. Karbondioksid er en gass som i dag utgjør bare 0,041 prosent av hele atmosfæren. Til tross for denne lille prosentandelen, har det pågått kampanjer i flere tiår for å få folk til å tro at menneskeskapt karbondioksid er årsaken til klimaendringene. Foreslåtte løsninger for å bekjempe klimaendringene er høyere skatter og mer statlig kontroll, samt færre rettigheter og valgmuligheter for folk.

  – «Karbondioksidutslipp må ha en pris som endrer atferden vår». Det sa Ursula von der Leyen i dette rommet i 2019. Det uttalte målet er helt klart å endre atferden vår gjennom høyere skatter og priser, mens kampen mot klimaendringer kun er et påskudd for å gjøre det. Folket fortjener en bedre fremtid, men det kan ikke oppnås gjennom lover som gjør dem fattigere mens en liten elite blir rikere, ved å selge og påtvinge dem produkter og tjenester de ikke vil ha og ikke trenger, men som visstnok redder planeten.

  Cristian Terhes ble kritisert for å ha angrepet klimaaktivisten Greta Thunberg.
  Takk for spørsmålet, fortsetter Terhes. Jeg er glad du spurte om det, for det er overraskende at når vi snakker om et så viktig tema som klimaendringer, i media for eksempel, og også i dette plenum, blir folk som Greta Thunberg sitert mer enn ekte eksperter. Så jeg spør deg som svar: hvilken ekspertise har Greta Thunberg eller Bill Gates, for eksempel, for å forelese oss, for å tvinge oss, for å påvirke oss til å vedta lover som bryter med folks rettigheter, men gir Greta og Bill Gates penger?

  Så svar på akkurat dette som jeg spør, for hvis dette er forskere.. Forstå; vitenskap er basert på fakta og ikke propaganda, og alt jeg har hørt her er kun propaganda og ikke fakta. De må forklare de europeiske befolkningene hvordan en gass som utgjør bare 0,041 prosent av atmosfæren, forårsaker alle disse katastrofene de hevder.

  Fra Swebbtv, publisert 25. april 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker, link til en video med debatten, og tweet i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: EU-politiker: ”Klimatkrisen” ett bedrägeri som gör eliten rikare och folket fattigare.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen tror at Trump vil redde landet i 2024.

I Norge er klokketroen på dagens USA sterk.

Forrige innlegg

Lavrov i sitt intervju om FN:

Organisasjonen er blitt et sted for konflikt og ikke for konfliktløsning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.