POSTED IN Helse

Profilert kreftlege i UK:

Etter vaksineringen: kreftøkning og raskere kreftspredening hos pasienter.

2 kommentarer

Topp onkolog: Kreft hos pasienter som eksploderer etter COVID-skudd

Av Art Moore

Den veletablerte koblingen mellom COVID-19 mRNA-sprøyter og blodpropp, myokarditt, hjerteinfarkt og slag er grunn nok til å stoppe vaksineprogrammet, hevder en onkolog i London.

Og videre er gjennomsnittsalderen for dødsfall fra COVID-19 i Storbritannia 82, en alder som er  høyere enn dødsfall  av alle andre årsaker, 81.

Men det er en annen grunn nok til å stoppe skuddene, skrev Dr. Angus Dalgleish , professor i onkologi ved St. George’s University of London, i et brev til British Medical Journal.

«Som en praktiserende onkolog ser jeg mennesker med stabil kreft som  utvikler seg raskt seg etter at de har  blitt tvunget til å ta en booster, vanligvis slik at de kan reise,» skrev han til BMJs sjefredaktør, Dr. Kamran Abbasi.

«Selv i mine egne personlige kontakter ser jeg B-celle-basert sykdom etter boosterne,» skrev han. «De beskriver at de blir  tydelig uvel noen dager til uker etter boosteren – en utvikler leukemi, to arbeidskolleger non-Hodgkins lymfom, og en gammel venn som har følt at han har hatt Long Covid siden han fikk boosteren og som etter å ha fått sterke beinsmerter, har blitt diagnostisert med flere metastaser fra en sjelden B-cellelidelse.»

Dalgleish sa at han har nok erfaring på feltet «til å vite at dette ikke er de tilfeldige anekdotene som mange påstår, spesielt ettersom det samme mønsteret blir sett i Tyskland, Australia og USA.»

Dr. Angus Dalgleish 

Han sa at observasjonene hans passet til et mønster som ble observert rundt om i verden med medfødt immunundertrykkelse i flere uker etter mRNA-vaksinasjon.

«Alle disse pasientene frem til nå har melanom eller B-cellebasert kreft, som er svært mottagelige for immunkontroll – og det er før rapportene om suppressorgenundertrykkelse av mRNA i laboratorieeksperimenter.»

Dalgleish konkluderte:

«Dette må luftes og diskuteres umiddelbart.»

En fersk studie fant en kraftig økning i kreft hos personer under 50 år.

Forskere ved Brigham and Women’s Hospital nevnte økninger over hele verden i kreft i bryst, tykktarm, spiserør, nyre, lever og bukspyttkjertel.

En av landets mest produktive patologer, Dr. Ryan Cole, har rapportert en betydelig økning i krefttilfeller i laboratoriet hans i Boise, Idaho.

Han har mottatt data fra onkologer som indikerer at mRNA-vaksinene forstyrrer immunsystemet. Han sa i et intervju at leger rapporterer «at de ser de merkeligste krefttilfeller,   og tilfeller  som vi har vært i stand til å holde i sjakk og behandle, som tar av som en ild i tørt gress – går til trinn 2, trinn 3, trinn 4 i løpet av kort tidt.»

I mellomtiden har en professor ved MIT vært  medforfatter av en artikkel  som fant en økning på 25 % i hjerteinfarktanrop blant unge israelere etter landets mRNA-vaksineutrulling.

*https://www.globalresearch.ca/top-oncologist-cancer-patients-exploding-after-covid-shots/5800717

Maskinoversatt og bearbeidet av Hans Borge

Forsidebilde: Christian Erfurt1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 373 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • STOPPE VAKSINEPROGRAMMET? Det har i alle fall fhi.no i deres nyhetsbrev fra 01.12. ingen planer om, anbefaler fortsatt til gravide i 2. og 3. semester, og oppfordrer mange til 4. dose, samt influensavaksine, for du skjønner:
  «vaksinasjon gir god beskyttelse mot alvorlig sykdom», det skriver de, og
  «det haster nå å vaksinere seg mot influensa»,
  Julen blir visst ekstra fæl:
  «alle tre epidemiene er større ved juletider», forvent det verste: «sykefravær», «innleggelser», «utbrudd i sykehjem», og husk å vaske hendene.
  «Befolkningen anbefales å følge vaksinasjonsanbefalinger»,
  så de får kreft og ikke lever så lenge i landet.
  God Jul, hilsen FHI

  Svar
 • Nei, … vi vet ikke….., men …. 😉
  Covid- ‘ pandemien’ i 2020 førte til FÆRRE dødsfall enn i 2019. Det vet vi.
  Det kan vel ikke være injeksjonene i 2020 og 2021? FHI og politikerne sa (løy) jo at de eksperimentielle injeksjonene var trygge og nødvendige.

  ‘I Trøndelag er økningen enda større. Der har nemlig hele 16 prosent flere dødd i år enn i fjor.
  – Det er ganske uvanlig, sier Sønstebø, som ikke har noen fasit på hvorfor det er slik.’
  tv2.no/nyheter/innenriks/ma-oppbevare-dode-i-garasjer-kjempestore-utfordringer/15306581/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Mediene forteller eventyrhistorier.

Krigen i Ukraina splitter USA og EU.

Previous Post

Den kontantløse verden kommer nærmere: Nå tester India ut digital sentralbankvaluta

War on Cash

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.