POSTED IN Krig-fred, Ukraina, USA

Nå kommer truslene:

Bevilg til oligarkene i USA ellers dreper vi barna deres!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dette er avslørende men forteller om den knipen USAs ledelse befinner seg i. I Ukraina er tapet uungåelig, men det har det vært helt fra starten av krigen for alle som har villet se. Russland har bare brukt en liten del av sine ressurser til krigføringen slik at uttrykket de bruker for å karakterisere denne krigen «en spesiell militæroperasjon» faktisk er dekkende.

Mellom 10 og 20% av Russlands væpnete styrker deltar. De tjetsjenske soldatene er trukket ut men det er mobilisert frivillige (ca. 500 000) som nå er under opplæring. I tillegg har de en halv million reservister som i praksis fungerer som avløsere for de soldatene som Russland bruker til krigen.

Nato har tømt våpenlagrene sine til stor glede for USA krigsindustri som vil få store bestillinger i årene som kommer, men Nato-våpnene har i stor grad vist seg å være underlegne. Også dette er noe som vil måtte få konsekvenser i årene som kommer. USA kan i praksis ikke beskytte oss slik vi nå ser i Ukrainakrigen. Nato er i praksis en oppblåst papirtiger, et gudebilde fullt av rotter når vi slår på det! Det er bare atomvåpnene, dvs. selvmord, som Nato i praksis kan true med militært.

Stanser de økonomiske bevilgningene til Ukrainakrigen som også fungerer som en penge-hvitvaskingsmaskin for USA-eliten (feks. Biden-familien), da faller den ukrainske staten sammen. Dette forteller oss at den ukrainske staten ikke kan stå på egne bein men holdes oppe av Nato-landenes bevilgninger, f.eks. fra Norge.

Alastair Crooke, Pepe Escobar, Eva Bartlett og Larry Johnson i Moskva. Foto Larry Johnson.

De som vil fortsette dette som er en tapt sak for vesten må tenke gjennom hva de vil gjøre når krigen snart er over med russisk seier. For i Russland merkes krigen i liten grad noen jeg ved selvsyn kunne konstatere i sommer i St.Petersburg og i Moskva da jeg besøkte disse byene. Og dette bekreftes av Larry Johnsen (eks CIA) som akkurat nå gjør den samme erfaringen.

For krigen vil snart avsluttes og jo lengre den varer desto mer vil de russiske kravene forsterkes. Det er ganske utrolig at ikke oppgående i Norge skjønner dette men fortsetter med en håpløs illusjonstenkning om ukrainsk seier slik f.eks partiet venstres leder, Guri Melby gir uttrykk for. Krigen er for lengst tapt noe Ungarns statsminister skjønte i utgangspunktet. Vi trenger ledere som kan tenke klart – ikke bare reagere på kommando fra USA!

Knut Lindtner
Redaktør

Forsvarsminister Austin: Send mer penger til Ukraina, ellers sender vi barna deres til en bakkekrig mot Russland.

Av Swebbtv.


Bekymringene for å tape proxy-krigen mot Russland øker innenfor den amerikanske makteliten. Nå «truer» Biden-administrasjonen det amerikanske folket, hevder journalist Tucker Carlson.

Biden-administrasjonen blir mer og mer desperat etter å skrape sammen penger til Ukraina. Det hvite hus’ John Kirby har blant annet advart om at «amerikansk blod» vil strømme i Europa dersom Russland ikke stoppes. For Kongressen har ennå ikke godkjent en ny «støttepakke».

Tusker Carlson fikk sparken som reporter i Fox News fordi han avslørte for mange av elitens løgner samtidig som populariteten hans vokste.

Tirsdag skal USAs forsvarsminister Lloyd Austin ha advart Kongressen om at det er «svært sannsynlig» at USA vil sende tropper til Europa dersom det ikke gis mer penger til Ukraina, melder The Messenger. Men journalisten Tucker Carlson hevder Austin med dette sa mer enn det.

«Biden-administrasjonen truer åpenlyst amerikanere med Ukraina. I en hemmeligstemplet orientering i Representantenes hus i går, informerte forsvarsminister Lloyd Austin medlemmene om at hvis de ikke bevilger mer penger til Zelensky (vår privateide militærindustri ovs.anm.), ‘vil vi sende onklene, fetterne og sønnene deres for å kjempe mot Russland.’ Betal oligarkene eller vi vil drepe barna deres», skrev Tucker Carlson i et innlegg på X tidligere denne uken.

Uttrykket «betal oligarkene eller vi dreper barna dine» er Tucker Carlsons tolkning av meldingen som Biden-administrasjonen sendte ut, ifølge ham. «Sa han virkelig dette?», lurer X-eier Elon Musk. «Det gjorde han virkelig. Bekreftet», hevder Tucker Carlson.

Fra Swebbtv, publisert 8 og 9 desember 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og X-meldinger i orginalartiklene.
Orginalartikler: Vita huset varnar för krig mellan USA och Ryssland (8 desember).
”Betala oligarkerna annars dödar vi era barn” (9 desember).

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • » ‘vil vi sende onklene, fetterne og sønnene deres for å kjempe…..’

    Ja, hvis nord-Amerika hadde vært truet militært hadde dette vært forståelig.
    Men hvor er USA og hvor er Ukraina plassert på kloden, , – eller de andre nasjonene USA har lokket & tvunget til krig de siste tiårene?

    Er det noen som er i tvil om at Trump vinner neste valg? ( Hvis han ikke blir tatt livet av, av bakmennene, som JFK.)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingenting blir som før etter USAs veto.

Det blir kriger og borgerkriger så langt øyet kan se.

Forrige innlegg

‘Grasrot-opprør’:

USAs strategi for «regime-endringer»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.