POSTED IN Endring av politikken, religion

Tucker Carlson:

Det neokonservative prosjektet er et angrep på kristendommen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tucker Carlson: Av alle Bidens forbrytelser er den verste å støtte den ukrainske regjeringen når de kaster prester i fengsel.

Tucker Carlson droppet episode 34 av sitt show fortalte han til X på tirsdag kveld.

«Av alle Bidens forbrytelser er den mest avslørende å støtte den ukrainske regjeringen når de kaster prester i fengsel», sa Tucker.

Zelensky-regimet fortsetter sin krig mot den ortodokse kristne kirken i Ukraina. Han forbyr altså et tusen år gammelt kirkesamfunn, og vil heller tilby menighetene en helt ny kirke, som han har skapt. Den ukrainske ortodokse kirke hører fortsatt inn under patriarken i Moskva, men de sier de støtter den ukrainske regjeringen. Men det ser ikke ut til at det er nok. 

Tidligere i år stanset Zelensky adgangen til  klostrene i Kiev-hulene i Lavra National Reserve, til andre hellige huler og til tre andre ortodoks kirker. Nå opplever de at prestene deres blir fengslet – til og med eldre prester, helt opp til 75-årsalderen. 

Slik blir altså dine skattepenger brukt.

Den ukrainske synoden kaller på folk for å beskytte klosteret Kiev Caves Lavra.

Den hellige synoden til den ukrainske ortodokse kirken ber nå dere trofaste barn styrke seg i troen og bønnene for hjelpe til å beskytte klosteret Kiev Caves Lavra med alle lovlige midler.

Den hellige synoden i den ukrainske ortodokse kirken oppfordrer sine trofaste barn til å styrke deres tro og bønner og bidra til å beskytte Kiev-hulene Lavra på alle lovlige måter.

I mars mistet en mann tuppen av en finger da overfallsmenn ville åpne dørene til hans ortodokse kirke med et brekkjern.

En større gruppe prester i den russiske ortodokse kirken utenfor Russland protesterer også til forsvar for den forfulgte ukrainske ortodokse kirken og deres brødre.

«Om man tar tre skritt tilbake vil mye av det som skjer rundt i verden se ut som et angrep på kristendommen. Takket være det neokonservative prosjektet har så å si hele den gamle kristne befolkningen i Irak nå blitt eliminert», sier Tucker.

«I Ukraina ser vi det mest åpenbare eksempelet. Den ukrainske regjeringen forbyr nå et helt, tusen år gammelt, kristent kirkesamfunn, fordi de har forbindelse til Russland. . Og det er ingen i De Forente Stater som har sagt noe som helst om det», sier Tucker. 

Tucker har intervjuet en advokat som representerer det forbudte kirkesamfunnet. Av alle Bidens forbrytelser er det å støtte den ukrainske regjeringen når de kaster prester i fengsel den aller verste.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Victoria Prymak

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Satanistene, også kalt khazar-«jøder» hater alle kristne og alle antydninger til kristendom. Følgere av Jesus lære har blitt forfulgt siden Jesus kastet pengepugerne ut av tempelet grunnet at de skodde seg på «hans fars navn». Innimellom, når de ikke finner kristne å drepe, men Satan fordrer blodoffer går andre med, slik som på Gaza nå, hvor barn blir ofret til deres blodtørstige Jahve, et annet navn på Lucifer/Satan/Djevelen/Den Behornede/Zevs osv. i et bomberegn.
  Verden må snart erkjenne at «de små uskyldige» er noe helt annet enn de utgir seg for, og handle tilsvarende.

  Svar
 • ‘Religion’ – Det absolutt verste mentale virus som noen gang har blitt sluppet løs i den menneskelige hjerne!

  »Religion was invented the day the first conman met the first fool»’
  – Mark Twain

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen på Gaza er et stjerneeksempel.

Vesten svekker seg selv overalt i verden med erklæringer uten handling.

Forrige innlegg

Nå er alt håp ute for Zelensky.

Nato vil ikke ha Ukraina med i alliansen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.