POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Dr. Peter McCullough:

Det er de vaksinerte som truer de uvaksinerte.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Peter McCullough åtvarar: Dei covid-«vaksinerte» er ein helsetrugsel mot dei uvaksinerte

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

Er det mogleg som uvaksinert å bli kontaminert av covid-kjemikaliar gjennom eksponering for andre som har teke sprøyta? Svaret er ja, i følgje dr. Peter McCullough.

I eit nyleg intervju med Tanya Gaw i Action Canada, diskuterte McCullough risikoane som covid-«vaksinerte» menneske utgjer mot dei «uvaksinerte». I eit nøtteskal samanlikna han situasjonen med ikkje-røykjarar som inhalerte røyken frå røykjarar.

Dallas Cardiologist Peter McCullough's Medical Certifications Threatened by American Board of Internal Medicine | The Texan
dr. Peter McCullough

McCullough, som siterte ein artikkel som nyleg vart publisert i TMR-tidsskriftet Infectious Diseases Research, delte detaljar om korleis messenger RNA (mRNA) kan overførast frå fullvaksinerte til uvaksinerte sidan desse kjemikaliane held seg i blodet i minst to veker – og sannsynlegvis mykje lenger – etter injeksjonen.

Ein anna studie som nyleg vart publisert oppdaga at mRNA forblir i lymfekjertlane til fullvaksinerte i fleire månader, som vidare støttar McCullough sine påstandar. Der finst òg ein annan nyleg medisinsk studie som McCullough kalla den «mest urovekkjande» som viser at mRNA-gifter kan overførast frå brystmjølk til babyar.

«Det ser ut som om kroppen ikkje kan kvitte seg med det,» sa McCullough sobert.

Blir mRNA-gifter i kroppen for alltid? McCullough trur det

Dersom ein uvaksinert kjem nær ein vaksinert, anten gjennom seksuell aktivitet eller til og med berre kyssing, kan den sokalla «vaksinen» overførast via denne ruta òg.

Det er for tida ukjent kor lenge ein uvaksinert burde vente før han tek del i denne typen kontakt med ein vaksinert. Ifølgje McCullough sine estimat kan desse giftene forbli i kroppen i årevis, eller kanskje til og med for alltid, noko som gjer dei fullvaksinerte til ein folkehelserisiko på ubestemt tid.

«Dette er særs urovekkjande,» fastslo McCullough.

Tidleg i «pandemien» tilrådde McCullough at uvaksinerte burde vente minst ein månad før dei hadde nærkontakt med nokon som hadde teke sprøyte mot Fauci-influensa [Covid-19]. No har han sett dette til 90 dagar eller meir.

Etter kvar sprøyte samlar endå meir mRNA seg opp «og kroppen har inga evne til å kvitte seg med det», held McCullough fast på.

«Det ser ut som om dei permanent installerer seg i det menneskelege genomet gjennom det vi kallar revers-transkripsjon,» forklarte han.

Med andre ord reprogrammerer mRNA-gifter menneskegenar og ser ut til å gjere ein person om til ein ikkje-menneskeleg automaton med merkeleg, framandt DNA. I beste fall gjer mRNA dei fullvaksinerte om til transmenneskelege vesen som ser ut som menneske, men som har ikkje-menneskelege genetiske avtrykk.

Obduksjonar av fullvaksinerte lik viser tilstadeveringa av dette endra genetiske materialet i alle dei vitale organa. Dette, seier McCullough, er bevis i seg sjølv.

«So eg kan fortelje dykk at alle som har teke vaksinen har dette materialet i hjernen, hjartet, binyrene, kjønnsorgana,» sa McCullough. «Det er verkeleg ein frykteleg tanke. Eg har den største medkjensle for alle som tok vaksinen.»

Intervjuet med Gaw og McCullough kan sjåast på RAIR Foundation si nettside.

«Dersom ein krig skal kjempast, er det med dette NWO (New World Order) fascistsystemet,» skreiv ein lesar i kommentarfeltet som respons på McCullough sine påstandar og avsløringar. «Dei er allereie i krig med oss.»

«Dette er berre starten på ‘sorgene si byrjing’ som Jesus spådde i Matteus 24:8,» skreiv ein annan, og peikte på Den heilage skrifta for rettleiing om kva som kjem vidare.

«Mykje meir er i vente i form av fleire pestar, krigar, hungersnauder og naturkatastrofar. Det som gjer desse ulike frå dei i fortida er intensiteten og kor ofte dei opptrer. For å deretter stoppe denne massedøden vil det bli innført påboden avgudsdyrking over heile verda (Matteus 24:9-11, Johannes’ openberring (13:11-18). Dei siste råda og åtvaringane er å finne i Op. 14:6-12.»

https://www.naturalnews.com/2022-12-07-covid-vaccinated-health-threat-to-unvaccinated-mccullough.html

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 433 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Selv-spredene «vaksiner» er ikke noe nytt.
  Teknologien har vært brukt mot kaniner for flere år.

  https://theludditehippie.substack.com/p/what-to-do-with-the-injected-if-they

  Svar
 • Da er alle offentlige transportmidler superspredere. Obs obs!
  Og å ha intimitet med en skutt kan påføre oss samme gift de er pumpet full av? Kjipt for de med «fullbeskyttede» partnere. Kjedelig å måtte takke nei til en god klem. Farligere enn passiv røyking.
  Hva injeksjonene allerede har gjort av skader på sinn, ånd, sjel og fri vilje (det verste Harari vet)?, kan en spørre seg; vi kan bare vente og se hva som skjer, i og med at de fleste allerede er genforandret, hva nå det vil innebære av personlighetsforandringer.
  Konspirasjonene åpenbarer seg en etter en:
  shedding ble nevnt for lenge siden, at 5G og elektromagnetisk nano er i grafenet, at de injiserte er vandrende mac-adresser, alt viser seg å være som fryktet.
  Massezombifisering? Skrekk og gru! Den som lever får se.

  Svar
  • Det er forfatta bøker om fenomenet HIV, der det blir hevda at det ikkje er påvist, at det ikkje fins og at det er medisinane som tok livet av folk. (R. Kennedy jr, (og andre)) Eg har ikkje kunnskap om dette.
   Det har også blitt hevda at det HIV (aids) er eit laboratorieprodukt, slik som ebola, sars, covid mm og målretta testa på mennesker.

   Svar
 • Wasan Totland
  11 desember 2022 0:31

  Jeg tror vi skal roe det hele ned. Da HIV epidemien kom var det slike tilstander. Det skal en del mengde smittestoff til for å smitte med HIV. Jeg vil umiddelbart anta at det samme er tilfelle her.

  Svar
  • HIV er en ikke helt unaturlig sammenligning. Å se noen bukke under av immunsvikt ved HIV, å være vitne til at nære og kjære svinner hen og kroppen liksom nærmest råtner bort mens en ser på og ingenting kan gjøre, det opplevde noen av oss i forrige århundre, at mange venner falt fra. De første døde alene og forlatt som spedalske fordi man trodde det var mer smittsomt enn det er. Angst for «homsepesten» utsatte mange for yrkesforbud fordi smittefaren ble overvurdert. En må være realist, roe ned og ikke få panikk.
   Rapporter tyder på at shedding ikke forutsetter sex, sånn som HIV gjør. U»vaksinerte» med «vaksinerte» partnere kommer i samme situasjon som en som deler seng med en med hiv. Men kondom hjelper ikke i dette tilfellet, er jeg redd. McCullough virker litt pessimistisk.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det angivelige kuppforsøket i Tyskland.

Var det egentlig et forsøk på stanse misnøyen med den rådende politikken?

Previous Post

Svær økning av helseplager hos folk i USA-forsvaret etter vaksineringen?

Er det på gang en stor tildekking av vaksineskader i USA?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.