POSTED IN Norsk politikk

Kraftkrisen vil gi oss politikere med spesielle ferdigheter:

Tungetale og fossroing.

21 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krafkrisen: Hva har vi lært ?

Denne korte oppsummeringen fra nettstedet hvamenerpartiene slutter vi oss til. Uten utenomsnakk og forbehold er dette en grei oppsummering. Det vi kan vente oss nå når folk får smake virkningen av den politikken som har vært drevet i flere ti-år, det er følgende politiske manøvrer: Fossroing, politisk tungetale, omskrivninger og bortforklaringer og politisk stemmefiske.

Redaksjonen


Det er et år siden kraftkrisen startet og det norske krafteventyret falt sammen med et magaplask. Hva har vi lært?

 • Vi har lært at Norge ikke kan elektrifisere Europa, til det er EU sine behov for store.
 • Vi har lært at prisnivået på kraften vår har gått til helvete som resultat av bevisst manipulering.
 • Vi har lært at folket har blitt løyet til. Næringer, lobbyister og politikere har løyet oss huden full.
 • Nå fortsetter de løgnene om «elektrifisering av sokkelen», til tross for at klimagevinsten blir NULL.
 • Vi har lært at motivet bak løgnene er penger, enorme summer som alle de involverte sikler etter.
 • Vi har lært at fyllingsgraden i sør og øst holder seg dramatisk lav så lenge vi kjører eksport
 • Vi har lært at uten eksport, ville fyllingsgraden nå vært omtrent normal.
 • Vi har lært at tiltross for mye tåkeprat, har det ikke blitt gjort for å stoppe eksporten
 • Vi har lært at de folkevalgte ikke ivaretar folk og land.
 • Vi har lært at vi må komme oss ut av ACER og EØS fortere enn faen.

Forsidebilde er av en som foss-ror, men ikke en politiker.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

21 kommentarer. Leave new

 • Det vi burde lärt,det er at når politikerne snakker om folket(Störe)da bör vi lytte veldig nöye,er det Störes folk eller er det Norges befolkning han/de snakker om ?.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 august 2022 11:47

  Både statsministeren og energiministeren i Noreg har vist krystallklårt at dei har større omsut for politikarkollegaer i EU enn for norske heimar og verksemder.

  Støre laug i går på NRK då han gav Russlnd/Putin ansvar for energiproblem i EU. EU er tvinga av USA til å sanksjonera russisk energi. Den tvangen snakkar Støre sjølvsagt ikkje høgt om. Men lygner om Russland er visst ikkje noko problem. Slikt vert du ikkje arrestert for i NRK.

  I staden talar han seg opp til store høgder om denne forferdelege krigen. Som om krig er noko utenkeleg for Vesten. Hykleri på øvste hylle. Den same Støre var minister då Noreg kriga i Libya og Afghanistan. Den gongen var visst ikkje krig so forferdeleg.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 august 2022 14:38

  Medan Noreg og resten av Europa driv sjølvøydeleggjing med sine USA-pålagde sanksjonar mot Russland, tek USA sjølv litt lettare på det:

  «JPMorgan Chase & Co. og Bank of America Corp. er blant bankene som tar opp igjen handel med russiske obligasjoner, skriver Bloomberg.» (Steigan.no)

  Kva skal Støre seia til slikt?

  Svar
 • Tja,hva skal Störe si til slikt og hva skal han si til at amerikanerne nå har sluttet å eksportere gass til Europa,de måtte visst tenke på egen befolkning,nei den blir vrien for Störe som tenker på alle.

  Svar
 • Som Odd Handegård nylig skrev på steigan.no så var energidebatten/strømdebatten på NRK torsdag 18.august en selsom greie. Mye sludder og vås spesielt fra erke-globalistene Støre og Solberg og likevel får disse to toppkarakter i VG og Dagbladet. Det sier vel også det meste om hvor lavt massemedia-pressen har sunket.

  Svar
  • » Mye sludder og vås spesielt fra erke-globalistene Støre og Solberg og likevel får disse to toppkarakter i VG og Dagbladet. Det sier vel også det meste om hvor lavt massemedia-pressen har sunket.»

   Og det sier noe om den norske befolkningen dessverre.
   Og et media-fortalt: ‘ Et flertall vil ha pest i stedet for kolera’. / Solberg istedet for Støre.
   Men det er vel vanlig media-‘informasjon’
   Jeg tror vel heller innbyggerne har gitt opp.

   Så er det håp om at de fleste allikevel sier i fra , – og stemmer ved neste valg.
   Ikke mellom pest og kolera, – eller mindre kviser.
   – Men sier tydelig fra,
   – ved å stemme blankt.

   Svar
  • Torfinn Slettebø
   19 august 2022 22:18

   Einig. Og me kan byta ut ordet «likevel»: -difor får desse to toppkarakter i VG og Dagbladet.

   Svar
 • Godt sagt, Torfinn! (innertier).

  Svar
 • Når det går opp for folk at deres politikere har privatisert alt og at det ikke med dagens lovverk går an å reversere,hva hender da ?.

  Svar
  • Politikerne sier at det er ikke landssvik fordi det er temporære avtaler som kan reverseres.
   Hvorfor kan det ikke reverseres? Det må folk vite og forstå. Er det bare fordi alle på tinget nekter? Eller er det noe lovverk som vi må vite om ?

   Svar
   • Hehe Valgeir,jo det rimer jo med det jeg oppfatter som en godkjent söknad om medlemskap i dusteforbundet,temporäre landssvik er ikke landssvik,ho hoi hvor det går utfor for politikerne.
    Hvor lenge må et landssvik pågå för det går fra temporärt til ikketemporärt ?.Ja det finnes jo «advokater»med godt renomme som kan svare på det,de er jo betalt av samme oppdragsgiveren som betaler påtalemakt og dommerstand,så det blir nok ett bra resultat for eierne våre.
    Når det gjelder lovverk så vet jeg en ting,i Sveriges grunnlov finnes det en lov som gir «kongen makt til å stanse en etterforskning,både mot person og mot noe annet,dette er noe det politiserte sverige tar seg av nå,så en kan godt si at lov og rett,alle er like for loven og slike greier ikke alltid er som det skal väre.Å gi amnesti og immunitet,det kan brukes på godt og på vondt.
    Jeg vet ikke om Norges Grunnlov er likedan.
    Jeg husker også en gang for mange år siden,Jensemann og Kristin Halvorsen var på tv og hydrodatteren plapra ivei og Jens stoppet henne,ja närmest ydmyket henne og bablet om bindende internasjonale avtaler som vi er bundet fast i.
    Det nordmenn må spörre seg er,om «våre kraftselskaper går så det griner,om vår olje og gassproduksjon selges som hakka mökk og om våre banker håver inn på renter og utlån,ja hvor blir det av denne rikdommen,er det ikke folket som skal nyte godt av sine hardt investerte arbeidskrefter ?.

 • Ja, disse to i partiene H og Ap, som har sagt JA til ødeleggelse av nasjonalstater, hvor natur, inkludert mennesker blir omgjort til de kriminelles tilfredsstillelse. Et teknokratisk samfunn ingen skulle ønske seg. Romanen 1984, les denne og tro meg – tilnærmet slik blir vår framtid. Egentlig fatalt verre da det kommende/allerede på plass digitale samfunnet er klarert for oss! Jonas og Erna vet hva som venter: Om vi ikke alle trår til. Truende, «modige» ell. skal vi heller si «skruppelløse politikere, nå får de borgernes vrede i El-saken, og oppvåkning av samme – forhåpentligvis. Start med å si NEI til annonserte nye pålegg, maskebruk, vaksiner – ikke bare at de er farlige, men også et våpen for å holde frykt vedlike, det lammer initiativ og mulig evne og vilje til motstand.

  Disse to «karakterene» i H. og Ap, seiler på unntakene for seg selv og sine. Slik kan de bruke sin energi på konspirasjoner mot eget folk og land på vegne av organisasjonene (kriminelle), de har lovet sin lojalitet til, eksempler er bl.a. FN/WEF/EU m.fl. Deres karakter deler de dessverre med mange, viss hjernesynapser stadig henger seg opp i mulighetene til profitt og hallelujaprising av dem selv alt mer. Da størkner empatien og sosiopatien overtar.. Kan det handle om brutte hjernebarrierer – sannsynligvis ikke, for våre politikere har da vel ikke vaksinert seg. De har nok i tillegg fått med seg varselet om risikabel testprosedyre. Det er vel bare skjebnen til manipulerte som aldri fikk vite. Det vil nok konstateres som ekstra bryderi. På vegne av dem får vi uvaksinerte dem og oss selv med saltvannet, og muligens færre som inntok farlighetene!

  Ekstratips:
  Småkraftverk er i skuddet for diverse utenlandske pensjonsfond:
  https://www.nrk.no/vestland/norske-smakraftverk-er-attraktive-for-utanlandske-pensjonsfond-1.15113069
  Uttaler meg ikke mer om akkurat dette unntatt at trøsten «hjemfallsrett» i vårt samfunn på hell (bokstavelig) aldri lenger kan framstå som noe man kan regne med. Et forræderisk politisk svik setter seg fast, inkludert i folkemordets navn – for alltid. Det kan aldri tilgis.

  Våre myndigheter har forlengst satt ut skiltet:
  TIL SALGS. Det hører til en pollitikerstand som ikke lenger ser på Norge som et selvstendig land, men knapt kan vente til overgang til EU (Rockefellers prosjekt for å tjene «USA» sine interesser). Det samme (vi vet) var intensjonen med FN – nå FN/WEF og mer til.

  Konklusjon for min del er nå er tiden kommet for kloke mennesker å erstatte tåpenes verv blottet for perspektiv om hva som kan gagne våre etterkommere. Nå har vi sannheteR på bordet. Feie INN de som har klokskap, erfaringens gaver inntakt – og med evne til smidighet uten å la land og folk hendes over til vilkårlige råtteagendaer. Grøss hva er tiltenkt oss. …. Jeg glemte noe: … og starte med et folk som i en prosess grunnet på ærlighet og ingen løgner, blir en sann del av utviklingen til et fornyet, bedret samfunn for alle hva kropp og sjel gjelder. Nei, ikke noe kollektivt – fritt være; i en fri prosess – om dere skjønner meg. Utopi, skulle ønske det ikke var det. Det er jo utrolig hva som pågår og har pågått i den hele vide verden. I raseringens sjofle navn.

  Puh, rettelser kommer ikke til, men jeg har redigert an mass, gå som det vil. Tror kanskje bittelitt kan være av nytte 🙂 p.s.

  Svar
 • ‘– Det gis da til den norske delen, så er det eierne som bestemmer hvordan pengene skal brukes. De kan bestemme å flytte pengene opp til eierne, eller bruke det i driften. Det er alltid eierne som styrer ressursene i en bedrift. ‘
  https://www.nrk.no/norge/advarer-mot-strompenger-til-rec_-_-gar-rett-til-en-av-verdens-rikeste-menn-1.16073529

  Og det er eierne av norsk vannkraft, altså innbyggerne i Norge, som bør styre resursene i en bedrift, altså bedriften Norge. En energiindustri som tapper norsk arbeidskraft ved å bygge en resurs- sløsende småskala solcelle-galskap som produserer strøm flere ganger dyrere en innbyggernes egen nedbetalte vannkraft er selvfølgelig politisk tullball. Enten det er indirekte støtte gjennom det fordyrende Enova eller fra de ukyndige gærningene på Løvebakken.
  Bygg gjerne annen fornybar energi i Norge, enten det er solcelle ( men storskala) eller vindturbiner langt til havs. Men hold det langt unna regnskapet til innbyggernes egen vannkraftproduksjon.

  Politikere i Norge, uansett parti dessverre, forvalter resursene og arbeidskraften vår, UTEN kunnskap, kun partibok.
  Fei de ut. – Som man gjør med alt daukjøtt i all privat industri. Vi har ikke råd til å fø på disse lengre.

  Svar
 • «Vi har lært at de folkevalgte ikke ivaretar folk og land.
  Vi har lært at vi må komme oss ut av ACER og EØS fortere enn faen.»

  – Og vi må kvitte oss med hele Løvebakken fortere enn faen. Det er slik de fungerer.
  Steng av strømmen til hele regjeringskvartalet.
  ‘Gjør din plikt og krev din rett.’
  Det er slik markedet, dvs. innbyggerne, skal fungere.

  ‘ Vil vi se flere bedrifter stenge i Sørvest-Norge?
  – Med dette prisnivået er vi helt i grenseland, og noen bedrifter vil nok vurdere å stenge ned etter hvert. Men det er sånn markedet skal fungere. Det er ikke nok energi til alle i Europa’
  e24.no/olje-og-energi/i/rEvmn0/ny-stroempristopp-i-hele-soer-norge

  Er det like kaldt i hele Europa?
  Har hele Europa kraftverk betalt ned av innbyggerne, – nettopp for å sikre seg i vinterlandet Norge?

  Svar
 • Si meg: Hvorfor ble Alta-vassdraget bygget ut?

  ‘Prisene er lave som følge av høy produksjon, men nye aktører kan ikke etablere seg her fordi kapasiteten er reservert petroleumsindustrien.
  nrk.no/tromsogfinnmark/industrien-vil-etablere-seg-i-finnmark_-ikke-nok-kapasitet-1.16070707

  Har vi politikere kun for å ødelegge nasjonen?

  Svar
 • Wasan Totland
  15 januar 2023 7:07

  Det jeg i tillegg har lært er at disse menneskene ikke skyr noen verdens ting for å nå sine mål. De går over lik. Von der Leyen vil aldri tillate at vi går ut av avtalene. Da blir vi ikke bare okkuperte, som nå, vi vil i tillegg til fregattene som patruljerer og basene se tropper innenlands på checkpoints plassert på strategiske steder.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  25 februar 2023 9:25

  Tek du straum vekk frå marknaden, vil nokre direktørar og ubrukelege mellomledd tapa pengar og straumkundar bli vinnarane.

  Når det kostar 12 øre å produsera 1 kWt, får me dette reknestykket:

  3 millionar husstandar kan få 20 000 kwt årleg for 2 400 kroner. Staten tek heile rekninga og gjev innbyggjarane straumen gratis. Det kostar 7,5 milliardar.

  7,5 milliardar er om lag 1/6 av statleg kompesasjon for straumran for 2022.
  7,5 milliardar er 10% av militærbudsjettet.

  Men dette er jo kommunisme, so då vil vel folk heller bruka pengane på avlivingsutstyr («forsvarsmateriell») og «generøs strømstøtte»? Kva seier Raudt? SV?

  Eg skjønar at tanken er hårreisande for MDG, AP og Høgre.

  Svar
 • ‘Statsminister’ (!) Jonas Gahr Støre og olje- og energiminister Terje Aasland ‘informerer’ 😉

  Løgn 1:

  ‘Så det er egentlig for å balansere et finstemt kraftsystem. Egentlig har vi hatt like priser over hele landet. Men den situasjonen som har vært siden Putin begynte å strupe gassleveransen til Europa, et at vi har sett at prisforskjellene har blitt store. ‘

  Det er ikke Russland som strupet gassleveransen til Europa, Støre. Dette VET du. Du lyver!

  Løgn 2. :
  –’Men utgangspunktet er at vi trenger de prismekanismene som er i systemet for å få krafta til å flyte dit den skal. Det er også viktig med tanke på strømsparing, siden bakgrunnen for de høye prisene er at det er knapphet på energi totalt sett, sier han. ‘

  Det er utbygde ( eventuelt manglende i Norge , for utenlandskabler ble prioritert) som fordeler strømmen I Norge, Støre.
  Og vi trenger ikke strømsparing i Norge nå. Hva som tillates av kreftkrevende industri i framtida er det den statlige administrasjonen som skal holde oversikt over. Og det er tull og snakke om en eventuell ny industri i Norge. ( f.eks. Bitcoin?) Når den EKSISTERENE industrien blir ødelagt av AP/Sp sin politikk.

  Løgn 3:

  ‘– Hvis vi skal sette en strømstøtteordning som sier en makspris på på 30-50 øre, så hadde det vært de som bruker mest og har mest hadde fått den største støtten fra fellesskapet. ‘

  Løgn igjen Støre. Hvis kraftkommunene hadde solgt strøm til produksjonspris pluss 50 % avanse . Ville innbyggerne og næringslivet fått vannkraftenergi til 15 øre pr. kWh. Langsiktig og forutsigbart år etter år. Uten ‘støtte’ fra felleskapet’. Frekke Faan.
  Bare hold Ap/Sp, og Høyre, med sin ‘støtte’ unna, med sitt politiske/økonomiske tyveri.

  Løgn 4:
  ‘Aasland poengterer at prissmitten er der, men at det ikke er slik at strømprisene i Norge blir lik strømprisene i Tyskland. For å motvirke prissmitten peker han på viktigheten av ordninger som korrigerer prisene inn mot forbrukerne. ‘

  Aasland, ‘prissmitten’ !
  Får du betalt for å være idiot; er du ansatt av Støre? Vi har hatt høyere pris i (sør- ) Norge i vinter enn prisene hos husholdningene i Tyskland, som har et varmere klima og 1/5 av norske husstanders strømbehov.

  Løgn 5.:
  ‘Aasland er helt klar på at Norge er avhengige av et kraftutvekslingssystem med andre land. ‘

  Aasland HAR fått jobben av Støre, og gulper opp de samme løgnene! Norge er IKKE avhengig av ‘kraftutvekslingsystem med andre land.
  Eventuelt ett av hvert tyvende år kunne Norge brukt noe av den gassen vi selger til Europa for å produsere krise-strøm, hvis så.
  – Eller hatt kompetente folk, ikke politikere, til å styre våre vannkraftdammers fyllingsgrad.

  Løgn 6.:

  ‘Vi vet også at kraftforbruket skal øke betydelig i årene fremover, så derfor er det viktig å ha disse sikringsmekanismene som kraftkablene utgjør, ‘

  Det vi VET , Aasland og Støre, er at kraftforbruket til husholdningene har sunket de siste tiårene. Fordi innbyggerne er, og har vært, energibevisste. – Og VET at våre politikere er røvere vi ikke kan stole på, så mange har forberedt seg.
  – Selv om prisen har vært 1/10 av det den er i dag.
  Nå vil dere ødelegge norsk eksisterende industri; for å bli råvareleverandør til Europa. Eller bygge batterifabrikker istedet for?

  24.no/olje-og-energi/i/LlWvVP/stoere-og-aasland-svarte-om-stroem-vi-trenger-kraftkablene

  Svar
 • » Tungetale og fossroing.»

  ‘ Åpner for å begrense strømeksporten: – Nødvendig med sterkere kontroll
  Regjeringen åpner for å begrense strømeksporten når det er stor fare for kraftmangel. – Det er nødvendig med sterkere kontroll sier ‘STATSMINISTEREN. ‘ (!)
  24.no/olje-og-energi/i/KnjL3o/aapner-for-aa-begrense-stroemeksporten-noedvendig-med-sterkere-kontroll

  Nei, statsminister (?) Støre. Det er NØDVENDIG å kaste en ukyndig regjering.
  At ditt parti, ( også Høyre riktignok. ) har brutt Grunnloven flere ganger siden 1945 viser at politikerne vi har i dag er ukyndige trojanske hester som ødelegger nasjonen Norge.

  Dere skal kastes. Vi har ikke råd til å fø dere lengre.

  Vi har lært.

  Svar
  • Men HAR vi lært?

   Vi kan jo ikke ha en statsminister og utnevnte politikere i Norge som lyver og bedrar overfor befolkningen?

   Eller enda verre (?)
   Vi kan vel ikke ha en befolkning i Norge som GODTAR at vi har en statsminister og politikere som lyver og bedrar?

   At vi har et media i Norge som ikke har kompetanse og vilje til å sette løgnerne til veggs,…
   … er bare trist.
   – Og farlig for norsk (politisk )kultur.

   Svar
 • Northern Light.
  25 februar 2023 16:54

  1500 av verdens ledende klimaforskere: Det er ingen klimakrise. Derfor er det ingen grunn til panikk og alarm.

  Av Mark Keenan.
  1500 av verdens ledende klimaforskere og fagfolk i over 30 land har signert en erklæring om at det ikke er noen klimakrise og har tilbakevist FNs påstander om menneskeskapte klimaendringer. Mange forskere uenige med den FN- teorien om menneskeskapte klimaendringer, og mange mennesker over hele verden er forvirret av emnet, eller er uvitende om de fullstendige fakta.

  Svært få mennesker tviler på klimaforskningen, de godtar FNs IPPC-rapporter. Men mange høyt respekterte og fremstående forskere gjør akkurat det, og har funnet ut at IPCC-teorien om at mennesker er årsaken til klimaendringer er alvorlig feil.

  Konklusjonene til Climate Intelligence Foundation er: Det er ingen klimakrise. Derfor er det ingen grunn til panikk og alarm. Naturlige så vel som menneskeskapte faktorer forårsaker oppvarming: Det geologiske «arkivet» avslører at jordens klima har variert så lenge planeten har eksistert, med naturlige kalde og varme faser. Den lille istiden tok slutt så sent som i 1850. Derfor er det ingen overraskelse at vi nå opplever en periode med oppvarming.

  Oppvarmingen går langt langsommere enn spådd, verden har varmet opp betydelig mindre enn forutsagt av IPCC på grunnlag av datamodellerte menneskelige årsaker. Gapet mellom den virkelige verden og den datamodellerte verden forteller oss at vi er langt fra å forstå klimaendringer.

  Klimapolitikken henger på utilstrekkelige klimamodeller: Klimamodeller har mange mangler og er ikke langt på vei troverdige som globale verktøy for klimamålinger. Klimamodeller overdriver effekten av klimagasser som CO2. I tillegg ser de bort fra at det er gunstig å berike atmosfæren med CO2.

  CO2 er plantenæring og grunnlaget for alt liv på jorden: CO2 er ikke en forurensning. Det er viktig for alt liv på jorden. Fotosyntese er en velsignelse. Mer CO2 er gunstig for naturen og gjør jorden grønnere, og ekstra CO2 i luften gir øket vekst i global plantebiomasse. Det er også bra for landbruket, og øker avlingene av avlinger over hele verden. Global oppvarming har ikke forsterket naturkatastrofer: Det er ingen statistiske bevis for at global oppvarming intensiverer orkaner, flom, tørker og lignende naturkatastrofer, eller gjør dem hyppigere.

  Sammendrag.
  Oppsummert er CO2-reduksjon hovedfokus for FNs klimaendring-hysteri som har vært utbredt blant verdens befolkning. Den erklærte klimakrisen eksisterer imidlertid bare i datamodeller. Kulten av «menneskeskapte klimaendringer» er en politisk fremmet «ideologi» i media og FN, som brukes til en bredere politisk og korporativ agenda. Menneskeskapte klimaendringer er ikke basert på fakta, og har overtatt for reelle miljøhensyn.

  Verdens sentralbankfolk finansierer det verdensomspennende klimaendringer-prosjektet fullt ut. Når en bruker truismen «følg pengene», oppdager man raskt hvem som styrer korporasjonene, politikken og medieverdenen.

  På grunn av uopphørlig propaganda for klimaendringer som fremmes av FN, myndigheter og korporasjoner, er mange mennesker derfor i en medie-påvirket tilstand, og påtar seg dermed ukritisk sin forhåndsbestemte rolle i samfunnet, under dette «ordets diktatur» uten engang å være klar over det. For eksempel har vi nå millioner av såkalte klimaendrings-krigere, som er blinde for det faktum at klimaendringer faktisk ikke er forårsaket av karbonutslipp.
  Alt dette er for å skremme folk til å akseptere et totalitært autoritativt regime, og begrensninger for deres frihet og personlige velvære. Virkeligheten er at folks tilgang til energi og ressurser med vilje reduseres via falsk klimaendringspolitikk, høy inflasjon, pågående geopolitisk teaterspill og bevisst startede kriger.

  Fra Global Research, publisert 24 februar 2023. Skrevet av Mark Keenan.
  Oversatte utdrag fra en lengre artikkel på engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: 1500 Scientists Say ‘There Is No Climate Emergency’ – The Real Environment Movement Was Hijacked.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forbereder Nato seg på neste runde etter Ukraina-nederlaget?

Transnistria er enda en godbit for Nato-aggresjon

Forrige innlegg

Jan Hårstad:

På randen av storkrig i Midt-Østen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.