POSTED IN Krig-fred, NATO, Russland, Ukraina

Medvedev:

Tyske fabrikker som produserer missiler som rettes mot Moskva er legitime mål

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Torbjörn Sassersson


Den tidligere russiske presidenten Dmitrij Medvedev advarte igjen om at konflikten i Ukraina kan føre til en tredje verdenskrig på grunn av de vestlige lederne. «Antallet høytstående idioter øker i NATOs medlemsland», skrev han på Telegram søndag.

Vestlige bandhunder

Medvedev, som for tiden er nestleder i Russlands sikkerhetsråd, kalte Storbritannias nyutnevnte forsvarsminister Grant Shapps for en «fersk idiot». Medvedev viser til Shapps idé om å sende britiske militærinstruktører til Ukraina for å trene lokale tropper til krig mot Russland. Hvis dette skjer, vil de britiske soldatene bli et «legitimt mål» for russiske styrker, advarte Medvedev.

Medvedev beskrev også lederen av det tyske parlamentets forsvarskomité, Marie-Agnes Strack-Zimmermann, som «en annen tosk» etter at hun oppfordret Berlin til å levere langdistanse Taurus-kryssermissiler til Kiev. Zimmermann hevdet også at ukrainske angrep på mål i Russland ved bruk av disse tyskproduserte våpnene, vil være i full overensstemmelse med internasjonal lov, skriver RT. Medvedev svarer at i så fall kan russiske angrep på tyske fabrikker hvor missilene produseres, også være i full overensstemmelse med folkeretten.

Medvedev: «En annen tosk fra Forbundsdagen, lederen av den tyske forsvarskomiteen, roper om å umiddelbart gi Taurus-missiler til Kiev-regimet for å gjøre det mulig for å slå til dypt inn i Russlands territorium, for å svekke forsyningen til hæren vår. De sier at det er i samsvar med folkeretten. Vel, i så fall vil angrep mot de tyske anleggene som produserer disse missilene også fullt ut samsvare med internasjonal lov».

RT skriver: «Moskva har gjentatte ganger advart om at vestlige våpenleveranser til Ukraina bare forlenger kampene, og øker risikoen for en direkte militær konfrontasjon mellom Russland og NATO. Russiske diplomater har også hevdet at våpenleveransene, deling av etterretning og opplæring av Kievs tropper, allerede betyr at Vesten har blitt en part i konflikten».

Den tidligere svenske jagerpiloten Fabian Fjälling advarte i et NewsVoice/FaktaTV-intervju om at den svenske SAAB-fabrikken i Linköping på samme måte, kan bli et mål for russiske angrep dersom Sverige sender Gripen-fly til Ukraina i krigen mot Russland.

Les mer og se videoen: Tidligere kaptein i luftforsvaret: Ikke send JAS til Ukraina – Russerne kan sprenge SAAB-fabrikken i Linköping.

Det er svært lite som tyder på at de europeiske lederne innså rekkevidden av deres beslutninger, om å la Europas land være proxy-stater for det Washington-ledede NATO og USAs interesse av å bekjempe Russland på en bredere front enn Ukraina.

Fra NewsVoice, publisert 2 oktober 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.

Sasserson er redaktør for News Voice.
Orginalartikkel: «Medvedev: Tyska fabriker som producerar missiler riktade mot Moskva är legitima mål.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  5 oktober 2023 9:10

  Medvedev har sjølvsagt rett.

  Nammo og Kongsberg og Vardø og Eggemoen og Sola og Rygge og Ørlandet er òg legitime mål.

  Svar
 • Høytstående idioter, definitivt, helt enig, Medvedev, og det må være kjipt å prøve å forhandle med sånne duster; stakkars dere! Tenk for eksempel hvor trøstesløst det må være å prøve å få noe konstruktivt utav Kamal Harris’ ordsalater, glem det, eller Liz Truss, Annalena Baerbock, og at «lederen av den frie verden», Bidens lookalike, ikke kan klare seg uten teleprompter, huskelapper og støttekontakt 24/7, det er jo noe hele verden vet. Vestens imperium synger på siste verset.
  Norsk politisk ledelse er visst også av de med minst utdannelse på kloden har jeg hørt, og inderlig korrupte er de også, og skamløse; Erna Solberg burde jo trekke seg på eget initiativ for å i det minste late som om hun har et snev av anstendighet og verdighet, men nei, hun bortforklarer og fordreier sannheten i velkjent stil, Og Høyre synes fortsatt hun er ok. Det sier jo alt om deres moralske ryggrad, for å bruke hennes egne ord.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Liten etterspørsel nå:

Hvorfor vil knapt noen mennesker ha de nye covid-variant-vaksinene?

Forrige innlegg

USA mangler penger til å erstatte våpnene som er ødelagt i Ukraina.

De har heller ikke våpen på lager.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.