POSTED IN Israel, Norsk politikk

Mot Russland reagerte den med sanksjoner og utvisninger.

Hvorfor reagere ikke den norske regjeringen med annet enn forsiktige ord mot Israel?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den israelske kvisen på sivilisasjonens rumpe

Israel har ambisjoner til å bli en stor stat som inkluderer både Gaza og Vestbredden og kanskje mer enn det. Det er bare ett problem: det bor andre folk der.

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

Palestinerne står overfor en enorm overmakt, for jødene regner seg som Guds utvalgte folk, og etter holocaust har jødene ifølge Golda Meir rett til å gjøre akkurat hva de vil. Og det gjør de. De sparker inn dører i palestinske hjem på Vestbreddden om natten, jager vekk dem som bor der og stjeler eiendommene deres. De fengsler palestinere over en lav sko uten lov og dom. De trakasserer palestinere i alle sammenhenger. Og nå flatbomber de Gaza. Hva er det som skjer?

Svaret er enkelt: Palestinere er ikke mennesker slik israelere er det. Derfor har de ikke rettigheter som mennesker, derfor er det ikke nødvendig å behandle dem ifølge internasjonale konvensjoner, derfor kan man bruke ord som «udyr» eller «skadedyr» eller andre ord som begrunner hvorfor de må tilintetgjøres. Derfor kan Israel forsvare sin apartheid-stat der jøder og palestinere behandles ulikt, og derfor kan regimet i Israel utslette palestinerne når de protesterer mot urett begått av Israel.

Fra Auschwitz Birkenau i Polen. Det mange jøder ble utsatt for her gir dem ingen rett til det de gjør mot palestinerne i dag.

Israel er den eneste okkupasjonsmakten i historien som fremstiller seg selv som offeret, endatil som det eneste offeret i en konflikt. Okkupantene sier i sin nytale at «de har rett til å forsvare seg» mot motstand fra dem de okkuperer, og kan derfor nådeløst og brutalt knuse alt palestinerne har bygget opp i sin lille konsentrasjonsleir. Sterke ord brukes om Israels krig: folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrrorisme (Paven serverte det siste). Det er utført med amerikanske bomber, ammunisjon, våpen, støtte og penger, og dermed er USA delaktig i forbrytelsene.

Mot slik behandlingstrengende og djevelske ideologi skulle man tro at vesten ville sagt stopp for lenge siden. Vesten kunne utvist israelske diplomater, fordømt handlingene, iverksatt full boikott og tatt skritt for å anerkjenne Palestina som stat og blitt enige i FN for å støtte de svakeste i konflikten. Men det vil ikke vesten. Årsaken er enkel. USA, som sitter med nøkkelen her, lider av noe av den samme galskapen. Norge og flere andre land underkaster seg USA istedenfor å kjempe for det som er rett. Derimot var Vesten lynrask med å utvise over 100 russiske diplomater og iverksatte sanksjoner etter et angivelig drapsforsøk på Skripal.

Representantenes hus vedtok 5. desember i år en resolusjon som fordømmer antisemittisme i USA. Den inneholder formuleringen «anti-Zionism is antisemitism». Denne Orwell’ske nytalen innebærer at kritikk av staten Israel er det samme som jødeforfølgelse, noe som er helt feil. Formuleringen rammer også alle de jødene som nå kritiserer staten Israel.

Det er viktig å forstå at i Israel som i USA er den ekstreme politikken styrt av noen få ganske gale mennesker, og at de fleste av folket begge steder har et høyverdig menneskesyn basert på sunne, fredelige, demokratiske verdier. Det triste er at folket ikke blir hørt, verken i Israel eller i USA. Råttenskapen vi ser i ledelsen på begge steder gir ingen grunn til å håpe på endring, det mangler både vilje og evne. Derfor kan konfliktene både i Israel og Ukraina eskalere, inntil resten av verden dras med i en større krig.

Det Norge kan gjøre den dag i dag er å droppe tåkepratet og anerkjenne Palestina som stat, utvise israelske (og gjerne et par amerikanske) diplomater, og iverksette full boikott av Israel. Dersom mange nok andre land gjør det samme, vil det bli fred på Gaza og kanskje Israel kan «avnazifiseres». Det vi ser i dag er bare ikke holdbart.

Å IKKE reagere er det samme som å anerkjennen at Israel har rett til folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrrorisme. Jonas Gahr Støre, gjør jobben din !

Utenriksminister Espen Barth Eide har sett dette problemet i reportasje om dobbeltmoral på nrk.no. Dessverre har han ikke klart å følge opp ordene med handling. Dobbeltmoralen vår er jo avhengig av hvilke land USA hegner om og hvem de driver kampanje mot.

Vesten kritisert for dobbeltmoral (nrk.no)

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Hvorfor? Forsi politikerne er noen fordømte HYKLERE og dobbeltmoralister.

  Svar
 • Fordi norske politikere danser med globalistene! De danser ikke med «fattigfolk»! De danser med den «sterkeste» i klassen. Snur kappen etter vinden! Men globalistene er i ferd med å tape både ansikt og kappe. Flere og flere våkner fra sin «tornerose søvn» .
  Redselen brer seg blandt dem. De holder så lenge vi gir dem lov. Ved å bøye nakken og dra nisselua ned over øyne og ører.

  Svar
 • Gideon Levy påpeker jøders 3 trøstesløse tema:
  «vi er De Utvalgte»
  «vi er offeret, det eneste offeret»
  «vi er bedre; palestinerne er undermennesker» ,
  (bedre enn alle ikke-jøder, ifølge talmud),
  i prinsippet psykopatiske holdninger. Gideon Levy later til å mene dette sitter dypt. Israelere indoktrineres nok ganske massivt. Protester fra anti-sionistiske, jødiske organisasjoner nevnes selvfølgelig ikke i media. Psykopatene kriminaliserer kritikk ved å vedta ved lov at anti-sionisme er lik anti-semittisme. Imens ser verden at Israel og sionisme i praksis og ånd er til forveksling lik nazisme, med deportasjon, Endlösung, ghetto/KZ i Gaza, sultedød, apartheid, rasisme, etc.
  At de som anser seg som kristne kan støtte Israel nå må være av gammel vane og helt bevisstløst. Kristne i Israel sjikaneres. Og at den folkemord-guden Jahve Netanyahu viser til som sier «drep kvinner og barn» (i 1 Samuel 15:3) ikke er den samme som Jesus sin gud burde være åpenbart.

  Svar
 • Grei skuring. En verdensregjering kan ikke eksistere sammen med ulike dominante og aggressive religioner. Globalistene har derfor nytte av at religionene lager et slikt helvete på jord at de a) ødelegger hverandre selv eller b) gir eliten grunnlag for å knekke deres eksesser.

  «Tillater» de eksempelvis Iran å ferdiggjøre nukleære stridsraketter, vet de at det første Iran gjør er å sende den mot Israel som ikke er større enn gamle Hedmark fylke. og med ett er tre verdensreligioners hovedarena visket av kartet uten at noen gud kommer hjelpende til. Israel på sin side sender sine atomraketter mot Iran, Mekka & co. Og vips har religionene fått sine nakkeskudd. Og frem til da er det bare å hisse opp partene til et evig hat.

  Svar
 • Norge gjør da ikke noe som går helt på tvers av det som USA bestemmer og som USA ønsker.
  Hva tror man ville ha skjedd hvis Norge gjorde noe slikt? Norge ville da ha bli straffet av USA på ulike måter.
  Man må slutte å leve i en fantasiverden, det er makta som rår!
  Realpolitikk: Småstater (og spesielt de med strategisk beliggenhet og ressurser) har sterkt begrenset handlisgsfrihet.

  Svar
 • Northern Light.
  23 desember 2023 16:57

  Sionisme er det politiske grunnlaget for staten Israel. Antisemittisme er kritikk, motstand og hat mot jødene som etnisk gruppe. Sionister og apologeter for jødene hevder at antisionisme er antisemittisme i forkledning. Det for å stoppe all kritikk av alle uhyrlighetene Israel har gjort mot palestinerne siden staten Israel ble opprettet.

  Staten israel ble opprettet med politisk list, fullstendig urettferdig mot palestinerne som bodde og hadde utviklet et organisert sivilisert landbrukssamfunn i området gjennom årtusener, og har den historiske, etiske og moralske rett til landet. Siden staten Israel ble opprettet på et kriminelt grunnlag og begynte okkupasjonen, har Israel drevet en fordrivelseskrig mot palestinerne i 75 år. En fordrivelseskrig med jevnlige massakrer, fullstendig ødeleggelse av landsbyer, og en vedvarende terror som har kulminert i dagens krigshandlinger, som bare er en intensivering av et folkemord på palestinerne som egentlig begynte i 1948 med den første nakba.

  Representanter for staten Israel har ingen rett til å vise til Bibelsitater for å begrunne sitt folkmord av paestinerne. Satanisme er å snu alt på hodet, spesielt det som står i Bibelen. Det som jøder som bor i Israel gjør mot palestinerne, med hjelp av jøder og 2.0 jødene, askenasikhazarene, i Washington DC og i vestlige land, er det motsatte av det som står i Bibelen.

  Det er også deres globalisme og nyliberale markedsøkonomi, åger, bruk av gjeld som våpen for å erobre nasjoners landressurser, militære- og sanksjonskriger, kjemisk krigføring med Big Pharma og Big Food, ødeleggelsen av kjernefamilien, en spekulasjons-økonomi og spekulasjon i basisvarer som mat, drikkevann, energi og bolig blant annet. Våpnene i krigen deres mot resten av menneskeheten, som påfører store deler av verdens befolkning en elendighet som tar hundretusener av liv hver dag.

  Jødene har ingen rett til å kalle seg Guds utvalgte folk, spesielt ikke etter monstrøsitetene, uhyrlighetene og perversitetene mot palestinerne. Som sagt, satanisme er å snu alt som står i Bibelen på hodet, det en kan forvente at Guds motstander vil gjøre. Fra et ekte kristent ståsted, oppfører jødene seg heller som de er utvalgt av Gods motstander. Ikke bare i Palestina, men også i resten av verden. Da er de ikke fra Abrahams ætt, hvis forskjellige folk fikk tildelt hver sin nasjon. Som det står i Bibelen, hvert folk sin nasjon. Da er ikke herfra, da er de er av Lucifers ætt, og måtte få tilranet seg en nasjon på Jorden med politisk list.

  Hvis det er et utvalgt folk, må det være kristne palestinere. Kristne i Gaza har blitt spesielt målrettet av israelske styrker, de bommer aldri på kristne kirker og sykehus, her bruker de presisjonsstyrte bomber, mens resten blir bombet med ikke-styrte bomber. Som til og med CNN rapporterte, israelske skarpskyttere skjøt en kristen mor og hennes datter mens de søkte tilflukt i en kirke.

  Det er ikke første gang det skjer uhyrligheter gjennom tidene, blant mange eksempler; folkemordet på 65 millioner ortodoks kristne russere av Bolshevikene, som Alekander Solzjenitsyn sa ikke var herfra, første og andre verdenskrig, Vietnam og Kambodsja. Og Guds motstanders folk har vært sentrale i tilretteleggingen for dem alle. Det er en av deres spesialiteter å få personer, folk og nasjoner til å gå til krig mot hverandre, finansiere krigene på begge sider, og finansiere gjenoppbyggingen etter krigene.

  Mange har advart mot dommedag igjennom århundrene, men de som nå spår at det er nært forestående, har aldri hatt mer holdepunkter for å si det som i dag. Som det står i skriftene, det er i endetiden at at Lucifers ætt vil vise sitt sanne ansikt, som de nå gjør i folkemordet av palestinerne. Det har skjedd mange ganger før i historien, men nå får vi det vist i sanntid i direkteopptak med mobiltelefoner fra krigsskueplassene, og de indoktrinerte fortellingene om et stakkars forfulgt folk faller. Det er de som driver krig mot resten av menneskeheten og skaperverket.

  Svar
  • At satanisme er å snu alt i Guds verk på hodet symboliseres i kristne kulturkretser av det omsnudde kors, og det nesten uvirkelige i såkalt kristen støtte til alt sioniststaten gjør er at de må være bevisste på at de snur det nye testamentets budskap på hodet. De er, for å sitere fra Åpenbaringene 2:9; «de som sier e er jøder (og kristne, jfr. fotnoter), og er det ikke, men er Satans synagoge». Det finnes et merkelig skrift fra 1200 tallet, dessverre ikke oversatt rett til annet enn moderne tysk språk, kalt Isais åpenbaringer (Isais Offenbarungen) hvor engelen, budbringeren, gudinnen eller Guds tjenerinne som Isai kaller seg, frambringer budskapet direkte: Det gamle testamentets etnisk diskriminerende gud, guden bare for jødefolket (der kristendommen omfatter alle folkeslag), beskyldes av åpenbaringen Isai for å være djevelen El Shaddai som betyr «ødeleggelsens gud» som i jødisk tradisjon er ett av de syv hellige navnene på guden som bare er jødenes gud.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

FN-rapport:

Nå er hungersnøden et faktum på Gaza.

Forrige innlegg

Ingen kokende jordklode:

Det var varmere i Middelalderen enn i dag.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.