POSTED IN Norsk politikk

Kraftkrisen vil gi oss politikere med spesielle ferdigheter:

Tungetale og fossroing.

16 kommentarer

Krafkrisen: Hva har vi lært ?

Denne korte oppsummeringen fra nettstedet hvamenerpartiene slutter vi oss til. Uten utenomsnakk og forbehold er dette en grei oppsummering. Det vi kan vente oss nå når folk får smake virkningen av den politikken som har vært drevet i flere ti-år, det er følgende politiske manøvrer: Fossroing, politisk tungetale, omskrivninger og bortforklaringer og politisk stemmefiske.

Redaksjonen


Det er et år siden kraftkrisen startet og det norske krafteventyret falt sammen med et magaplask. Hva har vi lært?

 • Vi har lært at Norge ikke kan elektrifisere Europa, til det er EU sine behov for store.
 • Vi har lært at prisnivået på kraften vår har gått til helvete som resultat av bevisst manipulering.
 • Vi har lært at folket har blitt løyet til. Næringer, lobbyister og politikere har løyet oss huden full.
 • Nå fortsetter de løgnene om «elektrifisering av sokkelen», til tross for at klimagevinsten blir NULL.
 • Vi har lært at motivet bak løgnene er penger, enorme summer som alle de involverte sikler etter.
 • Vi har lært at fyllingsgraden i sør og øst holder seg dramatisk lav så lenge vi kjører eksport
 • Vi har lært at uten eksport, ville fyllingsgraden nå vært omtrent normal.
 • Vi har lært at tiltross for mye tåkeprat, har det ikke blitt gjort for å stoppe eksporten
 • Vi har lært at de folkevalgte ikke ivaretar folk og land.
 • Vi har lært at vi må komme oss ut av ACER og EØS fortere enn faen.

Forsidebilde er av en som foss-ror, men ikke en politiker.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 516 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Det vi burde lärt,det er at når politikerne snakker om folket(Störe)da bör vi lytte veldig nöye,er det Störes folk eller er det Norges befolkning han/de snakker om ?.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 august 2022 11:47

  Både statsministeren og energiministeren i Noreg har vist krystallklårt at dei har større omsut for politikarkollegaer i EU enn for norske heimar og verksemder.

  Støre laug i går på NRK då han gav Russlnd/Putin ansvar for energiproblem i EU. EU er tvinga av USA til å sanksjonera russisk energi. Den tvangen snakkar Støre sjølvsagt ikkje høgt om. Men lygner om Russland er visst ikkje noko problem. Slikt vert du ikkje arrestert for i NRK.

  I staden talar han seg opp til store høgder om denne forferdelege krigen. Som om krig er noko utenkeleg for Vesten. Hykleri på øvste hylle. Den same Støre var minister då Noreg kriga i Libya og Afghanistan. Den gongen var visst ikkje krig so forferdeleg.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 august 2022 14:38

  Medan Noreg og resten av Europa driv sjølvøydeleggjing med sine USA-pålagde sanksjonar mot Russland, tek USA sjølv litt lettare på det:

  «JPMorgan Chase & Co. og Bank of America Corp. er blant bankene som tar opp igjen handel med russiske obligasjoner, skriver Bloomberg.» (Steigan.no)

  Kva skal Støre seia til slikt?

  Svar
 • Tja,hva skal Störe si til slikt og hva skal han si til at amerikanerne nå har sluttet å eksportere gass til Europa,de måtte visst tenke på egen befolkning,nei den blir vrien for Störe som tenker på alle.

  Svar
 • Som Odd Handegård nylig skrev på steigan.no så var energidebatten/strømdebatten på NRK torsdag 18.august en selsom greie. Mye sludder og vås spesielt fra erke-globalistene Støre og Solberg og likevel får disse to toppkarakter i VG og Dagbladet. Det sier vel også det meste om hvor lavt massemedia-pressen har sunket.

  Svar
  • » Mye sludder og vås spesielt fra erke-globalistene Støre og Solberg og likevel får disse to toppkarakter i VG og Dagbladet. Det sier vel også det meste om hvor lavt massemedia-pressen har sunket.»

   Og det sier noe om den norske befolkningen dessverre.
   Og et media-fortalt: ‘ Et flertall vil ha pest i stedet for kolera’. / Solberg istedet for Støre.
   Men det er vel vanlig media-‘informasjon’
   Jeg tror vel heller innbyggerne har gitt opp.

   Så er det håp om at de fleste allikevel sier i fra , – og stemmer ved neste valg.
   Ikke mellom pest og kolera, – eller mindre kviser.
   – Men sier tydelig fra,
   – ved å stemme blankt.

   Svar
  • Torfinn Slettebø
   19 august 2022 22:18

   Einig. Og me kan byta ut ordet «likevel»: -difor får desse to toppkarakter i VG og Dagbladet.

   Svar
 • Godt sagt, Torfinn! (innertier).

  Svar
 • Når det går opp for folk at deres politikere har privatisert alt og at det ikke med dagens lovverk går an å reversere,hva hender da ?.

  Svar
  • Politikerne sier at det er ikke landssvik fordi det er temporære avtaler som kan reverseres.
   Hvorfor kan det ikke reverseres? Det må folk vite og forstå. Er det bare fordi alle på tinget nekter? Eller er det noe lovverk som vi må vite om ?

   Svar
   • Hehe Valgeir,jo det rimer jo med det jeg oppfatter som en godkjent söknad om medlemskap i dusteforbundet,temporäre landssvik er ikke landssvik,ho hoi hvor det går utfor for politikerne.
    Hvor lenge må et landssvik pågå för det går fra temporärt til ikketemporärt ?.Ja det finnes jo «advokater»med godt renomme som kan svare på det,de er jo betalt av samme oppdragsgiveren som betaler påtalemakt og dommerstand,så det blir nok ett bra resultat for eierne våre.
    Når det gjelder lovverk så vet jeg en ting,i Sveriges grunnlov finnes det en lov som gir «kongen makt til å stanse en etterforskning,både mot person og mot noe annet,dette er noe det politiserte sverige tar seg av nå,så en kan godt si at lov og rett,alle er like for loven og slike greier ikke alltid er som det skal väre.Å gi amnesti og immunitet,det kan brukes på godt og på vondt.
    Jeg vet ikke om Norges Grunnlov er likedan.
    Jeg husker også en gang for mange år siden,Jensemann og Kristin Halvorsen var på tv og hydrodatteren plapra ivei og Jens stoppet henne,ja närmest ydmyket henne og bablet om bindende internasjonale avtaler som vi er bundet fast i.
    Det nordmenn må spörre seg er,om «våre kraftselskaper går så det griner,om vår olje og gassproduksjon selges som hakka mökk og om våre banker håver inn på renter og utlån,ja hvor blir det av denne rikdommen,er det ikke folket som skal nyte godt av sine hardt investerte arbeidskrefter ?.

    Svar
 • Ja, disse to i partiene H og Ap, som har sagt JA til ødeleggelse av nasjonalstater, hvor natur, inkludert mennesker blir omgjort til de kriminelles tilfredsstillelse. Et teknokratisk samfunn ingen skulle ønske seg. Romanen 1984, les denne og tro meg – tilnærmet slik blir vår framtid. Egentlig fatalt verre da det kommende/allerede på plass digitale samfunnet er klarert for oss! Jonas og Erna vet hva som venter: Om vi ikke alle trår til. Truende, «modige» ell. skal vi heller si «skruppelløse politikere, nå får de borgernes vrede i El-saken, og oppvåkning av samme – forhåpentligvis. Start med å si NEI til annonserte nye pålegg, maskebruk, vaksiner – ikke bare at de er farlige, men også et våpen for å holde frykt vedlike, det lammer initiativ og mulig evne og vilje til motstand.

  Disse to «karakterene» i H. og Ap, seiler på unntakene for seg selv og sine. Slik kan de bruke sin energi på konspirasjoner mot eget folk og land på vegne av organisasjonene (kriminelle), de har lovet sin lojalitet til, eksempler er bl.a. FN/WEF/EU m.fl. Deres karakter deler de dessverre med mange, viss hjernesynapser stadig henger seg opp i mulighetene til profitt og hallelujaprising av dem selv alt mer. Da størkner empatien og sosiopatien overtar.. Kan det handle om brutte hjernebarrierer – sannsynligvis ikke, for våre politikere har da vel ikke vaksinert seg. De har nok i tillegg fått med seg varselet om risikabel testprosedyre. Det er vel bare skjebnen til manipulerte som aldri fikk vite. Det vil nok konstateres som ekstra bryderi. På vegne av dem får vi uvaksinerte dem og oss selv med saltvannet, og muligens færre som inntok farlighetene!

  Ekstratips:
  Småkraftverk er i skuddet for diverse utenlandske pensjonsfond:
  https://www.nrk.no/vestland/norske-smakraftverk-er-attraktive-for-utanlandske-pensjonsfond-1.15113069
  Uttaler meg ikke mer om akkurat dette unntatt at trøsten «hjemfallsrett» i vårt samfunn på hell (bokstavelig) aldri lenger kan framstå som noe man kan regne med. Et forræderisk politisk svik setter seg fast, inkludert i folkemordets navn – for alltid. Det kan aldri tilgis.

  Våre myndigheter har forlengst satt ut skiltet:
  TIL SALGS. Det hører til en pollitikerstand som ikke lenger ser på Norge som et selvstendig land, men knapt kan vente til overgang til EU (Rockefellers prosjekt for å tjene «USA» sine interesser). Det samme (vi vet) var intensjonen med FN – nå FN/WEF og mer til.

  Konklusjon for min del er nå er tiden kommet for kloke mennesker å erstatte tåpenes verv blottet for perspektiv om hva som kan gagne våre etterkommere. Nå har vi sannheteR på bordet. Feie INN de som har klokskap, erfaringens gaver inntakt – og med evne til smidighet uten å la land og folk hendes over til vilkårlige råtteagendaer. Grøss hva er tiltenkt oss. …. Jeg glemte noe: … og starte med et folk som i en prosess grunnet på ærlighet og ingen løgner, blir en sann del av utviklingen til et fornyet, bedret samfunn for alle hva kropp og sjel gjelder. Nei, ikke noe kollektivt – fritt være; i en fri prosess – om dere skjønner meg. Utopi, skulle ønske det ikke var det. Det er jo utrolig hva som pågår og har pågått i den hele vide verden. I raseringens sjofle navn.

  Puh, rettelser kommer ikke til, men jeg har redigert an mass, gå som det vil. Tror kanskje bittelitt kan være av nytte 🙂 p.s.

  Svar
 • ‘– Det gis da til den norske delen, så er det eierne som bestemmer hvordan pengene skal brukes. De kan bestemme å flytte pengene opp til eierne, eller bruke det i driften. Det er alltid eierne som styrer ressursene i en bedrift. ‘
  https://www.nrk.no/norge/advarer-mot-strompenger-til-rec_-_-gar-rett-til-en-av-verdens-rikeste-menn-1.16073529

  Og det er eierne av norsk vannkraft, altså innbyggerne i Norge, som bør styre resursene i en bedrift, altså bedriften Norge. En energiindustri som tapper norsk arbeidskraft ved å bygge en resurs- sløsende småskala solcelle-galskap som produserer strøm flere ganger dyrere en innbyggernes egen nedbetalte vannkraft er selvfølgelig politisk tullball. Enten det er indirekte støtte gjennom det fordyrende Enova eller fra de ukyndige gærningene på Løvebakken.
  Bygg gjerne annen fornybar energi i Norge, enten det er solcelle ( men storskala) eller vindturbiner langt til havs. Men hold det langt unna regnskapet til innbyggernes egen vannkraftproduksjon.

  Politikere i Norge, uansett parti dessverre, forvalter resursene og arbeidskraften vår, UTEN kunnskap, kun partibok.
  Fei de ut. – Som man gjør med alt daukjøtt i all privat industri. Vi har ikke råd til å fø på disse lengre.

  Svar
 • «Vi har lært at de folkevalgte ikke ivaretar folk og land.
  Vi har lært at vi må komme oss ut av ACER og EØS fortere enn faen.»

  – Og vi må kvitte oss med hele Løvebakken fortere enn faen. Det er slik de fungerer.
  Steng av strømmen til hele regjeringskvartalet.
  ‘Gjør din plikt og krev din rett.’
  Det er slik markedet, dvs. innbyggerne, skal fungere.

  ‘ Vil vi se flere bedrifter stenge i Sørvest-Norge?
  – Med dette prisnivået er vi helt i grenseland, og noen bedrifter vil nok vurdere å stenge ned etter hvert. Men det er sånn markedet skal fungere. Det er ikke nok energi til alle i Europa’
  e24.no/olje-og-energi/i/rEvmn0/ny-stroempristopp-i-hele-soer-norge

  Er det like kaldt i hele Europa?
  Har hele Europa kraftverk betalt ned av innbyggerne, – nettopp for å sikre seg i vinterlandet Norge?

  Svar
 • Si meg: Hvorfor ble Alta-vassdraget bygget ut?

  ‘Prisene er lave som følge av høy produksjon, men nye aktører kan ikke etablere seg her fordi kapasiteten er reservert petroleumsindustrien.
  nrk.no/tromsogfinnmark/industrien-vil-etablere-seg-i-finnmark_-ikke-nok-kapasitet-1.16070707

  Har vi politikere kun for å ødelegge nasjonen?

  Svar
 • Wasan Totland
  15 januar 2023 7:07

  Det jeg i tillegg har lært er at disse menneskene ikke skyr noen verdens ting for å nå sine mål. De går over lik. Von der Leyen vil aldri tillate at vi går ut av avtalene. Da blir vi ikke bare okkuperte, som nå, vi vil i tillegg til fregattene som patruljerer og basene se tropper innenlands på checkpoints plassert på strategiske steder.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Et drap som fortsatt har interesse.

Hvem var Kennedys drapsmenn?

Previous Post

Det er ikke uten grunn av vaksine-entusiasmen er borte

Nå kommer tallene for vaksineskader og dødsfall.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.