POSTED IN Endring av politikken, Krig-fred, Ukraina

Larry Johnson intervjues:

Nederlaget i Bakhmut er en Nato-gris som ikke kan forskjønnes med all verdens leppestift.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

JUDGE NAPOLITANO og eg diskuterer følgene av Bakhmut, og eg oppdagar korfor CIA er i trøbbel.

23. mai 2023 av Larry Johnson

Larry Johnson

Judge Napolitano kom seg trygt fram til Sveits, og takka vere mirakelet internett kunne han gjennomføre showet sitt som planlagt. Vi diskuterte Bakhmut og det ukrainske raidet mot Russlands grense nær Belgorod. Vesten prøver desperat å unngå meiningsfulle diskusjonar eller vurderingar av Slaget om Bakhmut, fordi det vart eit massivt tap. Tenk på det – ein liten, «privat», paramilitær styrke, støtta av ein tidlegare kokk utan militær erfaring, tvinga Ukrainas NATO-trente og -forsynte armé til tilbaketrekking.

Dette er eit veldig viktig poeng. Konvensjonell militær doktrine stipulerer at ein armé som angrip ein godt forskansa styrke, vil trenge minst tre gongar fleire soldatar enn den forsvarande styrken har.. Ser ut som Russland er veldig ukonvensjonell. Wagner-gruppas 32 000 krigarar slo ein ukrainsk styrke på over 120 000, og forårsaka 70% såra og drepne. Russland skriv nye kapittel for militærakademi og krigshøgskular om korleis ein skal angripe og slå ein talmessig overlegen styrke som har forskansa seg i skyttargraver og andre forsvarsverk. Russland kjempa ikkje mot afghanske sauegjetarar eller irakiske stammefolk med AK-47’ar. Dei kjempa mot ein NATO-proksystyrke som var utstyrt med moderne våpen, og dei slo den. Det finst ikkje nok leppestift i heile verda til å sminke denne grisen og få han til å sjå fin ut.

Etter at eg vart intervjua av godaste Judge, prata eg med ein pensjonert CIA-kompis som fortalde meg om personalkrisa som omdannar CIA til ein heilt ’woke’ institusjon. For tretti år sidan måtte jobbsøkarar ta løgndetektortest og narkotest. Tidlegare bruk av marijuana eller andre rekreasjonelle droger kunne stoppe showet. Det var den gong. No? CIA spør berre om søkaren har røyka pot eller tatt andre ulovlege stoff det siste året før jobbsøknaden. Det hadde ikkje overraska meg å oppdage at tidlegare stoffbrukarar heldt fram med sine løynde lyster (forhåpentlegvis medan dei ikkje er på jobb).

Meir urovekkande er tilsettingspraksisen dei no brukar – i ein nyleg klasse for nye analytikarar kom 92% av dei frå same staten. Om du gjetta Alabama eller Virginia, gjetta du feil. 92% av analytikarane kom frå ein av USAs mest liberale statar. Byråets tilsettingsstandard inviterer Woke-gjengen og skyr menn og kvinner som praktiserer tradisjonelle verdiar. Viss du har Konservative verdiar, treng du ikkje søke. Du vil sannsynlegvis ikkje bli tatt inn.

Eg har tidlegare skrive om presset som CIA-sjefar møter når dei skriv si årlege evaluering av sine tilsette. Vurderinga speler ei nøkkelrolle ved avgjerder om kven som skal forfremjast. Viss ein tilsett som er ein minoritet eller ope homoseksuell eller transkjønna ikkje blir forfremja, så lyt sjefen skrive ei forklaring på korfor denne personen ikkje vart forfremja. Gjett kva som skjer? Folk blir forfremja på grunn av sin sosiale status, i staden for for kvaliteten på jobben dei gjer. Er det rart at kvaliteten på det CIA-analytiske produktet bukkar under for politisk press?

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Morten Sørlie
  27 mai 2023 10:28

  Romas fall gjentar seg..

  Svar
  • Ikke underlig det, da de som styrer er etterkommere av de samme som styrte Rom. I «vår» tid begynte det med Babylon, som ble til Roma/Vatikanet, som gikk over i EU, styrt av «romere» fra UK og US of Agitation. Historie, kunnskap og intelligens ble borte på vegen, og resultatet ser man i dag, det endelelige fall for disse «ugudelige» skarer/klaner. Om 5 år kan man muligens si «good riddence» til disse som mener at verdens befolkning bare er gode for å utryddes eller brukes som slaver for dem.

   Svar
 • Northern Light.
  27 mai 2023 16:44

  Seymour M. Hersh: «Ukrainas naboland vil at Zelensky skal akseptere fredsløsninger, for millioner av ukrainere flykter til Europa».

  Av Seymour M. Hersh.
  Sist lørdag publiserte Washington Post klassifiserte amerikanske etterretnings-dokumenter som viser at den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky, arbeider bak ryggen på Biden i det Hvite Hus, og presset hardt på tidligere i år for en utvidelse av missilangrepene inne i Russland.

  Dokumentene var en del av en stor mengde med hemmeligstemplet materiale lagt ut på nettet av en mann fra luftforsvaret, som nå er i varetekt. En høytstående tjenestemann i Biden-administrasjonen, spurt av Washington Post om kommentar til den nylig avslørte etterretningen, sa at Zelensky aldri har brutt løftet sitt om å aldri bruke amerikanske våpen til angrep i Russland. Etter Det Hvite Hus’ syn kan Zelensky ikke gjøre noe galt.

  Zelenskys ønske om å ta krigen til Russland er kanskje ikke så opplagt for presidenten og senior utenrikspolitiske medhjelpere i Det hvite hus, men det er slik for det amerikanske etterretningsmiljøet, som har funnet det vanskelig å få sine etterretnings-rapporter og sine vurderinger hørt i det ovale kontor. I mellomtiden fortsetter slaktingen i byen Bakhmut. Galskapen ligner, om ikke i antall drepte, på slaktingen i Verdun og Somme under første verdenskrig.

  Mennene som har ansvaret for krigen – i Moskva, Kiev og Washington – har ikke vist noen interesse for samtaler selv for en midlertidig våpenhvile, som kunne tjene som en begynnelse til varige fredsløsninger. Nå handler det bare om mulighetene for en sen vår- eller sommeroffensiv fra begge parter.

  Men noe annet er på gang, som noen i det amerikanske etterretningsmiljøet vet skal skje, og som de har rapportert om i hemmelighet. Det fra myndighetspersoner på ulike nivåer i Polen, Ungarn, Litauen, Estland, Tsjekkia og Latvia. Disse landene er alle Ukrainas allierte og erklærte fiender av Vladimir Putin.

  Denne gruppen ledes av Polen, med en ledelse ikke lenger frykter den russiske hæren, fordi dens prestasjoner i Ukraina har ødelagt stråleglansen av suksessen i Stalingrad under andre verdenskrig. Det har i det stille oppfordret Zelensky til å finne en måte å avslutte krigen – selv om det betyr for ham å gå av om nødvendig – og la prosessen med å gjenoppbygge nasjonen komme i gang. Zelensky vil ikke gi seg, ifølge det Central Intelligence Agency har fått høre og fra annen informasjon, men han begynner å miste støtten fra nabolandene.

  Fra Global Research, publisert 26. mai 2023.
  Oversatt fra engelsk. Orginalartikkel: The Refugee Question. “Ukraine’s Neighbors push for Zelensky to Pursue Peace as Millions of Displaced People flow into Europe”: Seymour Hersh.

  Svar
 • wasan Totland
  27 mai 2023 21:59

  Bruken av sosiale medier øker i vårt land og i verden. Dette gir en stor sjanse for bedrifter, merkevarer eller personlige kontoer til å ha en tilstedeværelse på sosiale medier. Det er imidlertid ikke nok å være på sosiale medier. Det er viktig å ha en høy engasjementrate og øke antallet følgere. Til dette brukes metoder som å kjøpe Instagram-følgere eller kjøpe Tiktok-følgere. Teknopati.com er blant de mest pålitelige sidene i denne forbindelse. Du kan få organiske følgere ved å kjøpe Instagram-følgere på Teknopati.com. På samme måte, med kjøp av Tiktok-visninger, kan du få videoene dine til å bli sett mer. I tillegg kan du øke interaksjonsfrekvensen til dine sosiale mediekontoer takket være smm-panelet til Teknopati.com.Med eknopati.coms smm-panel kan du få ekte følgere i stedet for følgere fra spam-kontoer. Dette øker påliteligheten til kontoen din. Det er ganske enkelt å bruke Teknopati.com sitt smm-panel. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på siden, velge tjenesten du ønsker og foreta betalingen. Etter betalingen vil følgerne eller visningene du kjøper bli lagt til kontoen din umiddelbart. I tillegg til alle disse, kan du minimere tiden du bruker på å utvide sosiale mediekontoer med Teknopati.coms smm-panel. I stedet for manuelt å få følgere eller visninger, vil kontoen din vokse automatisk takket være smm-panelet. Å kjøpe Instagram-følgere, kjøpe Tiktok-følgere eller kjøpe tjenester for andre sosiale medieplattformer med Teknopati.com sitt smm-panel vil være en viktig suksessfaktor for din bedrift, merkevare eller personlige konto. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig tjeneste på Teknopati.com og fullføre bestillingen.interaksjonsfrekvensen til dine sosiale mediekontoer takket være smm-panelet til Teknopati.com. Teknopati.coms smm-panel tilbyr en ideell løsning for å profesjonalisere dine sosiale mediekontoer. De tilbyr tjenester ikke bare for Instagram og Tiktok, men også for andre sosiale medieplattformer. I tillegg kommer Teknopati.coms smm-panel og spam-kontoer.

  Fra Tyrkisk

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Profilert kreftlege i UK:

Etter vaksineringen: kreftøkning og raskere kreftspredening hos pasienter.

Forrige innlegg

Ingen ting lært i 1945?

Tyskland skal rustes opp for ny krig mot Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.