POSTED IN Norsk politikk

Kristin Clement er imot norsk regler fordi de er for kompliserte.

Men er tilhenger av EU-medlemskap som har mange flere og mer kompliserte regler.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kristin Clement med skjult agenda på Dagsnytt 18?

«Har vi så mange lover og regler i samfunnet at det blir umulig å overholde alle?» spør Kristin Clement, daglig leder i Cifita i Dagsnytt 18 den 20.12. Spesielt nevner hun arbeidsmiljøloven, som ofte brytes av stat og kommuner. Nok er nok, nå må verden bli enklere å forholde seg til.

Så er det en liten sak hun ikke nevner. Den heter EU.

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

For dem som liker folkeavstemminger, er språket i EU så vanskelig å forstå at da Irland sine 4,2 millioner innbyggere stemte over EU-traktaten, hadde knappe 250 av dem lest verket og ikke engang 25 av dem hadde forstått det de leste.

Den såkalte Aquis communautaire, en monstrøs samling normer som ikke noe menneske noen gang har lest, omfattet i 2011 over 150.000 sider. Aquis er juridisk bindende for alle medlemsland. Unionens lysningsblad veide i 2005 mer enn et tonn. Interesserte kan henvende seg til EUR-Lex, juridisk databank med gratis innsyn i samtlige av EU sine lover, i 2011 med 1.400.000 dokumenter. Hvis du leser 100 dokumenter for dagen, tar det 38 år å lese dem. Da vil du oppdage at for hvert dokument du har lest, produseres det to nye.

Kristin Clement er FOR et EU med sine kaotiske lover og regler på næringslivet sine premisser, men MOT norske regler som legger gode føringer for arbeidsforhold og arbeidsmiljø. Har hun en agenda som ikke dreier som om antallet lover, men HVILKE lover hun liker og ikke liker? Da kan hun være ærlig og si det.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Kristin Clemet representerer arbeidsgivernes viktigste parti – Høire. At dette partiet kjemper for det de står for kan umulig være overraskende. De som ved neste valg tror Høire innebærer bedrede livsvilkår for befolkningen må snarest gjøre hjemmeleksa si. Arbeiderpartiet er blitt partiet for statsansatte, byråkrater og embedsmenn. Høire har alltid vært partiet for arbeidsgiverne og de rike. Småpartiene er for de spesielt interesserte. Arbeidsfolk har ikke lenger noe parti i Norge.

  Svar
  • Det har du f..n meg så j…g rett i vox!
   Partipolitikk er avleggs for alltid! Vi frie selvforsynte mennesker trenger dem ikke. Vi vet hvordan vi vil leve våre liv. Uten det griske jævla bankhelvete! Uten de korrupte snu kappen etter vinden politikerne! Uten de grådige globalist satanistene. Uten de idiotiske snylterne i byråkratiet som vrir skatter og avgifter av ærbesfolket til de ikke har klær på kroppen! Nei, vi må rå oss sjøl som best vi kan. Blod svette og tårer er hva jeg har å tilby! Finn sammen med likesinnede og gå i gang og bygg, fisk,dyrk,jagt og elsk hverandre! Livet er kun kort! «Et pust i sivet!»

   Svar
 • «Har vi så mange lover og regler i samfunnet at det blir umulig å overholde alle?»

  ;-)

  ‘ … i det store og hele fulgte Ap/Stoltenberg/Nato lover og regler da Norge besluttet å sette inn bombefly i konflikten.
  og….slapp 588 bomber over Libya. ‘
  dagbladet.no/nyheter/krever-at-stoltenberg-moter-i-stortinget–en-katastrofe/70703892

  Er ikke hele Grunnloven gammel, da? Skal vi bytte den ut; – så slipper våre politikere å bryte den så ofte. ;-)

  ‘ Regler om krig finnes i Grunnloven, men de er gamle og har røtter tilbake til 1814. ‘
  aftenposten.no/meninger/kronikk/i/On51kl/Lardommen-fra-Libya-er-at-Grunnloven-bor-endres–Holmoyvik-og-Hogberg

  ‘ Dette er et eksempel på at energiprising brukes til overføringer fra dem som har lite har til dem som har mye. I Norge opplever forbrukerne stadig høyere nettleie for å finansiere kabler til utlandet for eksport av norsk vindkraft, til fortjeneste for utenlandske selskaper.
  …EU, ikke minst Tyskland, har en strategisk interesse av å få Norge inn i en energiunion med utsikter til over-nasjonal styring. ‘
  tu.no/artikler/eu-vil-overstyre-norsk-energipolitikk/465163

  EU har altså regler om at en nasjon ikke kan nekte import for å verne om sin egen matproduksjon
  ( -eller industri) !
  Er det ikke slik en mafia opererer? :

  ‘ Det tilspisset seg da Polen, mot EUs regler, nektet import av billig ukrainsk korn for å beskytte egen kornproduksjon.
  En viktig del av velgerbasen til det nasjonalkonservative partiet PiS, som nå sitter med makten, er mennesker fra landsbygden som gjerne jobber som bønder. Når billig korn fra Ukraina kommer inn i Polen blir de misfornøyde.’
  nrk.no/urix/komplisert-alliert-1.16570557

  Uffda disse fæle ‘ høyreorienterte.’ ;-)

  ‘EU er en organisasjon der medlemslandene på noen områder har gitt fra seg sin suverenitet. Det betyr at EU kan lage lover og at denne lovgivingen har fortrinn over nasjonal lovgiving.
  Dette er Le Pen sterkt imot, og ønsker å gjennomføre en folkeavstemning over å sette nasjonal lov over EU. ‘
  e24.no/internasjonal-oekonomi/i/8Q886d/le-pen-seier-kan-ryste-europa-konsekvensene-kan-ikke-overdrives

  Sveits er ikke med i EU, heller ikke EØS, og Sveits går bra økonomisk. Når EU begynte å rasle med sablene i fjor kom sveitsiske politikere på banen og sa at EU ville tape på å sette handelen i fare. Sabelrislingen opphørte. Men:

  ‘ Det direktedemokratiske Sveits gir ikke etter for alle EUs krav til en overordnet partneravtale. Brussel reagerer med å forby EUs investorer å handle på sveitsiske børser fra 1. juli. ‘
  abcnyheter.no/penger/bors-og-finans/2019/06/25/195588860/strid-om-partneravtale-mellom-eu-og-sveits-utloser-borskrig?fbclid=IwAR1MOdjwTO5ENsyQo97FSlnlB3cXMsE3Er-fDYitvf6R3PGs2Zu9YKAtCxY

  Det skal ikke være lett å komme seg ut av EU/Eøs.
  Regler er regler. ;-)

  Et sleipt spill. Som tydeliggjør at EU-medlemskap ( fangenskap) er farlig for en nasjon som ønsker å være fri.:

  ‘Den såkalte «backstop’en» er en klausul i avtalen mellom EU og Storbritannia som sier at hvis de skiller lag uten en avtale, vil grensa mellom Irland (EU-medlem) og Nord-Irland (i Storbritannia) forbli slik den er nå – nemlig helt åpen. Og da må Storbritannia forbli i tollunionen med EU. ‘
  dagbladet.no/nyheter/ikke-flertall-for-noen-ting/70865899

  Og:
  Mer moro for pengene?
  Nei mindre. For pengene er viktigere enn realverdiene. I EU.
  -Og dessverre også for norske politikere.

  ‘Den franske regjeringen vil med hjelp fra EU bruke i alt 200 millioner euro, eller 2,3 milliarder kroner, på å destruere overskuddsvin. Tiltaket er ment å drive prisene i været. ‘
  nrk.no/nyheter/frankrike-1.14612682

  Svar
 • Det var dengang….. ;-)

  ‘I ei brosjyre – «Livslinjen kontra dødslinjen» – som Arbeiderenes Faglige Landsorganisasjon ga ut i 1933, blir den internasjonale trust og monopolkapitalen karakterisert i disse treffende ordelag:

  «Denne organisasjonsmakt tar intet hensyn til landegrenser, stater, verdensdeler, raser, religioner eller lovgivning. Den bryter seg vei helt internasjonalt. Og da det kapitalistiske samfunn i virkeligheten ikke anerkjenner annen moral og rett enn den største økonomiske maktutfoldelse, så står allerede i dag denne storkapitalistiske organisasjonen som verdens egentlige herskermakt.» ‘
  olehartattordet.blogg.no/1496970207_kampen_mot_globaliseringen_utnyttelse_og_storkapitalen_var_like_tilstedevrende_i_1949_som_i_dag.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fortellingen om USA som demokratiets forkjemper slår sprekker i møtet med virkeligheten.

USA lesser enorme mengder våpen inn i Israel.

Forrige innlegg

Dr. Peter McCullough:

Det er de vaksinerte som truer de uvaksinerte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.