POSTED IN Kjønn

LGBTQ+ lobbyens påvirkning av barn:

En lærerinne ved en privatskole for jenter ble tvunget til å be elevene om unnskyldning for å ha sagt «God ettermiddag, jenter»

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Sanchez Manning


En lærer hevder at hun ble ydmyket etter å ha blitt beordret til å be 11-åringer om unnskyldning på en privat jenteskole – for å ha kalt dem jenter.

Ledelsen ved skolen ba lærerinnen unnskylde etter at klassen hennes klaget over at hun hadde sagt «god ettermiddag, jenter» når timen begynte, kan The Mail on Sunday avsløre. Etter å ha blitt fortalt av elevene at ‘ikke alle her identifiserer seg som kvinner’, kom hun til klassen dagen etter og så at de hadde skrevet navn og ønsket tiltale-pronomen på tavla.

De holdt også en protest i lunsjen, etter at hun nektet å godta kravene deres. I går kveld fortalte læreren i filosofi og religionsundervisning at hun mente at hun ble «styrt ut» av den prestisjetunge institusjonen, som er en del av den uavhengige Girls’ Day School Trust, men først etter at hun ble tvunget til å be om unnskyldning.

Lærerinnen sa at problemene begynte i mai 2021 etter at noen elever i 7. klasse klaget da hun hilste klassen med «god ettermiddag, jenter». Etter å ha blitt fortalt at ikke alle identifiserte seg som kvinner, reiste en elev seg og utfordret henne til å ‘godta’ pronomnene deres. Men læreren, som har bedt om anonymitet for å beskytte elevene, svarte at hvis pronomnene deres var forskjellige fra det biologiske kjønnet, måtte hun involvere foreldrene.

Læreren sa da at hun søkte veiledning fra en overordnet, om hva de skulle gjøre hvis en elev opplevde kjønnsdysfori – et begrep som brukes for å beskrive et misforhold mellom biologisk kjønn og kjønn. Men hennes overordnede skal ha fortalt henne at hun ikke hadde kunnskap om terminologien, eller om det hadde vært kommunikasjon med foreldre om saken. Elevene holdt deretter en protest i lunsjen mot læreren – og hun sa at seniorlærerne så ut til å være på deres side.

«Jeg ble fortalt at de laget plakater med slagord som «Trans lives matter», sa hun. «Før slutten av uken var jeg i en slags disiplinær prosess, og årets leder sa til meg at jeg måtte be om unnskyldning til jentene». Læreren beskrev deretter hvordan hun ble ledsaget av en overordnet, som henvendte seg til elevene mens hun sto ved siden av henne.

Hun sa: ‘Hun snakket med barna på mine vegne og sa at ingen her ville ønske å skade dere, og at dere alle er virkelig elsket av oss. Hun formulerte deretter unnskyldningen i form av: ‘Jeg beklager at du er opprørt, og vi mente ikke å fornærme. Jeg beklager at du følte deg dårlig. Men det hele var ganske ydmykende og pinlig.’

Mens dette pågikk, viste 17- og 18-åringene en video som diskuterte kjønnsidentiteter og kjønn som ble tildelt ved fødselen. Læreren mener at hun som følge av at hun nektet å kapitulere for elevenes kjønnskrav, ble «ledet ut av skolen». Hun sa at rektor avviste søknaden hennes om å forbli på skolen etter at kontrakten gikk ut.

Girls’ Day School Trust, en gruppe på 25 skoler og akademier, vakte oppmerksomhet i januar 2022 etter at den kontroversielt endret retningslinjene for kjønnsidentitet, for å stoppe søknader fra studenter som er lovlige hankjønn, men identifiserer som trans eller ikke-binær. Den forsvarte dette med å si at det var nødvendig å beskytte skolenes status som skole for ett kjønn. I går kveld nektet en talsmann for Girls’ Day School Trust å kommentere saken.

Fra Daily Mail, publisert 15 april 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Orginalartikkel: Female teacher at £20,000-a-year girls’ school is forced to apologise to pupils for saying ‘Good afternoon, girls’.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Ja,dette er saker som foregår i Norge også. Det er obligatorisk med pride- flagg på skoler og i barnehager. Få spør om hvorfor barn under den seksuelle lavalder skal feire seksuelt mangfold.
  Ideologien har allerede innpass i statsapparatet. En engelsk nettavis avslørte nylig at Bufdir hadde henvist unge til transhjelppen, som er ledet av en tidligere hallikdømt. Men mange står på for å bekjempe dette og beskytte ungdom. For eksempel Genid som er rådgiver for foreldre av barn med kjønnnsdysfori.

  Svar
 • Grusomt kynisk som jeg er som grunnkarakter tenker jeg:
  greit,
  la ryggradsøsheten dø ut, og la oss i kontrollgruppen befrukte videre generasjoner, jeg har gammal men god genetikk fortsatt i ballene.
  Menneskearen dør vel ikke ut med dette, eller hva?
  Bare avbrutt av mine oppgaver med å avlive skyldige med utgåtte ampuller som vi sprøyter inn i erna bent esben preben og et utall annet utøy, ser jeg meg tid til å skvise ut noe så rene avkom kan få leve.

  Svar
  • Skoleverket som det er utgår like skammelig som helsevesenet etc. Absolutt all tillit til systemet brettes ut og gjøres til skam.

   Skam-jobber:
   lege sykepleier lærer politi journalist

   totalt sammenbrudd av den sosiale kontrakten er skjedd,

   klin det i trynet på folket så de begriper det.

   Svar
   • Skoleverket som det er utgår like skammelig som helsevesenet etc. Absolutt all tillit til systemet brettes ut og gjøres til skam.

    Skam-jobber:
    lege sykepleier lærer politi journalist

    totalt sammenbrudd av den sosiale kontrakten er skjedd,

    klin det i trynet på folket så de begriper det.

    Lærere førte an som klimabrølere, ikke vær nådig.

   • Lærere er programforpliktet til å følge regjeringens mø/onsterplan, er de ikke?

   • Beklager, jeg er sint som en fele. Skal prøve å hold kjeft. Høyst sannsynlig uten hell. Har aldri vært mitt talent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Covid-vaksinering fører til svekket naturlig immunitet.

Vaksinene reduserer kroppens naturlige motstandsevne.

Forrige innlegg

Noen tror at Trump vil redde landet i 2024.

I Norge er klokketroen på dagens USA sterk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.