POSTED IN Helse

Profilert kreftlege i UK:

Etter vaksineringen: kreftøkning og raskere kreftspredening hos pasienter.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Topp onkolog: Kreft hos pasienter som eksploderer etter COVID-skudd

Av Art Moore

Den veletablerte koblingen mellom COVID-19 mRNA-sprøyter og blodpropp, myokarditt, hjerteinfarkt og slag er grunn nok til å stoppe vaksineprogrammet, hevder en onkolog i London.

Og videre er gjennomsnittsalderen for dødsfall fra COVID-19 i Storbritannia 82, en alder som er  høyere enn dødsfall  av alle andre årsaker, 81.

Men det er en annen grunn nok til å stoppe skuddene, skrev Dr. Angus Dalgleish , professor i onkologi ved St. George’s University of London, i et brev til British Medical Journal.

«Som en praktiserende onkolog ser jeg mennesker med stabil kreft som  utvikler seg raskt seg etter at de har  blitt tvunget til å ta en booster, vanligvis slik at de kan reise,» skrev han til BMJs sjefredaktør, Dr. Kamran Abbasi.

«Selv i mine egne personlige kontakter ser jeg B-celle-basert sykdom etter boosterne,» skrev han. «De beskriver at de blir  tydelig uvel noen dager til uker etter boosteren – en utvikler leukemi, to arbeidskolleger non-Hodgkins lymfom, og en gammel venn som har følt at han har hatt Long Covid siden han fikk boosteren og som etter å ha fått sterke beinsmerter, har blitt diagnostisert med flere metastaser fra en sjelden B-cellelidelse.»

Dalgleish sa at han har nok erfaring på feltet «til å vite at dette ikke er de tilfeldige anekdotene som mange påstår, spesielt ettersom det samme mønsteret blir sett i Tyskland, Australia og USA.»

Dr. Angus Dalgleish 

Han sa at observasjonene hans passet til et mønster som ble observert rundt om i verden med medfødt immunundertrykkelse i flere uker etter mRNA-vaksinasjon.

«Alle disse pasientene frem til nå har melanom eller B-cellebasert kreft, som er svært mottagelige for immunkontroll – og det er før rapportene om suppressorgenundertrykkelse av mRNA i laboratorieeksperimenter.»

Dalgleish konkluderte:

«Dette må luftes og diskuteres umiddelbart.»

En fersk studie fant en kraftig økning i kreft hos personer under 50 år.

Forskere ved Brigham and Women’s Hospital nevnte økninger over hele verden i kreft i bryst, tykktarm, spiserør, nyre, lever og bukspyttkjertel.

En av landets mest produktive patologer, Dr. Ryan Cole, har rapportert en betydelig økning i krefttilfeller i laboratoriet hans i Boise, Idaho.

Han har mottatt data fra onkologer som indikerer at mRNA-vaksinene forstyrrer immunsystemet. Han sa i et intervju at leger rapporterer «at de ser de merkeligste krefttilfeller,   og tilfeller  som vi har vært i stand til å holde i sjakk og behandle, som tar av som en ild i tørt gress – går til trinn 2, trinn 3, trinn 4 i løpet av kort tidt.»

I mellomtiden har en professor ved MIT vært  medforfatter av en artikkel  som fant en økning på 25 % i hjerteinfarktanrop blant unge israelere etter landets mRNA-vaksineutrulling.

*https://www.globalresearch.ca/top-oncologist-cancer-patients-exploding-after-covid-shots/5800717

Maskinoversatt og bearbeidet av Hans Borge

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Christian Erfurt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • STOPPE VAKSINEPROGRAMMET? Det har i alle fall fhi.no i deres nyhetsbrev fra 01.12. ingen planer om, anbefaler fortsatt til gravide i 2. og 3. semester, og oppfordrer mange til 4. dose, samt influensavaksine, for du skjønner:
  «vaksinasjon gir god beskyttelse mot alvorlig sykdom», det skriver de, og
  «det haster nå å vaksinere seg mot influensa»,
  Julen blir visst ekstra fæl:
  «alle tre epidemiene er større ved juletider», forvent det verste: «sykefravær», «innleggelser», «utbrudd i sykehjem», og husk å vaske hendene.
  «Befolkningen anbefales å følge vaksinasjonsanbefalinger»,
  så de får kreft og ikke lever så lenge i landet.
  God Jul, hilsen FHI

  Svar
 • Nei, … vi vet ikke….., men …. ;-)
  Covid- ‘ pandemien’ i 2020 førte til FÆRRE dødsfall enn i 2019. Det vet vi.
  Det kan vel ikke være injeksjonene i 2020 og 2021? FHI og politikerne sa (løy) jo at de eksperimentielle injeksjonene var trygge og nødvendige.

  ‘I Trøndelag er økningen enda større. Der har nemlig hele 16 prosent flere dødd i år enn i fjor.
  – Det er ganske uvanlig, sier Sønstebø, som ikke har noen fasit på hvorfor det er slik.’
  tv2.no/nyheter/innenriks/ma-oppbevare-dode-i-garasjer-kjempestore-utfordringer/15306581/

  Svar
 • Northern Light.
  28 mai 2023 16:49

  Rockefeller Foundation inngår partnerskap med WHO for å styre verden, i tilfelle «pandemier» forårsaket av «klimaendringer».

  Av Rhoda Wilson.
  Tirsdag kunngjorde Rockefeller Foundation at de hadde inngått samarbeid med Verdens helseorganisasjon («WHO») «for å utvide den globale pandemiberedskapen i en tid med klimaendringer».

  Rockefeller Foundation lanserte samarbeidet med WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence under den 76. verdenshelseforsamlingen (“WHA”). Den samme forsamlingen som møttes for å «forhandle» om foreslåtte endringer i de internasjonale helseforskriftene («IHRs»).

  Det var ingen indikasjoner om at WHO-partnerskap skulle kunngjøres under WHA. Interessant nok var det planlagt en sidebegivenhet dagen etter The Rockefeller Foundations kunngjøring med dramatisk tittel «One Health in practice – Preventing the Next Pandemic Before Communities Suffer». Et tema som er mer i tråd med stiftelsens kunngjøring som gjør det klart at pandemien, klimaendringene og overvåkings-ideologiene har blitt slått sammen til én agenda.

  Dette er bare toppen av One Health-isfjellet som har blitt innebygd i endringene til IHR-ene og pandemitraktaten. Når den er fullt implementert, vil One Health gi WHO-diktator Tedros, og de som finansierer ham full makt og kontroll over beslutninger knyttet til miljø, plantevekster, dyrehelse, menneskers helse og mer. Det er rammen for et globalt altomfattende diktatur.

  Rockefeller Foundation kunngjorde at de investerer 5 millioner dollar for å «få fortgang på prioriterte prosjekter fra WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence, for å drive globalt samarbeid innen genomisk overvåking, tilpasning av dataverktøy for å oppdage patogener og risikovurdering av faren for utbrudd gjort verre av klimaendringer».

  «Vi er stolte av å samarbeide med Hub for å utvide fokus på å forhindre pandemier startet av klimaendringer». sa Dr. Rajiv Shah, president for Rockefeller Foundation.

  «Med de økende truslene fra klimaendringer, er vi glade for å samarbeide med The Rockefeller Foundation, for å innlede en ny æra av globalt samarbeid innen å hente inn informasjon rundt pandemier», sa Dr. Chikwe Ihekweazu, WHOs assisterende generaldirektør og leder av WHO Hub for Pandemic og Epidemic Intelligence.

  Med støtte fra regjeringen i Tyskland ble WHOs pandemisenter for pandemi- og epidemisk forskning etablert i september 2021. De er tilstede i mer enn 150 land, og seks regionale kontorer med hovedkvarter i Genève. Det er et data- og overvåkings-nettverk som muliggjør et globalt samarbeid mellom partnere for å forberede, oppdage og respons på en risiko for en pandemi og en epidemi. Det vil også utvikle verktøy og prediktive modeller for risikoanalyse, og for å overvåke sykdoms-kontrolltiltak og infordemier.

  Infodemi er en blanding av «informasjon» og «epidemi» og refererer til den raske spredningen av både nøyaktig og unøyaktig informasjon om et problem, for eksempel et sykdomsutbrudd i digitale og fysiske miljøer.

  Hensikten med det «globale samarbeidet mellom partnere,» sier WHO, er at land og interessenter kan «ta tak i fremtidige pandemier og epidemier med bedre tilgang til data, bedre analytisk kapasitet og bedre verktøy og innsikt for beslutningstakere».

  Slik det ligger an nå, har det blitt bestemt av en liten gruppe mennesker i World Health Assembly, at en utvalgt gruppe «partnere» vil ha total global kontroll over å forutsi, data og informasjonen om «fremtidige pandemier». Pandemier som kan erklæres etter innfall av WHOs generaldiktator i helsens, miljøets eller klimaets navn. WHA og WHOs partnere har ikke fått myndighet til å ta disse avgjørelsene på vegne av verden, og de har utelukket de mer enn 8 milliarder menneskene i verden fra å ha noe å si om saken.

  Fra The Expose, publisert 26. mai 2023.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Rockefeller partners with WHO to control the world in the event of “pandemics” caused by “climate change”.

  Kommentar:
  Det var Rockefeller som grunnla den farmasøytiske industrien, og er nå partner med WHO, underlagt FN, som inngikk partnerskap med World Economic Forum, partner med gigantselskapene i den farmasøytiske industrien, og med kapitalforvaltningsselskapene som er finansielle eiere. Det er vanskelig å tenke seg en større skandale, men skandale blir det ikke når BlackRock,
  Vanguard og State Street bekvemt for dem også eier 90% av vestlig hovedstrømpresse og media.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Medienes funksjon er å blinde oss.

Dobbelttale (si to motstridende ting) skal forvirre oss.

Forrige innlegg

Larry Johnson intervjues:

Nederlaget i Bakhmut er en Nato-gris som ikke kan forskjønnes med all verdens leppestift.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.