POSTED IN Intervju, Ukraina, Virkelighetsforståelse

Larry Johnson i videosamtale om barnesykehuset.

Missilet kan sees på video. Var ikke russisk. Var det norsk?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg vil anbefale denne diskusjonen selv om den er på engelsk (de første 10 minuttene av denne videoen). Larry Johnson ( X-CIA-analytiker) blir her intervjuet om missilet som traff barnehospitalet i Kiev. Har argumenterer på ulikt vis hvorfor dette er en blank løgn og forteller bl.a. ved å vise til bilder av missilene som rammet Kiev at dette må være et anti-ballistisk missil som var ment å skyte ned Iskander missilene Russland sendte. (Jeg har sett at noen antyder at det er et Kongsberg-produsert missil, AIM- 120.

Kongsberg-produserte AIM- 120

Hvis en ser på formen til missilet stemmer det overhode ikke med formen på de fem Iskander missilene som vi kan se nedslaget til på videoen som presenteres. Men den stemmer langt bedre med dette Kongsberg-produserte missilet.

Han tar også for seg hvordan de vestlige mediene blåser opp den samme historien (NRK er med) umiddelbart etter at dette har skjedd. Alle sier at dette er et russisk terrorangrep, mens den pågående Israel-krigen i Gaza med USAs støtte som har ødelagt omtrent alle sykehusene i området, den får en helt annen mediedekning (gjelder særlig USA-mediene).

Han tar også for seg en rekke andre sider ved denne hendelsen som ikke nevnes i våre medier, bl.a den konstante lygingen fra den ukrainske regjeringen som ukritisk videreformidles i norske medier. De hever å ha skutt ned 30 av 37 utskutte russiske missiler. Vi kan på den ene videoen se nedslaget til 6 russiske missiler på rad. Bare det gjør den ukrainske påstanden meningsløs.

Anbefaler denne videoen på det varmeste, men den blir naturligvis skydd av alle som er redd for å høre noe annet enn den journalistiske grauten fra NRK.

For min egen del må jeg si at etter oppholdet i Donetsk i fjor sommer der vi var vitne til et granatangrep inn i et sivil område, et av mange angrep som aldri blir omtalt i våre medier, tror jeg lite på det de serverer fra denne krigen. En viktig årsak til krigen var nettopp bombarderingen av sivile i storbyen Donetsk som pågikk i 9-10 år og drepte mer enn 10 000 mennesker. Men ikke et ord i våre medier! Ikke et ord.

Nå skriker det opp om 30 drepte i et sykehus i Kiev og som med stor sannsynlighet er truffet av et Nato-missil, muligens et norsk. For en svindel og ironi!

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Johannes E. Åtta Førtifira
  11 juli 2024 21:13

  De Zionist-jødiske sadistiske folkemorderne har systematisk ødelagt alle sykehusene i Gaza – med full støtte fra Zionist-regimet i USA.
  [The Zionist Fascists]
  deliberately destroyed all of Gaza’s hospitals with US approval and support
  There’s not a single functional medical facility left in the enclave, while the direct and indirect death toll could be approaching 200,000
  rt.com/news/600856-israel-destroyed-gaza-healthcare/

  Svar
  • wasan Totland
   14 juli 2024 9:39

   Kjempegreier. Måtte de muslimske terroristene og deres venner møte veggen etter sine bestialske umenneskelige handlinger. Så får du gå rundt med palestinaskjerfet til de kommer hit og du møter dine likesinnede. En av dem jobbet i UNWRA mens han laget bomber. Andre land blir nå stevnet for å støtte dem. Norge neste?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Omskriving av historien fortsetter:

Sovjetunionen utelates nå helt som deltager under 2. verdenskrig.

Forrige innlegg

Økning i barnedødelighet

Når medisinen blir farligere enn sykdommen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.