POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Økning i barnedødelighet

Når medisinen blir farligere enn sykdommen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når en har små tall i utgangspunktet blir naturligvis en viss tallmessig økning til svært høye prosenter. Det har liten hensikt å skremme folk med tilsynelatende høye tall. Det virker mot sin hensikt.

Men det er bekymringsfullt at økningen i barnedød henger sammen med covidvaksinene. Covid var et virus som ikke truet barna i det hele tatt og nå er vi i den situasjonen at det er vaksinene som er farlige for barna – og enda farligere for de som er syke og gamle. Dette er egentlig ingen nyhet for den bekrefter bare det som tyter frem fra den ene undersøkelsen etter den andre.

Det store problemet er at helsemyndigheter ikke tar tak i dette men tvert imot bagatelliserer og bortforklarer overdødeligheten. De har sammen med mange andre for mange svin på skogen og velger å holde kjeft. Spørsmålet er hvor lenge en slik strategi kan holde?

Knut Lindtner
Redaktør

Covid-vaksinerte barn har over 44 ganger større sannsynlighet for å dø enn ikke-vaksinerte barn. De sjokkerende tallene ble avslørt i en rapport fra britiske helsemyndigheter.

Av Sean Miller.

Data samlet av Office of National Statistics (ONS) i Storbritannia, vist at barn som fikk covid-vaksinen hadde over 44 ganger større sannsynlighet for å dø enn barn som ikke fikk injeksjonen.

Ikke bare viste tallene at covid-vaksinen, som ble regnet som «trygg og effektiv», ikke var trygg, men det viste også at den heller ikke var effektiv, ettersom av barn som fikk injeksjonen, hadde 136 ganger større sjanse for å dø av den enn av covid, sykdommen vaksinen ble sagt å beskytte mot.

‘Tabell 6’ i datasettet ‘Dødsfall etter vaksinasjon-status, England, 1 januar 2021 til 31 mai 2022’, viser hva som skjedde med barn i alderen 10 til 14, og tenåringer 15 til 19 etter å ha tatt vaksinen sammenlignet med de som ikke gjorde det.

The Expose dekket disse tallene den gangen, og viste nyttige grafer for å presentere dataene i en artikkel fra 2022. Infowars dekket nylig hvordan andre databaser har vist at det er en høy overdødelighet fortsatt i 2024.

Covid-vaksinene svekker folk mentalt, øker dødeligheten etter gjentatte doser, og dobler dødsraten for covid-pasienter. 74 prosent av de vaksinerte som har dødd ble drept av vaksinene, men dødsraten er fortsatt høyere enn hva som er rapportert, og de øker også covid-smitteratene og dødstallene, resulterer i mange bisarre og uvanlige hudsykdommer, turbokreft, skader i ovarier, spontanaborter, lammelser, tinnitus, blodpropp i hjernen, ikke-alvorlige lidelser, død som følge av nevrologiske lidelser, øker overdødeligheten, gir autoimmune lidelser i skjoldbruskkjertelen, dødelig hodepine, anfall og hjertebetennelser, også hos barn.

Samtidig som de får vaksinerte personers hud til å få «utbrudd», i tillegg til en mengde alvorlige plager sett i omfattende studier av befolkningen, samtidig som de inneholder hundrevis av ganger de tillatte nivåene av DNA-kontaminering som fører til mutagene effekter, forusenser blodet, og permanent endrer DNA-et til de vaksinerte og deres avkom, mens noen batcher (produksjons-serier) er verre enn andre. Injeksjonene dreper fortsatt, og forventes å drepe mennesker i svært lang tid inn i fremtiden.

I USA anbefaler CDC (folkehelseinstituttet) at alle amerikanere får sin covid-sprøyte og at små barn får ekstra doser, og at alle amerikanere nå får en ny sprøyte, til tross for at de har fått dem tidligere, mens Canada anbefaler en ny covid-vaksine for gravide og urfolk.

Fra The Viligant News, publisert 8 juli 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: COVID Vaccinated Kids 4,423% More Likely to Die Than ‘Pureblood’ Kids.

Forsidebilde: KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  11 juli 2024 14:02

  Studie: Covid-vaksiner forårsaker blodpropp i hjernen 723 ganger oftere enn influensasprøyter.

  Av Ethan Huff.
  En ny pre-print studie fra Dr. Peter McCullough og flere kolleger avslører at covid-«vaksiner» er langt farligere enn sesonginfluensasprøyter, når det gjelder å forårsake cerebrale trombotiske syndromer, også kjent som blodpropp i hjernen.

  Studien, som ennå ikke er fagfellevurdert, så på antallet uønskede bivirkninger som cerebral tromboemboli (CTE) etter covid-vaksinering. Studien er basert på data fra Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) databasen, som administreres av U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), og U.S. Food and Drug Administration (FDA), mellom 1 januar 1990 og desember 31 2023.

  Dr. McCullough og kollegene hans sammenlignet antallet CTE-tilfeller etter covid-vaksinering med antall CTE-tilfeller etter influensavaksiner, som gjorde at de oppdaget at covid-vaksiner er langt mer risikable enn influensavaksiner. I løpet av de tre årene etter at covid-massevaksineringen startet gjennom Operation Warp Speed, har det vært 5 137 rapporterte tilfeller av CTE. Til sammenligning har influensavaksiner de siste 34 årene bare forårsaket 52 tilfeller av CTE.

  Merk at i løpet av de siste 34 årene har alle vaksiner til sammen bare forårsaket 282 tilfeller av CTE, sammenlignet med 5 137 CTE-tilfeller forårsaket av covid-vaksiner i løpet av bare tre år. Dette viser bare hvor farlige covid-vaksiner er sammenlignet med alle andre farmasøytiske injeksjoner, når det gjelder koagulering av blod i hjernen.

  (Relatert: I fjor advarte Dr. McCullough om at jo flere ganger du blir vaksinert for covid, jo større er risikoen for å utvikle turbokreft).

  Ikke ta vaksinene.
  Studien fant at kvinner har høyere risiko enn menn for å utvikle CTE etter covid-vaksinering. Atrieflimmer*, den vanligste identifiserbare årsaken til CTE, er også langt mer vanlig etter covid-vaksiner enn det er for noe annen medikament som gis med injeksjon.

  I sin konklusjon advarer Dr. McCullough og hans kolleger sterkt om farene ved å bli injisert for covid, og de ber om at alle slike injeksjoner må fjernes fra markedet. «Det er alarmerende faresignaler for hjernetrombose etter covid-vaksiner sammenlignet med influensavaksiner, til og med sammenlignet med alle andre vaksiner». «Et øyeblikkelig globalt moratorium for bruk av covid-vaksiner er nødvendig, spesielt når det gjelder kvinner i fruktbar alder», skrev de.

  Dr. McCullough er bekymret for det faktum at Donald Trump, som gjentatte ganger kalte seg «vaksinens far», med henvisning til covid-injeksjonene han raskt fikk sendt ut på markedet, ikke sier noe om farene ved vaksinene han har presset på for at alle skulle la seg injisere med.

  «Trump må be om unnskyldning for Operation Warp Speed, og for hans rolle i å slippe løs et biovåpen som er folkemord på oss og våre barn», skrev en på X til støtte for Dr. McCulloughs oppfordringer om en etterforskning av Trump, og alle de andre som tvang vaksinene på befolkningen. «Folk i helsevesenet må slutte å dekke over skadevirkningene for legemiddelselskapene». Den globale helsekrisen når episke proporsjoner, på grunn av masse «vaksineringen» for covid.

  *Atrieflimmer, også kalt forkammerflimmer, oppstår når pacemakercellene i atriene aktiveres uregelmessig. En samtidig virkning av en delvis blokkering i atrioventrukulœr-knuten sørger for at ventriklene, hovedkamrene, ikke slår like fort. Wikipedia.

  Fra Natural News, publisert 10 juli 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID jabs induce 723x more brain clots than flu shots, shocking study finds.

  Svar
 • Og vi er i gang igjen , denne gang vil det vel være fugleinfluensa . Som pr i dag (meg bekjent) ikke er overførbar til pattedyr

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson i videosamtale om barnesykehuset.

Missilet kan sees på video. Var ikke russisk. Var det norsk?

Forrige innlegg

Tampongtest viser:

De inneholder giftige substanser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.