POSTED IN Krig-fred, NATO, Ukraina

Nå er alt håp ute for Zelensky.

Nato vil ikke ha Ukraina med i alliansen.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne meldingen under er kort men inneholder mye sprengstoff. Den sier at hadde NATO gjort Ukraina om til en medlemstat ville Norge vært i krig med Russland. Så langt er det få i Norge som tenker og i enda mindre grad diskuterer. Men dette forteller i hvilken grad vi befinner oss på randen av en katastrofe.

Og det er helt logisk. Hvis Ukraina blir Nato-medlem blir krigen i Ukraina en Nato-krig. For Ukrainas regjering er Nato-medlemskap livsviktig for nå taper de krigen. Og den ville vært tapt for lengst hvis det ikke hadde vært for penger og våpen fra Nato-landene.

I praksis er det bare formaliteter som ikke har gjort Norge til krigsdeltager for vi har forsynt Ukraina med nesten alt av våpen vi har på lager og en mer fiendtlig russisk regjering ville lett kunne tolke situasjonen som om Norge var krigsdeltager på ukrainsk side.

Vi skal være glad for at det er nøkterne ledere på russisk side og ikke slike vi holder oss med. For de handler etter ordre fra andre uten hensyn til den befolkningen de skal representere. Ingen i Norge er tjent med en krig med Russland, og nå har endelig noen ledere i Nato skjønt at det ville være et tapsprosjekt.

Knut Lindtner
Redaktør

Nato nekter Ukraina medlemskap.

Under hennes opptreden i et møte arrangert av Senter for strategiske og internasjonale studier (CSIS), avslørte NATOs kjernefysiske direktør Jessica Cox at Alliansen ikke var innstilt på Ukrainas medlemskap.

Ukrainas president Volodymir Zelensky snakket om en «ydmykelse», og at Storbritannia hadde forsikret ham om at hans lands tiltredelse ville være en rein formalitet.

Russland, som hadde kunngjort at de ville tolke Ukrainas tiltredelse som en krigserklæring, kommenterte ikke.

https://www.voltairenet.org/article219932.html

Forsidebilde: Kenny Eliason

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Norges politikere har blitt tydelig eksponert. Media og. De løp rundt med tunga langt ut og slikket Big Pharma, Globalistene(Schwabistene),NATO(NorgesAttesterteTerrorOrganisasjon) oppetter ryggen! Nå gråter Erna fordi Sindre var slem gutt og kjøpte aksjer slik som Ola B.Moe i Kongsberg Våpen!
  Krig er god forretning! Takk og lov at Russerne ser igjennom tåketeppet. Norge består ikke av disse politikerne alene! Likeledes som Russerne ikke så på det Ukrinske folk, men på kuppmakerne. Nå gjenstår det og rettferdiggjøre sine handlinger og forhåpentlig unngå …..straff? Ja, det blir det store spørsmålet. Forbrytelser mot menneskeheten! ? Så får vi se om Justita er ubesudlet. Eller om det fortsatt forblir slik at den som har størst «lommebok» alltid vinner. Jeg undrer meg over noe jeg leste for lenge siden:
  « Vi venter med Israel til slutt.» Q
  ??? Er det hele satt i scene? Hvite hatter vs Svarte hatter? Er dette en ny vri på først å skape et kjempeproblem-se på reaksjonen-for så å komme med løsningen!? «Det er for å vekke folket.»!?? Jeg faller til de ti bud. De er enkle og forholde seg til. «Du skal ikke slå ihjel!» «Du skal ikke stjele!» Amen

  Svar
  • «Du skal ikke slå ihjel»? Vel, det kommer litt an på hvem man har med å gjøre; i noen tilfeller vi har sett de siste år er jeg tilbøyelig til å fire litt på den regelen.
   Erna undertegnet avtaler med Big Pharma vel vitende om at man «ikke visste» hvilke bivirkninger man kunne vente, for noe piss, forsøksdyrene døde som fluer, og det ble bestilt i dyre dommer biovåpen designet for å drepe nordmenn på norske skattebetaleres regning,
   og det fleskete, ufyselige kvinnfolket tapte masken et øyeblikk da folk gjorde det som er klokt i en «pandemi» (bare piss det også selvfølgelig) og dro ut av byer og tette folkemengder, men neida, det var ikke greit, og hun sa: «vi kan spore dere». La henne endelig gråte over å ha blitt tatt på fersken m.h.t. mannens aksjetriks som hun åpenbart opplyste om.
   Hvis vi har et rettsvesen i Norge skal hun få ting å gråte for på veien til galgen langt verre enn penger og gull.

   Svar
   • Alt for mye arbeid og griseri med galge eller giljotin egentlig, de er ikke verdt det; la oss bruke de ubrukte ampullene de selv har bestilt, en injeksjon hver morgen til de kånker ut; hvis de er seigliva desto bedre, gi dem deres egen «medisin.»

 • Stakkars, lille Volodymir er nå bare en falmet stjerne ingen gidder å se på storskjerm lengre, en ny superstar i krigs-nyhetsbildet har tatt hans plass, og han kan hyle alt han orker, men ingen vil høre. Hva hjelper det å sende våpen til Ukraina nå når all kanonføden er skutt, så der er ingen til å betjene våpen om de nå blir sendt. Hvilke leiesoldater vll gjøre bissniss med en så åpenbart tapt sak? En heftig linje kokain, Volodymir, så føler du deg sikkert bedre, så lenge det varer. Verre er det at ukrainere har mistet sitt land, p.g.a. en høyst PROVOSERT krig og en mislykket fargerevolusjon, enda en fiasko hvor USA starter kriger, taper og etterlater seg ruiner og flyktningestrømmer. Volodymir har solgt landet til blackrock og ellers ligger alt i ruiner, bare tjupakk i ledelsen, total disaster. Hvis nå Elena Zelenskaya tar juvelene sine og skiller seg, bye bye, da er alt ute for lille «servant of the people»; er jeg ondskapsfull? Ja, kanskje litt.

  Svar
  • Olav Sæther
   2 november 2023 13:26

   En gang i fjor talte Volodymir tl det norske storting via storskjerm. Damene der var våte i øya og sikkert i trusa også.

   Svar
   • Frank Johannessen
    4 november 2023 3:44

    Hehehehe.
    Hillirious.
    Damer

    dags

    har

    kokkos

    smak.
    Komikeren

    er

    jo
    en
    Pygme
    som

    tydelig

    går

    med

    platåsko
    under
    sine
    Militære

    bukser.
    Denne

    feminine

    lille

    mannen

    prøver

    å

    kopiere

    Fidel Castro. Hehehehe

    «what

    a

    joke.

 • Torfinn Slettebø
  2 november 2023 9:08

  Kva seier Noreg til denne bomba? Storting og regjering kjem aldri til å innrømma sine katastrofale feilvurderingar av Ukraina.

  Eg er imponert over redaktøren sine presise innleiingar og over teften for vesentlege nyhende Takk!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  2 november 2023 14:28

  Noreg er aktiv i krigen mot Russland. Forsvarets høykole og CIA utdannar no Kiev-styret sine etterretningsfolk:

  https://www.nettavisen.no/nyheter/forsvaret-driver-etterretningstrening-av-ukrainere/s/5-95-1428330

  Hadde ikkje Russland hatt so moderate og sindige folk i leiinga, hadde Noreg vore flatbomba for lengst.

  Institusjonen med det misvisande namnet «forsvaret» set Noreg i stor fare. Norske offiserar har litt for ofte avslørt seg som lydige hundar for USA.

  Svar
  • «Institusjonen med det misvisande namnet «forsvaret» set Noreg i stor fare. Norske offiserar har litt for ofte avslørt seg som lydige hundar for USA.»

   Ja, trist.
   – Og selvfølgelig farlig.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  3 november 2023 8:47

  Norsk opininon er ikkje lenger like heilhjarta i trua på Zelensky. Ei norsk nettavis omtalar ein artikkel i Times som er dårleg nytt for Kiev-styret:

  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/oppsiktsvekkende-artikkel-maler-dystert-bilde-av-zelenskyj-han-bedrar-seg-selv/ar-AA1ji3ZJ?ocid=msedgdhp&pc=LCTS&cvid=423d30e3e96e447cbad40d0055bb2eed&ei=6

  Både det at artikkelen vert publisert i Noreg, og lesar-reaksjonen er tydelege teikn på at nordmenn er i ferd med å snu. 42 likte artikkelen. Ingen mislikte han.

  Svar
 • En skikkelig rik fyr innviterte kona med på en flott restaurant. Under måltidet kom det susende inn en lekker dame, hun styrte rett mot mannen og gav ham et kjærlig kyss på kinnet. « Hvem i all verden var det?», spurte kona. «Det var elskerinna mi det», svarte mannen.
  Kona ble fly forbanna og ville skilles på flekken! «Det er helt ok for meg», svarte mannen. « Men husk at da får du levere Bentlyen, ikke reise til sommerstedet på Bahamas eller til hyttebyen på Geilo. Og huset på Frogner må du flytte fra.» Før mannen var ferdig med å ramse opp «tapstallene», svingte det nok en sveisen dame forbi bordet til ekteparet, men hun nøyde seg med å vinke søtt til mannen. «Hvem i all verden var det?», spurte kona. « Det var elskerinna til bestekammeraten min», svarte mannen. Kona ble litt betenkt. Så sa hun: « Vår er mye flottere!»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tucker Carlson:

Det neokonservative prosjektet er et angrep på kristendommen.

Forrige innlegg

CO2 har liten betydning.

Sola og havet bestemmer temperaturen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.